Νέα

Έκτρωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nuclear
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τύποι τη βοήθεια σας. Μόλις με πήρε ένας φίλος και μου ζήτησε 700€ διότι ή κοπέλα του έμεινε έγκυος και θέλουν να κάνουν έκτρωση  :rockon:

1) Θα τα δινατε?  :huh:
2) Πόσο περίπου πάει μία έκτρωση?

1) Εξαρτάται τί επιδιώκεις:

α) Να ξεκόψεις οριστικά με τον "φίλο" και να μην σε ξαναενοχλήσει ποτέ, του δανείζεις (όχι όμως πολλά, λίγα να μην σου τσούζει όταν τα θυμάσαι). Δες το σαν επένδυση για να ξεκουμπιστεί.

β) Να μην χάσεις τα λεφτά, οπότε δεν του δανείζεις και σιγά σιγά άλλος για Χίο τράβηξε, κτλ, κτλ...

Και στα δύο σενάρια θα ξεκόψεις, αλλά εξαρτάται αν θα είσαι σπόνσορας, ή όχι...

Συμβουλεύω να μην δανείσεις.

2) ΔΓ/ΔΑ

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
:o
οχι τυπε μου..

ευτυχως σωθημα με το μεταπτυχιακο...

:hi:

Εσυ???
Και εγώ έκανα μεταπτυχιακό αλλά τώρα τρώω αγγούρι. Πολλή δουλειά και χαμηλοί μισθοί σε βαθμό που οριακά με συμφέρει ή εργασία... :(

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Πριν 2 ωρες μιλουσα με ενα φιλαρακι και μου ειπε για την δικια του οπου εκανε εκτρωση πριν 3 μηνες στο νοσοκομειο ΥΓΕΙΑ με 300ευρω. Σιγουρα λεει μαλακιες ο δικος σου..
Μαλακές έχω εκνευριστει απίστευτα. Ή εγκυρότητα του μπου είναι αδιαπραγματευτη, αρα μου πούλησε παραμύθι ο δικός μου...τώρα γιατί τα ηθελε...τα ηθελε για κάτι άλλο αλλά ντρεπόταν να μου το πει, ήθελε να πάει στη Σκιαθο όπως υπέθεσε πριν ένας συμπουρδελιαρης...

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
:kissass2:
Ευτυχως φιλε μου, που εχεις το μπου κομ και σου ανοιγουμε τα ματια.
Να επιμεινεις, να του ζητησεις λεπτομερειες. Τι παει να πει απλως "ολα καλα"?
Τα λεφτα σου εδωσες. Τωρα τον επιασαν οι μουγκαμαρες? Οταν ζητουσε λεφτα μια χαρα λαλιστατος ηταν.
Το μπου.κομ το εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια για τέτοια θέματα. Και όχι μόνο για τέτοια θέματα. Γι'αυτο άλλωστε απευθυνθηκα εδώ από τη πρώτη στιγμή (άνοιξα αμέσως το θέμα 1 λεπτό αφού κλείσαμε το τηλ.). Το μπου ήταν το πρώτο που μου πέρασε από το μυαλό.

Τώρα, ως προς το θέμα της κοροϊδίας, δεν θα τον αφήσω έτσι...είναι σχεδόν βέβαιο ότι με εξαπάτησε κάτι ανεπίτρεπτο σε σχέσεις φίλων...

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
1) Εξαρτάται τί επιδιώκεις:

α) Να ξεκόψεις οριστικά με τον "φίλο" και να μην σε ξαναενοχλήσει ποτέ, του δανείζεις (όχι όμως πολλά, λίγα να μην σου τσούζει όταν τα θυμάσαι). Δες το σαν επένδυση για να ξεκουμπιστεί.

β) Να μην χάσεις τα λεφτά, οπότε δεν του δανείζεις και σιγά σιγά άλλος για Χίο τράβηξε, κτλ, κτλ...

Και στα δύο σενάρια θα ξεκόψεις, αλλά εξαρτάται αν θα είσαι σπόνσορας, ή όχι...

Συμβουλεύω να μην δανείσεις.

2) ΔΓ/ΔΑ
Εξαιρετική ανάλυση. Την ίδια σκέψη έκανα και εγώ χτες. Αλλά με πίεσε και τελικά του τα έδωσα (300€).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
:kissass2:Το μπου.κομ το εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια για τέτοια θέματα. Και όχι μόνο για τέτοια θέματα. Γι'αυτο άλλωστε απευθυνθηκα εδώ από τη πρώτη στιγμή (άνοιξα αμέσως το θέμα 1 λεπτό αφού κλείσαμε το τηλ.). Το μπου ήταν το πρώτο που μου πέρασε από το μυαλό.

Τώρα, ως προς το θέμα της κοροϊδίας, δεν θα τον αφήσω έτσι...είναι σχεδόν βέβαιο ότι με εξαπάτησε κάτι ανεπίτρεπτο σε σχέσεις φίλων...
Ειμαστε παντα στη διαθεση σου τύπε μου.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.541
Πόντοι
5.595
Δουλευει ο φιλος σου...?
Σου ειπε πότε θα στα επιστρεψει...? :think:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Εξαιρετική ανάλυση. Την ίδια σκέψη έκανα και εγώ χτες. Αλλά με πίεσε και τελικά του τα έδωσα (300€).

images

LOUKAS007

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
2
Πόντοι
0

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Έχω φίλο απατεώνα τελικά...ξερναω με τους φίλους μου  :vomit:
Ρε συ τύπε, να μιλησουμε λιγο σοβαρα? Μηπως πρεπει να του κάνεις μια συζητηση να μαθεις τι συμβαινει? Μπορει να του τυχαινει οντως κατι ασχημο ωστε να αναγκασθει να σου πει ψεματα. Μην αρπαχτείς αμέσως.

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
15
Πόντοι
1
Ρε συ τύπε, να μιλησουμε λιγο σοβαρα? Μηπως πρεπει να του κάνεις μια συζητηση να μαθεις τι συμβαινει? Μπορει να του τυχαινει οντως κατι ασχημο ωστε να αναγκασθει να σου πει ψεματα. Μην αρπαχτείς αμέσως.

Εδώ ο κόσμος καίγεται (στην κυριολεξία πλέον) και εμείς αντί να πάμε να ρίξουμε την κυβέρνηση ασχολούμαστε με τα δανεικά του φίλου του. :P Στην κοσμάρα μας, όλοι.

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Το σκέφτηκα και αυτό. Μέχρι περίπτωση εκβιασμού - απειλών έχω σκεφτεί. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται για έκτρωση. Τον ενημέρωσα επανειλημμένα ότι το κόστος είναι κάτω από 700€ άρα δεν παίζει να τον κορόιδεψε ή (δήθεν) εγκυος. Πρόσεξε μην σε κοροϊδέψει του είπα. Μέχρι ότι πήρα τηλ στο Ιασω του είπα και μου είπαν ότι το κόστος είναι 700€. Πράγμα που δεν συνέβη αλλά το ανεφερα στην προσπάθειά μου να τον πονηρεψω.

Αρχικά μου είχε ζητήσει 700€ αλλά αρνήθηκα.

Εν τω μεταξύ, θεωρώ απίθανο να γνώρισε γκομενα. Θα μου το είχε πει. Πριν ένα μήνα βγήκαμε, δεν ανέφερε τίποτα. Και όσα χρόνια τον ξέρω (πάνω από 10) δεν είχε ποτέ του σχεση. Γαμει στους οίκους μόνο. Και τώρα να προλαβε να την γνωρίσει και να την πηδήξει και να χυσει εντός της και να μείνει και έγκυος με την πρώτη ή άλλη....

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Εδώ ο κόσμος καίγεται (στην κυριολεξία πλέον) και εμείς αντί να πάμε να ρίξουμε την κυβέρνηση ασχολούμαστε με τα δανεικά του φίλου του. :P Στην κοσμάρα μας, όλοι.
Πάντως να ξέρεις ότι εκτιμώ την βοήθεια των παιδιών. Έχω κι εγώ βοηθήσει με αυτά που ξέρω στο παρελθόν σε άλλα θέματα.

Ως προς τη κυβέρνηση τώρα, πιστευεις ότι εάν έρθει άλλη θα μας σώσει? Αυτοί εδώ βέβαια είναι οι πλέον άχρηστοι εδώ και αιώνες, αλλά και τον Κουλη δεν τον έχω ακούσει να λεει ότι θα πάρει πίσω το ασφαλιστικό, ή θα μειώσει τους φόρους.

Θέατρο παίζουν με αποκλειστικη τους έννοια πως θα διατηρήσουν τα 100.000 ετησιως.

Πολιτική είναι να σε υπηρετούν οι άλλοι ενώ τους κάνεις να νομίζουν ότι τους υοηρετεις εσύ (κάποιος το έχει πει αυτό, δεν θυμάμαι).

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
15
Πόντοι
1
Πάντως να ξέρεις ότι εκτιμώ την βοήθεια των παιδιών. Έχω κι εγώ βοηθήσει με αυτά που ξέρω στο παρελθόν σε άλλα θέματα.

Ως προς τη κυβέρνηση τώρα, πιστευεις ότι εάν έρθει άλλη θα μας σώσει? Αυτοί εδώ βέβαια είναι οι πλέον άχρηστοι εδώ και αιώνες, αλλά και τον Κουλη δεν τον έχω ακούσει να λεει ότι θα πάρει πίσω το ασφαλιστικό, ή θα μειώσει τους φόρους.

Θέατρο παίζουν με αποκλειστικη τους έννοια πως θα διατηρήσουν τα 100.000 ετησιως.

Πολιτική είναι να σε υπηρετούν οι άλλοι ενώ τους κάνεις να νομίζουν ότι τους υοηρετεις εσύ (κάποιος το έχει πει αυτό, δεν θυμάμαι).

όχι αλλά με τις συνθήκες που δημιουργούν μας εκτοπίζουν από την χώρα μας. Περισσότερα δικαιώματα έχουν πλέον οι μετανάστες παρά εμείς.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.869
Πόντοι
216

εσυ δεν ειπες οτι θα αυτοδιαγραφεις γιατι σου κανει ζηλιτσες ο γκομενος σου; τελικα τον χώρισες ή σε χώρισε; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom