Νέα

Έκτρωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nuclear
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Για την πτωχευμενη Ελλάδα είναι παρα πολλά. Διότι ποιος θα σου δώσει τα 5000 όταν όλοι είμαστε στην εξαθλίωση ή ένα βήμα πριν από αυτήν.

"Η κρίση γεννάει Κροίσους "

"Θα 'ρθει μία μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης, θα αποθηκευτεί στις Τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσο λίγους, που οι πολλοί μη κατέχοντες, θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει τη ζωή των ολίγων κατεχόντων κόλαση"

Αριστοτέλης Ωνάσης

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.182
Πόντοι
7.786
νεα υορκη εχω παει μικρος 14 χρονων 16 χρονων πηγα σικαγο και βοστονη  και 18 πηγα λας βεγκας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.938
Πόντοι
5.506
"Η κρίση γεννάει Κροίσους "

"Θα 'ρθει μία μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης, θα αποθηκευτεί στις Τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσο λίγους, που οι πολλοί μη κατέχοντες, θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει τη ζωή των ολίγων κατεχόντων κόλαση"

Γέροντας Αριστοτέλης Ωνάσης

:grin: :grin:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.182
Πόντοι
7.786
βικτωρια αμερικη πηγαινε η για ευρωπη ιορδανια λογω οτι εισαι γυανικα δεν θα στο προτεινα  διοτι η πρωην μου πηγε να δουυλεψει ντουμπαι με καλα λεφτα αερωσυνοδως δεν αντεξε και γυρισε Γαλλια πηγαινω και την βλεπω στο παρισι οτσν μπορω

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Το έθεσες σωστά. Να ξεφύγω από την μιζέρια και να μπορώ να ζήσω μια εποικοδομητική ζωή ώστε να μην έχω προσπαθήσει μάταια. :cheesy:

Αν ψάχνεσαι να ξεμουνιαστείς, δεν νομίζω ότι οι ΗΠΑ είναι καλή επιλογή.

Θέλεις χρόνο για τον αξιόλογο άνδρα; Μάλλον Scandic φάση θα πρότεινα, με πλέρια ελευθερία στις άδειες... Όμως, λιγότερα λεφτά.

Στο κάτω κάτω φιλενάδα, τα ζυγίζεις:

Πέος vs Μαμωνάς.  ;)

Η Βικτόρια εχει μια ιδιομορφη αισθηση ελιτισμου. Κατανοητη μεχρι ενος σημειου, εμενα μου αρεσουν αυτοι οι ανθρωποι.

Να βάλεις στην άκρη του κουταλιού του γλυκού λίγο ζάχαρη,

να σπάσει την λύσσα βρε παιδί μου...

Ήμαρτον πια.

Ναι. Τις προάλλες είχα πάει σε ένα δείπνο στο οποίο μας είχε καλέσει μια φαρμακευτική και ο ομιλητής ήταν ξάδελφος του Ράπτη (καθηγητή παθολογίας) που τυγχάνει να είναι και ο ίδιος καθηγητής παθολογίας. Μάλλον στην οικογένεια υπάρχουν διάνοιες, ταλαντούχα, αφοσιωμένα και καταρτισμένα άτομα.

Μη χέσω...

Αυτός δεν ήταν που "έφαγε" τον σας πάω; (Πώς να μάζευε μετά ο Τζάκης τα ασυμμάζευτα....)

Στην θέση του θα έβαζα πέτρα με σχοινί στον λαιμό και θα βουτούσα από Σαλαμίνα μεριά...

Διάνοιες λέει......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom