Νέα

Γιατί αποφάσισα να γαμήσω βίζιτα στα 22

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Antikomformistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 417
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Ακόμα χειρότερα εσύ λες ότι οι Ελληνίδες είναι φυσιολογικές βάζοντας τις 50 αρες και τις 40 αρες αυτές αδερφέ μου είναι φυσιολογικές γιατί λόγω ηλικίας έχουν ωριμάσει και δε έχουν 500 στανταρ ίσως γιατί δε έχουν τις άπειρες κατακτήσεις όπως οι σέξυ 25 αρες και τονίζω σέξυ γιατί δε έχουν όλες οι 25 αρες κατακτήσεις,τεσπά δε συμφωνούμε αδερφέ δε πειράζει.
καλά τύπε μη γαμάς λοιπόν, ποιος είμαι εγώ που θα σε πείσω να χώνεις σε μουνάκια το τσουτσούνι σου? :confused:

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
καλά τύπε μη γαμάς λοιπόν, ποιος είμαι εγώ που θα σε πείσω να χώνεις σε μουνάκια το τσουτσούνι σου? :confused:
Ειπα εγώ να μη γαμαω φίλε μου?απλά να προσεγγίζω τις σωστές τις εναλλακτικές,με το που δω ψωνισμενες με στάνταρ πολλά δρόμο,και να κοιτάζω να προσεγγιζω και ξένες που είναι σωστές.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.311
Πόντοι
6.236
Αρχικά, να πω ότι δεν είσαι για τον ψυχολόγο. Άλλωστε, οι περισσότεροι από αυτούς που σε κοροϊδεύουν εδώ πετάνε μια γενικούρα "λύσεις υπάρχουν", αλλά συγκεκριμένες προτάσεις δε δίνουν. Δεύτερον, δεν πιστεύω //πράγματι// ότι και παλιά οι γυναίκες στην Ελλάδα ήταν όλες cool και low profile. Όμως, λόγω σύνθετου ζητήματος (οικονομική κρίση, social media, τηλεόραση, έλλειψη παιδείας) τώρα πια οι γκόμενες κοιτάζουν πιο πολύ να βολευτούν. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και εξαιρέσεις, αν και αργά ή γρήγορα και οι "καλές" (οι θεωρητικά καλές) υποκύπτουν στις προσταγές της «προόδου και της ανάπτυξης». Εγώ προσωπικά δεν έχω αλλάξει από τα 18 μου (δλδ. προσωπικότητα), παρόλα αυτά δε βρέθηκε π.χ. και καμία συνομήλικη να θέλει να πάει κινηματογράφο Σάββατο βράδυ από τα απαίσια τραπάδικα/σκυλάδικα της υποκουλτούρας και της παρακμής. Οπότε, δυστυχώς, έχω αρχίσει να σκέφτομαι και εγώ να πάω με πολυτελείας. Και εγώ θα ήθελα ιδανικά μια ευγενική σύντροφο με παιδεία/ενσυναίσθηση, που να με στηρίζει στα δύσκολα //επειδή είδα κάποιος άλλος το έγραψε//, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Στο τέλος της ημέρας, κάνε ό,τι σκέφτεσαι, δεν υπάρχει σωστό και λάθος (πια). Σημείωση: ΛΕΞ και Μποφίλιου (σα διασκέδαση) είναι στην ουσία τραπ και σκυλάδικο απλά με πιο "budget" μορφή.
Εσύ, ωστόσο, δεν ονομάζεις τις γυναίκες "καριόλες". Ούτε φαίνεσαι να έχεις μένος για κάτι που δεν έχεις γνωρίσει καν. ΓΙΑΤΙ;;;

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ!

ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΑ'ΝΑΙ....
ΞΕΝΗ ΘΑ'ΝΑΙ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ....
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ....!!!!

ΕΙΜΑΙ 32 ΧΡΟΝΩΝ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ!

ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΕΥΤΩ!

