Νέα

Φίλος με ψυχικό πρόβλημα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Εχω τον ξαδερφο μου με διπολικη διαταραχη μαγκας και καλο παιδι, αυτα τα ατομα χρειαζοντε την αναγκη μας και να μην τα προσβαλουμε, επισης θα επρεπε οσοι ειναι πτυχιουχοι και αμεα να μπαινουν στο δημοσιο μονιμοι, με ενα επιδοματακι 300 ευρω δεν μπορουν να ζησουν.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Εχω τον ξαδερφο μου με διπολικη διαταραχη μαγκας και καλο παιδι, αυτα τα ατομα χρειαζοντε την αναγκη μας και να μην τα προσβαλουμε, επισης θα επρεπε οσοι ειναι πτυχιουχοι και αμεα να μπαινουν στο δημοσιο μονιμοι, με ενα επιδοματακι 300 ευρω δεν μπορουν να ζησουν.
Δεν χωρανε τυπε,τωρα βολευονται μονο τα γαλαζια παιδια και παντα τα παιδια της καθε κυβερνησης,τα αμεα και οσοι εχουν τετοιου ειδους νοσηματα ας βρουν να κανουν κατι αλλο ,ολοι στο δημοσιο ,αμαν πχια!!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Επειδή αντιμετώμπισα και εγώ το ίδιο με φιλικό πρόσωπο, να σας πω ότι η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ, με τα πολύ σύγχρονα φάρμακα δεύτερης και τρίτης γενιάς ο άνθρωπος ξαναγίνεται 100% λειτουργικός. Απλά ένας καλός γιατρός χρειάζεται και ένας καλός φίλος ή συγγενής να νοιάζεται τον άνθρωπο να τον στηρίξει το πρώτο διάστημα. Και το πρόβλημα λύνεται τελείως.
Αυτοί που βλέπουμε να είναι στους δρόμους απλά δεν έχουν κάποιο στήριγμα να τους πάει σε γιατρό για θεραπεία.
Μην κορροιδεύετε με όλα αυτά γιατί δεν ξέρεις κάθε μέρα σε ποιον θα χτυπήσει την πόρτα η ασθένεια.
Δυστυχώς δεν είναι δεδομένο. Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε κάποιον στο περιβάλλον μας με ψυχικό νόσημα. Τα φάρμακα δε λειτουργούν σε όλους. Ακόμα και τα 3ης γενιάς.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Επειδή αντιμετώμπισα και εγώ το ίδιο με φιλικό πρόσωπο, να σας πω ότι η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ, με τα πολύ σύγχρονα φάρμακα δεύτερης και τρίτης γενιάς ο άνθρωπος ξαναγίνεται 100% λειτουργικός. Απλά ένας καλός γιατρός χρειάζεται και ένας καλός φίλος ή συγγενής να νοιάζεται τον άνθρωπο να τον στηρίξει το πρώτο διάστημα. Και το πρόβλημα λύνεται τελείως.
Αυτοί που βλέπουμε να είναι στους δρόμους απλά δεν έχουν κάποιο στήριγμα να τους πάει σε γιατρό για θεραπεία.

Τα παπαριά μου έχει προχωρήσει η επιστήμη της ψυχιατρικής....

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Το πράγμα χειροτερεύει ακόμα αν μπλέξεις με γυναίκα με τέτοια θέματα ότι να νομίζει την παρακολουθούν κτλ
:shit::shit:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μην κορροιδεύετε με όλα αυτά γιατί δεν ξέρεις κάθε μέρα σε ποιον θα χτυπήσει την πόρτα η ασθένεια.
Δυστυχώς δεν είναι δεδομένο. Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε κάποιον στο περιβάλλον μας με ψυχικό νόσημα. Τα φάρμακα δε λειτουργούν σε όλους. Ακόμα και τα 3ης γενιάς.
Λες τα ραφάλ να είναι αποτελεσματικά; :think:

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Ρε τυπε καλώς γινεται κ διορίζονται στο δημοσιο , το πολυ να πάρουν σε θέση ναφθαλίνης 1000 ευρω μικτά .
Εδω εγινε υπουργός ο μεγαλυτερος ψυχοπαθής , ο Αδωνης κ παίρνει 10.000 το μήνα .
Ασε να απασχολούνται κανα οκτάωρο διοτι εαν κυκλοφορούν στο δρόμο μπορει να σου κόψουν το κεφαλι με κανα τσεκούρι ή να σε πολτοποιησουν με βαριοπούλα ή να σου πετάξουν μισο κιλό βιτριόλι οπως και το έπαθε η Ιωάννα

Έχω οικογενειακό γνωστό γύρω στα 60, διευθυντή σε δημόσια υπηρεσία (βαρβάτη θέση) ο οποίος χρόνια τώρα πιστεύει οτι τον καταδιώκουν οι «Βάκοι» (παράφραση των Vikings μάλλον).
Τον καταδιώκουν με τσεκούρια, του κλέβουν τρόφιμα απο την αποθήκη κτλ). Όταν είναι σπίτι ταμπουρώνεται σαν να πρόκειται να γίνει επιδρομή. Είναι κληρονομικό, δεν νομίζω οτι οι γιατροί και τα φάρμακα μπορούν να τον στρώσουν ιδιαίτερα (ή η οικογένεια του κάνει κάτι λάθος).
Μόνο στη μπουρδελο-Ελλάδα του δημοσίου, θα τα δεις αυτά.

Ακόμα και ψυχασθενείς πληρώνουμε σα μαλάκες όλοι εμείς. Ξέρω κι εγώ μια τέτοια περίπτωση. Δούλεψε 2 χρόνια και τα υπόλοιπα 32 την έχουν "παρκάρει" σ' ένα γραφείο. Δεν έχει βγει ακόμα στη σύνταξη. Πλήρωνε εσύ μαλάκα υπάλληλε του ιδιωτικού τομέα για πάρτη της. :S

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Νομιζω το δημοσιο ειναι το μεγαλυτερο ψυχιατρειο!

Παιρνουν τους υψηλοτερους μισθους των μισθωτων και σου λενε οτι φυτοζωουν χωρις να χουν τις απολαβες και τα δωρα του ιδιωτικου τομεα!

Τρελα!Ας μην μπουνε καλυτερα γιατι θα αποτρελαθουν με τους καμμενους!

Δυστυχως εχω και γω τον κολλητο μου και δεν μπορω να κανω τιποτα,μιας που τον εχουν αναλαβει οι γονεις του!Ημουνα διακοπες στη Μηλο και μ λεγε να φυγω απο κει για να πιουμε καφε μαζι!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Tύπε μου αν είχες άνθρωπο στο στενό σου περιβάλλον, πρώτο ξάδερφο, με τον οποίον μεγάλωσες μαζί και τον βλέπεις να χάνει τη ζωή του εδώ και μια δεκαετία, με διπολική και κατάθλιψη, δοκιμάζοντας ότι χάπι κυκλοφορεί, δε θα είχες όρεξη για πλάκα.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Βάλε και την ειδική άδεια μέσα. Όλοι αυτοί οι «προβληματικοί» γνωρίζουν και μαθαίνουν ότι τους συμφέρει με την μία. Ξεφτέρια!
Σε όλα τα άλλα κάνουν την κορόιδα
Μένουμε σπίτί και ο μισθός μισθός την πρώτη του μηνός!
:shit::zombie::shit::zombie:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Έχω κι εγώ κάτι τέτοιο τύπε.
Καταστροφή. Καλύτερα η αυτοκτονία.
Ναι μεν ελέγχεται με χάπια αλλά η παρενέργειες των χαπιών είναι τόσο τραγικές που η ζωή γίνεται κόλαση.
Κοιμάσαι άπειρες ώρες, τις υπόλοιπες ώρες είσαι σαν ζόμπι χωρίς διάθεση για τίποτα.
Αν δεν είχα και τις πουτάνες να μου απαλύνουν τον πόνο θα χα φουντάρει χρόνια τώρα.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.811
Πόντοι
6.166
Υπαρχουν ψυχες στο ελεοσ πραγματικα Υπαρχει τυποσ που του δημιουργηθηκαν ψυχολογικα απο τον στρατο παιρνει αναπηρικη συνταξη την κλεβει ο πατερασ του .Τωρα ειναι 48 με 50 καπου εκει ο πατερασ ειναι 92 και αυτοσ τα εχει χαμενα χτυπαει τον γιο τον βριζει κλπ Το προβλημα επιδεινώθηκε με τον θανατο τησ μανας ο γιοσ πηρε την κατω βολτα Δεν υπαρχει καποιοσ να κλεισει αυτο το παιδι σε μια ψυχιατρικη κλινικη η να υπαρχει καποια μεριμνα κλπ.Τ ο αποτελεσμα ειναι αυτοσ να κανει αποτασεις πολλων χιλιομετρψν σε λεωφορο επαρχιακο δρομο βρωμικοσ υποσιτισμενοσ κουβαλαει παλετεσ για τον χειμωνα αφοδευει στον δρομο μπροστα κλπ.Ποτε θα τον παρει καποιο αμαξι απο κατω .Κριμα.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.089
Πόντοι
6.796
Ειχα ενα κολλητό που ενω ηταν κομπλε ατομο ξαφνικα αρχισε να μου τα λεει περίεργα.. Πεταγε κατι ατακες οτι τον παρακολουθουν, ότι ξαφνικα στο δρομο ακουει φωνες που αναφέρονται στην πρωην τού, δηλ περπαταει και του λένε καποιοι αγνωστοι "Μαλακα κερατα, σου πηδουσαν τη γκομενα" κ οτι γελαγαν μαζι του.. Του λεω ποιος ρε αποκλείετε, λεει καποιοι άγνωστοι... Το αποκορύφωμα σταμάταμε σε ενα ψιλικατζίδικο να παρει τσιγάρα, σε άκυρο μέρος δε μας ηξερε κάνεις.. Τον περιμενα στο αμαξι, ακουω κατι φωνες και εκανε φασαρια στον ψιλικατζη οτι γελαγε μαζι του κ του πεταγε υπονοούμενα.. Του λεω φίλε το χεις χάσει, θες γιατρό, γελαγε ελεγε ελα παμε να φυγουμε μη σκαλώνεις.. Του λεω κοψε τους μπαφους απο το γυμνασιο μεχρι τωρα σε καψανε... Μετα με πηρε και τηλ ο πατερας του κ με ρωταει αν μου τα λεει περιεργα ο γιος του.. Του λεω κατι κουλά τα λεει ναι.. Τον απολύσανε κ απ τη δουλειά που τον ειχε χώσει ο πατέρας του σε μια πολυ καλη εταιρεία λογιστής , την επεσε σε μια του HR και πηγαινε κατω απ το σπιτι της και την έστηνε.. Μετα ειχαμε και ενα κολλητο γιατρό που μετα την ειδικοτητα πηγε Φρανκφούρτη, του λεω μαλακα παει αυτος το χασε το μυαλο του, γελαγε ο γιατρός το παιρνε στη πλακα, με τα πολλα κοψαμε επειδη είχαμε πάει διακοπές και ειχε παρει μαζι του παρα πολυ χόρτο χωρις εγω να ξερω τίποτα απολύτως, πρωτη μερα διακοπων μας εκανε ελεγχο η αστυνομία και μπλεξαμε, οκ το πηρε πανω του αλλα γιναμε μπουρδελο, λεει θα στο λεγα την αλλη μερα κτλ. Κοψαμε γενικα, αλλα εμαθα εχει κατι σαν σχιζοφρένεια, πιστεύω απ τους μπαφους το παθε..

