Νέα

Ένα σοβαρό ερωτικό πρόβλημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiDithauma
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Journeyman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
1.Ισως αυτο που πρεπει να διευκρινισεις πρωτα ειναι αν ΕΣΥ ο ιδιος γουσταρεις την γκομενα. Και οταν λεμε γουσταρεις να τη βλεπεις και να γκαβλωνεις! Να σε ελκυειπραγματικα. Οχι να σου αρεσει απλα. Μετα ερχονται ολα τα αλλα...
2. Αν δεν... μην μπαινεις σε καταστασεις ψυχαναγκασμου ωστε να μπορεσεις να την "ικανοποιησεις". Απλα σφυρα ληξη.
3. Αν πραγματικα θελεις κατσε πρωτα και συζητα σοβαρα, χωρις ταμπου χωρις κολληματα. Τι δεν της αρεσει και δεν μπορει να τελειωσει, τι μπορει να κανεις εσυ λαθος, τι μπορει να κανει αυτη λαθος, αν σκεφτεται κατι αλλο... ξερω και γω οτιδηποτε. Με λιγα λογια πηδας της το μυαλο πρωτα...

Αυτο βεβαια που ειναι περιεργο: μα καλα μετα απο τοσο καιρο ηρθε να στο πει??? :think: Γιατι το εκανε?? Απο εκδικητικοτητα, μηπως εσυ ο ιδιος με τη σταση σου την εκανες να μην αισθανεται ανετα αρκετα? Πολλα μπορει να παιζουν τα οποια θα διευκρινησεις μονο αν μιλησετε σοβαρα. Οτι και να ναι παντως μεγαλο φαουλ που δεν στο ειπε πρωτα. Δεν μπορεις να μυρισεις τα νυχια σου.

OP
OP
paiDithauma

paiDithauma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ενταξυ ολα καλα πηγαν. Βγηκαμε για ποτακι, εγινα ψιλο τυφλα, πηγαμε σπιτι μου, και την γαμησα οσο πιο αγρια γινοταν. Μου βγηκε τρομερη αγριαδα απο μεσα μου, που απορουσα με τον εαυτο μου. Αυτη τελειωσε, και μετα ηταν μεσα στις γλυκες. Εκανε σαν 16 χρονο. Ασχετα που απο την σουρα μου οταν την πηγαινα σπιτι τρακαρα το ρχ8 σε ενα τοιχακι. 4.600ευρω ζημια. Πορνες ολες~

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Ενταξυ ολα καλα πηγαν. Βγηκαμε για ποτακι, εγινα ψιλο τυφλα, πηγαμε σπιτι μου, και την γαμησα οσο πιο αγρια γινοταν. Μου βγηκε τρομερη αγριαδα απο μεσα μου, που απορουσα με τον εαυτο μου. Αυτη τελειωσε, και μετα ηταν μεσα στις γλυκες. Εκανε σαν 16 χρονο. Ασχετα που απο την σουρα μου οταν την πηγαινα σπιτι τρακαρα το ρχ8 σε ενα τοιχακι. 4.600ευρω ζημια. Πορνες ολες~

Ποπο μαλακια !!! επρεπε να στο πουμε ρε μεγαλε !!! μετα να μην οδηγησεις !!! Ποτο και γαμηση σε στελνουνε σε αλλο επιπεδο ... επρεπε να της πληρωσεις ταξι να νιωσει 100% πουτανα!!!

LaMUna

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

καριολες μωρο που θελουν πουτσο οπως εσυ μουνι

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
:headbang: :headbang: :headbang: :S :S
Τι θα θυμάσαι τελικά από εκείνο το βράδυ? :think:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε παιδια εχω μεινει καγκελο με αυτα που διαβαζω εδω μεσα....

καταρχας συγχαριτηρια στο φιλο μας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ευγε παιδι μου μας κανεις ολους περηφανους

εκει ομως που καραφλιαζω ειναι στο οτι πολλοι λενε οτι την γκομενα που αγαπουσαν δεν την ξεσκιζαν απο σεβασμο... καλα ρε παιδι δεν ειπαμε να την παρετε και παρτουζα με τους φιλους σας, αλλα τι σεβασμοι και τριχες μου λετε, ειμαι η μοναδικη ανωμαλη εδω μεσα που οσο πιο ερωτευμενη ειμαι τοσο πιο πολυ θελω να του αλλαζω τα πετρελαια του γκομενου; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ρε παιδια εχω μεινει καγκελο με αυτα που διαβαζω εδω μεσα....

καταρχας συγχαριτηρια στο φιλο μας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ευγε παιδι μου μας κανεις ολους περηφανους

εκει ομως που καραφλιαζω ειναι στο οτι πολλοι λενε οτι την γκομενα που αγαπουσαν δεν την ξεσκιζαν απο σεβασμο... καλα ρε παιδι δεν ειπαμε να την παρετε και παρτουζα με τους φιλους σας, αλλα τι σεβασμοι και τριχες μου λετε, ειμαι η μοναδικη ανωμαλη εδω μεσα που οσο πιο ερωτευμενη ειμαι τοσο πιο πολυ θελω να του αλλαζω τα πετρελαια του γκομενου; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
evabb, μη μασάς και συνέχισε να κάνεις αυτό που εσύ ξέρεις καλύτερα. :rockon: :rockon: :rockon: :S :S :'(

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εγω παντως ενα απο τα 2-3 πραγματα που εχω μετανιωσει στην ζωη μου ειναι για τις γκομενες τριγυρω που δεν γαμησα οταν ειμουν ερωτευμενος η μαλλον αγαπουλης.Οσο για τον φιλο που εθεσε το θεμα τωρα που το σκεφτομαι, πιστευω οτι αυτη ειναι η στιγμη που γινεσαι πραγματικα αντρας, οταν γαμας μια γυναικα οπως της αξιζει.Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα τεχνικης οσο το να συνειδητοποιησεις ποιος ειναι ο ρολος σου και ποιος ο δικος της...Στα 23 με ρχ8 και 2 μετρα?...οτι κινειται

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παντως ενα απο τα 2-3 πραγματα που εχω μετανιωσει στην ζωη μου ειναι για τις γκομενες τριγυρω που δεν γαμησα οταν ειμουν ερωτευμενος η μαλλον αγαπουλης.Οσο για τον φιλο που εθεσε το θεμα τωρα που το σκεφτομαι, πιστευω οτι αυτη ειναι η στιγμη που γινεσαι πραγματικα αντρας, οταν γαμας μια γυναικα οπως της αξιζει.Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα τεχνικης οσο το να συνειδητοποιησεις ποιος ειναι ο ρολος σου και ποιος ο δικος της...Στα 23 με ρχ8 και 2 μετρα?...οτι κινειται

Και γώ στις ειδήσεις άκουσα πριν λίγες μέρες ότι η Μόνικα Μπελούτσι εξομολογήθηκε και αποκάλυψε ότι ανέκαθεν της άρεσαν και επιδίωκε να κάνει σχέση με άντρες που έβγαζαν ζοριλίκι σε όλα τα επίπεδα και στο σεξ. Εχει μια αδυναμία η γυναίκα τι να κάνουμε... :2funny:
Είδες τελικά το ζοριλίκι αλλά και η ήρεμη και άγρια αγριάδα τι κάνει;;;  :2funny:
Ε ρε ξέσκισμα που ζητάει ο οργανισμός τους... :2funny:
Και γώ λίγο αργά το κατάλαβα, πίστευα στους ρομαντισμούς και σε λόγια του αέρα   :headbang: :headbang:  :headbang: :tickedoff: 
αλλά μετά επανόρθωσα και βέβαια πάντα υπάρχει χρόνος  :2funny:
Υπάρχει και σχετικό βιβλίο να ξέρεις....Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους μ......ς    :2funny: :2funny: :2funny:

krevatas

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
+1

Christi

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αρε παιδακι,ακομα μυαλο να βαλεις?!?!?!....και τι θα κανεις καλο μου καθε φορα?θα γινεσαι τυφλα για να φερεσαι wild ?οχι τιποτα αλλο ,αλλα αν ειναι ενα τετοιο σεξακι με την γκομενα να σου στοιχιζει τοσαααααα λεφτα,αστα να πανε ....τι να πω????

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Αγορασε προς το παρον ανα γιο-γιο για να εξασκηθης....
και μετα ξαναελα απο δω............
[move]
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:[/move]

[move] :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:[/move]

Vickaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ ακριβα το πληρωσες το πηδημα αγαπητε  :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
Την καλησπερα μου σε ολους. Μπαινω απο πολυ παλια στο σιτε, οταν ακομη ηταν αντεγαμισου.κομ, ομως ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να προσπαθησω να βρω λυση στα προβληματα μου μεσω φορουμ. Σημερα ειμαι οσο πιο προβληματισμενος απο ποτε στην σχεση μου. Ασ τα παρουμε απο την αρχη τα πραγματα. Η πρωτη μου μακροχρονια σχεση, κρατησε 6 χρονια. Τωρα ειμαι 23, απο τα 17 μου δηλαδη. Στο σεξ δεν υπηρχε κανενα προβλημα αφου ειμουν ο πρωτος της και αυτη η πρωτη μου. Δηλαδη, τελειωνε ΠΑΝΤΑ, σε καθε σταση, σε οτιδηποτε και εαν της εκανα. Μετα τον οδυνηρο χωρισμο μας, αφησα να περασει ενας μηνας, και τα εφτιαξα με την γκομενα που ειμαι τωρα. Η γκομενα, οτι ακριβως φανταζομουν οτι θελω. Πανηψηλη, ξανθια, με βυζαρες και ΚΩΛΑΡΑ. Απο εμπειριες, οπως μου ειχε πει, εκανε και δοκιμασε τα παντα (εκτος παρτουζα και λεσβιακο). Αυτο το διαπιστωσα οτι ειναι εμπειρη δηλαδη, απ την πρωτη μας νυχτα. Το προβλημα αρχιζει τωρα. Μετα απο 5,6 μηνες, ερχεται και μου λεει, οτι δεν εχει τελειωσει μαζι μου καμια φορα, ολες τις φορες προσποιοταν οργασμο. Δεν μου το ελεγε, για να μην νιωσω ασχημα. Κατσαμε και συζητητσαμε ολο το βραδυ, τι της αρεσει, πια τα βιτσια της, φετιχ της κτλ. Μου ειπε τα εξης. "Εμενα πρωτα πρεπει να με διεγειρει εγκεφαλικα ο αντρας" (Επειδη το εχω ακουσει απο πολλες, μου γυρνανε τα μυαλα οταν το ακουω). "Δεν μου αρεσουν τα τρυφερα, θελω να με φερεται σαν πουτανα στο κρεβατι, να ειναι αγριος και βιαιος και να μου δινει μπατσακια." Εγω βεβαια εμεινα καγκελο απο αυτα που ακουσα. Με την πρωτη μου κοπελα εκανα παντα τρυφερο ερωτα, της φερομουν απαλα, της ελεγα καθε λιγο ποσο πολυ την αγαπαω κτλ. Το προβλημα μου και εδω θελω την βοηθεια σας, ειναι πως να αρχισω να τα κανω αυτα. Δηλαδη, τι ακριβως να κανω στο κρεβατι ωστε να δει την αγριαδα? Τωρα θα μου πειτε, αφου δεν σου αρεσουν αυτα, τι πας και μπλεκεις. Η πιο ευκολη λυση ειναι να την χωριζα, αλλα ειμαι ερωτευμενος και αρχιζω να την αγαπαω τρομερα. Οποιος θελει πραγματικα να βοηθησει, χωρις να το παιξει εξυπνος και γαμαω, και εχει διαθεση για κουβεντα, ας μου πει τους τροπους να τα εφαρμοσω. Ευχαριστω ΄)
εντελως φιλικα,σε τετοιες περιπτωσεις αλλαζεις γκομενα...δε γινεται να γινεις γαμαω και δερνω αμα δε το χεις και δε το λεω προσβλητικα.βρες καμμια κοπελιτσα να κανεις αυτα που γουσταρεις κι ασε την πολυ σκεψη.γεματος ο τοπος κοπελες ειναι,δε θα σε αλλαξει μια γκομενα επειδη χει ωραιο κωλο.τοοοοοσες και τοοοοοσες θα βρεις με ωραιο κωλο.....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Δεν καταλαβατε ολοι σας που ειναι το προβλημα.........
μα στο RX8........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom