petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Μάλιστα. Ενδιαφέρον. Πολύ. Από επιστημονικής απόψεως δηλαδή. ΕΥΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ!!!!!!!!!!
Μάλιστα. Ενδιαφέρον. Πολύ. Από επιστημονικής απόψεως δηλαδή. ΕΥΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ!!!!!!!!!!
εγκρινω και επαυξάνω!!!!ΕΥΑ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΥΛΙΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οικονομικα επιπεδα ιδια και απαραλλαχτα.Το θέμα μας είναι η Εβίτα ως Call Girl. Το dvd δε θα το έπαιρνα με τίποτε... όσο καλό και να είναι. Δε θα ήθελα να χαλάσω τις ωραίες αναμνήσεις που είχα από εκείνη.
Το μόνο που δε νωρίζω είναι αν διατηρείται στα ίδια οικονομικά επίπεδα όπως και προ dvd. Έχω καιρό να πάω μαζί της, λόγω οικονικών δυσκολιών και δεν ξέρω λεπτομέρειες, ούτε και της τηλεφώνησα (από το φθινόπωρο).
Για το dvd, ήμουν βέβαιος ότι θα έκανε ταινία με το Σειρηνάκη. Όλοι όσοι είχαν κάποια γνωριμία μαζί της θα το είχαν καταλάβει.
νεο αιμα στην σελιδα της εβιτας...ελλη πρωην αεροσυνοδος...συντομα κοντα μας...
για να δουμε.....
απόψυξη τ.ώ.ρ.α. {δίκιο έχεις}[size=14pt]Eχει παγωσει[/size] η σελιδα της Ευης.....ξερουμε κατι για αυτο;
καλησπερα. συντομα νεα σελιδα με καινουριες σεξι φωτογραφιες. σας ευχομαι καλο πασχα και να περνατε παντα υπεροχα. φιλακια πολλα...
Καλό Πάσχα Κούκλα! Ότι φώτο και να βγάλεις θα είναι σέξυ αφού θα δείχνουν εσένα!