alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ε το πηρα αποφαση οτι δεν θα γαμησω και ειπα να βγαλω το αχτι μου>
ασχετο! Αρχισες τα φαλλοκρατικα τωρα?
Ε το πηρα αποφαση οτι δεν θα γαμησω και ειπα να βγαλω το αχτι μου>
ασχετο! Αρχισες τα φαλλοκρατικα τωρα?
Εξαιρετικος. Ολοσωστος.Πενταγιώ το θέμα έχει ως εξής:
Μόλις τις παρατήσω...κάτι θα αλλάξει...
Τώρα κυνηγάω με την αυτοπεποίθηση του χορτάτου....αν κάποια δεν μου κάτσει δεν έχω θέμα i'm covered...
Συνήθως όταν είσαι μόνος έχεις μια ανασφάλεια, μια πεινα να ικανοποιήσεις και αυτή η αγωνία δεν σε αφήνει να έχεις θράσσος που εμένα με βοήθησε πολύ...
Πενταγιώ το θέμα έχει ως εξής:
Μόλις τις παρατήσω...κάτι θα αλλάξει...
ω
Τώρα κυνηγάω με την αυτοπεποίθηση του χορτάτου....αν κάποια δεν μου κάτσει δεν έχω θέμα i'm covered...
Συνήθως όταν είσαι μόνος έχεις μια ανασφάλεια, μια πεινα να ικανοποιήσεις και αυτή η αγωνία δεν σε αφήνει να έχεις θράσσος που εμένα με βοήθησε πολύ...
Βασικά οκ, τώρα που το ξανασκέφτομαι για εσένα προφανώς είναι πρόβλημα. Δεν θέλω να μηδενίσω τον προβληματισμό σου. Ο καθένας μας έχει τα δικα του θέματα να αντιμετωπισει.Σ'αυτό δεν έχεις άδικο...απλά δεν ξέρω τον τρόπο...ίσως με αυτό τον τρόπο κρύβω κάπως το πρόβλημα
Παυλινα δεν εχεις τρολαρει κανενα αγορακι σαν εμενα, γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει αλλος σαν εμενα
το να πασαρεις την 2 αλλου?Λοιπόν καλησπέρα σε όλους...δεν ξέρω γτ το γράφω...μάλλον γτ βαριέμαι να κοιμηθώ και γτ θέλω κάτι δικό μου να παρακολουθώ σταθερά...
Αυτή την περίοδο είμαι σε ένα νταραβέρι περίεργο...εξηγώ:
Βγαίνω, κάνω σεξ και έχω τρυφερές στιγμές και επικοινωνία με 4 κοπέλες
1. Το μεγαλύτερο διάστημα απουσιάζει στο εξωτερικό...έχουμε σχέση σχεδόν δυο χρόνια...Την γνώρισα από app...
Προβλήματα: απότομη αλλαγή εμφάνισης, απουσία επιθυμίας για δημιουργία οικογένειας
2. Την γνώρισα απο app....Σχεδόν 1 χρόνο βρισκόμαστε...
Προβλήματα: έμαθε απο σπόντα για την παρουσία της νουμερο 1 και απο τότε μου ψήνει το ψάρι στα χείλη
3. Παλαιό φλερτ απο κει που σπούδαζα...ξαναβρεθήκαμε μετά απο καιρό...Πολύ ωραία γκόμενα
Προβλήματα: 34 ετών (μεγαλυτερή μου) και απλά την βαρέθηκα...έχει σχέση 10 χρόνια
4. Γνωρίστηκαμε απο fb...Πολύ ωραίο γκομενάκι, το καλύτερο σεξ που χω κάνει
Προβλήματα: Δεν θέλει σχέση, μόνο σεξ δεν θέλει καν να είμαι τρυφερός σε δημόσιο χώρο...
Δικά μου προβλήματα...Βαριέμαι εύκολα γι αυτό και η αναζήτηση σαυτο το site...ψάχνω συνέχει καινούργιες γυναίκες να κάνω σεξ
Τι να επιλέξω? και κυρίως πώς να ξεμπλέξω από όλο αυτό το μπέρδεμα? Η 1 δεν γνωρίζει τπτ....Η 2 γνωρίζει μόνο για την ύπαρξη της 1...Οι άλλες δυο τα ξέρουν όλα....κυρίως το πρόβλημα είναι πώς θα χωρίσω την 2 χωρίς να τα ξεράσει όλα στην 1.
Σκέφτηκα να μιλήσω σε ψυχολόγο αρκετές φορές...
Επίσης το τίμιο είναι να χωρίσω 1+2....Η 4 πιστεύω θα σπάσει απο μόνη της γτ φοβάται...
Απλά φοβάμαι ότι πάντα θα θέλω να πηγαίνω με διαφορετικές γυναίκες και ποτέ δεν θα κατασταλλάξω με μία...
Εσυ γιατι δεν καταφερες τοτε να τις βαλεις ακομη σε σειρα?ασε κι εγω τον εχω αυτο το φοβο απτην αλλη θελω να κανω οικογενεια!
Παω κ εγω σε ψυχολογο. Να πας θα βαλεις τις σκεψεις σ στη σειρα
Εσυ γιατι δεν καταφερες τοτε να τις βαλεις ακομη σε σειρα?
ασε κι εγω τον εχω αυτο το φοβο απτην αλλη θελω να κανω οικογενεια!
Παω κ εγω σε ψυχολογο. Να πας θα βαλεις τις σκεψεις σ στη σειρα
Δεν αντιλαμβανομαι για ποιον λογο αισθανεσαι προβληματικος επειδη νιωθεις ακριβως οπως ενας φυσιολογικος αντραςΑκριβώς το ίδιο σκέφτομαι...ότι πάντα θα έχω ερωτική επιθυμία για διαφορετικές γυναίκες και ποτέ δεν θα θέλω μόνο μία και πιθανόν δεν θα κάνω οικογενεια...ή θα κάνω για να κάνω και όχι με κάποια που θέλω πραγματικά
Συμφωνω απολυτααλεξ μην ακους για ψυχολογους και τετοια
απο οσα ατομα γνωριζω μονο κατι χαζογκομενες πανε που το χουν καψει
γενικα ο μετρημενος ανθρωπος με τη λογικη στο κεφαλι του δεν χρειαζεται ψυχολογους και τετοια
Ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι...ότι πάντα θα έχω ερωτική επιθυμία για διαφορετικές γυναίκες και ποτέ δεν θα θέλω μόνο μία και πιθανόν δεν θα κάνω οικογενεια...ή θα κάνω για να κάνω και όχι με κάποια που θέλω πραγματικά
μοιαζουμε, θες να τα μπλεξουμε? Κ αν βαρεθουμε το γυρναμε σε πολυαμουρ λολ
Το νου σου τύπε, παει να σε τυλιξει
Να γραψεις και κριτικη τύπεΧαχα... Γράφεις πάντα όμορφα...αν θες πάμε για καφέ και μου ξαναλες μετά τον καφέ