Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.740
- Πόντοι
- 2.306
Ειχα ενα κολλητό που ενω ηταν κομπλε ατομο ξαφνικα αρχισε να μου τα λεει περίεργα.. Πεταγε κατι ατακες οτι τον παρακολουθουν, ότι ξαφνικα στο δρομο ακουει φωνες που αναφέρονται στην πρωην τού, δηλ περπαταει και του λένε καποιοι αγνωστοι "Μαλακα κερατα, σου πηδουσαν τη γκομενα" κ οτι γελαγαν μαζι του.. Του λεω ποιος ρε αποκλείετε, λεει καποιοι άγνωστοι... Το αποκορύφωμα σταμάταμε σε ενα ψιλικατζίδικο να παρει τσιγάρα, σε άκυρο μέρος δε μας ηξερε κάνεις.. Τον περιμενα στο αμαξι, ακουω κατι φωνες και εκανε φασαρια στον ψιλικατζη οτι γελαγε μαζι του κ του πεταγε υπονοούμενα.. Του λεω φίλε το χεις χάσει, θες γιατρό, γελαγε ελεγε ελα παμε να φυγουμε μη σκαλώνεις.. Του λεω κοψε τους μπαφους απο το γυμνασιο μεχρι τωρα σε καψανε... Μετα με πηρε και τηλ ο πατερας του κ με ρωταει αν μου τα λεει περιεργα ο γιος του.. Του λεω κατι κουλά τα λεει ναι.. Τον απολύσανε κ απ τη δουλειά που τον ειχε χώσει ο πατέρας του σε μια πολυ καλη εταιρεία λογιστής , την επεσε σε μια του HR και πηγαινε κατω απ το σπιτι της και την έστηνε.. Μετα ειχαμε και ενα κολλητο γιατρό που μετα την ειδικοτητα πηγε Φρανκφούρτη, του λεω μαλακα παει αυτος το χασε το μυαλο του, γελαγε ο γιατρός το παιρνε στη πλακα, με τα πολλα κοψαμε επειδη είχαμε πάει διακοπές και ειχε παρει μαζι του παρα πολυ χόρτο χωρις εγω να ξερω τίποτα απολύτως, πρωτη μερα διακοπων μας εκανε ελεγχο η αστυνομία και μπλεξαμε, οκ το πηρε πανω του αλλα γιναμε μπουρδελο, λεει θα στο λεγα την αλλη μερα κτλ. Κοψαμε γενικα, αλλα εμαθα εχει κατι σαν σχιζοφρένεια, πιστεύω απ τους μπαφους το παθε..
Aν αγαπάς τον φίλο σου και δεν ψάχνεις ένα άτομο για να λες στα άλλα φιλαράκια "κοίτα ο φίλος μας λάλησε, εμείς είμαστε καλά....." να τον πάρεις να τον πας σε ένα νέο ψυχίατρο. Όπως έγραψα και πριν έχω και εγώ φιλαράκι με τέτοιο πρόβλημα, συνενοηθήκαμε με τον αδερφό του τον πήγαμε σε ένα γιατρό φίρμα υποτίθεται στην μικρή τοπική κοινωνία εδώ ηλικιωμένος και βαρύς δεν έπαιρνε πολλές κουβέντες πρώτα που το μόνο που ήξερε ήταν να δώσει κάτι βαριά ψυχοφάρμακα, ο γιατρός αυτός ήταν αλήτης απατεώνας και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να παίρνει τα πενητάρικα κάθε μήνα. Χάσαμε έτσι ένα 6άμηνο. Αλλάξαμε γιατρό πήγαμε σε ένα νέο παιδί, μας άλλαξε την αγωγή του έδωσε αντικαταθλιπτικά 3ης γενιάς, και σε 3 μήνες ο φίλος μας έγινε πραγματικά κανονικός άνθρωπος να μπορείς να μιλήσεις, να μπορεί να αυτοσυντηρηθεί, ξανάαρχισε να δουλεύει.
Η δική μου συμβουλή σε όσους έχουν άτομα με τέτοια προβλήματα είναι μια και μοναδική. Ένας καλός γιατρός, και ένα στήριγμα στο σπίτι και όλα λύνονται. Μην τους αφήνετε αβοήθητους γιατί είναι κάτι που θεραπεύεται. Αντίθετα αν τους αφήσεις επιδεινώνονται πάρα πολύ.