ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Φτου φτου φτου... Πίσω μου σε χω σ......α!!!
Υ.Γ έχω πήξει στη δουλειά και δεν έχω χρόνο παρά μόνο για γαμίσι... Γιαυτό δεν τα κατάφερα δυο φόρες να ρθώ για καφέ!
Αυτό πού λές συμφωνώ! Ίσως τα γούστα μας είναι ίδια άλλωστε.. αλλά δεν είμαι χθεσινός και δεν φαντάζομαι όυτε εσύ είσαι και καταλαβαίνεις τι προσπαθώ να πω με το short ανεκδοτάκι..!
Τωρα για τον Doc που λεει για την Carola ... δεν απευθηνεται γενικα σε αυτους που θελουν να πανε να γαμησουν μονο καλα ενα κωλο αλλα σε πιο δυσκολες καταστασεις ... τα 30 δεν τα εχει πιασει ακομα !!! ;)
Του χρονου !!!
Αν αναλογιστείς οτι με 250 ευρώ παίρνεις για 1 ώρα city tour επαγγελματία (και όχι το κάθε πατσαβουράκι που δεν δείχνει ούτε το πρόσωπό του) με πληρωμένο το ξενοδοχείο , όχι απλά είναι πολλά αλλά είναι για πολύ μαλάκες και πεινασμένους που δεν έχουν βγει και παραέξω να δουν τι υπάρχει στην πιάτσα.Ρε παιδιά 200 γιούρια δεν είναι πολλά για 1 ώρα ???
Αν αναλογιστείς οτι με 250 ευρώ παίρνεις για 1 ώρα city tour επαγγελματία (και όχι το κάθε πατσαβουράκι που δεν δείχνει ούτε το πρόσωπό του) με πληρωμένο το ξενοδοχείο , όχι απλά είναι πολλά αλλά είναι για πολύ μαλάκες και πεινασμένους που δεν έχουν βγει και παραέξω να δουν τι υπάρχει στην πιάτσα.
Αλλά ,ένα μεγάλο μπράβο στην κοπέλα το αξίζει για τα λεφτά που μαζεύει από τα κορόιδα.Και από κορόιδα στις μέρες μας ένα μάτσο.....
Μα την Αγια πατατα γελαω τρελα με τις ΄΄κοντρες΄΄ σας.
Οσο για την Εβιτα, αραχτε μορτες η γκομενα ειναι μακραν η καλυτερη και απο ct και απο cg. Αλλα ξεχασα εγω δεν μετραω γιατι ειμαι ενας (μαζι με αρκετους αλλους), απο τους ΄΄πολύ μαλάκες και πεινασμένους που δεν έχουν βγει και παραέξω να δουν τι υπάρχει στην πιάτσα΄΄.
Και για να τελειωνω με αυτο το θρεαντ:
Εμφανιση 7,5/10
Συμπεριφορα/ Συμμετοχη 9,5/10
Σερβις 9,5/10
Σερβις anal 10/10
Φιλια και ειλικρινα τα παντα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ............
Καλό είναι να έχουμε υπ' όψη ότι η συγκεκριμένη μπορεί να παρέχει ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό "πακέτο" από αυτό που αναμένει κάποιος από το συνηθισμένο CT (χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να κινηθεί στα "συνηθισμένα" πλαίσια, κάθε άλλο μάλιστα), και σε αυτή τη βάση τιμολογείται.
ΟΚ και εαν την πάρουμε και δεν αισθανθούμε τίποτα θα μας δώσεις εσυ την 200αρα πίσω?φιλε να δεν την παρεις δεν θα μαθεις...οα κι αν εξηγουμε ολοι μας εδω μεσα αν δεν αισθανθεις την καυλα της δεν κανουμε τιποτα!!!
ΟΚ και εαν την πάρουμε και δεν αισθανθούμε τίποτα θα μας δώσεις εσυ την 200αρα πίσω?
Για την εβιτα μιλανε νομίζω.Απ'οτι καταλαβα μιλανε για την Καρολινα τωρα οποτε την 400αρα!
δλδ ρε παιχτη αν σου προτεινω αυτοκινητο και τελικα βγει μαπα θα στο πληρωσω εγωΟΚ και εαν την πάρουμε και δεν αισθανθούμε τίποτα θα μας δώσεις εσυ την 200αρα πίσω?
Οχι ρε φιλε γιατι δεν προτινεις απλα.Μας ζαλίζετε τα ΠΑΠΑΡΙΑ καθε μερα.Δεν μιλώ για σένα προσωπικάδλδ ρε παιχτη αν σου προτεινω αυτοκινητο και τελικα βγει μαπα θα στο πληρωσω εγω
ετσι ειναι αυτα τα χομπι αν δεν πληρωσεις δεν θα μαθεις!!!
χαχαχαχαχαΕνώ, ας πούμε μια 800άρα στην Καρολίνα που έχει αρχίσει και να γίνεται μεγαλοκοπέλα, ήταν τιμή ευκαιρίας! ;) ;)
Τί σκατά έχει αυτή δηλαδή; Τον κώλο μπρος;!
Είδες τι κάνει ο "θρύλος". Και τα σκας χοντρά και είσαι και ευχαριστημένος!
Σαν τα σόου της Μαντόνας που πάνε όλοι για να το παίξουν σελέμπριτιζ και δεν λέει κανένας πως η γυναίκα είναι γριά και άφωνη.
Ο Σφακιανάκης μόνο είχε το θάρρος να τον πεί και τον κράξανε.
Περιμένω κι εγώ το "κράξιμό" μου για την ιεροσυλία μου να αμφισβητήσω την σούπερ έσκορτ!!
Κρύβε λόγια λέμε!!
Αφού τα παιδιά λένε πως δεν αξίζει γιατί εσύ προσπαθείς να τα μεταπείσεις;
Άστα να έχουν τη γνώμη τους και να πηγαίνουν στα σιτιτούρια.. ;) ;)