Πιτσιρικάς που το 2022 δεν βρίσκει γκόμενα,ας πάει απο τώρα στο Άγιο Όρος.
Θα το λεω και θα το ξαναλέω,να'μασταν στην ηλικία τους με το μυαλό που'χουμε τώρα,θα'χαμε πάθει αφυδάτωση.Τις βλέπουμε και λέμε κάνε μας ρε γαμώτο 15 χρόνια νεότερους,έστω για το καλοκαίρι μόνο.Βλέπεις τις μεγαλύτερες,οι λίγες καλές πιασμένες,οι ελεύθερες μόνο σκατόμπαζα
τα εχουμε ξαναπει,οι πιτσιρικες πανε πιο ευκολα πλεον με συνομηλικους !
διοτι μεγαλωσαν σε εποχες κρισης ,χωρις πολλα τουπε και απαιτησεις . και ας ειναι ξεκωλακια.
οι λιγο παλιοτερες της γενιας σου ,στην ηλικια των 20 ειχαν τουπε και ηταν αρκετα πιο αγαμητες.
....στο δια ταυτα ομως,ο βασικος κανονας δεν αλλαζει!
τα τζουνιορ γυναια παντα μουσκευαν, μουσκευουν και θα μουσκευουν με τους μεγαλυτερους!
νομος της φυσης. επομενως ,εσυ ως μεγαλυτερος εχεις το πανω χερι,αλλα δυστυχως μαλακιζεσαι!
με τη γκρινια σου ,ακομα και οι οπαδοι του Τραννου
θα ειχαν μεγαλυτερες πιθανοτητες απο εσενα !
προσωπικα,οσο αστειο και αν σου φανει,ντρεπομαι να ασχοληθω με ηλικιες 17-22.
τις θεωρω τελειως ανωριμα μωρα,ασε που δε γουσταρω να βγω καρτα για κανενα λογο!θα ειναι αστειο το θεαμα
(αν και δεν ειμαι στην ηλικια του Kalogero,αλλα 30αρης)
δοξα τω θεω,ανω των 21-22 υπαρχει μπολικο πραμα τριγυρω σου,να φανε και οι ...κοτες!
νταξει ,αν τυχαινε να παω σε κανα παρτυ του ΑΠΘ,δε θα ελεγα οχι σε ενδεχομενο πειρασμο,αλλα γενικως ειναι εκτος προσωπικου target group . αν στην ηλικια του Kalogero ειμαι ανυπαντρος φραγκατος player,πολυ πιθανον να ασχοληθω περισσοτερο με τετοιες ηλικιες, στα πλαισια mentoring-sponsoring. Kαθε ηλικια εχει τα θετικα της και τα μυστικα της....οπως μπορει ο καθενας.
στα νιατα γυπας,στην ωριμανση sugardaddy! με οσα οπλα διαθετει στη φαρετρα ο εκαστος συναγωνιστης !
σου εχω ξαναπει πως εχω φετιχ κυριως με τις barista στα take away (και επειτα τις μιλφαρες ανω των 35).
αυτην την περιοδο μου χει σφηνωθει στο μυαλο η φαντασιωση παρτουζας με 2 barista απο γειτονικα-αντιπαλα take away στο Κεντρο της Θεσσαλονικης.
ξερω οτι θα κοροιδευεις τωρα,αλλα ο σχεδιασμος εχει τεθει επι ταπητος
εχω θεσει την παρτουζα ως χριστουγεννιατικο στοχο. βασικη προυποθεση να τις εχω φαει και τις 2 ως τοτε.
επειδη ειμαι αρκετα γραφικος καραγκιοζακος με πονηρο σκατοχαμογελο,δεν το αποκλειω κιολας.
εχω αναπτυξει ικανοποιητικη οικειοτητα και με τις δυο.παω καθε μερα επιτηδες. αναλογως τις βαρδιες που εχουν.
παντοτε κοιταζω απ εξω να δω αν δουλευουν.οποτε δε δουλευουν,απλα δεν παιρνω καφε.
αυριο θα χωθω στη μια. μου εχει πει ηδη σε ποια βαρδια θα ειναι.με τη δροσουλα που ειχε χθες, ειχα ορεξη να μιλησω.
θελω να ντυθουν υπηρετριες και να μου φτιαχνουν σπιτικο καφε στα ρεπο τους,σαν αλλος Μανθος Φουστανος!
μιλαμε για απιστευτα λουκουμακια γαμω την τρελα μου. με καβλωνουν γιατι νιωθω οτι και αυτες γουσταρουν.
δεν ειναι φτηνα ξεκωλακια και αυτο με τρελαινει ακομα περισσοτερο
θεωρω πως ηδη εχω αργησει και ευτυχως απο το βλεμμα τους καταλαβαινω οτι δεν ειναι καπαρωμενες,αφοι οι περισσοτεροι συναγωνιστες τον παιζουν
η Αλβανιολα μιλφοβομβα που ειχα φαει παλιοτερα ηταν επισης barista,αλλα οχι στο Κεντρο!
αν δε μου κατσει το σχεδιο ,ουτε γατα ουτε ζημια,θα συνεχισω να πηγαινω "κυριος". του τυπου "δε σας ξερω-δε με ξερετε"