Νέα

Φίλος με ψυχικό πρόβλημα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.740
Πόντοι
2.306
Ειχα ενα κολλητό που ενω ηταν κομπλε ατομο ξαφνικα αρχισε να μου τα λεει περίεργα.. Πεταγε κατι ατακες οτι τον παρακολουθουν, ότι ξαφνικα στο δρομο ακουει φωνες που αναφέρονται στην πρωην τού, δηλ περπαταει και του λένε καποιοι αγνωστοι "Μαλακα κερατα, σου πηδουσαν τη γκομενα" κ οτι γελαγαν μαζι του.. Του λεω ποιος ρε αποκλείετε, λεει καποιοι άγνωστοι... Το αποκορύφωμα σταμάταμε σε ενα ψιλικατζίδικο να παρει τσιγάρα, σε άκυρο μέρος δε μας ηξερε κάνεις.. Τον περιμενα στο αμαξι, ακουω κατι φωνες και εκανε φασαρια στον ψιλικατζη οτι γελαγε μαζι του κ του πεταγε υπονοούμενα.. Του λεω φίλε το χεις χάσει, θες γιατρό, γελαγε ελεγε ελα παμε να φυγουμε μη σκαλώνεις.. Του λεω κοψε τους μπαφους απο το γυμνασιο μεχρι τωρα σε καψανε... Μετα με πηρε και τηλ ο πατερας του κ με ρωταει αν μου τα λεει περιεργα ο γιος του.. Του λεω κατι κουλά τα λεει ναι.. Τον απολύσανε κ απ τη δουλειά που τον ειχε χώσει ο πατέρας του σε μια πολυ καλη εταιρεία λογιστής , την επεσε σε μια του HR και πηγαινε κατω απ το σπιτι της και την έστηνε.. Μετα ειχαμε και ενα κολλητο γιατρό που μετα την ειδικοτητα πηγε Φρανκφούρτη, του λεω μαλακα παει αυτος το χασε το μυαλο του, γελαγε ο γιατρός το παιρνε στη πλακα, με τα πολλα κοψαμε επειδη είχαμε πάει διακοπές και ειχε παρει μαζι του παρα πολυ χόρτο χωρις εγω να ξερω τίποτα απολύτως, πρωτη μερα διακοπων μας εκανε ελεγχο η αστυνομία και μπλεξαμε, οκ το πηρε πανω του αλλα γιναμε μπουρδελο, λεει θα στο λεγα την αλλη μερα κτλ. Κοψαμε γενικα, αλλα εμαθα εχει κατι σαν σχιζοφρένεια, πιστεύω απ τους μπαφους το παθε..

Aν αγαπάς τον φίλο σου και δεν ψάχνεις ένα άτομο για να λες στα άλλα φιλαράκια "κοίτα ο φίλος μας λάλησε, εμείς είμαστε καλά....." να τον πάρεις να τον πας σε ένα νέο ψυχίατρο. Όπως έγραψα και πριν έχω και εγώ φιλαράκι με τέτοιο πρόβλημα, συνενοηθήκαμε με τον αδερφό του τον πήγαμε σε ένα γιατρό φίρμα υποτίθεται στην μικρή τοπική κοινωνία εδώ ηλικιωμένος και βαρύς δεν έπαιρνε πολλές κουβέντες πρώτα που το μόνο που ήξερε ήταν να δώσει κάτι βαριά ψυχοφάρμακα, ο γιατρός αυτός ήταν αλήτης απατεώνας και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να παίρνει τα πενητάρικα κάθε μήνα. Χάσαμε έτσι ένα 6άμηνο. Αλλάξαμε γιατρό πήγαμε σε ένα νέο παιδί, μας άλλαξε την αγωγή του έδωσε αντικαταθλιπτικά 3ης γενιάς, και σε 3 μήνες ο φίλος μας έγινε πραγματικά κανονικός άνθρωπος να μπορείς να μιλήσεις, να μπορεί να αυτοσυντηρηθεί, ξανάαρχισε να δουλεύει.
Η δική μου συμβουλή σε όσους έχουν άτομα με τέτοια προβλήματα είναι μια και μοναδική. Ένας καλός γιατρός, και ένα στήριγμα στο σπίτι και όλα λύνονται. Μην τους αφήνετε αβοήθητους γιατί είναι κάτι που θεραπεύεται. Αντίθετα αν τους αφήσεις επιδεινώνονται πάρα πολύ.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Παιδιά καλησπέρα (και καλό χειμώνα!)

θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα ψυχοφάρμακα/αντικαταθλιπτικά ναι μεν επιφέρουν θετικά αποτελέσματα διορθώνοντας την τρικυμία που επικρατεί στο μυαλό

αφενός όμως οδηγούν σε πλήρη σεξουαλική ανικανότητα. Η ζημιά είναι οριστική και ανεπανόρθωτη.

Η διαταραχή ονομάζεται PSSD (post-SSRI sexual dysfunction) και προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρη η συχνότητα της, οι λόγοι εμφάνισης και η αντιμετώπισή της.

BMJ (British Medical Journal)
Sexual difficulties after treatment with selective serotonin reuptake inhibitors (SSRIs) were first reported to regulators in 1991, but it was only in 2006 that these symptoms were formally characterised as a syndrome, now known as post-SSRI sexual dysfunction.

In May 2019, the pharmacovigilance risk assessment committee of the European Medicines Agency concluded that post-SSRI sexual dysfunction is a medical condition that can persist after discontinuation of SSRIs and serotonin-norepinephrine reuptake inhibitors (SNRIs).

Sexual dysfunction is a common side effect of antidepressants, affecting between 58% and 70% of patients treated with these medications. Sexual dysfunction has a significant impact on the patient’s quality of life, personal relationships, self-esteem, and recovery, and it is a common cause for nonadherence or discontinuation of treatment, creating the potential for relapse of symptoms. A 2003 survey found that approximately 41.7% of men and 15.4% of women discontinued psychiatric medications due to perceived sexual side effects.

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Εχω φιλο που κάπνιζε για πολλα χρονια χόρτο , απο 20 ετων κ τωρα ειναι 50 . Ξαφνικά στα 45 κ ενώ ήταν παντρεμένος χωρις παιδια , βάρεσε τρέλα . Το πρόβλημα που ειχε ,ήταν οτι δεν ήθελε να βγαινει καθόλου απο το σπιτι του για κανενα λόγο . οταν μου μίλαγε λαχανιάζε κ έχανε λέξεις διοτι ήταν υπο την επήρεια κοκτέιλ φαρμάκων . Του είπα μια δυο φορές να παμε μια βόλτα με τα πόδια μεχρι την πλατεία αλλα αρνήθηκε . Δυστυχως νοσηλεύτηκε μια εβδομάδα σε ιδιωτική ψυχιατρική κλινική οπου κ τον έκαναν τελείως φυτό .. ολα αυτα πριν δυο χρονια .
Φέτος τον πηρα τηλέφωνο κ ευτυχως ήταν καλύτερα , δεν τραυλίζε κ δεν έχανε λέξεις , ομως κ παλι δεν ήθελε να βγει απο το σπιτι του να παμε ενα μικρο περιπατο .
ΑΠΟ ΟΤΙ αντιλήφθηκα απο τις ερωτήσεις που του εκανα , ήθελε να ζει σε σκοτάδι , με κλειστά παραθυρα κ να μην μπαίνει ήλιος στο σπιτι του !!!

Παιδια η τρέλα απο την λογική ειναι πολυ κοντά , μπορει να συμβεί κ σε εςας που γελάτε

2η περίπτωση πιο ήπια:
Φίλος ξαφνικά εκει που βγαίναμε εξω κ καθόμασταν για καφε , οταν έκανε ζέστη κ παράλληλα ειχε πολυ κόσμο , μεταμορφώνονταν σε ενα πολυ αδύναμο πλάσμα που και να τον φύσαγεΣ θα έπεφτε απο την καρέκλα . Επισημαίνω οτι ο φίλος ήταν πολυ δραστήριος με γυμναστικές ,καλη εργασια, γυναικα μουναρα , μηχανή BMW 850GS , σούζες για πλακα με την μηχανή μεγαλου κυβισμού , μηχανολόγος με πολλες γνώσεις , κινητή εγκυκλοπαίδεια δηλαδη .

Ξαφνικά έχανε την γη κάτω απο τα πόδια του .. τον έβλεπες κ νόμιζες οτι θα πεθάνει , κιτρίνιζε ξαφνικά με τάση να λιποθυμήσει .
Μια μερα που πήγαμε Βόλτα με την μηχανή σε ενα μπιτς μπαρ με πολυ κόσμο , ξαφνικά τον βλέπω να φεύγει , να πηγαίνει σε μια γωνία κ να ξαπλώνει αναποδα για 20 λεπτά .. τρελαθηκα απο την αγωνία μου

Μου μαρτύρησε πηγε σε ψυχίατρο και του ειπε οτι τον έπιαναν για 3 χρονια κρίσεις πανικού .. του εγραψε συνεδρίες αλλα δεν πηγε ποτε .. τελικά μετα απο ενα χρονο , ο τύπος δεν αντιπμετωπισε ξανά κρίσεις .. τον ρώτησα πως τα κατάφερε .. και μου ειπε το εξής κουφό :
Αυτα που του δημιουργούσαν τις κρίσεις πανικού αυτα κ εκανε , δηλαδη εκανε τζόκινγκ στον καυσωνα και πηγαινε σε εμπορικά κέντρα οπως αττικά Ρίβερ γουεστ ΙΚΕΑ , για βόλτα χωρις να ψωνίζει τπτ , απλα για να ειναι με πολυ κόσμο !!!

Τελικά η 2η περίπτωση δεν κατρακύλησε στο κόσμο της παράνοιας κ το ξεπέρασε χωρις ζανάξ κ συνεδρίες με ψυχακηδες που του ειχε πει ο ψυχίατρος ..

Η 1η ομως περίπτωση δυστυχως ειναι άσχημα ακομα

Ολα αυτα που σας λεω έγιναν κ στους δυο ξαφνικά , στα 40 κ στα 45 , χωρις κληρονόμικο ιστορικό με συγγένεις ή γονεις τρελούς

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Ρε τυπε καλώς γινεται κ διορίζονται στο δημοσιο , το πολυ να πάρουν σε θέση ναφθαλίνης 1000 ευρω μικτά.
Ποια 1000 ευρώ μικτά, ρε τύπε; Στο Δημόσιο; Μετά από 30+ χρόνια; :S

1500 καθαρά είναι. Βάλε ασφαλιστικές εισφορές μέσα κλπ και υπολόγισε. :S

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Mαγκες το δημοσιο πεθανε, παλια ητανε πλεον δεν διοριζετε κανεις μονιμα και τα λεφτα στους δημους λιγα

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Στις γυναίκες από εμπειρία με στενή μου φίλη το πρόβλημα είναι ακόμα πιο δύσκολο να διαγνωστεί γιατί οι γυναίκες καλώς ή κακώς μπορεί να μην είναι τόσο φυσικά επικίνδυνες όσο οι άνδρες αλλά συνήθως είναι καλύτερες στο να κρύβουν το πρόβλημα τους και να ξεγλιστρούν ύπουλα βγάζοντας τους υπόλοιπους τρελλούς. Εμένα η φίλη μου δεν είχε φτάσει σε σημείο να πει ότι την παρακολουθούν εξωγιήνοι αλλά έκανε και έλεγε διάφορα περίεργα. 'Ελεγε την ίδια ιστορία ξανά και ξανά με διαφορετικές κάθε φορά λεπτομέρειες που δεν ίσχυαν (μυθομανής), πιστεύει σε ηλίθιες θεωρίες συνομωσίας, είναι αντικοινωνική, δεν έχει στεριώσει σε καμία δουλειά από τα 19 της και εξαρτάται από την οικογένεια και τον άνδρα της για να ζήσει, έχει κενά μνήμης και επίσης πολλές φορές παριστάνει ότι είναι κάποια άλλη και ότι ο τάδε είπε το τάδε για να κάνει άτομα, ακόμα και δικούς της, να τσακωθούν μεταξύ τους άδικα χωρίς σοβαρό λόγο. Οι γόνεις της κάλλιστα μου λέγανε ότι όταν ήταν μικρή τους κατέγγειλε τους ανθρώπους σε δασκάλους πολλές φορές ότι τάχα την παρενοχλούσαν και έλεγε τα υπόλοιπα παιδάκια "τέρατα" και ότι θέλουν να της κάνουν κακό. Και το περίεργο της όλης υπόθεσης βρήκε και άνδρα μετά από όλα αυτά και έκανε παιδί :confused::confused:...το παιδί της λυπάμαι.

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Eδω γυμναστης χαπακωμενος πιστευε οτι ο θεος τον εχει καταραστει.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Παιδιά καλησπέρα (και καλό χειμώνα!)

θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα ψυχοφάρμακα/αντικαταθλιπτικά ναι μεν επιφέρουν θετικά αποτελέσματα διορθώνοντας την τρικυμία που επικρατεί στο μυαλό

αφενός όμως οδηγούν σε πλήρη σεξουαλική ανικανότητα. Η ζημιά είναι οριστική και ανεπανόρθωτη.

Η διαταραχή ονομάζεται PSSD (post-SSRI sexual dysfunction) και προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρη η συχνότητα της, οι λόγοι εμφάνισης και η αντιμετώπισή της.

BMJ (British Medical Journal)
Sexual difficulties after treatment with selective serotonin reuptake inhibitors (SSRIs) were first reported to regulators in 1991, but it was only in 2006 that these symptoms were formally characterised as a syndrome, now known as post-SSRI sexual dysfunction.

In May 2019, the pharmacovigilance risk assessment committee of the European Medicines Agency concluded that post-SSRI sexual dysfunction is a medical condition that can persist after discontinuation of SSRIs and serotonin-norepinephrine reuptake inhibitors (SNRIs).

Sexual dysfunction is a common side effect of antidepressants, affecting between 58% and 70% of patients treated with these medications. Sexual dysfunction has a significant impact on the patient’s quality of life, personal relationships, self-esteem, and recovery, and it is a common cause for nonadherence or discontinuation of treatment, creating the potential for relapse of symptoms. A 2003 survey found that approximately 41.7% of men and 15.4% of women discontinued psychiatric medications due to perceived sexual side effects.

Αυτό αφορά κατάθλιψη και αντικαταθλιπτικά που είναι άλλη πάθεση από την ψύχωση που αναφέρεται το θρεντ.

Παρόλα αυτά και τα αντιψυχωτικά μειώνουν τη λίμπιντο σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν προκαλούν ανικανότητα συνήθως.

Εγώ τον παίζω 2 φορές την μέρα και πάω 2-3 φορές τη βδομάδα σε πουτάνες. Σε μια φάση πήγαινα κάθε μέρα για δυο χρόνια αλλά έκοψα λόγω οικονομικών.

Τη μαλακία την παίζω για να κρατάω το εργαλείο σε εγρήγορση και να μη μειωθεί η λίμπιντος άλλο από τα χάπια.

Ντάξει η λίμπιντος είναι μειωμένη παρόλα αυτά. Καμιά φορά δυσκολεύομαι να χύσω και όταν χύνω δεν είναι τόσο κάβλα όσο χωρίς τα χάπια, αλλά πάντως λειτουργεί το εργαλείο.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ενδιαφέρον αλλά καταθλιπτικό θρεντ... :(

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Με διπολικη διαταραχη δεν σου σηκωνετε καν εισαι τελειωμενος

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ναι αλλά με τη διοπολική, όταν είσαι σε φάση μανίας μπορεί να γαμάς 2 μέρες συνέχεια.

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Με τα φαρμακα που περνει ο διπολικος σε φαση μανιας δεν θα κοιμηθει να του σηκωθει δεν προκειτε

OP
OP
Δ
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Σε επικοινωνία που είχα πάλι η κατάσταση μοιάζει να έχει ξέφυγε...
Επικαλείται Fbi και αστυνομία να έχουν στήσει διάφορες δολοπλοκίες
ενώ πιστεύει ότι είναι πασίγνωστος
. επίσης έχει μια μανία να νοιώθει κάτι ξεχωριστό για τον κόσμο και ανώτερος..
Σε ότι και να του πω είναι κάθετος νομίζει ότι αυτά που λέει είναι απόλυτα φυσιολογικα
Στην εταιρεία που εργάζεται δουλεύει ακόμα .. δεν πάω σε κάποιον για να τον κλείσει μέσα διότι δεν θέλω να χάσει την δουλειά του

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Ειχα ενα κολλητό που ενω ηταν κομπλε ατομο ξαφνικα αρχισε να μου τα λεει περίεργα.. Πεταγε κατι ατακες οτι τον παρακολουθουν, ότι ξαφνικα στο δρομο ακουει φωνες που αναφέρονται στην πρωην τού, δηλ περπαταει και του λένε καποιοι αγνωστοι "Μαλακα κερατα, σου πηδουσαν τη γκομενα" κ οτι γελαγαν μαζι του.. Του λεω ποιος ρε αποκλείετε, λεει καποιοι άγνωστοι... Το αποκορύφωμα σταμάταμε σε ενα ψιλικατζίδικο να παρει τσιγάρα, σε άκυρο μέρος δε μας ηξερε κάνεις.. Τον περιμενα στο αμαξι, ακουω κατι φωνες και εκανε φασαρια στον ψιλικατζη οτι γελαγε μαζι του κ του πεταγε υπονοούμενα.. Του λεω φίλε το χεις χάσει, θες γιατρό, γελαγε ελεγε ελα παμε να φυγουμε μη σκαλώνεις.. Του λεω κοψε τους μπαφους απο το γυμνασιο μεχρι τωρα σε καψανε... Μετα με πηρε και τηλ ο πατερας του κ με ρωταει αν μου τα λεει περιεργα ο γιος του.. Του λεω κατι κουλά τα λεει ναι.. Τον απολύσανε κ απ τη δουλειά που τον ειχε χώσει ο πατέρας του σε μια πολυ καλη εταιρεία λογιστής , την επεσε σε μια του HR και πηγαινε κατω απ το σπιτι της και την έστηνε.. Μετα ειχαμε και ενα κολλητο γιατρό που μετα την ειδικοτητα πηγε Φρανκφούρτη, του λεω μαλακα παει αυτος το χασε το μυαλο του, γελαγε ο γιατρός το παιρνε στη πλακα, με τα πολλα κοψαμε επειδη είχαμε πάει διακοπές και ειχε παρει μαζι του παρα πολυ χόρτο χωρις εγω να ξερω τίποτα απολύτως, πρωτη μερα διακοπων μας εκανε ελεγχο η αστυνομία και μπλεξαμε, οκ το πηρε πανω του αλλα γιναμε μπουρδελο, λεει θα στο λεγα την αλλη μερα κτλ. Κοψαμε γενικα, αλλα εμαθα εχει κατι σαν σχιζοφρένεια, πιστεύω απ τους μπαφους το παθε..

Aν αγαπάς τον φίλο σου και δεν ψάχνεις ένα άτομο για να λες στα άλλα φιλαράκια "κοίτα ο φίλος μας λάλησε, εμείς είμαστε καλά....." να τον πάρεις να τον πας σε ένα νέο ψυχίατρο. Όπως έγραψα και πριν έχω και εγώ φιλαράκι με τέτοιο πρόβλημα, συνενοηθήκαμε με τον αδερφό του τον πήγαμε σε ένα γιατρό φίρμα υποτίθεται στην μικρή τοπική κοινωνία εδώ ηλικιωμένος και βαρύς δεν έπαιρνε πολλές κουβέντες πρώτα που το μόνο που ήξερε ήταν να δώσει κάτι βαριά ψυχοφάρμακα, ο γιατρός αυτός ήταν αλήτης απατεώνας και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να παίρνει τα πενητάρικα κάθε μήνα. Χάσαμε έτσι ένα 6άμηνο. Αλλάξαμε γιατρό πήγαμε σε ένα νέο παιδί, μας άλλαξε την αγωγή του έδωσε αντικαταθλιπτικά 3ης γενιάς, και σε 3 μήνες ο φίλος μας έγινε πραγματικά κανονικός άνθρωπος να μπορείς να μιλήσεις, να μπορεί να αυτοσυντηρηθεί, ξανάαρχισε να δουλεύει.
Η δική μου συμβουλή σε όσους έχουν άτομα με τέτοια προβλήματα είναι μια και μοναδική. Ένας καλός γιατρός, και ένα στήριγμα στο σπίτι και όλα λύνονται. Μην τους αφήνετε αβοήθητους γιατί είναι κάτι που θεραπεύεται. Αντίθετα αν τους αφήσεις επιδεινώνονται πάρα πολύ.

Ναι και ο ψυχίατρος θα του ελεγε αυτο που του λεγα κ γω.. Να κοψει τους μπαφους..

Και θα τον πηγαινα εγω που λες στο ψυχίατρο, δηλαδή θα μου λεγε ναι πάμε εχω οντως πρόβλημα, και θα του ελεγε ο ψυχιατρος κοψε τους μπαφους, και αυτός θα του φιλαγε το χερι για τη συμβουλή και θα ευγνωμονούσε και εμενα παράλληλα..

Δεν ήταν τέτοιος τυπος να ακουσει κανέναν, άστο..

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εγω οταν ξεκινησα χαπια εβαλα 20+ κιλα και φυσικα απο τοτε μονος και αγαμητος...
Σου καταστρεφουν τη ζωη δυστυχως...
Αυτο δε στο λεει κανενας γιατρος... :confused:
Δεν πιστεύω να κυκλοφορείς με κανένα κουμπoύρι όπως στη φωτό; :confused:

Μπα... αν και ευχαριστως θα καθαριζα πολλους που εχω αχτι... θα προσλαμβανα τον Μονσελα δλδ.. :wink:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εγω πλεον εκτος απο την αγαμια 2,5 χρονων εχω χασει και τη σεξουαλικη επιθυμια...
Παλιοτερα σε περιοδους αγαμιας ρην επαιζα καθημερινα! Ακομα και με γκομενα τραβαγα που και που..,
Τωρα τιποτα! Με το ζορι μια τη εβδομαδα για να μη χασω εντελως την επαφη εστω και νοητα με τη καυλα κ αυτο με τα χιλια ζορια αφου πλεον και η στυση ειναι αδυναμη...

Ο μεγαλυτερος μυθος οτι τα χαπια σε βοηθουν!
Σε καταστρεφουν αργα και σταθερα! :confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Σε επικοινωνία που είχα πάλι η κατάσταση μοιάζει να έχει ξέφυγε...
Επικαλείται Fbi και αστυνομία να έχουν στήσει διάφορες δολοπλοκίες
ενώ πιστεύει ότι είναι πασίγνωστος
. επίσης έχει μια μανία να νοιώθει κάτι ξεχωριστό για τον κόσμο και ανώτερος..
Σε ότι και να του πω είναι κάθετος νομίζει ότι αυτά που λέει είναι απόλυτα φυσιολογικα
Στην εταιρεία που εργάζεται δουλεύει ακόμα .. δεν πάω σε κάποιον για να τον κλείσει μέσα διότι δεν θέλω να χάσει την δουλειά του

Τυπε ξεκοψε αμεσα γιατι βλεπω σε λιγο καιρο να σου σκαει με κανα αλυσοπριονο στηνπορτα σου... οπως ενας σαλεμενος που χε παει και στο ελλαδα εχεις ταλεντο

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.783
Πόντοι
3.506
Εγω πλεον εκτος απο την αγαμια 2,5 χρονων εχω χασει και τη σεξουαλικη επιθυμια...
Παλιοτερα σε περιοδους αγαμιας ρην επαιζα καθημερινα! Ακομα και με γκομενα τραβαγα που και που..,
Τωρα τιποτα! Με το ζορι μια τη εβδομαδα για να μη χασω εντελως την επαφη εστω και νοητα με τη καυλα κ αυτο με τα χιλια ζορια αφου πλεον και η στυση ειναι αδυναμη...

Φίλε, αν παίρνεις ψυχοφάρμακα είναι γνωστό ότι επηρεάζουν τη στυτική ικανότητα και μειώνουν (ως επί το πλείστον) τη σεξουαλική επιθυμία. Είναι το κόστος της αγωγής (που μάλλον όμως είναι απαραίτητη αν δεν μπορείς να λειτουργήσεις αυτοβούλως).

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

Να το έψαχνες λίγο περισσότερο;
Τί ηλικία έχεις;
Επιτρέπεται να πάρεις κανένα βιάγκρα κλπ;

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Φιλος γυμναστης παιρνει βιαγκρα και δεν του σηκωνετε εχει μειωμενη λιμπιντο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom