Εχω τον ξαδερφο μου με διπολικη διαταραχη μαγκας και καλο παιδι, αυτα τα ατομα χρειαζοντε την αναγκη μας και να μην τα προσβαλουμε, επισης θα επρεπε οσοι ειναι πτυχιουχοι και αμεα να μπαινουν στο δημοσιο μονιμοι, με ενα επιδοματακι 300 ευρω δεν μπορουν να ζησουν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φίλος με ψυχικό πρόβλημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 172829
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 124
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Δεν χωρανε τυπε,τωρα βολευονται μονο τα γαλαζια παιδια και παντα τα παιδια της καθε κυβερνησης,τα αμεα και οσοι εχουν τετοιου ειδους νοσηματα ας βρουν να κανουν κατι αλλο ,ολοι στο δημοσιο ,αμαν πχια!!!Εχω τον ξαδερφο μου με διπολικη διαταραχη μαγκας και καλο παιδι, αυτα τα ατομα χρειαζοντε την αναγκη μας και να μην τα προσβαλουμε, επισης θα επρεπε οσοι ειναι πτυχιουχοι και αμεα να μπαινουν στο δημοσιο μονιμοι, με ενα επιδοματακι 300 ευρω δεν μπορουν να ζησουν.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Δυστυχώς δεν είναι δεδομένο. Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε κάποιον στο περιβάλλον μας με ψυχικό νόσημα. Τα φάρμακα δε λειτουργούν σε όλους. Ακόμα και τα 3ης γενιάς.Επειδή αντιμετώμπισα και εγώ το ίδιο με φιλικό πρόσωπο, να σας πω ότι η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ, με τα πολύ σύγχρονα φάρμακα δεύτερης και τρίτης γενιάς ο άνθρωπος ξαναγίνεται 100% λειτουργικός. Απλά ένας καλός γιατρός χρειάζεται και ένας καλός φίλος ή συγγενής να νοιάζεται τον άνθρωπο να τον στηρίξει το πρώτο διάστημα. Και το πρόβλημα λύνεται τελείως.
Αυτοί που βλέπουμε να είναι στους δρόμους απλά δεν έχουν κάποιο στήριγμα να τους πάει σε γιατρό για θεραπεία.
Μην κορροιδεύετε με όλα αυτά γιατί δεν ξέρεις κάθε μέρα σε ποιον θα χτυπήσει την πόρτα η ασθένεια.
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 61
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 7.216
Επειδή αντιμετώμπισα και εγώ το ίδιο με φιλικό πρόσωπο, να σας πω ότι η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ, με τα πολύ σύγχρονα φάρμακα δεύτερης και τρίτης γενιάς ο άνθρωπος ξαναγίνεται 100% λειτουργικός. Απλά ένας καλός γιατρός χρειάζεται και ένας καλός φίλος ή συγγενής να νοιάζεται τον άνθρωπο να τον στηρίξει το πρώτο διάστημα. Και το πρόβλημα λύνεται τελείως.
Αυτοί που βλέπουμε να είναι στους δρόμους απλά δεν έχουν κάποιο στήριγμα να τους πάει σε γιατρό για θεραπεία.
Τα παπαριά μου έχει προχωρήσει η επιστήμη της ψυχιατρικής....
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Λες τα ραφάλ να είναι αποτελεσματικά;Δυστυχώς δεν είναι δεδομένο. Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε κάποιον στο περιβάλλον μας με ψυχικό νόσημα. Τα φάρμακα δε λειτουργούν σε όλους. Ακόμα και τα 3ης γενιάς.Επειδή αντιμετώμπισα και εγώ το ίδιο με φιλικό πρόσωπο, να σας πω ότι η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ, με τα πολύ σύγχρονα φάρμακα δεύτερης και τρίτης γενιάς ο άνθρωπος ξαναγίνεται 100% λειτουργικός. Απλά ένας καλός γιατρός χρειάζεται και ένας καλός φίλος ή συγγενής να νοιάζεται τον άνθρωπο να τον στηρίξει το πρώτο διάστημα. Και το πρόβλημα λύνεται τελείως.
Μην κορροιδεύετε με όλα αυτά γιατί δεν ξέρεις κάθε μέρα σε ποιον θα χτυπήσει την πόρτα η ασθένεια.
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Ρε τυπε καλώς γινεται κ διορίζονται στο δημοσιο , το πολυ να πάρουν σε θέση ναφθαλίνης 1000 ευρω μικτά .
Εδω εγινε υπουργός ο μεγαλυτερος ψυχοπαθής , ο Αδωνης κ παίρνει 10.000 το μήνα .
Ασε να απασχολούνται κανα οκτάωρο διοτι εαν κυκλοφορούν στο δρόμο μπορει να σου κόψουν το κεφαλι με κανα τσεκούρι ή να σε πολτοποιησουν με βαριοπούλα ή να σου πετάξουν μισο κιλό βιτριόλι οπως και το έπαθε η Ιωάννα
Εδω εγινε υπουργός ο μεγαλυτερος ψυχοπαθής , ο Αδωνης κ παίρνει 10.000 το μήνα .
Ασε να απασχολούνται κανα οκτάωρο διοτι εαν κυκλοφορούν στο δρόμο μπορει να σου κόψουν το κεφαλι με κανα τσεκούρι ή να σε πολτοποιησουν με βαριοπούλα ή να σου πετάξουν μισο κιλό βιτριόλι οπως και το έπαθε η Ιωάννα
Μόνο στη μπουρδελο-Ελλάδα του δημοσίου, θα τα δεις αυτά.Έχω οικογενειακό γνωστό γύρω στα 60, διευθυντή σε δημόσια υπηρεσία (βαρβάτη θέση) ο οποίος χρόνια τώρα πιστεύει οτι τον καταδιώκουν οι «Βάκοι» (παράφραση των Vikings μάλλον).
Τον καταδιώκουν με τσεκούρια, του κλέβουν τρόφιμα απο την αποθήκη κτλ). Όταν είναι σπίτι ταμπουρώνεται σαν να πρόκειται να γίνει επιδρομή. Είναι κληρονομικό, δεν νομίζω οτι οι γιατροί και τα φάρμακα μπορούν να τον στρώσουν ιδιαίτερα (ή η οικογένεια του κάνει κάτι λάθος).
Ακόμα και ψυχασθενείς πληρώνουμε σα μαλάκες όλοι εμείς. Ξέρω κι εγώ μια τέτοια περίπτωση. Δούλεψε 2 χρόνια και τα υπόλοιπα 32 την έχουν "παρκάρει" σ' ένα γραφείο. Δεν έχει βγει ακόμα στη σύνταξη. Πλήρωνε εσύ μαλάκα υπάλληλε του ιδιωτικού τομέα για πάρτη της. :S
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Νομιζω το δημοσιο ειναι το μεγαλυτερο ψυχιατρειο!
Παιρνουν τους υψηλοτερους μισθους των μισθωτων και σου λενε οτι φυτοζωουν χωρις να χουν τις απολαβες και τα δωρα του ιδιωτικου τομεα!
Τρελα!Ας μην μπουνε καλυτερα γιατι θα αποτρελαθουν με τους καμμενους!
Δυστυχως εχω και γω τον κολλητο μου και δεν μπορω να κανω τιποτα,μιας που τον εχουν αναλαβει οι γονεις του!Ημουνα διακοπες στη Μηλο και μ λεγε να φυγω απο κει για να πιουμε καφε μαζι!
Παιρνουν τους υψηλοτερους μισθους των μισθωτων και σου λενε οτι φυτοζωουν χωρις να χουν τις απολαβες και τα δωρα του ιδιωτικου τομεα!
Τρελα!Ας μην μπουνε καλυτερα γιατι θα αποτρελαθουν με τους καμμενους!
Δυστυχως εχω και γω τον κολλητο μου και δεν μπορω να κανω τιποτα,μιας που τον εχουν αναλαβει οι γονεις του!Ημουνα διακοπες στη Μηλο και μ λεγε να φυγω απο κει για να πιουμε καφε μαζι!
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Tύπε μου αν είχες άνθρωπο στο στενό σου περιβάλλον, πρώτο ξάδερφο, με τον οποίον μεγάλωσες μαζί και τον βλέπεις να χάνει τη ζωή του εδώ και μια δεκαετία, με διπολική και κατάθλιψη, δοκιμάζοντας ότι χάπι κυκλοφορεί, δε θα είχες όρεξη για πλάκα.Λες τα ραφάλ να είναι αποτελεσματικά;Δυστυχώς δεν είναι δεδομένο. Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε κάποιον στο περιβάλλον μας με ψυχικό νόσημα. Τα φάρμακα δε λειτουργούν σε όλους. Ακόμα και τα 3ης γενιάς.Επειδή αντιμετώμπισα και εγώ το ίδιο με φιλικό πρόσωπο, να σας πω ότι η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ, με τα πολύ σύγχρονα φάρμακα δεύτερης και τρίτης γενιάς ο άνθρωπος ξαναγίνεται 100% λειτουργικός. Απλά ένας καλός γιατρός χρειάζεται και ένας καλός φίλος ή συγγενής να νοιάζεται τον άνθρωπο να τον στηρίξει το πρώτο διάστημα. Και το πρόβλημα λύνεται τελείως.
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Έχω κι εγώ κάτι τέτοιο τύπε.
Καταστροφή. Καλύτερα η αυτοκτονία.
Ναι μεν ελέγχεται με χάπια αλλά η παρενέργειες των χαπιών είναι τόσο τραγικές που η ζωή γίνεται κόλαση.
Κοιμάσαι άπειρες ώρες, τις υπόλοιπες ώρες είσαι σαν ζόμπι χωρίς διάθεση για τίποτα.
Αν δεν είχα και τις πουτάνες να μου απαλύνουν τον πόνο θα χα φουντάρει χρόνια τώρα.
Ναι μεν ελέγχεται με χάπια αλλά η παρενέργειες των χαπιών είναι τόσο τραγικές που η ζωή γίνεται κόλαση.
Κοιμάσαι άπειρες ώρες, τις υπόλοιπες ώρες είσαι σαν ζόμπι χωρίς διάθεση για τίποτα.
Αν δεν είχα και τις πουτάνες να μου απαλύνουν τον πόνο θα χα φουντάρει χρόνια τώρα.
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.811
- Πόντοι
- 6.166
Υπαρχουν ψυχες στο ελεοσ πραγματικα Υπαρχει τυποσ που του δημιουργηθηκαν ψυχολογικα απο τον στρατο παιρνει αναπηρικη συνταξη την κλεβει ο πατερασ του .Τωρα ειναι 48 με 50 καπου εκει ο πατερασ ειναι 92 και αυτοσ τα εχει χαμενα χτυπαει τον γιο τον βριζει κλπ Το προβλημα επιδεινώθηκε με τον θανατο τησ μανας ο γιοσ πηρε την κατω βολτα Δεν υπαρχει καποιοσ να κλεισει αυτο το παιδι σε μια ψυχιατρικη κλινικη η να υπαρχει καποια μεριμνα κλπ.Τ ο αποτελεσμα ειναι αυτοσ να κανει αποτασεις πολλων χιλιομετρψν σε λεωφορο επαρχιακο δρομο βρωμικοσ υποσιτισμενοσ κουβαλαει παλετεσ για τον χειμωνα αφοδευει στον δρομο μπροστα κλπ.Ποτε θα τον παρει καποιο αμαξι απο κατω .Κριμα.
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.089
- Πόντοι
- 6.796
Ειχα ενα κολλητό που ενω ηταν κομπλε ατομο ξαφνικα αρχισε να μου τα λεει περίεργα.. Πεταγε κατι ατακες οτι τον παρακολουθουν, ότι ξαφνικα στο δρομο ακουει φωνες που αναφέρονται στην πρωην τού, δηλ περπαταει και του λένε καποιοι αγνωστοι "Μαλακα κερατα, σου πηδουσαν τη γκομενα" κ οτι γελαγαν μαζι του.. Του λεω ποιος ρε αποκλείετε, λεει καποιοι άγνωστοι... Το αποκορύφωμα σταμάταμε σε ενα ψιλικατζίδικο να παρει τσιγάρα, σε άκυρο μέρος δε μας ηξερε κάνεις.. Τον περιμενα στο αμαξι, ακουω κατι φωνες και εκανε φασαρια στον ψιλικατζη οτι γελαγε μαζι του κ του πεταγε υπονοούμενα.. Του λεω φίλε το χεις χάσει, θες γιατρό, γελαγε ελεγε ελα παμε να φυγουμε μη σκαλώνεις.. Του λεω κοψε τους μπαφους απο το γυμνασιο μεχρι τωρα σε καψανε... Μετα με πηρε και τηλ ο πατερας του κ με ρωταει αν μου τα λεει περιεργα ο γιος του.. Του λεω κατι κουλά τα λεει ναι.. Τον απολύσανε κ απ τη δουλειά που τον ειχε χώσει ο πατέρας του σε μια πολυ καλη εταιρεία λογιστής , την επεσε σε μια του HR και πηγαινε κατω απ το σπιτι της και την έστηνε.. Μετα ειχαμε και ενα κολλητο γιατρό που μετα την ειδικοτητα πηγε Φρανκφούρτη, του λεω μαλακα παει αυτος το χασε το μυαλο του, γελαγε ο γιατρός το παιρνε στη πλακα, με τα πολλα κοψαμε επειδη είχαμε πάει διακοπές και ειχε παρει μαζι του παρα πολυ χόρτο χωρις εγω να ξερω τίποτα απολύτως, πρωτη μερα διακοπων μας εκανε ελεγχο η αστυνομία και μπλεξαμε, οκ το πηρε πανω του αλλα γιναμε μπουρδελο, λεει θα στο λεγα την αλλη μερα κτλ. Κοψαμε γενικα, αλλα εμαθα εχει κατι σαν σχιζοφρένεια, πιστεύω απ τους μπαφους το παθε..
Διαγραμμένο μέλος 172829
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 966
- Πόντοι
- 311
Μιλάς κανονικά πέρα από τα κουλά που λέει ..το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτά που λέει ειναι παραλογαΈχω κι εγώ κάτι τέτοιο τύπε.
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.811
- Πόντοι
- 6.166
Τυπε το καλυτερο ασυλο ειναι το γυμναστηριο η ο αθλητισμοσ εν γενει .Αν δεν πηγαινα η θα ημουν φυλακη η ψυχιατρειο η νεκροταφειο.Παω κανω 160 κιλα καθισματια μια βαθια οχταρα και γινομαι αλλοσ ανθρωποσ φευγουν ολα απο μεσα σου .
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Ρε τύπε μην σε παίρνει απο κάτω , με γυμναστική ασχολείσαι καθόλου ή βλέπεις ολη μερα τηλεόραση ;
Παρε τα βουνά ή πηγαινε στο γηπεδο να εκτονωθείς κ να γυμνάστειΣ.
Ο αθλητισμός θα σε κάνει καλύτερα , στο ψυχικό πρόβλημα που εχεις, ο οργανισμός παράγει ουσίες που δεν στην δίνουν τα χαπια που καταπίνεις
Παρε τα βουνά ή πηγαινε στο γηπεδο να εκτονωθείς κ να γυμνάστειΣ.
Ο αθλητισμός θα σε κάνει καλύτερα , στο ψυχικό πρόβλημα που εχεις, ο οργανισμός παράγει ουσίες που δεν στην δίνουν τα χαπια που καταπίνεις
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Έχεις δίκιο. Σε πολλές περιπτώσεις τα φάρμακα μεταμορφώνουν προς το καλύτερο την κατάσταση, αλλά είναι εξίσου συχνό να μην δίνουν τη λύση που θα θέλαμε.Tύπε μου αν είχες άνθρωπο στο στενό σου περιβάλλον, πρώτο ξάδερφο, με τον οποίον μεγάλωσες μαζί και τον βλέπεις να χάνει τη ζωή του εδώ και μια δεκαετία, με διπολική και κατάθλιψη, δοκιμάζοντας ότι χάπι κυκλοφορεί, δε θα είχες όρεξη για πλάκα.Λες τα ραφάλ να είναι αποτελεσματικά;Δυστυχώς δεν είναι δεδομένο. Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε κάποιον στο περιβάλλον μας με ψυχικό νόσημα. Τα φάρμακα δε λειτουργούν σε όλους. Ακόμα και τα 3ης γενιάς.Επειδή αντιμετώμπισα και εγώ το ίδιο με φιλικό πρόσωπο, να σας πω ότι η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ, με τα πολύ σύγχρονα φάρμακα δεύτερης και τρίτης γενιάς ο άνθρωπος ξαναγίνεται 100% λειτουργικός. Απλά ένας καλός γιατρός χρειάζεται και ένας καλός φίλος ή συγγενής να νοιάζεται τον άνθρωπο να τον στηρίξει το πρώτο διάστημα. Και το πρόβλημα λύνεται τελείως.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Ναι αλλά γαμάει και κανένα χαζό μουνάκι στο γυμναστήριοΜαγκες ειχα φιλο γυμναστη με διπολικη διαταραχη, το παλικαρακι ανοιξε μια τρυπα ενα γυμναστηριο και ζει σπο αυτο, κατι καμμενοι πανε και γυμναζοντε... 3 και 60 βγαζει τεφαα εχει τελειωσει αλλα τι να κανει.
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Τυπε το καλυτερο ασυλο ειναι το γυμναστηριο η ο αθλητισμοσ εν γενει .Αν δεν πηγαινα η θα ημουν φυλακη η ψυχιατρειο η νεκροταφειο.Παω κανω 160 κιλα καθισματια μια βαθια οχταρα και γινομαι αλλοσ ανθρωποσ φευγουν ολα απο μεσα σου .
To ψαξα παιδιά ευχαριστώ για την πρόταση. Άρχισα κικ-μποξ περυσι και όντως είδα τεράστια βελτίωση. 'Αλλος άνθρωπος και οι παρενέργειες των χαπιών μειώνονται και η διάθεση ανεβαίνει.
Αλλά με τον κορονοϊό γαμήθηκε η κατάσταση.
Πραγματικά πάνω που είχα αρχίσει να ξαναφτιάχνω τη ζωή μου με γάμησε και γύρισα 10 χρόνια πίσω.
Τώρα θα ξαναρχίσω ελπίζω.
Αν δε μας ξανακάνουν lockdown δηλαδή και γαμηθούμε πάλι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 255
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις