Αρχικά, να πω ότι δεν είσαι για τον ψυχολόγο. Άλλωστε, οι περισσότεροι από αυτούς που σε κοροϊδεύουν εδώ πετάνε μια γενικούρα "λύσεις υπάρχουν", αλλά συγκεκριμένες προτάσεις δε δίνουν. Δεύτερον, δεν πιστεύω //πράγματι// ότι και παλιά οι γυναίκες στην Ελλάδα ήταν όλες cool και low profile. Όμως, λόγω σύνθετου ζητήματος (οικονομική κρίση, social media, τηλεόραση, έλλειψη παιδείας) τώρα πια οι γκόμενες κοιτάζουν πιο πολύ να βολευτούν. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και εξαιρέσεις, αν και αργά ή γρήγορα και οι "καλές" (οι θεωρητικά καλές) υποκύπτουν στις προσταγές της «προόδου και της ανάπτυξης». Εγώ προσωπικά δεν έχω αλλάξει από τα 18 μου (δλδ. προσωπικότητα), παρόλα αυτά δε βρέθηκε π.χ. και καμία συνομήλικη να θέλει να πάει κινηματογράφο Σάββατο βράδυ από τα απαίσια τραπάδικα/σκυλάδικα της υποκουλτούρας και της παρακμής. Οπότε, δυστυχώς, έχω αρχίσει να σκέφτομαι και εγώ να πάω με πολυτελείας. Και εγώ θα ήθελα ιδανικά μια ευγενική σύντροφο με παιδεία/ενσυναίσθηση, που να με στηρίζει στα δύσκολα //επειδή είδα κάποιος άλλος το έγραψε//, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Στο τέλος της ημέρας, κάνε ό,τι σκέφτεσαι, δεν υπάρχει σωστό και λάθος (πια). Σημείωση: ΛΕΞ και Μποφίλιου (σα διασκέδαση) είναι στην ουσία τραπ και σκυλάδικο απλά με πιο "budget" μορφή.