OP
OP
Δ
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Ναι μεν ελέγχεται με χάπια αλλά η παρενέργειες των χαπιών είναι τόσο τραγικές που η ζωή γίνεται κόλαση.
Κοιμάσαι άπειρες ώρες, τις υπόλοιπες ώρες είσαι σαν ζόμπι χωρίς διάθεση για τίποτα.
Αν δεν είχα και τις πουτάνες να μου απαλύνουν τον πόνο θα χα φουντάρει χρόνια τώρα.
Μιλάς κανονικά πέρα από τα κουλά που λέει ..το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτά που λέει ειναι παραλογα

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.811
Πόντοι
6.166

Τυπε το καλυτερο ασυλο ειναι το γυμναστηριο η ο αθλητισμοσ εν γενει .Αν δεν πηγαινα η θα ημουν φυλακη η ψυχιατρειο η νεκροταφειο.Παω κανω 160 κιλα καθισματια μια βαθια οχταρα και γινομαι αλλοσ ανθρωποσ φευγουν ολα απο μεσα σου .

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Ρε τύπε μην σε παίρνει απο κάτω , με γυμναστική ασχολείσαι καθόλου ή βλέπεις ολη μερα τηλεόραση ;

Παρε τα βουνά ή πηγαινε στο γηπεδο να εκτονωθείς κ να γυμνάστειΣ.

Ο αθλητισμός θα σε κάνει καλύτερα , στο ψυχικό πρόβλημα που εχεις, ο οργανισμός παράγει ουσίες που δεν στην δίνουν τα χαπια που καταπίνεις

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Tύπε μου αν είχες άνθρωπο στο στενό σου περιβάλλον, πρώτο ξάδερφο, με τον οποίον μεγάλωσες μαζί και τον βλέπεις να χάνει τη ζωή του εδώ και μια δεκαετία, με διπολική και κατάθλιψη, δοκιμάζοντας ότι χάπι κυκλοφορεί, δε θα είχες όρεξη για πλάκα.
Έχεις δίκιο. Σε πολλές περιπτώσεις τα φάρμακα μεταμορφώνουν προς το καλύτερο την κατάσταση, αλλά είναι εξίσου συχνό να μην δίνουν τη λύση που θα θέλαμε. :(

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Μαγκες ειχα φιλο γυμναστη με διπολικη διαταραχη, το παλικαρακι ανοιξε μια τρυπα ενα γυμναστηριο και ζει σπο αυτο, κατι καμμενοι πανε και γυμναζοντε... 3 και 60 βγαζει τεφαα εχει τελειωσει αλλα τι να κανει.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Μαγκες ειχα φιλο γυμναστη με διπολικη διαταραχη, το παλικαρακι ανοιξε μια τρυπα ενα γυμναστηριο και ζει σπο αυτο, κατι καμμενοι πανε και γυμναζοντε... 3 και 60 βγαζει τεφαα εχει τελειωσει αλλα τι να κανει.
Ναι αλλά γαμάει και κανένα χαζό μουνάκι στο γυμναστήριο

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Τυπε το καλυτερο ασυλο ειναι το γυμναστηριο η ο αθλητισμοσ εν γενει .Αν δεν πηγαινα η θα ημουν φυλακη η ψυχιατρειο η νεκροταφειο.Παω κανω 160 κιλα καθισματια μια βαθια οχταρα και γινομαι αλλοσ ανθρωποσ φευγουν ολα απο μεσα σου .

To ψαξα παιδιά ευχαριστώ για την πρόταση. Άρχισα κικ-μποξ περυσι και όντως είδα τεράστια βελτίωση. 'Αλλος άνθρωπος και οι παρενέργειες των χαπιών μειώνονται και η διάθεση ανεβαίνει.
Αλλά με τον κορονοϊό γαμήθηκε η κατάσταση.
Πραγματικά πάνω που είχα αρχίσει να ξαναφτιάχνω τη ζωή μου με γάμησε και γύρισα 10 χρόνια πίσω.
Τώρα θα ξαναρχίσω ελπίζω.
Αν δε μας ξανακάνουν lockdown δηλαδή και γαμηθούμε πάλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom