paiDithauma
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κι αν αυτή ρίχνει άδεια να πιάσει γεμάτα;;; Στην τελική αμα γούσταρε πιστεύω θα τον μπρίζωνε πάνω στο γκαμήσι... Όπως και να ΄χει το θέμα είναι να την πηδήξει όπως τη βρίσκει αυτός. Αλλιώς απλά σημαίνει οτι καψουρεύτηκε λάθος γκόμενα.... Νομίζω; Έτσι κι αλλιώς ακόμα κι εγώ που νιώθω οτι πρέπει να είμαι υπόχρεος στην ανωτέρα δύναμη που έχω προλάβει και πήδηξα πέντε, τουλάχιστον λέω πέντε... Φιλαράκο κάνε το κομμάτι σου. Κι αν δεις και κρατάει το παραμύθι παρήγγειλα μια γκόμενα να έρθει σπίτι για τριολέ και δείξε ποιός είναι ο δυνατός. Αλλα μπλόφα είναι αν δε γούσταρε θα την είχε κάνει απο νωρίτερα. Τέλος
Εδω παμε σε αλλη ιστορια. Να την κανει και να με παρατησει πολυ δυσκολα, γιατι εγω σαν κλασσικος μαλακας, της προσφερω παντα δωρα αξιας 100Ε και ανω, τα παντα κερασμενα, βολτες με το rx8, οποτε δεν κερδιζει τιποτα να με παρατησει. Γιαυτο θελω να την κανω να τελειωνει στο κρεβατι, για να μην υπαρξει ο κινδυνος του κερατου, εαν δεν το εχω φαω ακομη. Γμστα με τις μαλακισμενες που παω και μπλεκω. Και επειδη στην αρχη καναμε σεξ καθε μερα, μετα τους 3 μηνες καθε βδομαδα, τον 4ο μηνα καθε δυο βδομαδες, και τωρα στο 5ο μηνα κοντευουμε να πηδηχτουμε 21 μερες, θελω την συμβουλη της ευας :ρ Αντεχει τοσο καιρο μια γυναικα χωρις σεξ ?