ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τωρα φταιω εγω που νομιζεις οτι στη πεφτω προσωπικα, ενω εχεις λυσσαξει? για παρε μια
αρα το λογικό συμπέρασμα είναι ότι την έχεις πάρει δυο φορες. Αν οχι τοτε γραφεις μαλακιες και ειναι και αυτο εις βαρος της αξιοπιστιας σου.
οποτε, συμφωνα με αυτα που εχεις γραψει, τι διαολο λετε ρε παιχτη αυτες τις τοσες πολλες φορες που την παιρνεις τηλεφωνο? για ποιο λογο παιρνεις μια συνοδο τηλεφωνο για λογους ασχετους με ραντεβου?
ειτε εισαι αγαπουλης ερωτοχτυπημενος, είτε εισαι οτιδηποτε αλλο το νοημα ειναι οτι παυεις να εισαι σοβαρος και κανεις λαθος να επιμενεις να σεκονταρεις το ιματζ της εβιτας, το οποιο ως επανειλημμενα εχει ειπωθει, δεν εχει καμια αναγκη υποβοηθειας. Αλλα ΔΕ ΛΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙΣ τη πενα σου απο εδω παιχτη.
Για την ηλικια σου και τη σοβαροτητα σου, ολα αυτα μαζι δε συναδουνε και στο λεω φιλικα.
Λοιπόν εγώ της έχω τηλεφωνήσει αρκετές φορές, πολλές θα έλεγα. Πάντα η ίδια το σηκώνει! ….
δυο φορες υποτιθεται οτι εκλεισες
…. 2. Αν την έχω συναντήσει, ας πούμε, 10 φορές, θα έπρεπε να το ανακοινώνω κάθε φορά; Συνεπώς την έχω συναντήσει όσες έτυχε και μόνο εγώ κι αυτή ξέρουμε πόσες.
Ο ίδιος έχω γράψει πως ρηβιού για μια κοπέλα κάνουμε την πρώτη φορά που την συναντάμε, ή κάποια επόμενη, αν ΔΕΝ κάναμε την πρώτη. Μετά ΜΟΝΟ αν έχουμε να προσθέσουμε κάτι, ή να διαφοροποιηθούμε από την αρχική μας τοποθέτηση.
Tην πρώτη φορά θα έμεινε στο μπανιο 5-10 λεπτά. Δεν νομίζω πως το κάνει σκόπιμα, έχει μια "εμμονή" με το μπάνιο.
Την δεύτερη θυμάμαι δεν μπήκε στο μπάνιο ΚΑΘΟΛΟΥ (εγώ είχα ήδη πάει).
…
αρα το λογικό συμπέρασμα είναι ότι την έχεις πάρει δυο φορες. Αν οχι τοτε γραφεις μαλακιες και ειναι και αυτο εις βαρος της αξιοπιστιας σου.
οποτε, συμφωνα με αυτα που εχεις γραψει, τι διαολο λετε ρε παιχτη αυτες τις τοσες πολλες φορες που την παιρνεις τηλεφωνο? για ποιο λογο παιρνεις μια συνοδο τηλεφωνο για λογους ασχετους με ραντεβου?
ειτε εισαι αγαπουλης ερωτοχτυπημενος, είτε εισαι οτιδηποτε αλλο το νοημα ειναι οτι παυεις να εισαι σοβαρος και κανεις λαθος να επιμενεις να σεκονταρεις το ιματζ της εβιτας, το οποιο ως επανειλημμενα εχει ειπωθει, δεν εχει καμια αναγκη υποβοηθειας. Αλλα ΔΕ ΛΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙΣ τη πενα σου απο εδω παιχτη.
Για την ηλικια σου και τη σοβαροτητα σου, ολα αυτα μαζι δε συναδουνε και στο λεω φιλικα.