Kαλό teasing,ωραία η τσόντα,αρκετά καλή η Εύα.
Στο μαγαζί την είδες?
Μόλις γύρισα
Kαλό teasing,ωραία η τσόντα,αρκετά καλή η Εύα.
Την τσόντα είδα.Αν και έχει λίγα κιλάκια για τα γούστα μου,πολύ καλή.Στο μαγαζί την είδες?
Μόλις γύρισα
καλησπερα μωρα μου. ελπιζω να με απολαυσατε στο dvd και να σας αρεσε. ευχαριστω για τα κολακευτικα σχολια σας και συντομα θα εχει και συνεχεια. να ξεκαθαρισω πως το dvd γυριστηκε σε συνεργασια με τη sirina και με επαγγελματια partener κατοπιν εξετασεων. δε θα εκανα ακαποτα χωρις να εχω εξασφαλισει την υγεια μου και την ασφαλεια μου. δεν επιτρεπω σε κανεναν να θιγει τον επαγγελματισμο μου και να βγαινει εδω η οπουδηποτε και να αφηνει υποννοουμενα και σχολια πως το κανω ΑΚΑΠΟΤΑ. γνωριζω που αποσκοπουν αυτα τα σχολια και τα υπονοουμενα και ξερω απο που προερχονται. συνεχεια οι ιδιοι και οι ιδιοι που εχουν εμμονες μαζι μου. εγω ξεκαθαριζω πως θα συνεχισω να σας προσφερω απολαυστικες στιγμες και εντονες εμπειριες με σεβασμο σε αυτο που κανω. φιλακια πολλα...
Νομιζω η Εβιτα ειναι δηλωμενη και αρα πραγματικη επαγγελματιας.Αν κανω λαθος να με διαψευσει η ιδια.Ξερεις πολλες δηλωμενες εσυ εδω μεσα;Τελικα, χρειαζεται να ακουστουν οι φωνες απο τις σταθερες κοπελες στο σαιτ για να καταλαβουν καποιοι μαλακες (υποχονδριοι) οτι οι πιο πολλες γκομενες της δουλειας αυτης ειναι επαγγελματιες και δεν εχουν αυτοκτονικες τασεις με το να μην τεσταρονται συχνα και να προσεχουν.
Θεωρω οτι ειναι απαραδεκτο οτι ακομη υπαρχει το ταμπου οτι η πουτανα ισουται με σεξουαλικη ακαθαρσια. Ειναι κατι που πρεπει να ξεπεραστει, ετσι ωστε να ανεβει το επιπεδο και η ποιοτητα της σημαντικης αυτης εργασιας, με στοχο ΟΛΕΣ οι κοπελες να τεσταρονται συχνα.
Π
Νομιζω η Εβιτα ειναι δηλωμενη και αρα πραγματικη επαγγελματιας.Αν κανω λαθος να με διαψευσει η ιδια.Ξερεις πολλες δηλωμενες εσυ εδω μεσα;
καλησπερα μωρα μου...αυτο το Σαββατο σε συνεργασια με την εταιρεια sirina entertainment στην εφημεριδα sirina news στο ερασιτεχνικο dvd θα εχετε την ευκαιρια να με απολαυσετε σε καυτες αισθησιακες στιγμες. φιλακια πολλα...
εισαι απαιχτη ευακι,συνεχισε σε στηριζουμε ολοι εμεις οι χιλιάδες θαυμαστες σου μην μασας το επόμενο να ειναι DUO με την PENNY θα ειστε πιθανο διδυμο ποια τζουλια κ δυο μαυροι!!!!καλησπερα μωρα μου. ελπιζω να με απολαυσατε στο dvd και να σας αρεσε. ευχαριστω για τα κολακευτικα σχολια σας και συντομα θα εχει και συνεχεια. να ξεκαθαρισω πως το dvd γυριστηκε σε συνεργασια με τη sirina και με επαγγελματια partener κατοπιν εξετασεων. δε θα εκανα ακαποτα χωρις να εχω εξασφαλισει την υγεια μου και την ασφαλεια μου. δεν επιτρεπω σε κανεναν να θιγει τον επαγγελματισμο μου και να βγαινει εδω η οπουδηποτε και να αφηνει υποννοουμενα και σχολια πως το κανω ΑΚΑΠΟΤΑ. γνωριζω που αποσκοπουν αυτα τα σχολια και τα υπονοουμενα και ξερω απο που προερχονται. συνεχεια οι ιδιοι και οι ιδιοι που εχουν εμμονες μαζι μου. εγω ξεκαθαριζω πως θα συνεχισω να σας προσφερω απολαυστικες στιγμες και εντονες εμπειριες με σεβασμο σε αυτο που κανω. φιλακια πολλα...
εισαι απαιχτη ευακι,συνεχισε σε στηριζουμε ολοι εμεις οι χιλιάδες θαυμαστες σου μην μασας το επόμενο να ειναι DUO με την PENNY θα ειστε πιθανο διδυμο ποια τζουλια κ δυο μαυροι!!!!
δεν φταίει η ανάλυση - ο φωτισμός είναι χάλια ...
Υπάρχει τρόπος να προστεθεί στον κώδικα του φόρουμ η δυνατότητα σε όσους χρήστες το επιθυμούν να μην βλέπουν τα posts των χρηστών που έχουν κάτω από 1000 posts ή έχουν λιγότερο από δύο χρόνια στο φόρουμ;;