:respect: :heavymetalbig:

Και καλά να κάνεις εγώ δε είπα να μη γαμησεις ποτέ εκτός μπουρδέλου ή να μη πεντρευτεις,εγώ είπα να μη ασχολησαι με τις καμμένες τις Ελληνίδες τις ψωνάρες,καλύτερα ασχολησου με ξένες ή Ελληνίδες πιο απλές και καλές σα άνθρωποι,δύσκολο αλλά υπάρχουν μερικές Ελληνίδες σωστές.

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Βλέπω δεν το έχει μόνο ο ανθυπολοχαγός το πρόβλημα.

Όλοι εσείς που λέτε "χαλάσαν οι γυναίκες, είναι ηλίθιες, μόνο το χρήμα εκτιμούν, δεν ξέρουν τι θέλουν" ουσιαστικά έχετε ακριβώς τις ίδιες απόψεις με τις αγάμητες γκόμενες που λένε "χάλασαν οι άντρες, είναι όλοι άσχημοι, δεν ξέρουν πως να φερθούν, μόνο το σεξ τους ενδιαφέρει, είναι μίζεροι, όλη μέρα playstation και μπάλα".

Το ίδιο ακριβώς. Δεν έχετε μπει μέσα στο παιχνίδι επειδή φοβάστε μη χάσετε. Κάθεστε απέξω και κρίνετε γιατί φοβάστε ότι θα πληγωθείτε.

Μια χαρά παιδιά, μόνο σεξεργάτριες, αν αυτό σας εκφράζει. Ούτε πρόκειται να μάθετε τίποτα για το σεξ έτσι, ούτε σπουδαίοι γαμιάδες όπως ονειρευόσαστε θα γίνετε, ούτε γκόμενα θα αποκτήσετε ποτέ.
Αλλά είπαμε, φταίνε οι γυναίκες που είναι αχάριστες, σε καμία περίπτωση δε φταίτε εσείς.
Πώς σου ήρθε αυτό?ότι με τις σεξεργατριες δε μαθαίνουμε σεξ?γιατί εκεί τι κάνουμε δε γαμαμε?όπως κάνεις σεξ με γκομενες έξω έτσι κανείς και με ιερόδουλη,το σεξ κοινό είναι παντού,και μια χαρά μαθαίνετε είτε από κοπέλες έξω είτε από ιερόδουλες όπως μπορεί ο καθένας,επίσης πιστεύεις ότι πολλοί που δε μπορούν να βρουν και κάνουν σεξ στις ιερόδουλες πιστεύεις πως δε θα θέλαν να βρουν και κάποια έξω?αλλά οι Ελληνίδες έχουν θεματα,μιλάω για τις νέες οι 40 αρες και 50 αρες είναι πιο φυσιολογικες,μη τρολαρεις λοιπόν μάθε πως οι Ελληνίδες έχουν θέματα,και αυτό που λένε αυτές ότι όλο πλειστεσιον καλύτερα πλειστεσιον έτσι και αλλιώς οπότε τις προσεγγίσουν τους κοιτάνε με ειρωνεία και με μισό μάτι το χρόνο τους χάνουν με τις Ελληνίδες που απορρίπτουν τους πιο πολλούς αφού έχουν χίλια στανταρ,καλύτερα ξένες για φλερτ,που είναι καλές στη πλειοψηφία έχουν άλλη νοοτροπία τι να κάνουμε.

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.442
Πόντοι
206
έχω φίλο ο οποίος είναι 1.75 λεπτός αλλά φουλ γυμασμενος μόνο μυς συμπαθητική μούρη αλλά τις ρίχνει όλες με το λέγειν του...οποια βάλει στο μάτι ο μπαγασας την πηδάει την ίδια μέρα...και έχει μόνο ένα viber
Μήπως τις ρίχνει με το "φουλ γυμνασμένος" ;

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Εσύ, ωστόσο, δεν ονομάζεις τις γυναίκες "καριόλες". Ούτε φαίνεσαι να έχεις μένος για κάτι που δεν έχεις γνωρίσει καν. ΓΙΑΤΙ;;;
Δεν αντιλαμβάνομαι το συνειρμό σου. Θα απαντήσω μόνο σε αυτό που καταλαβαίνω. Να ξέρεις ότι είχα περάσει σε σχολή που ήταν "τίγκα" στις γκόμενες. Αργά ή γρήγορα θα τις γνωρίσεις πώς σκέφτονται ή δρουν, επομένως δεν τα λέω αυτά ενώ καθόμουν όλη μέρα σπίτι (γιατί προφανώς η επιχειρηματολογία μου τότε θα ήταν άκυρη). Εννοείται ο παρελθοντικός χρόνος δεν είναι 50 χρόνια πριν (δεν έχουν περάσει και τόσα χρόνια από τότε που έδινα πανελλαδικές, απλά τονίζω ότι δεν είμαι και ψάρακλας).

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.046
Πόντοι
3.656
Αυτός που θα πάει να την πέσει σε κλάμπάκι στη γερμανία, θα είναι πιο ναυάγιο από το ναυάγιο του γκρααφ σπε ή του βίσμαρκ.
Σε πάρκο με το ποδήλατο θα την πέσει , σε μολ ή θα πιάσει κουβέντα στο άσχετο .

πόσο είσαι αν επιτρέπεται?
α. το 80 και το 90 οι γυναίκες ήταν 2 επίπεδα κάτω από σήμερα (εμφανισιακά).
β. στο κρεβάτι ήταν γνωστοί αστερίες οι περισσότερες μέχρι τα 30, ενώ αυτά που κάνουν σήμερα τα κοριτσάκια στα 20 τα έβλεπες μόνο στις τσόντες.
γ. ήταν απείρως πιο δύσκολο να γαμήσεις. σήμερα ντρέπονται οι ίδιες να πουν στις φίλες τους ότι βγαίνουν μια βδομάδα μαζί σου και δεν...

φίλε το 80 τα περισσότερα κοριτσάκια μέχρι 22, έρχονταν κατά τις 12.30 με 1.00 στην abc και στην barbarella οι "μπαμπάδες" και τα μάζευαν...είχε λήξη φίλε...και πολύ συχνά πηγαίναμε και τις παίρναμε από το σπίτι όπου στην πόρτα είχε τσεκ (χειρότερο και από τα κλαμπακια).
τι λες τώρα? στην ολλανδία μεγάλωσες?

Οι 20ρες του 80 , δεν είχαν καμία σχέση με τις 20αρες του 1990 , πόσο μάλλον πιο μετά στα 90s.
ΟΙ γεννημένες μέχρι και το 1965 γαμιούνταν πιο εύκολα από τις γεννημένες μετά το 1975 που ήταν ψώνια του lifestyle.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.311
Πόντοι
6.236

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Ψάχνουμε να βρούμε την
ΣΩΣΤΗ!

Να πληροί τις

#Προδιαγραφές...........

:wink:

Έτσι πρέπει φίλε να είναι σωστή γιατί οι ψωνάρες ούτε φλερτ δε είναι άξιες να κάνουν μόνο χαζογελια και ειρωνείες άσε.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
964
Πόντοι
86
Οι σημερινές γυναίκες είναι για το πουτσο καβάλα τα τελευταία χρόνια γι'αυτό αυξήθηκαν τα διαζύγια. Τα σοσιαλ μίντια αύξησε την τιμή και τις προτιμήσεις του αιδοίου κατακόρυφα και πολλοί λίγοι μπορούν να το προσεγγίσουν

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Εγώ κάνα τέτοιο τραγουδάκι έλεγα να ακούγαμε. Γιατί πολύ νομίζουν ότι είμαι κολλημένος στη μέταλ και τη ροκ. Το βάζω εδώ, μπας και το θυμηθεί κανένας (και σε συνδυασμό ότι το κλιπάκι είχε γυριστεί Ελλάδα //παίζει και Μύκονο//).

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.003
Πόντοι
3.936
.

Σημερα καποιος ακομα και με μετρια εμφανιση ειναι
πολυ ευκολο να γαμαει γκομενες και να περηφανευεται
για αυτο, αρκει να υπηρετει το εγω τους,
να τις παταει καρδουλες οταν ανεβαζουν ξωβυζα και ξεκωλα,
να απανταει ΑΜΕΣΩΣ σε μηνυματα που στελνουν, να δινει αναφορα που παει και με ποιους.
Με λιγα λογια πρεπει να εισαι ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ, αν κανεις ολα τα παραπανω θα σ επιβραβευσουν,
θα σ αφησουν να γαμησεις.
Ο ορισμός κερατοκαληνυχτάκιοfriendzoneαγαπούληδενγαμαωποτέ!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Άστα φίλε σωστά τα λες,δε υπάρχουν τέτοιες κοπέλες πια ρε,τώρα στις ηλικίες μας όλο ψωνάρες βρίσκεις και μόνο νορμάλ δεν είναι,πας τις προσεγγίζεις και σε ειρωνεύονται κιόλας σαν να λένε άστα τώρα ρε θες και καμάκι,αυτές είναι οι σημερινές καθυστερημενες νέες(18 έως 30 χρόνων) του 2022 στη Ελλάδα γιατί στο εξωτερικό καμία σχέση,εκεί είναι φυσιολογικές τουλάχιστον στη πλειοψηφία.
Η τηλεόραση έχει κάνει μεγάλη ζημιά με τα πρότυπα που προβάλλει.. όλο εξυπνάδες, μαγκιές, σαχλαμάρες και κερατωματα.. καμία σχέση με το τι πραγματικά έχει ανάγκη το άτομο, ώστε να είναι ισορροπημένο και ικανοποιημένο - γεμάτο - " ευτυχισμένο"
Τα μεγάλα προβλήματα θα εμφανιστούν σε λίγα χρόνια.. αν και ήδη κάνουν την εμφάνιση τους καταστάσεις που είναι έντονα δυσάρεστες ( γυναικοκτονιες, δολοφονίες, μητροκτονιες, μαχαιρώματα και άγριο ξύλο στο δρόμο κλπκλπκλπ)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.252
Πόντοι
3.656
Άστα φίλε σωστά τα λες,δε υπάρχουν τέτοιες κοπέλες πια ρε,τώρα στις ηλικίες μας όλο ψωνάρες βρίσκεις και μόνο νορμάλ δεν είναι,πας τις προσεγγίζεις και σε ειρωνεύονται κιόλας σαν να λένε άστα τώρα ρε θες και καμάκι,αυτές είναι οι σημερινές καθυστερημενες νέες(18 έως 30 χρόνων) του 2022 στη Ελλάδα γιατί στο εξωτερικό καμία σχέση,εκεί είναι φυσιολογικές τουλάχιστον στη πλειοψηφία.

Μόνο για πούτσα είναι,αν μπορείς να έχεις καμία για πούτσα για να μην είσαι μόνο μπουρδελομαλακία,καλό είναι.

Το κακό είναι βέβαια ότι οι περισσότεροι αν βρουν μουνί γίνονται τέρμα πυρφόροι,οπότε διαιωνίζεται η κατάσταση

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.889
Πόντοι
1.446
Πώς σου ήρθε αυτό?ότι με τις σεξεργατριες δε μαθαίνουμε σεξ?γιατί εκεί τι κάνουμε δε γαμαμε?όπως κάνεις σεξ με γκομενες έξω έτσι κανείς και με ιερόδουλη,το σεξ κοινό είναι παντού,και μια χαρά μαθαίνετε είτε από κοπέλες έξω είτε από ιερόδουλες όπως μπορεί ο καθένας,επίσης πιστεύεις ότι πολλοί που δε μπορούν να βρουν και κάνουν σεξ στις ιερόδουλες πιστεύεις πως δε θα θέλαν να βρουν και κάποια έξω?αλλά οι Ελληνίδες έχουν θεματα,μιλάω για τις νέες οι 40 αρες και 50 αρες είναι πιο φυσιολογικες,μη τρολαρεις λοιπόν μάθε πως οι Ελληνίδες έχουν θέματα,και αυτό που λένε αυτές ότι όλο πλειστεσιον καλύτερα πλειστεσιον έτσι και αλλιώς οπότε τις προσεγγίσουν τους κοιτάνε με ειρωνεία και με μισό μάτι το χρόνο τους χάνουν με τις Ελληνίδες που απορρίπτουν τους πιο πολλούς αφού έχουν χίλια στανταρ,καλύτερα ξένες για φλερτ,που είναι καλές στη πλειοψηφία έχουν άλλη νοοτροπία τι να κάνουμε.
Ποιος σου είπε ότι οι ξένες έχουν χαμηλά στάνταρ;
Αν μιλάμε για ξένες στην Ελλάδα (και δεν εννοούμε τις τουρίστριες του καλοκαιριού), εννοούμε αυτές του Ανατολικού Μπλόκ (Ρωσίδες, Ουκρανές κτλ)...
Πιστεύεις ότι έχουν χαμηλά στάνταρ;
Έχεις βγει ραντεβού ποτέ με Ουκρανή;
Αυτές που έχουν χρόνια στην Ελλάδα έχουν γίνει σαν τις Ελλεηνίδες και χειρότερες...
Όσο για τις 40ρες και 50ρες Ελλεηνίδες που λες ότι έχουν ωριμάσει και έχουν ρίξει τα στάνταρ τους (λόγω ηλικίας), ούτε αυτό ισχύει...
Δεν είμαστε στο 1950 ή 1960 που η άλλη σε αυτές τις ηλικίες κατά 80%-90% ήταν γιαγιά...
(Το ίδιο ίσχυε και για τους άντρες βέβαια, αλλά δεν μας νοιάζει σε αυτήν την συζήτηση).

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Ποιος σου είπε ότι οι ξένες έχουν χαμηλά στάνταρ;
Αν μιλάμε για ξένες στην Ελλάδα (και δεν εννοούμε τις τουρίστριες του καλοκαιριού), εννοούμε αυτές του Ανατολικού Μπλόκ (Ρωσίδες, Ουκρανές κτλ)...
Πιστεύεις ότι έχουν χαμηλά στάνταρ;
Έχεις βγει ραντεβού ποτέ με Ουκρανή;
Αυτές που έχουν χρόνια στην Ελλάδα έχουν γίνει σαν τις Ελλεηνίδες και χειρότερες...
Όσο για τις 40ρες και 50ρες Ελλεηνίδες που λες ότι έχουν ωριμάσει και έχουν ρίξει τα στάνταρ τους (λόγω ηλικίας), ούτε αυτό ισχύει...
Δεν είμαστε στο 1950 ή 1960 που η άλλη σε αυτές τις ηλικίες κατά 80%-90% ήταν γιαγιά...
(Το ίδιο ίσχυε και για τους άντρες βέβαια, αλλά δεν μας νοιάζει σε αυτήν την συζήτηση).
Η άποψη μου δε αλλάζει ξένες νέες θα βρεις φυσιολογικές πολύ πιο εύκολα από ότι Ελληνίδες νεες,οι νέες ξένες έχουν άλλη νοοτροπία από ότι οι Ελληνίδες,στο εξωτερικό οι γυναίκες είναι ευγενικές,όχι σα εδώ που οι Ελληνίδες κοιτάνε ειρωνικά όταν τις φλερτάρεις,και όσο για τις 50 αρες ωριμάζουν σε αυτή τη ηλικία και δε κάνουν σα τις νέες δηλαδή να έχουν 500 στάνταρ και να είναι ανώριμες,αντίθετα είναι πιο φυσιολογικές από τις νέες λόγω ηλικίας,δε συμφωνούμε αλλά δε πειράζει φίλε μου.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846

Stories

Νέο!

Stories