Νέα

Έκτρωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nuclear
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.938
Πόντοι
5.506
Απλά δεν το αντιλαμβάνομαι ως ελιτισμό. Δεν έχω υπέρμετρες απαιτήσεις. Γνωρίζω τι έχω επενδύσει και τι προσδοκώ ως αντάλλαγμα.

Σχετικά με το θέμα της εργασίας. Στο δικό μου επάγγελμα συμφέρει να αφιερώσω όλο μου τον χρόνο στο διάβασμα για εξετάσεις μήπως και καταλήξω Αμερική.

Σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις. Τουλάχιστον να φύγεις από τη μιζέρια της σκατοχώρας. Νέα είσαι, εφόδιο έχεις και μάλιστα γερό, δεν υπάρχει τίποτα να σε κρατάει εδώ. Φίλος συνάδελφός σου που ζει και εργάζεται πέραν της δεκαετίας στη Γαλλία μου μεταφέρει τα καλύτερα για συνθήκες εργασίας και ανταμοιβή, ηθική και οικονομική.

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Απλά δεν το αντιλαμβάνομαι ως ελιτισμό. Δεν έχω υπέρμετρες απαιτήσεις. Γνωρίζω τι έχω επενδύσει και τι προσδοκώ ως αντάλλαγμα.

Σχετικά με το θέμα της εργασίας. Στο δικό μου επάγγελμα συμφέρει να αφιερώσω όλο μου τον χρόνο στο διάβασμα για εξετάσεις μήπως και καταλήξω Αμερική.
Από τη στιγμή που ξεκίνησες να επενδύεις μέχρι σημερα που περιμένεις το αντάλλαγμα προέκυψε ή πτωχευση της χώρας στην οποία ζεις.

Στην Αμερική με ένα απολυτήριο λυκείου έχεις αξιοπρεπέστατη δουλειά. Στην Ελλάδα θες διδακτορικό για να παίρνεις 1000 το μήνα (εάν έχεις δουλειά). Δεν είναι μόνο ή μόρφωση που έχεις αλλά και σε ποια χώρα ζεις.

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
15
Πόντοι
1
Από τη στιγμή που ξεκίνησες να επενδύεις μέχρι σημερα που περιμένεις το αντάλλαγμα προέκυψε ή πτωχευση της χώρας στην οποία ζεις.

Στην Αμερική με ένα απολυτήριο λυκείου έχεις αξιοπρεπέστατη δουλειά. Στην Ελλάδα θες διδακτορικό για να παίρνεις 1000 το μήνα (εάν έχεις δουλειά). Δεν είναι μόνο ή μόρφωση που έχεις αλλά και σε ποια χώρα ζεις.

Έχεις δίκιο. Ή το αποδέχεσαι αυτό ή μεταναστεύεις σε αναζήτηση καλύτερης τύχης. :P

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.182
Πόντοι
7.786
η αμερικη αλλη κλαση εγω που δεν εχω υποχρεωσεις και παιδια σκεφτομουνα να πηγαινα για δυο χρονακια αμερικη θα δουλευεα στην εταιρεια του θειου μου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.938
Πόντοι
5.506
Για την πτωχευμενη Ελλάδα είναι παρα πολλά. Διότι ποιος θα σου δώσει τα 5000 όταν όλοι είμαστε στην εξαθλίωση ή ένα βήμα πριν από αυτήν.

Με συγχωρείς αλλα επειδή ζούμε στην χώρα του παραλογισμού πρέπει να κρατήσουμε τις αντιστάσεις μας και να μην παρασυρόμαστε. Ναι, είμαστε ένα βήμα πριν την πτώχευση, ναι έχουμε κρίση τεράστιου βαθμού αλλα δε σημαίνει αυτό τοι δεν υπάρχει ακόμα χρήμα και οτι οι ΑΞΙΕΣ αυτού του τόπου δεν πρέπει να πληρώνονται.

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
15
Πόντοι
1
Σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις. Τουλάχιστον να φύγεις από τη μιζέρια της σκατοχώρας. Νέα είσαι, εφόδιο έχεις και μάλιστα γερό, δεν υπάρχει τίποτα να σε κρατάει εδώ. Φίλος συνάδελφός σου που ζει και εργάζεται πέραν της δεκαετίας στη Γαλλία μου μεταφέρει τα καλύτερα για συνθήκες εργασίας και ανταμοιβή, ηθική και οικονομική.

Το έθεσες σωστά. Να ξεφύγω από την μιζέρια και να μπορώ να ζήσω μια εποικοδομητική ζωή ώστε να μην έχω προσπαθήσει μάταια. :cheesy:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.938
Πόντοι
5.506
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.182
Πόντοι
7.786
η καλυτερη κινηση βικτωρια ειναι αμερικη  αστο για ιορδανια  δεν λεει αμερικη αν κανεις σωστα την δουλεια σου θα βγαλεις λεφτα

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.790
Πόντοι
216

Αδερφε, αν εχεις διδακτορικο στην Ελλάδα το κρυβεις..

akadamis

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Το έθεσες σωστά. Να ξεφύγω από την μιζέρια και να μπορώ να ζήσω μια εποικοδομητική ζωή ώστε να μην έχω προσπαθήσει μάταια. :cheesy:
Στις Σκανδιναβικές χώρες πληρώνουν καλά τους γιατρούς.

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
15
Πόντοι
1
η καλυτερη κινηση βικτωρια ειναι αμερικη  αστο για ιορδανια  δεν λεει αμερικη αν κανεις σωστα την δουλεια σου θα βγαλεις λεφτα

Μόνο που είναι πολύ επιλεκτικοί και απαιτούνται εξετάσεις ώστε να κάνεις εγγραφή στον ιατρικό τους σύλλογο. :) Ευχαριστώ πάντως.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.182
Πόντοι
7.786
δεν εχω θενα οικονομικο πιο πολυ θα παω φιλε να βγαλω παραπανω χρηματα και να δω την εμπειρια τησ αμερικης

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.938
Πόντοι
5.506

Δεν είναι μόνο αυτό, το τι έχεις κάνει μέχρι σήμερα, είναι και το που και πως θα μπορείς να ζησείς πραγματικά ευτυχισμένη. Γιατί μπορεί κάποιος εδώ να βγάζει 100.000 το χρόνο αλλά να μην είναι ευτυχισμένος. Πέρα από το οικονομικό όφελος υπάρχει και η ποιότητα ζωής και το υγιές περιβάλλον στο οποίο ζεις και εργάζεσαι. Χωρίς να θεωρούμε οτι στο εξωτερικό είναι όλα ρόδινα, σίγουρα δεν είναι όμως τόσο τραγικά.

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
η αμερικη αλλη κλαση εγω που δεν εχω υποχρεωσεις και παιδια σκεφτομουνα να πηγαινα για δυο χρονακια αμερικη θα δουλευεα στην εταιρεια του θειου μου
Ρε Γασπαρη (με τον παλιό μπασκετμπολίστα του Πανιωνιου εχεις σχέση?), Τι κάθεσαι στο bourdelo την Ελλάδα?Εδώ αργά ή γρήγορα θα καταστραφείς. Έχεις τέτοιο κονε και κάθεσαι?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.938
Πόντοι
5.506
Μόνο που είναι πολύ επιλεκτικοί και απαιτούνται εξετάσεις ώστε να κάνεις εγγραφή στον ιατρικό τους σύλλογο. :) Ευχαριστώ πάντως.

Υπάρχει και πολύ ενδιαφέρον και αρκετός χώρος στον τομέα της έρευνας, εκεί.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.182
Πόντοι
7.786
αλλο το εξωτερικο εχει θετικα και τα αρνητικα παντου υπαρχουν θετικα και αρνητικα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.938
Πόντοι
5.506
δεν εχω θενα οικονομικο πιο πολυ θα παω φιλε να βγαλω παραπανω χρηματα και να δω την εμπειρια τησ αμερικης

Δεν το θέτω μόνο οικονομικά, αυτό που λες, αν έχεις ανθρώπους εκεί φαντάζομαι οτι θα μπορέσεις να βγάλεις περισσότερα χρήματα αλλα να ζήσεις και την εμπειρία και τη μαγεία της Αμερικής.

Λατρεμένη Νέα Υόρκη.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.182
Πόντοι
7.786
καθομαι διοτι βγαζω ακομα λεφτα απο δουλειες αλλα οποτε θελω φευγω

Stories

Νέο!