analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
+10000Εχει αποκτήσει και γραμματέα το γραφείο???? Το σηκώνει ένας τύπος το τηλέφωνο και σε αρχίζει στα καλημέρα κε Γιαννη τι κάνετε κε Γιάννη, και πόσο πάει το μαλί του λές, και 150 κε Γιάννη (κεριά και λιβανια ήθελα να του πώ) και πολλά είναι ρε μεγάλε, και στο καπάκι μα θα περάσετε υπέροχα κε Γιάννη. Και λέω και εγώ δεν μας χ.... κε κώστα. Τουλάχιστον να έκανα το παζάρι με την εβίτα και την τζουλη είχε ποιο πολύ νάζι. Με τον μαντραχαλά έχω ξενερώσει.
Πάντως ο τύπος πρεπει να έχει 4 κινητά και να απαντάει όλη την ώρα. ΟΛες ειναι με την ιδια σελιδα και κάθε μια έχει ξεχωριστό νούμερο. Μάλλον τις έχει χωρίσει σε κέντρα κόστους, ακόμα και τα προφυλακτικά πάνε ανά κορασίς για να βγάζουν κοστολόγιο.
+10000
και εγω που ειμαι απο τους παλιους ας το πουμε πελατες της,το σκεφτομαι να την παρω για αυτον τον λογο!!
+10000
και εγω που ειμαι απο τους παλιους ας το πουμε πελατες της,το σκεφτομαι να την παρω για αυτον τον λογο!!
o παλιός είναι αλλιώς αλλά ο νεός είν'ωραίος
Εχει αποκτήσει και γραμματέα το γραφείο???? Το σηκώνει ένας τύπος το τηλέφωνο και σε αρχίζει στα καλημέρα κε Γιαννη τι κάνετε κε Γιάννη, και πόσο πάει το μαλί του λές, και 150 κε Γιάννη (κεριά και λιβανια ήθελα να του πώ) και πολλά είναι ρε μεγάλε, και στο καπάκι μα θα περάσετε υπέροχα κε Γιάννη. Και λέω και εγώ δεν μας χ.... κε κώστα. Τουλάχιστον να έκανα το παζάρι με την εβίτα και την τζουλη είχε ποιο πολύ νάζι. Με τον μαντραχαλά έχω ξενερώσει.
Πάντως ο τύπος πρεπει να έχει 4 κινητά και να απαντάει όλη την ώρα. ΟΛες ειναι με την ιδια σελιδα και κάθε μια έχει ξεχωριστό νούμερο. Μάλλον τις έχει χωρίσει σε κέντρα κόστους, ακόμα και τα προφυλακτικά πάνε ανά κορασίς για να βγάζουν κοστολόγιο.
Συμφωνώ μαζί σου, συν το γεγονός ότι και ρυθμίζει σωστά τις όποιες λεπτομέρειες και με ευγενικό τρόπο.Μαριο το λενε το παληκαρι, κ ναι μιλαει μονο στον πλυθηντικο κ ας σου εχει ξαναμιλησει...αλλα ενταξει ρε παιδια τα κοριτσια εχουν πολυ δουλεια κ ενημερωνουν αυτον ποτε δουλευουν κ ποτε οχι..εχει κ ενα καλο το θεμα, απο το να μην σου σηκωναν το τηλ για τον α,β, λογο τωρα ο μαριος ειναι απικο κ σου λεει το ωραριο ¨) τωρα ο καθενας οπως βολευεται, εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου....
Η προσφορα πρεπει να ειναι το οτι το 2ωρο απο 300 πηγε στα 250 και το 3ωρο εχει 350!
Μαριο το λενε το παληκαρι, κ ναι μιλαει μονο στον πλυθηντικο κ ας σου εχει ξαναμιλησει...αλλα ενταξει ρε παιδια τα κοριτσια εχουν πολυ δουλεια κ ενημερωνουν αυτον ποτε δουλευουν κ ποτε οχι..εχει κ ενα καλο το θεμα, απο το να μην σου σηκωναν το τηλ για τον α,β, λογο τωρα ο μαριος ειναι απικο κ σου λεει το ωραριο ¨) τωρα ο καθενας οπως βολευεται, εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου....