big_lebowski
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλησπερα συναγωνιστες
στειλτε μου καποιος το msn του Εβιτακιου!! ευχαριστω
στειλτε μου καποιος το msn του Εβιτακιου!! ευχαριστω
κατσε ρε αδελφε...αν ειναι ετσι..τοτε ολοι μας πεταμε τα λεφτα μας στις πουτανες και αρα δεν πρεπει να το κανουμε αυτο...Aαααααα!!!!! Μην ξεχάσουμε να κλείσουμε ραντεβού!! Και τρωγόμουν πού θα πετάξω 150-200 ευρώ.. βλέπετε μου περισσεύουν κάργα και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Έλεγα για τα σκουπίδια έξω από το σπίτι μου αλλά φοβήθηκα ότι αν τα ρίξω εκεί θα μπω στον πειρασμό να τα ξαναμαζέψω λίγα λεπτά αργότερα. Η Εβίτα είναι η λύση!!!
Βρε καλά κάνουμε. Απλά χάσαμε λίγο το νόημα. Αυτές μας χρειάζονται πιό πολύ από ότι εμείς αυτές. Λίγο η μοναξιά της εποχής, λίγο το site που τις μυθοποιεί, λίγο το ότι το μουνί σέρνει καράβι....την έχουν δει πολύ φίρμες και μάλλον με το δίκιο τους.κατσε ρε αδελφε...αν ειναι ετσι..τοτε ολοι μας πεταμε τα λεφτα μας στις πουτανες και αρα δεν πρεπει να το κανουμε αυτο...
Βρε καλά κάνουμε. Απλά χάσαμε λίγο το νόημα. Αυτές μας χρειάζονται πιό πολύ από ότι εμείς αυτές. Λίγο η μοναξιά της εποχής, λίγο το site που τις μυθοποιεί, λίγο το ότι το μουνί σέρνει καράβι....την έχουν δει πολύ φίρμες και μάλλον με το δίκιο τους.
Φιλαρακι θα σε μαλώσω μην λες τετοια πραγματα εδω γιατι κυκλοφορει το τσιουάουα που θελει να το παιξει ντοπερμαν που ακούει στο ονομα dikaios_Mamias και θα σε δαγκωσει εεε να σε κραξει ενοουσα επειδη πιστεύεις οτι τα λεφτα που ζητάει η εβίτα ειναι πολλά.Aαααααα!!!!! Μην ξεχάσουμε να κλείσουμε ραντεβού!! Και τρωγόμουν πού θα πετάξω 150-200 ευρώ.. βλέπετε μου περισσεύουν κάργα και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Έλεγα για τα σκουπίδια έξω από το σπίτι μου αλλά φοβήθηκα ότι αν τα ρίξω εκεί θα μπω στον πειρασμό να τα ξαναμαζέψω λίγα λεπτά αργότερα. Η Εβίτα είναι η λύση!!!
Ρε αμαν πια με αυτες τις τιμες!!!Δε γαμιεται θα το γραψω και ας μου την πουνε... Ο νομος της αγορας ειναι οτι συνηθως οτι πληρωνεις παιρνεις...Αν φαινονται πολλα αυτα που ζητανε μην τις παιρνεται τοτε...Υπαρχουν και οι μαυρες στο δημαρχειο με 20ευ η και η λιοσιων...και τελειωνει το θεμα. Ειδικα απο τη στιγμη που αξιζει καποια βιζιτα. Εδω δινουν εστω και 80+ για κατι χοντρες πατσαβουρες (μαγια-βανεσσα )δε θα δωσεις παραπανω για βιζιτες στυλ εβιτας? και για να μην αρχισουνε να λενε για αγαπουληδες και τετοιες μαλακιες αυτο που λεω δεν ισχυει μονο για την εβιτα αλλα για ολες τις βιζιτες που αξιζουν τα λεφτα τους (vfm)τωρα αν καποιος πιστευει οτι δεν αξιζει να πληρωνεις για να γαμας οκ!αυτο ειναι αλλο θεμα...Φιλαρακι θα σε μαλώσω μην λες τετοια πραγματα εδω γιατι κυκλοφορει το τσιουάουα που θελει να το παιξει ντοπερμαν που ακούει στο ονομα dikaios_Mamias και θα σε δαγκωσει εεε να σε κραξει ενοουσα επειδη πιστεύεις οτι τα λεφτα που ζητάει η εβίτα ειναι πολλά.
οκ δικιο εχεις δεν ειχα σκοπο να γραψω για να υποστιριξω καποιον,απλα μου εχουν σπασει τα νευρα με τις τιμες...και μην νομισει κανενας οτι τα εχω...αλλα ειναι γνωστο οτι ο συγκεκριμενος "χωρος"δηλ της βιζιτας αρχιζει απο τοσο μεχρι τοσο αν τον βρισκεις ακριβο τοτε πηγαινε στο επιπεδο στουντιο, αν παλι ειναι ακριβο πηγαινε στο επιπεδο μπουρδελο και αν παλι το βρισκεις ακριβο νοικιασε καμια τσοντα απο το video club η ακομα καλυτερα κατεβασε τη απο internet δωρεαν...και ειναι καποιοι ρε παιδακι μου που και την megan fox να τους δωσεις να γαμισουνε με 20 ευ παλι θα γκρινιαξουνε..ψαχνουνε να γαμισουνε "μοντελα" με 20ευ αυτο δε γινεται μακαρι να γινοτανε αλλα δεν γινεται!μαλιστα τις περισσοτερες φορες που κραζουνε καποια για τα λεφτα που περνει δεν την εχουνε δοκιμασει καν!ουτε πως ειναι δεν ξερουν...δοκιμασε τη ρε φιλε και μετα πες "τελικα δεν ηταν τοσσο ομορφη για τα λεφτα που ζηταει"Αυτο το καταλαβαινω....εδω μιλαμε για την Evita
αν θελετε να καταθεσετε αποψεις για τον δικαιο ανοιξτε καινουργιο τοπικ οι υποστηριχτες!
Aαααααα!!!!! Μην ξεχάσουμε να κλείσουμε ραντεβού!! Και τρωγόμουν πού θα πετάξω 150-200 ευρώ.. βλέπετε μου περισσεύουν κάργα και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Έλεγα για τα σκουπίδια έξω από το σπίτι μου αλλά φοβήθηκα ότι αν τα ρίξω εκεί θα μπω στον πειρασμό να τα ξαναμαζέψω λίγα λεπτά αργότερα. Η Εβίτα είναι η λύση!!!
Έιρήνη ημίν!!!! Μουνίν γαμίν!!! Αηδία κατάντησε η ιστορία! Βαριέμαι να ξανακάνω ανάλυση υπηρεσιών-τιμών!!!
Εγώ ήμουν ο πρώτος που βγήκα χύμα και έκραξα την εβίτα τη στιγμή που γινόνοταν ένας κικεώνας προμότιον και αγαπουλήδων για την τιμή της...Και φυσικά εάν ανατρέξετε προς τα πίσω θα δείτε πώς πήγαν να με φάνε!!!!!
Όταν το έβαλε 180 δεν είπα λέξη ξανά.. Μην ξεχνάμε οτι καταπίνει κιόλας... Που είναι μια υπηρεσία +30 ευρώ τουλάχιστον και την θέλουν αν όχι το 100% σίγουρα το 90% των πελατών!!! Δεν μπορεί να γίνει βόθρος σπέρματος χωρίς να πάρει ευρώ παραπάνω ρε παιδιά!!!
Με 180 στην ώρα είναι παρά τριιιιιιιιιιιχα value for money. Άμα το ανεβάσει ξανά θα την κράξω...! Και ας την έχω πάρει 2 φορές και έχω περάσει και μια χαρούλα...!
Υ.Γ το χοτέλ μην ξεχνάμε βέβαια 30-50ευρώ... Να μου πεις τώρα τι γυφτίες λέω... αλλά από την άλλη ρε παιδία με με 230 ευρώ που στοιχίζει το πακέτο υπάρχουν 10άδες VFM citytour σε 5άστερο που σε περιμένουν να σου βγάλουν αρκετά γούστα για κάθε προτίμηση... Τελοσπάντων... είναι επαγγελματιάς, κάνει σωστά τη δουλεία της και σίγουρα θα στεναχωρηθεί πολύς κόσμος άν σταματήσει κάποτε...
Αυτά!