Επισκέπτης
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!πιτσι μου εγω δε γαμαω, τό κοψα. κάνα ματι παιρνω πού και πού..
πορνοιδονοβλεψιασ!!!!
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!πιτσι μου εγω δε γαμαω, τό κοψα. κάνα ματι παιρνω πού και πού..
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!
πορνοιδονοβλεψιασ!!!!
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ θα μας τρελανει η γκόμενα.Πήρε ενας φίλος τηλεφωνο και μου ειπε οτι εχει και γραμματέα η γκομενα πω πω η δουλεμα είναι για να δειξη οτι και καλα εχει δουλεια η οντως αλήθεια
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ θα μας τρελανει η γκόμενα.Πήρε ενας φίλος τηλεφωνο και μου ειπε οτι εχει και γραμματέα η γκομενα πω πω η δουλεμα είναι για να δειξη οτι και καλα εχει δουλεια η οντως αλήθεια
Αντρα γραμματέα έχει.Σου κάνει?εγω παντως μιλησα με την ιδια τωρα αν εχει προσλαβει και γραμματεα
να την φερνει στα ραντεβου να πηδαμε και αυτην
Οι συνάδελφοι που γράφουν για την Εβίτα μού έχουν δώσει την εικόνα ότι όντως έχει πολλά bookings. Επομένως δεν με εκπλήσει να έχει κάποιο άτομο για να της κλείνει τα ραντεβού της (το άτομο αυτό λέγεται γραμματέας αν θέλουμε να είμαστε ευγενικοί όπως εσύ, λέγεται και τηλετσατσά αν θέλουμε να είμαστε λιγότερο ευγενικοί).
Ρε παιδια μήπως όλοι η ιστορια ειναι λιγο marketing? Γιατι οσοι πανε μαζί της δεν λενε καμια κουβένταΆμα η κοπέλα έχει ζήτηση, λογικό είναι τις ώρες που "δουλεύει" ή ξεκουράζεται από τη "δουλειά" να έχει και κάποιον να την αντικαθιστά, ώστε να μη χάνονται υποψήφιοι πελάτες. Μια χαρά τη βρίσκω! Κάτι σαν τη τηλε-γραμματεία που έχουν πολλοί γιατροί, ένα πράγμα . Κι αυτή άλλωστε ένα είδος "γιατρού" δεν είναι;
ΩραιοςΕμένα πάντως με πήρε η γκόμενά μου και μου πε ότι κανόνισε τρίο μαζί της την επόμενη βδομάδα. Οπότε θα σας πω. Τώρα περί γραμματέων κλπ, απλά έχει το γκόμενο-νταβά-σοφέρ και κανονίζει κι αυτός. Τι να κάνει...
Γιατι οσοι πανε μαζί της δεν λενε καμια κουβέντα
Λοιπόν εγώ της έχω τηλεφωνήσει αρκετές φορές, πολλές θα έλεγα. Πάντα η ίδια το σηκώνει!
Και αν έχει δουλειά στέλνει sms μετά.
Τώρα αν κάποια φορά έτυχε να είναι στο μπάνιο, ας πούμε, και απάντησε ό άλλος ολόκληρο θέμα το κάνατε πια...
δυο φορες υποτιθεται οτι εκλεισες
Ρε σύ πλάκα μας κάνεις? Εγώ ο rebetis o gianevan και όσοι άλλοι γράψαμε δε λέμε κουβέντα?Ρε παιδια μήπως όλοι η ιστορια ειναι λιγο marketing? Γιατι οσοι πανε μαζί της δεν λενε καμια κουβέντα
1. Γιατί κάθε φορά που ποστάρω στο συγκεκριμένο θρεντ μου την έχεις "στημένη"; Εγώ είμαι το πρόβλημα ή η Εβίτα;
2. Αν την έχω συναντήσει, ας πούμε, 10 φορές, θα έπρεπε να το ανακοινώνω κάθε φορά; Συνεπώς την έχω συναντήσει όσες έτυχε και μόνο εγώ κι αυτή ξέρουμε πόσες.
Ο ίδιος έχω γράψει πως ρηβιού για μια κοπέλα κάνουμε την πρώτη φορά που την συναντάμε, ή κάποια επόμενη, αν ΔΕΝ κάναμε την πρώτη. Μετά ΜΟΝΟ αν έχουμε να προσθέσουμε κάτι, ή να διαφοροποιηθούμε από την αρχική μας τοποθέτηση.
Ψάχνετε κανένα καινούριο για να βάλετε "στη μέση" τώρα που χάθηκε ο Αλέξανδρος;
Δεν θα είμαι εγώ προφανώς...
Υ.Γ. Προφανώς μπορείς για μια συνάντηση να τηλεφωνήσεις και δεύτερη φορά για επιβεβαίωση (πάντα το κάνω), ή μια άλλη φορά για κλείσιμο ραντεβού και μετά για ακύρωση κλπ.
Μπορεί και να την παίρνω καθημερινά να την ρωτάω τί κάνει! Λογαριασμό θα δώσω;
οκ. Απορια ηταν δε την εχω στημενη σε κανεναν. Αλαφροισκιωτος εισαι
δυο φορες υποτιθεται οτι εκλεισες