Νέα

Ερωτικό αδιέξοδο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tunes_of_war
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Επειδη χω εμπειρια σε πολυαμουρε φαση θα σ πω..παρατα τες ολες και βρες μια που να σε καλυπτει σε ολα.

Γιατι να κανει κατι τετοιο; Ας τις παρατησει και ας βρει αλλες και μετα αλλες....και αλλες εως να μη του σηκωνεται.

Γιατι να υπαρχει προβληματισμος γυρω απο το θεμα; Φυσικη αναγκη ειναι το να γαμας. Γαμα οτι γουσταρεις και απλα συνεχισε να γαμας. Μη κολλας σε τοξικες καταστασεις. Η ζωη ειναι πολυ μικρη για κατι τετοια.

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
424
Πόντοι
301
Τύπε σε καταλαβαινω απολυτα
Αναρωτιεμαι μαλιστα γιατι για καποιους φαινεται τοσο εξωπραγματικο

Να σου πω ενα χαρακτηριστικο μαλιστα
Οταν ειχα ηδη τρεις, μιλουσα ενα βραδυ στο zoo και πεφτω πανω σε μια 40αρα που ειχε ορεξη για συζητηση
Της εξηγησα το ζορι που τραβαω με τις 3 ταυτοχρονα και σε μιση ωρα μου ζητησε να γινει η τεταρτη
Τοσο απλα, τοσο ευκολα
Καμια φορα ερχεται μονο του
ΧΑ ΧΑ ΧΑ τι μου θύμησες τώρα ... Συμφωνώ και επαυξάνω, ηρωικές εποχές, τότε που δεν υπήρχε το φέις και όλα τα καλουδια που υπάρχουν σήμερα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν αντιλαμβανομαι για ποιον λογο αισθανεσαι προβληματικος επειδη νιωθεις ακριβως οπως ενας φυσιολογικος αντρας

Αντιθετως, αν ησουν καποιος που ηθελε να εχει μονο μια και λαχταρουσε να κανει παιδια και οικογενεια, τοτε προφανως θα ησουνα ψυχασθενης

Μην ξεχναμε και τα αυτονοητα
Τον τύπο πολυσυντροφικό δεν τον λες καθόσον δεν είναι όλες οι σχέσεις του συναινετικές. H μονογαμία είναι κοινωνικό κατασκεύασμα αλλά τα παιδιά και η δημιουργία οικογένειας με την κατάλληλη σύντροφο γιατί τον κατατάσσει στους ψυχασθενείς;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.518
Πόντοι
4.926
Φίλε, υπάρχει λύση. Χώρισε και τις τέσσερις και πήγαινε να γαμήσεις στο Μεταξουργείο. Αφού κατά βάθος δεν γουστάρεις καμία, για επιβεβαίωση τις έχεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Φίλε, υπάρχει λύση. Χώρισε και τις τέσσερις και πήγαινε να γαμήσεις στο Μεταξουργείο. Αφού κατά βάθος δεν γουστάρεις καμία, για επιβεβαίωση τις έχεις.
Μήτσο επειδή δεν έχεις γαμήσει ποτέ κανονική γυναίκα και γαμας μόνο μεταξουργείο μην προτρέπεις και τους άλλους.

Έλα στο νήμα σου, σε ψάχνω.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
307
Πόντοι
26
Απο τη στιγμή που το σκέφτεσαι το θέμα ρε φίλε με τρόπο αρνητικό σημαίνει ότι κάτι δε πάει καλά κατά τη γνώμη μου και θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες που στο είπαν αρκετοί κιόλας. Παράτα τες όλες και βρες άλλες. Δεν έγινε και τίποτα σιγά.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Λοιπόν καλησπέρα σε όλους...δεν ξέρω γτ το γράφω...μάλλον γτ βαριέμαι να κοιμηθώ και γτ θέλω κάτι δικό μου να παρακολουθώ σταθερά...

Αυτή την περίοδο είμαι σε ένα νταραβέρι περίεργο...εξηγώ:

Βγαίνω, κάνω σεξ και έχω τρυφερές στιγμές και επικοινωνία με 4 κοπέλες

1. Το μεγαλύτερο διάστημα απουσιάζει στο εξωτερικό...έχουμε σχέση σχεδόν δυο χρόνια...Την γνώρισα από app...

Προβλήματα: απότομη αλλαγή εμφάνισης, απουσία επιθυμίας για δημιουργία οικογένειας

2. Την γνώρισα απο app....Σχεδόν 1 χρόνο βρισκόμαστε...

Προβλήματα: έμαθε απο σπόντα για την παρουσία της νουμερο 1 και απο τότε μου ψήνει το ψάρι στα χείλη

3. Παλαιό φλερτ απο κει που σπούδαζα...ξαναβρεθήκαμε μετά απο καιρό...Πολύ ωραία γκόμενα

Προβλήματα: 34 ετών (μεγαλυτερή μου)  και απλά την βαρέθηκα...έχει σχέση 10 χρόνια

4. Γνωρίστηκαμε απο fb...Πολύ ωραίο γκομενάκι, το καλύτερο σεξ που χω κάνει

Προβλήματα: Δεν θέλει σχέση, μόνο σεξ δεν θέλει καν να είμαι τρυφερός σε δημόσιο χώρο...

Δικά μου προβλήματα...Βαριέμαι εύκολα γι αυτό και η αναζήτηση σαυτο το site...ψάχνω συνέχει καινούργιες γυναίκες να κάνω σεξ

Τι να επιλέξω? και κυρίως πώς να ξεμπλέξω από όλο αυτό το μπέρδεμα? Η 1 δεν γνωρίζει τπτ....Η 2 γνωρίζει μόνο για την ύπαρξη της 1...Οι άλλες δυο τα ξέρουν όλα....κυρίως το πρόβλημα είναι πώς θα χωρίσω την 2 χωρίς να τα ξεράσει όλα στην 1.
Λοιπόν καλησπέρα σε όλους...δεν ξέρω γτ το γράφω...μάλλον γτ βαριέμαι να κοιμηθώ και γτ θέλω κάτι δικό μου να παρακολουθώ σταθερά...

1. Το μεγαλύτερο διάστημα απουσιάζει στο εξωτερικό...έχουμε σχέση σχεδόν δυο χρόνια...Την γνώρισα από app...

Προβλήματα: απότομη αλλαγή εμφάνισης, απουσία επιθυμίας για δημιουργία οικογένειας

Προβλήματα: έμαθε απο σπόντα για την παρουσία της νουμερο 1 και απο τότε μου ψήνει το ψάρι στα χείλη

3. Παλαιό φλερτ απο κει που σπούδαζα...ξαναβρεθήκαμε μετά απο καιρό...Πολύ ωραία γκόμενα

Προβλήματα: 34 ετών (μεγαλυτερή μου)  και απλά την βαρέθηκα...έχει σχέση 10 χρόνια

Προβλήματα: Δεν θέλει σχέση, μόνο σεξ δεν θέλει καν να είμαι τρυφερός σε δημόσιο χώρο...

Δικά μου προβλήματα...Βαριέμαι εύκολα γι αυτό και η αναζήτηση σαυτο το site...ψάχνω συνέχει καινούργιες γυναίκες να κάνω σεξ

Τι να επιλέξω? και κυρίως πώς να ξεμπλέξω από όλο αυτό το μπέρδεμα? Η 1 δεν γνωρίζει τπτ....Η 2 γνωρίζει μόνο για την ύπαρξη της 1...Οι άλλες δυο τα ξέρουν όλα....κυρίως το πρόβλημα είναι πώς θα χωρίσω την 2 χωρίς να τα ξεράσει όλα στην 1.

Είσαι 28 και προβληματίζεσαι για τις 4 ? πλαάκα κάνεις ?
Γάμα χωρίς αύριο και προχώρα για 5η +
Σκέψου σε τι αριθμό σε έχουν κατατάξει αυτές και θα καταλάβεις......  ;)

OP
OP
T

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Ο προβληματισμός δεν είναι τόσο για τώρα...ο προβληματισμός έχει κάπως έτσι:

1) Είναι σωστό που στις 2 εκ των τεσσάρων δεν ήμουν έντιμος και τις κοροϊδεψα...Επίσης να σημειώσω ότι δεν νιώθω ακριβώς τύψεις αλλά μία ενόχληση ότι δεν είμαι καλά με τον εαυτό μου γτ έχω skeletons in the closet

2) Θα είμαι πάντα έτσι και δεν θα καταφέρω να αναπτύξω μια πιο ουσιαστική σχέση-επιθυμία για μόνο μια γυναίκα στην ζωή μου?

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Κανε ενα κουαρτέτο και μετά αντίος

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Φιλαράκι θα διαλέξεις σιγουρα την χειρότερη δηλαδή την 2 που σου ψηνει το ψάρι στα χείλη. Είσαι μαζοχα και σ αρεσει...

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Ρεεέεεεεε μήπως είσαι ο Μάνθος Φουστάνος και μας το φέρνεις γύρω γύρω ;;

OP
OP
T

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Ρεεέεεεεε μήπως είσαι ο Μάνθος Φουστάνος και μας το φέρνεις γύρω γύρω ;;

Όχι φιλαράκι απλο εργατάκι είμαι...επίσης δεν μαρέσει αυτό που έχει γίνει γι αυτό και το αποκαλώ αδιέξοδο...

Δεν είναι θέμα Κυριακής...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Κάτι άλλο στη ζωή σου κάνεις;

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

1) Είναι σωστό που στις 2 εκ των τεσσάρων δεν ήμουν έντιμος και τις κοροϊδεψα...Επίσης να σημειώσω ότι δεν νιώθω ακριβώς τύψεις αλλά μία ενόχληση ότι δεν είμαι καλά με τον εαυτό μου γτ έχω skeletons in the closet

2) Θα είμαι πάντα έτσι και δεν θα καταφέρω να αναπτύξω μια πιο ουσιαστική σχέση-επιθυμία για μόνο μια γυναίκα στην ζωή μου?

Αν σε ρώτησε κάποια  στα ισα και της είπες ότι βλέπεις αποκλειστικά μόνο εκείνη, η το έπαιξες ότι τη θες για σχέση κλπ τότε μαλακια σου και δεν ξηγηθηκες καλά. Δε χρειάζεται να της πεις χύμα ότι γαμας 4, απλά κάνε καμία υπεκφυγή όταν σε ρωτάει η δώσε πλαγιά απαντήση για να καταλάβει τι παίζει.

Στο άλλο θέμα, 28 είσαι όποτε μη σκοτίζεσαι με οικογένειες κλπ, κάνε τη ζωή σου και πάρε ότι μπορείς από τις γυναίκες κι άμα σου έρθει για οικογένεια στο μέλλον έχει καλώς.

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Τραβα στις πουτανες για αλλαγη

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Όπως  το είπες, μία  ενόχληση,  που  όμως όταν  κάνεις  ταμείο  στο  τέλος  του  μήνα  την  προσπερνάς  εύκολα,  και  είναι  λογικό,  όλα  καλά.  Η  εντιμότης  σε  τέτοιου  είδους  σχέσεις  εκτιμάται.
Έτσι  θα  είσαι  πάντα  και  δεν  θα  είναι  απαραίτητα  κακό,  ακόμη  και  όταν  αναπτύξεις  μια  πιο  ουσιαστική  σχέση με  κάποια  γυναίκα δεν  θα  σταματήσεις  ποτέ  να  είσαι  κυνηγός.
Μόνο  φρόντισε  ότι  κάνεις  να  το  κάνεις  διακριτικά,  χωρίς  να  πληγώνεται  κάποιος,  αυτό  αν  συμβεί  ίσως  και  να  μην  μπορέσεις  να  το  αντέξεις,  ή  να  τα  καταφέρεις  να  συνεχίσεις  στο  ίδιο  μοτίβο.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Επειδη χω εμπειρια σε πολυαμουρε φαση θα σ πω..παρατα τες ολες και βρες μια που να σε καλυπτει σε ολα.

ναι διατηρησε αυτες μεχρι να βρεις μια που να σε καλυπτει σε ολα !

μεχρι τοτε δεν περνας και ασχημα!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Άμα βρείτε άντρα να τον καλύπτει μόνο μία,  να μου τον δώσετε προξενιό :2funny:

καλα ουτε γω εχω βρει αντρα να με καλυπτει απολυτα κερδιζει ομως αυτος με τα περισσοτερα συν ε και μετα προσαρμοζομαι κ γω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom