Παρόλο που είναι χαζό να γίνει κάτι τέτοιο, είναι ερωτεύσιμη γυναίκα?
Θα σου πω μια σκέψη μου (έστω και καθυστερημένα γιατί η συζήτηση προχώρησε έκτοτε αλλά εγώ τώρα "άνοιξα" το thread), εκτός κι αν κάνεις πλάκα, οπότε πάω πάσο και ξέχνα τα παρακάτω, σαν να μην τα διάβασες δηλαδή: Για να καταλάβω, ρωτάς αν είναι ερωτεύσιμη, ενώ θα τη συναντήσεις για να τη γαμήσεις ως πουτάνα, ή ρωτάς αν είναι ερωτεύσιμη σε περίπτωση που τη δεις στο δρόμο, σε κάποιο μπαρ, οπουδήποτε τελοσπάντων, και την γνωρίσεις, χωρίς να ξέρεις ότι είναι η Εβίτα η βιζιτού (sorry Εβίτα για τους χαρακτηρισμούς, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις, απλά για να λέμε τα πράγματα με τ'όνομά τους), και σου κάνει κλικ και την ερωτευτείς; Αν εννοείς το 1ο, sorry αλλά πας γυρεύοντας για μπελάδες (λέγε με Αλέξανδρο), αν πάλι είναι η 2η περίπτωση, o.k. απ' αυτά που διαβάζω (γιατί ακόμα δεν είχα τη τιμή) θα πρέπει να είναι ερωτεύσιμη, οπότε τόσο το χειρότερο για σένα λοιπόν, γιατί πόσο καιρό θα ζεις στην άγνοιά σου, και θα νομίζεις ότι της είσαι ο ένας και μοναδικός; Σε κάθε περίπτωση λοιπόν καλύτερα να μην...