psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Πονηρό παιδί εσυ!!Ρώτησα απλά.Είναι μια πιθανότητα δεν είναι?Να αλλάξει χέρια ένα καλό και εύρωστο πελατολόγιο Αθήνας-Θεσσαλονίκης?Ποιος δε θα το ήθελε?Λέω εγώ τώρα
Πονηρό παιδί εσυ!!Ρώτησα απλά.Είναι μια πιθανότητα δεν είναι?Να αλλάξει χέρια ένα καλό και εύρωστο πελατολόγιο Αθήνας-Θεσσαλονίκης?Ποιος δε θα το ήθελε?Λέω εγώ τώρα
Μην λες κακιες κουβέντες και τις δει ο Dikaios και αρχισει τις παπαριες του παλι.Υ.Γ. Καλως να επανελθει αλλα με αλλο κοστολογιο, λεω εγω τωρα!!!!
Όποιος ενδιαφέρεται για το πελατολόγιο ας κάνει ένα τηλέφωνο στον Ηθών της συμπρωτευούσας σχετικά
Όλα καρτοκινητά που σε λίγο θα είναι άχρηστα ως αδήλωτα.
Όλα καρτοκινητά που σε λίγο θα είναι άχρηστα ως αδήλωτα.
αν εχεις καμια εταιρια σε ονοματα πεθαμενων κατι γινεται...Πουλάω 10 καρτοκινητά δηλωμένα σε ονόματα πεθαμένων λέμε
αληθεια ή για πλάκα το λες?Πουλάω 10 καρτοκινητά δηλωμένα σε ονόματα πεθαμένων λέμε
Πλάκα ρε φυσικά,αλλά θα βγουν εδώ τέτοιες αγγελίες σύντομα φαντάζομαιαληθεια ή για πλάκα το λες?
Αποκλείεται να μην έχει backup.Λογικό είναι να φοβάται μιας και η database χάθηκε λόγω κατάσχεσεων, για αυτό ρωτάει
Σωστό,απλά δεν είναι πάντα μπροστά από ένα pc για να τσεκάρειΑποκλείεται να μην έχει backup.
Δεν παιρνει νεους πελατες και τους παλιους επειδη εχασε τις επαφες της, τους ''ελεγχει'', τροπον τινα.
Θα γινει νομιμη και θα επανελθει κανονικα.
Αυτα ξερω απο πληροφοριες και τα βαζω για ενημερωση.
Υ.Γ. Καλως να επανελθει αλλα με αλλο κοστολογιο, λεω εγω τωρα!!!!
Αποκλείεται να μην έχει backup.