Προσωπικά πάντα μια μπαλιά και καλή ρίχνω. Γι αυτό και ποτέ δεν ρωτάω.
Θυμάμαι όμως που με κάποια αφορμή μου είχε αναφέρει για 3 φορές (ο προηγούμενος). Άρα θα παίζει.
Ρωτήστε τη και στο τηλ. ρε παιδιά. Τζάμπα είναι ( το τηλέφωνο ;) ;) )
Επειδή την ίδια απορία εξακολουθώ να έχω κι εγώ, που στην 1 ώρα πάω συνήθως για 2 γύρους, ενώ στις 2 ώρες τα ψιλοκαταφέρνω και για 3 (γύρους), αν με βοηθήσει και λίγο η συμπαίκτρια, ρωτώ: το "μια μπαλιά και καλή" που γράφεις ισχύει για ραντεβού 1 ώρας; Δηλαδή στη 1 ώρα δεν μένει χρόνος για 2ο γκολ, λόγω διαδικαστικών, αν κάποιος (εγώ) έχει όρεξη; Με άλλα λόγια χρειάζεται τελικά, εκ των πραγμάτων, να τη κλείσεις για 2ωρο, ώστε να υπάρχει επάρκεια χρόνου;
Βέβαια και καθαρά οικονομοτεχνικά να το δεις, το έχω ξαναγράψει, συμφέρει περισσότερο το 2ωρο από το 1ωρο: Στο 2ωρο με 2 "ραντίσματα" (sorry για το "ωμό" της έκφρασης, αλλά τη βρίσκω πολύ πετυχημένη) σου κοστίζει 100 Ευρώ το ράντισμα, πλέον του αλατοπίπερου του ξενοδοχείου φυσικά, ενώ με 3 (ραντίσματα) ακόμα λιγότερο. Ενώ στο 1ωρο ραντεβού με 1 ράντισμα μόνο... γάμησέ τα. Ξέρω την απάντησή σου βέβαια: "ουκ εν τω πολλώ το ευ", αλλά τι να κάνουμε, τα μετράω (και) έτσι εγώ.