Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Το ποιο ιδανικό είναι να υπάρχει μια στοιχειώδη υγιεινή, μια καθαριοτιτα.
Αν υπάρχουν μοικητες η λοίμωξη πρέπει να κοιταχτει επειδη μπορεί αν το παραμελήσει να έχει επιπτώσεις.
Αν όμως είναι η φυσική μυρωδιά του σώματος που απλά εμφανίζεται ποιο άμεσα...κ παρόλα αυτά σαν χαρακτήρας σαν άνθρωπος είναι καλή δεν είναι λόγος η μυρωδια για να την στείλεις.
Πρέπει να μάθεις να τό συνηθίζεις, να είσαι μερακλής.
Έτσι ήμουν κ εγώ ήθελα να είναι ξυρισμένη η κόπελια κ πεντακάθαρη οσπου μου έτυχε κάποια που ήταν τελειως αξυριστη σαν ιερόδουλη δεκαετίας του '80...
οι παλιοί τις ξέρουν....
κ με περίοδο κ έκατσε για γαμησι.
Ξαφνιάστηκα που πέρασα από το ένα ακρο που ήξερα στο άλλο αλλα δεν είπα τίποτα να μήν την προσβάλω, θα ήταν ντροπή....
κ συνέχισα απτόητος πέρασα στην βοηθητική πηγη ενέργειας.
Ο καλός ο καπετάνιος δεν φαινεται στην μπουνατσα αλλά στην φουρτούνα.
Ένας φίλος έτσι ήταν συχαινονταν μια γκομενα που είχε αλλά όταν την συνηθισε μύριζε τα άπλυτα ρούχα της κ καυλωνε.
Κάποιες φορές για ν
α δούμε τα ορια μας πρέπει να δώσουμε μπουνιά στο μαχαίρι.
Αν υπάρχουν μοικητες η λοίμωξη πρέπει να κοιταχτει επειδη μπορεί αν το παραμελήσει να έχει επιπτώσεις.
Αν όμως είναι η φυσική μυρωδιά του σώματος που απλά εμφανίζεται ποιο άμεσα...κ παρόλα αυτά σαν χαρακτήρας σαν άνθρωπος είναι καλή δεν είναι λόγος η μυρωδια για να την στείλεις.
Πρέπει να μάθεις να τό συνηθίζεις, να είσαι μερακλής.
Έτσι ήμουν κ εγώ ήθελα να είναι ξυρισμένη η κόπελια κ πεντακάθαρη οσπου μου έτυχε κάποια που ήταν τελειως αξυριστη σαν ιερόδουλη δεκαετίας του '80...
οι παλιοί τις ξέρουν....
κ με περίοδο κ έκατσε για γαμησι.
Ξαφνιάστηκα που πέρασα από το ένα ακρο που ήξερα στο άλλο αλλα δεν είπα τίποτα να μήν την προσβάλω, θα ήταν ντροπή....
κ συνέχισα απτόητος πέρασα στην βοηθητική πηγη ενέργειας.
Ο καλός ο καπετάνιος δεν φαινεται στην μπουνατσα αλλά στην φουρτούνα.
Ένας φίλος έτσι ήταν συχαινονταν μια γκομενα που είχε αλλά όταν την συνηθισε μύριζε τα άπλυτα ρούχα της κ καυλωνε.
Κάποιες φορές για ν
α δούμε τα ορια μας πρέπει να δώσουμε μπουνιά στο μαχαίρι.
Τελευταία τροποποίηση: