Νέα

Γιατί αποφάσισα να γαμήσω βίζιτα στα 22

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Antikomformistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 417
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Τοξικό νήμα από τους ίδιους άμπαλους του σάη...
Δεν μπορούν να έχουν γυναίκες και μισούν τις γυναίκες.
Πάρτε το αλλιώς λεβέντες, κάποιοι από σας είστε και νέοι. Κρίμα...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Θα κεράσεις καφέ στην καφετέρια....10€

Μετά για φαγητό σε κάνα σουβλατζίδικο....10€

Και τέλος ποτάκι σε κάνα μπαράκι....10€

Σύνολο: 30€

Και γ@μ@ς όλο το ΣΚ

:jade::takethis:

#Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΒΙΖΙΤΑ ΓΙΑ ΣΚ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ....????
ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ!

ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ....!!!!

ΟΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ....
ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!

:woldman:
Το 10 από το 30 έχει μια διαφορά, όπως και να το κάνουμε...
Σε άλλο post παραπάνω έλεγες για 10 ευρώ μόνο (ο καφές, ο δικός της και ο δικό σου)...

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
σαντμαν είσαι ή θες να γινεις?

λαθος το πορισμα σου.... :confused:

λειπει και o vladimiros, να του εδειχνε αυτοκινητακια :confused:

ξεκολλα μικρε...εχεις γινει εμμονικος..! :confused: :confused: :confused:

7c27c55379290339b4f0d3efbf0c54b7.jpg

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία... :hi:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
Ποιος σου είπε ότι οι ξένες έχουν χαμηλά στάνταρ;
Αν μιλάμε για ξένες στην Ελλάδα (και δεν εννοούμε τις τουρίστριες του καλοκαιριού), εννοούμε αυτές του Ανατολικού Μπλόκ (Ρωσίδες, Ουκρανές κτλ)...
Πιστεύεις ότι έχουν χαμηλά στάνταρ;
Έχεις βγει ραντεβού ποτέ με Ουκρανή;
Αυτές που έχουν χρόνια στην Ελλάδα έχουν γίνει σαν τις Ελλεηνίδες και χειρότερες...
Όσο για τις 40ρες και 50ρες Ελλεηνίδες που λες ότι έχουν ωριμάσει και έχουν ρίξει τα στάνταρ τους (λόγω ηλικίας), ούτε αυτό ισχύει...
Δεν είμαστε στο 1950 ή 1960 που η άλλη σε αυτές τις ηλικίες κατά 80%-90% ήταν γιαγιά...
(Το ίδιο ίσχυε και για τους άντρες βέβαια, αλλά δεν μας νοιάζει σε αυτήν την συζήτηση).

Παλιά είχαν και οι ξένες χαμηλά στάνταρ.Κι όχι μόνο οι ανατολικές που ακόμα θεωρούνται μπας κλας,αλλά και οι βόρειες.Απλά έβλεπαν μελαχρινό και του κάθονταν

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Οι 20ρες του 80 , δεν είχαν καμία σχέση με τις 20αρες του 1990 , πόσο μάλλον πιο μετά στα 90s.
ΟΙ γεννημένες μέχρι και το 1965 γαμιούνταν πιο εύκολα από τις γεννημένες μετά το 1975 που ήταν ψώνια του lifestyle.

εχεις ενα point. ζουμε την εκρηξη του ιντερνετ-των εφαρμογων-του φαινεσθαι-του σεξισμου
αυτο ομως δεν καθιστα το σεξ ευκολοτερο. αν δε βρεξεις κωλο,ψαρι δεν τρως.! :confused:
να μην αποθαρρυνονται οι πιο πιτσιρικαδες συναγωνιστες. τα χαστουκια που εχουμε φαει στα 20 ηταν απειρα.

πρεπει να κανουν καλο σκαουτινγκ,να οριοθετουν το στοχο και να επικεντρωνουν εκει.
τι εννοω?οτι δεν πρεπει να ασχολουνται καν με τις βλαμμενες του ινσταγκραμ.να τις απαξιωσουν.
να διαγραψουν λογαριασμους στα σοσιαλ και να βγαινουν βολτα ολη μερα.εστω περιπατο.
υπαρχουν και κοπελες 19,20,24 χρονων που ειναι σοβαρες - δεκτικες-συζητησιμες.
αρκει να τις προσεγγιζουν στη σχολη -τα μπαρακια-τα παρκα

και να μην ασχολουνται με τον Ματιγια και τον Παλασιος :tooth:
ουτε με το survivor και τις νεες μαρκες i phone.
οι πιτσιρικαδες ολη την ωρα με το κινητο στο χερι ειστε
σας φταινε οι πιτσιρικες μετα :jerking: :jerking: :jerking:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παλιά είχαν και οι ξένες χαμηλά στάνταρ.Κι όχι μόνο οι ανατολικές που ακόμα θεωρούνται μπας κλας,αλλά και οι βόρειες.Απλά έβλεπαν μελαχρινό και του κάθονταν

καλως τον !!!:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
εχεις ενα point. ζουμε την εκρηξη του ιντερνετ-των εφαρμογων-του φαινεσθαι-του σεξισμου
αυτο ομως δεν καθιστα το σεξ ευκολοτερο. αν δε βρεξεις κωλο,ψαρι δεν τρως.! :confused:
να μην αποθαρρυνονται οι πιο πιτσιρικαδες συναγωνιστες. τα χαστουκια που εχουμε φαει στα 20 ηταν απειρα.

πρεπει να κανουν καλο σκαουτινγκ,να οριοθετουν το στοχο και να επικεντρωνουν εκει.
τι εννοω?οτι δεν πρεπει να ασχολουνται καν με τις βλαμμενες του ινσταγκραμ.να τις απαξιωσουν.
να διαγραψουν λογαριασμους στα σοσιαλ και να βγαινουν βολτα ολη μερα.εστω περιπατο.
υπαρχουν και κοπελες 19,20,24 χρονων που ειναι σοβαρες - δεκτικες-συζητησιμες.
αρκει να τις προσεγγιζουν στη σχολη -τα μπαρακια-τα παρκα

και να μην ασχολουνται με τον Ματιγια και τον Παλασιος :tooth:
ουτε με το survivor και τις νεες μαρκες i phone.
οι πιτσιρικαδες ολη την ωρα με το κινητο στο χερι ειστε
σας φταινε οι πιτσιρικες μετα :jerking: :jerking: :jerking:

Πιτσιρικάς που το 2022 δεν βρίσκει γκόμενα,ας πάει απο τώρα στο Άγιο Όρος.

Θα το λεω και θα το ξαναλέω,να'μασταν στην ηλικία τους με το μυαλό που'χουμε τώρα,θα'χαμε πάθει αφυδάτωση.Τις βλέπουμε και λέμε κάνε μας ρε γαμώτο 15 χρόνια νεότερους,έστω για το καλοκαίρι μόνο.Βλέπεις τις μεγαλύτερες,οι λίγες καλές πιασμένες,οι ελεύθερες μόνο σκατόμπαζα

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846

Ρε τύπε δεν είπα ότι είναι όντως ο σαντμαν. Έλεος.
Ειρωνικο ήταν...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ!

ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΑ'ΝΑΙ....
ΞΕΝΗ ΘΑ'ΝΑΙ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ....
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ....!!!!

ΕΙΜΑΙ 32 ΧΡΟΝΩΝ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ!

ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΕΥΤΩ!

:respect: :heavymetalbig:

Κάνε το εγχείρημα και μετά μπες εδώ και πες τις εμπειρίες σου...
Γιατί κάτι μου λέει ότι θέλεις να παντρευτείς για να:zfuck::fuck1:τσάμπα...
Με τέτοια κριτήρια και κίνητρα θα πετύχει σίγουρα το εγχείρημά σου... :jerking2:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ....????
Σοβαρά, πιστεύεις ότι ζηλεύω;
Ελπίζω να μην μιλάς σοβαρά και να κάνεις πλάκα...
Και για την ζήλια και για ότι θέλεις να παντρευτείς με τόσο ρηχά κριτήρια...

Jabberwocky

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2020
Like
110
Πόντοι
0
Αφήστε το παιδί να γαμήσει ρε!!! :angry::headbang:

Αφήστε το παιδί να ΓΑΜΗΣΕΙ!!!

Κλασσικοί ελληναράδες, μην δείτε άνθρωπο να γαμήσει και να το ευχαριστηθεί, να πέσετε πάνω του να τον φάτε. Να τον κάνετε να νιώσει άσχημα που γάμησε.

Τι σας είπε ρε το παιδί, ότι δεν θέλει να χάσει τον χρόνο του, την ενέργειά του, να μην ρίξει την προσωπικότητά του και να μην χαλάσει την ψυχολογία του για να γαμήσει πρώτη φορά τι;;; μια mainstream ελλεεινίδα στην καλύτερη περίπτωση;;; που και αυτή θα τον αφήσει να κάνει το μισό γαμήση από αυτό κάνει κάποιος σε ένα τυπικό μπουρδέλο.

Πήγε, γάμησε, το ευχαριστήθηκε και το έκανε και με επιτυχία! :rockon:Άδειασε τα αρχίδια του στην μούρη της με την ησυχία του, χωρίς μα και μου. Ποια ελλεεινίδα θα τον άφηνε να το κάνει αυτό όντας παρθένος;

Όχι ότι αυτές δεν κάνουν τα ίδια. Όποτε θέλουν ανοίγουν instagram, fb, tinder και γαμιούνται με φίλο, γνωστό, άγνωστο, πακιστανό, γύφτο, αλβανό, αράπη σαν σκύλα και μετά γυρνάει στο σπιτάκι της, ήσυχη και ωραία, και δεν τρέχει κάστανο. Και σπάει την πλάκα της με όλους σαν εσάς που επικρίνουν το παιδί.

Ενώ αντίθετα οι φίλες τους λένε μεταξύ τους και "μπράβο που πήγες π.χ. με αλβανό" και γελάνε με όλους εσάς και τις ηλίθιες θεωρίες σας το "πώς να γαμήσεις μια ελλεεινίδα" και "πώς να φέρεσαι" και "υπάρχουν γκόμενες¨ και ¨μάθε εκατό καμάκια" και "μάθε και τεχνικές πεσίματος" και και και . . . Τους μυρίζουν κάτι τέτοιους σαν εσάς από χιλιόμετρα μακριά και για να κάνουν την πλάκα τους σας γαμάνε!!!

Τελευταία τροποποίηση:

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1

Ρε άνθρωπε εγώ λέω τι πιστεύω,ποιος Βλαδίμηρος και αυτοκινητάκια?μη ασχολησαι με τις ιδέες μου αν δε συμφωνείς.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
τον τζιμακο εννοω τυπε ..! :confused:

καταλαβε αυτος :coffee:
Δε είμαι αυτός,δε ξέρω καν ποιος είναι,αλλά εφόσον βλέπω δε αλλάζεις γνώμη δε ασχολούμαι με σένα,δε υπάρχει λόγος να μη πιστεύεις και να ειρωνεύεσαι,εγώ δε σε ειρωνεύτηκα,δε ξανααπανταω στα μυνήματα σου.

Τελευταία τροποποίηση:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456

Θα το λεω και θα το ξαναλέω,να'μασταν στην ηλικία τους με το μυαλό που'χουμε τώρα,θα'χαμε πάθει αφυδάτωση.Τις βλέπουμε και λέμε κάνε μας ρε γαμώτο 15 χρόνια νεότερους,έστω για το καλοκαίρι μόνο.Βλέπεις τις μεγαλύτερες,οι λίγες καλές πιασμένες,οι ελεύθερες μόνο σκατόμπαζα

τα εχουμε ξαναπει,οι πιτσιρικες πανε πιο ευκολα πλεον με συνομηλικους !
διοτι μεγαλωσαν σε εποχες κρισης ,χωρις πολλα τουπε και απαιτησεις . και ας ειναι ξεκωλακια.
οι λιγο παλιοτερες της γενιας σου ,στην ηλικια των 20 ειχαν τουπε και ηταν αρκετα πιο αγαμητες.
....στο δια ταυτα ομως,ο βασικος κανονας δεν αλλαζει! :confused:
τα τζουνιορ γυναια παντα μουσκευαν, μουσκευουν και θα μουσκευουν με τους μεγαλυτερους!
νομος της φυσης. επομενως ,εσυ ως μεγαλυτερος εχεις το πανω χερι,αλλα δυστυχως μαλακιζεσαι!

με τη γκρινια σου ,ακομα και οι οπαδοι του Τραννου :rockon: θα ειχαν μεγαλυτερες πιθανοτητες απο εσενα !
προσωπικα,οσο αστειο και αν σου φανει,ντρεπομαι να ασχοληθω με ηλικιες 17-22.
τις θεωρω τελειως ανωριμα μωρα,ασε που δε γουσταρω να βγω καρτα για κανενα λογο!θα ειναι αστειο το θεαμα
(αν και δεν ειμαι στην ηλικια του Kalogero,αλλα 30αρης)
δοξα τω θεω,ανω των 21-22 υπαρχει μπολικο πραμα τριγυρω σου,να φανε και οι ...κοτες! :wanker:
νταξει ,αν τυχαινε να παω σε κανα παρτυ του ΑΠΘ,δε θα ελεγα οχι σε ενδεχομενο πειρασμο,αλλα γενικως ειναι εκτος προσωπικου target group . αν στην ηλικια του Kalogero ειμαι ανυπαντρος φραγκατος player,πολυ πιθανον να ασχοληθω περισσοτερο με τετοιες ηλικιες, στα πλαισια mentoring-sponsoring. Kαθε ηλικια εχει τα θετικα της και τα μυστικα της....οπως μπορει ο καθενας. :hi:

στα νιατα γυπας,στην ωριμανση sugardaddy! με οσα οπλα διαθετει στη φαρετρα ο εκαστος συναγωνιστης !
σου εχω ξαναπει πως εχω φετιχ κυριως με τις barista στα take away (και επειτα τις μιλφαρες ανω των 35).
αυτην την περιοδο μου χει σφηνωθει στο μυαλο η φαντασιωση παρτουζας με 2 barista απο γειτονικα-αντιπαλα take away στο Κεντρο της Θεσσαλονικης.

ξερω οτι θα κοροιδευεις τωρα,αλλα ο σχεδιασμος εχει τεθει επι ταπητος :rockon:
εχω θεσει την παρτουζα ως χριστουγεννιατικο στοχο. βασικη προυποθεση να τις εχω φαει και τις 2 ως τοτε.
επειδη ειμαι αρκετα γραφικος καραγκιοζακος με πονηρο σκατοχαμογελο,δεν το αποκλειω κιολας.
εχω αναπτυξει ικανοποιητικη οικειοτητα και με τις δυο.παω καθε μερα επιτηδες. αναλογως τις βαρδιες που εχουν.
παντοτε κοιταζω απ εξω να δω αν δουλευουν.οποτε δε δουλευουν,απλα δεν παιρνω καφε.
αυριο θα χωθω στη μια. μου εχει πει ηδη σε ποια βαρδια θα ειναι.με τη δροσουλα που ειχε χθες, ειχα ορεξη να μιλησω.

θελω να ντυθουν υπηρετριες και να μου φτιαχνουν σπιτικο καφε στα ρεπο τους,σαν αλλος Μανθος Φουστανος!
μιλαμε για απιστευτα λουκουμακια γαμω την τρελα μου. με καβλωνουν γιατι νιωθω οτι και αυτες γουσταρουν.
δεν ειναι φτηνα ξεκωλακια και αυτο με τρελαινει ακομα περισσοτερο :wanker: :wanker: :wanker:

θεωρω πως ηδη εχω αργησει και ευτυχως απο το βλεμμα τους καταλαβαινω οτι δεν ειναι καπαρωμενες,αφοι οι περισσοτεροι συναγωνιστες τον παιζουν :jerking: :rockon: η Αλβανιολα μιλφοβομβα που ειχα φαει παλιοτερα ηταν επισης barista,αλλα οχι στο Κεντρο!
αν δε μου κατσει το σχεδιο ,ουτε γατα ουτε ζημια,θα συνεχισω να πηγαινω "κυριος". του τυπου "δε σας ξερω-δε με ξερετε" :wink:

Τελευταία τροποποίηση:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Δε είμαι αυτός,δε ξέρω καν ποιος είναι,αλλά εφόσον βλέπω δε αλλάζεις γνώμη δε ασχολούμαι με σένα,δε υπάρχει λόγος να μη πιστεύεις και να ειρωνεύεσαι,εγώ δε σε ειρωνεύτηκα,δε ξανααπανταω στα μυνήματα σου.

ΟΡΜΑ μικρε,μοιρασε χαμογελο και σπερμα στις καριολιτσες!

η ζωη ειναι μια φαρσα,απολαυσε την ! δε θελει κοπο,θελει τροπο!

τσεκαρε τον μπαρμπα εδω :smiling-face-with-heart-eyes: ετσι θα κανεις και με τις γυναικες,θετικη ενεργεια και καραγκιοζιλικια!

κοιτα να περνας εσυ καλα και θα μπουν και τα γκολακια,να εισαι σιγουρος :rockon::rockon:

....θα στο ζητανε μονες τους !

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Αν τώρα στα 35-40 που είσαι δεν κινείσαι και δεν παίζεις με κοπέλες, και νέος να ξανα- γινοσιυν (Φάουστ κατάσταση), πάλι δε θα έκανες κάτι..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
35-40 κατά την άποψη μου, είναι η καλύτερη ηλικία για τον άντρα.. ( εγώ έχω ξεφύγει προ πολλού από αυτό το ηλικιακό πλαίσιο)

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96

στο μονο που πεφτεις εξω Δασκαλε:rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom