Νέα

Φίλος με ψυχικό πρόβλημα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Δ
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Αν δεν δεχεται να παει μονος του στο γιατρο δυστηχως η εισαγγελικη παραγγελια ειναι η μονη λυση...αν παει σε μια ψυχιατρικη κλινικη θα περασει δυσκολα στην αρχη αλλα μετα απο καποιο καιρο θα ειναι καλυτερα αν περνει φυσικα τα φαρμακα του!!!

Υ.Γ Δουλευω σε μεγαλο νοσοκομειο στην ψυχιατρικη κληνικη δεν μπορω να πω σε ποιο ομως!!!
Για μια φορά κατάφερα να τον πάω σε γιατρό .πήρα τηλ να μου πει τι έχει και μου λέει παρανοϊκή ψύχωση

Ο φίλος μου τον θεώρησε ύποπτο και τον γιατρό
Τελευταία βλέπει και τον εαυτό του στην τηλεόραση..θεωρεί ότι είναι γνωστός και διάσημος.οταν του απέδειξα το αντίθετο σοκαριστικέ λίγο.θεωρει ότι έχει τσιπακι στο μυαλό το οποίο του αλλάζει την πραγματικότητα.
Είναι πολύ ισχυρογνώμων ,δεν δέχεται άλλη γνώμη..
Επίσης αρκετά έξυπνος σε ότι κάνει
Τόσο που σ φαίνεται περίεργο αυτός ο άνθρωπος να δουλεύει

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Μάγκες στα θέματα μυαλού :idiot::uglystupid: άπαξ και λασκάρει γαμάτο μετά,δεν υπάρχει γιατρειά

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
[quote author=Pussylover6969 link= ]Καλησπέρα ..παιδικός φίλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με παράνοια. πιστεύει ότι οι πάντες τον ακολουθούν και ότι έχει κάτι στο μυαλό του που τον ελέγχει..
Στράτος αστυνομία των έχει στο στόχαστρο χωρίς λόγο κτλ
Το θεμα είναι δεν δέχεται να πάει σε γιατρό ούτε αναγνωρίζει το πρόβλημα..
Εργάζεται κανονικά ..έχει κάνεις εμπειρία με τέτοιες περιπτώσεις; [/quote] Επειδή οι άνθρωποι με τέτοιου τύπου διαταραχές δεν πηγαίνουν σε γιατρούς γιατί δεν αναγνωρίζουν ότι έχουν πρόβλημα πρέπει το οικογενειακό περιβάλλον ή κάποιος που ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτόν να το κάνει. Διαγνώσεις δεν γίνονται από απόσταση αλλά ο τύπος της διαταραχής σύμφωνα με αυτά που γράφεις προσομοιάζει με παρανοϊκού τύπου κατάσταση

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
[quote author=Pussylover6969 link= ]Καλησπέρα ..παιδικός φίλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με παράνοια. πιστεύει ότι οι πάντες τον ακολουθούν και ότι έχει κάτι στο μυαλό του που τον ελέγχει..
έχει κάνεις εμπειρία με τέτοιες περιπτώσεις; [/quote]

Πιστεύω ότι οι γυναίκες συνέχεια μιλάνε για εμένα και ότι θέλουν να με πνίξουν με τα βυζιά τους

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.040
Πόντοι
10.411
Βάλε και όλους τους ψηφοφόρους του Καμμένου μέσα που πιστεύουν ότι ψεκάζονται, να δεις πόσος κόσμος μαζεύεται έτσι εύκολα.
Πιστεύω ότι οι γυναίκες συνέχεια μιλάνε για εμένα και ότι θέλουν να με πνίξουν με τα βυζιά τους [/quote]
[/quote]
:2funny: :2funny:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Eιχα μια περιπτωση,που της μιλαγε στο μυαλο της ενα μεντιουμ κααι μαλιστα της ελεγε σκηνικα που ουτε η ιδια γνωριζε για την οικογενεια της,στην αρχη νομιζε πως ηταν ο θεος αλλα μετα καταλαβε οτι δεν ηταν ο θεος αλλα το μεντιουμ που μαλιστα ειχε και συνεργατη εναν αντρα και της μιλαγανε στο μυαλο της,μετα απο καμποσο καιρο το παιδι της που τα γνωριζε ολα αυτα αρχιζε και αυτο να της λεει οτιι του λενε διαφορα πραγματα στο μυαλο του.....αυτο πως λεγετε:( :( :(

Μέντιουμ κλασική περίπτωση απάτης και λαμογιάς!

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Ήξερα και εγώ έναν. Από τότε που άρχισε να κάνει ταξίδια στην Γκόα και σε διάφορα μέρη τέτοια της Ασίας, εδώ όταν επέστρεφε έλεγε ότι τον παρακολουθούν από τις πρεσβείες των χωρών αυτών οι μυστικές υπηρεσίες..
Είχε πέσει σε ένα μπλόκο λέει εκεί και την γλύτωσε.
Από τις πολλές μανιταρόσουπες που έτρωγε εκεί και τα διάφορα δεν άντεξε και στο τέλος φουντάρισε. Τον είχα γνωρίσει στον στρατό καλό παιδί αλλά τον έφαγαν «οι κακές παρέες και τα διάφορα» και σάλεψε.
Δεν είναι πλάκα.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Γνωστός μου νομίζει ότι τον κυνηγούν εξωγήινοι. Προϊστάμενος στο Δήμο Αθηναίων. Εννοείται ότι θεωρεί εμάς προβληματικούς.
Εδω ο αλλος μιλαει με εξωγηινους τυπε,διοικει μια χωρα νομιζω...

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.040
Πόντοι
10.411

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.040
Πόντοι
10.411
Γνωστός μου νομίζει ότι τον κυνηγούν εξωγήινοι. Προϊστάμενος στο Δήμο Αθηναίων. Εννοείται ότι θεωρεί εμάς προβληματικούς.
Εδω ο αλλος μιλαει με εξωγηινους τυπε,διοικει μια χωρα νομιζω...
[/quote]
:2funny:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Έχω οικογενειακό γνωστό γύρω στα 60, διευθυντή σε δημόσια υπηρεσία (βαρβάτη θέση) ο οποίος χρόνια τώρα πιστεύει οτι τον καταδιώκουν οι «Βάκοι» (παράφραση των Vikings μάλλον).
Τον καταδιώκουν με τσεκούρια, του κλέβουν τρόφιμα απο την αποθήκη κτλ). Όταν είναι σπίτι ταμπουρώνεται σαν να πρόκειται να γίνει επιδρομή. Είναι κληρονομικό, δεν νομίζω οτι οι γιατροί και τα φάρμακα μπορούν να τον στρώσουν ιδιαίτερα (ή η οικογένεια του κάνει κάτι λάθος).
Μόνο στη μπουρδελο-Ελλάδα του δημοσίου, θα τα δεις αυτά.

Ακόμα και ψυχασθενείς πληρώνουμε σα μαλάκες όλοι εμείς. Ξέρω κι εγώ μια τέτοια περίπτωση. Δούλεψε 2 χρόνια και τα υπόλοιπα 32 την έχουν "παρκάρει" σ' ένα γραφείο. Δεν έχει βγει ακόμα στη σύνταξη. Πλήρωνε εσύ μαλάκα υπάλληλε του ιδιωτικού τομέα για πάρτη της. :S

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Έχω οικογενειακό γνωστό γύρω στα 60, διευθυντή σε δημόσια υπηρεσία (βαρβάτη θέση) ο οποίος χρόνια τώρα πιστεύει οτι τον καταδιώκουν οι «Βάκοι» (παράφραση των Vikings μάλλον).
Τον καταδιώκουν με τσεκούρια, του κλέβουν τρόφιμα απο την αποθήκη κτλ). Όταν είναι σπίτι ταμπουρώνεται σαν να πρόκειται να γίνει επιδρομή. Είναι κληρονομικό, δεν νομίζω οτι οι γιατροί και τα φάρμακα μπορούν να τον στρώσουν ιδιαίτερα (ή η οικογένεια του κάνει κάτι λάθος).

Ακόμα και ψυχασθενείς πληρώνουμε σα μαλάκες όλοι εμείς. Ξέρω κι εγώ μια τέτοια περίπτωση. Δούλεψε 2 χρόνια και τα υπόλοιπα 32 την έχουν "παρκάρει" σ' ένα γραφείο. Δεν έχει βγει ακόμα στη σύνταξη. Πλήρωνε εσύ μαλάκα υπάλληλε του ιδιωτικού τομέα για πάρτη της. :S

Σε διαβεβαιώ ότι και στον ιδιωτικό τομέα έχει αρκετές περιπτώσεις.
Μάλιστα μερικοί παίρνουν προαγωγή λόγω ψυχοπάθειας...
Βέβαια δεν πληρώνονται με τους φόρους μας, αυτό το δέχομαι....

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216

Μάλιστα προηγούνται σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ κτλ. Ειδικών κατηγοριών. Πολλές περιπτώσεις ξέρω.

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Στο χωριο μου κατι τετοιους τους δενουμε στην αυλη με τα σκυλια παντως μεχρι που γινονται ενα και το αυτο.

Απο δω ο (καποτε) ξαδερφος μου ο Τολης
images

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Like
263
Πόντοι
21
Περιπτωση γειτονα που μεγαλωσαμε μαζι ο οποιος νομιζε πως τον καταδιωκουν μπερδευε τα φαρμακα με αλκοολ ωσπου πηγε να μαχαιρωσει την μανα του. Μετα απο αυτο του αυξησαν τα φαρμακα κ εδω κ μια δεκαετια τον εχουν σε καταστολη και ειναι τυπου φυτο δεν αναγνωριζει κανεναν κ απλα ζει τπτ αλλο

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Δρομοκαιτιο η Δαφνι τυπε... :confused:

Μηνφαει καναν που δε φταιει!

Αλλιως... Μονσελας! :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εγώ έχω γείτονα που έβαλε περίστροφο στον κρόταφο, πάτησε την σκανδάλη και... ζει! Τυφλός από το ένα μάτι! :grin:
Σε ποια κατηγορία τον κατατάσσουμε? :tooth:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εμ γι αυτο ειναι ο Μονσελας!

Επαγγελματιας!

Θα του κανε τη δουλεια αψογη...

Τωρα ας κατσει σα το...κυκλωπα! :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Επειδή αντιμετώμπισα και εγώ το ίδιο με φιλικό πρόσωπο, να σας πω ότι η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ, με τα πολύ σύγχρονα φάρμακα δεύτερης και τρίτης γενιάς ο άνθρωπος ξαναγίνεται 100% λειτουργικός. Απλά ένας καλός γιατρός χρειάζεται και ένας καλός φίλος ή συγγενής να νοιάζεται τον άνθρωπο να τον στηρίξει το πρώτο διάστημα. Και το πρόβλημα λύνεται τελείως.
Αυτοί που βλέπουμε να είναι στους δρόμους απλά δεν έχουν κάποιο στήριγμα να τους πάει σε γιατρό για θεραπεία.
Μην κορροιδεύετε με όλα αυτά γιατί δεν ξέρεις κάθε μέρα σε ποιον θα χτυπήσει την πόρτα η ασθένεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom