Νέα

Πρόβλημα με μυρωδιά κάτω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adolfos69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Τυπε νηματοθετη γιατί έχω την εντύπωση ότι μας τρολάρεις....????

:confused::confused::confused:

Γτ το λες αυτό?? Επειδή η κοπέλα του είναι μουναρα με κωλαρα , μεγάλα μουνόχειλα κ στητες βυζαρες?? Γιατί??
κάπως έτσι ξεκινάνε συχνά οι δουλειές τύποι :confused:
αν μπορούσε ο αντισθένης να δείξει το inbox του...

τέλος πάντων, η επιστημονική ομάδα αποφάνθηκε, συμβουλές δόθησαν πολλές, κόσμος σίγουρα πολύς πρότεινε να τον απαλλάξεις από το βαρύ καθήκον...νομίζω one more case solved and closed

OP
OP
adolfos69

adolfos69

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
0
καλησπερα μολις γυρισα απο παραλια λοιπον δεν της το εχω πει ακομη σημερα πιστευω θα της το πω χθες δεν μπορεσα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Fish Bass GIF

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Καλησπερα εχω μεγαλο προβλημα ειμαι σε σχεση με μια πολυ ομορφη κοπελα αλλα μυριζει κατω το μουνακι της τα υγρα της δεν ξερω ακριβως τι, μπανιο κανει καθε μερα. δεν εχω ορεξη για σεξ μαζι της καθολου και σημερα γυρισε και μου ειπε οτι δεν την πηδαω και δεν μπορει ετσι και οτι εχω γκομενα και αλλα τετοια. εδω και καιρο της το φερνω μια απο εδω μια απο εκει... πχ εμπαινα στο ντουζ μαζι της μετα το σεξ και εβαζα αφρολουτρο στο χερι και το εβαζα μεσα στα κωλομαγουλα της.. την εχω πεταξει 2 3 υπονοουμενα οτι μολις τελειωσει η περιοδος της μυριζει εκει κατω. αλλα προχθες εγινε κατι που δεν αντεξα ηταν να παμε μια επισκεψη και εκανε μια ωρα μπανιο αφου τελειωσε και βγηκε τυλιγμενη με την πετσετα την ριχνω στα τεσσερα στο κρεβατι ανοιγω τα κωλομερια και αρχιζω να την γλυφω ε και μυριζε γαμω πως γινεται απο τοτε δεν την εχω πηδηξει εχει μια βδομαδα και... δεν μπορω οποτε μου ερχεται η μυρωδια ξεκαυλωνω, μου εχει τυχει να την εχω στα τεσσερα και να μου ερθει η μυρωδια και να μου πεσει το πουλι και να με ρωταει τι επαθες. σημερα θα της το πω δεν αντεχω πως λετε να το παρει?
Πόσο είσαι φίλε?

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
433
Πόντοι
21
Έχουμε κάποιο νεώτερο από τον μύστη εδώ;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
ελα μας εχεις φλομωσει στα ψεμματα ρε γαμια των θαλασσινων. Τουλαχιστον βαλε λιγη σαλτσα (λαδολεμονο) στις παπαριες που γραφεις και κατεληξε καποια στιγμη να μας πεις οτι της μιλησες για την πανιδα που κρυβει αναμεσα στα μπουτια της η χοντρη και προχωρα το στορυ που εφτιαξες στο μυαλο σου. αντε χεστη

OP
OP
adolfos69

adolfos69

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
0
ελα μας εχεις φλομωσει στα ψεμματα ρε γαμια των θαλασσινων. Τουλαχιστον βαλε λιγη σαλτσα (λαδολεμονο) στις παπαριες που γραφεις και κατεληξε καποια στιγμη να μας πεις οτι της μιλησες για την πανιδα που κρυβει αναμεσα στα μπουτια της η χοντρη και προχωρα το στορυ που εφτιαξες στο μυαλο σου. αντε χεστη
χαζος εισαι για ποιο λογο να πω ψεματα

OP
OP
adolfos69

adolfos69

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
0
οτι να ναι επειδη μπηκα και εγραψα ενα προβλημα σεξουαλικο κανετε σαν γκομενες ελεος

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
αδόλφε εγώ στο είχα πει σελίδες νωρίτερα ότι είναι μπαχαλάκηδες :confused:

δοκίμασες αυτό που σου πρότεινα?

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
οτι να ναι επειδη μπηκα και εγραψα ενα προβλημα σεξουαλικο κανετε σαν γκομενες ελεος
Βασικά εγώ πιστεύω ότι απλά όσοι είναι στο μπου δε γαμανε γκόμενες μόνο ιερόδουλες οπότε όταν μας λες έχω γαμησει πολλές ή ότι τώρα έχεις γκόμενα λογικό να μη σε πιστεύουμε,λιγοι στο μπου δε εχουν γαμησει μονο ιεροδουλη.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom