φιλε παιδι θαυμα ,αποφασισα να γραψω γιατι πραγματικα διαβαζωντας το θεμα (αν ειναι αληθεια βεβαια) εζησα ενα deja vu,ειναι απιστευτες οι ομοιοτητες,επισης και εγω ειχα πολυχρονη σχεση με λουλουδια,ερωτες και σεβασμο,χωριζω που λες και μετα απο μερικες περιπετειουλες της πλακας τα φτιαχνω με την κοπελα που ειμαι τωρα(για ακομα λιγο γιατι παμε για χωρισμο).Η κοπελα ηταν επισης σαφεστατα πιο περπατημενη απο μενα και μου ειπε πανω κατω τα ιδια πραγματα, απλα οχι σε τετοιο τραγικο βαθμο οπως εσενα(δεν ημουν τοσο τρυφερος οπως εσυ).Το αποτελεσμα ηταν να προσπαθησω που λες και οντως να βγαλω πραγματα που καταπιεζα μεσα μου πχ τωρα τα χαστουκια στον κωλο το τραβηγμα μαλλιων και τα sex toys τα εχω πλεον ψωμοτυρι,αλλα απο την αλλη δεν μου βγηκαν καποια αλλα πραγματα που ισως ειχε συνηθησει(προστυχολογα,υποτακτικοτητα...κτλ)ισως γιατι καποια πραγματα τα κανεις σε καποια σχεση απο την αρχη,αν τα αφησεις παει πεταξε το πουλακι.Αλλα φιλε ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ απλα να βελτιωθεις, δυστηχως η ευτηχως ο αντρας πρεπει να εχει τις περισσοτερες εμπειριες παει τελιωσε,αλλιως καθεσαι και συγκρινεις τον ευατο σου με τους πρωην και τι πηγε στραβα και αυτη γιατι καβλωνει με αλλους που δεν τις προσφεραν τιποτα και οχι μ εσενα που τα προσφερεις ολα και την αγαπας ...κτλ μπαινεις σε φαυλο κυκλο που σε ριχνει ψυχολογικα.εγω μετα απο ενα χρονο (που περασα αρκετα καλα στο σεξ) χωριζω γιατι απλα δεν μπορω να δεκτω οτι ειναι πιο περπατημενη απο μενα,σαφεστατα και αλλαξα προς το καλυτερο οσο αφορα το σεξ μεσα απο αυτην την σχεση,αλλα κακα τα ψεματα οταν εισαι με καποια κοπελα σοβαρα θελεις να εισαι ο καλυτερος της στο σεξ,το νουμερο 1,να δοκιμαζει μαζι σου καινουργια πραγματα,οχι να κανεις copy paste το σεξουαλικο παρελθον της,ουτε να εισαι εστω το νουμερο 2 αναμεσα σε 15-20 γκομενους που ειχε,αν πας σοβαρα πρεπει να εισαι ο γαμιας της που θα θυμαται για παντα,το νουμερο 1 τιποτα λιγοτερο....οποτε χωρισμος φιλε μου, πανε γαμα οτι τσουλακια βρεις,ριξε τα χαστουκια και τις βρισιες σου για να μπορεις να γαμησεις την επομενη που θα αγαπησεις(εκτος και αν πεσεις σε παρθενα)