Νέα

Έκτρωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nuclear
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
τυπε πουλας φουμαρα μου φαινεται... ο πυρηνικος φυσικος δεν εχει καμμια σχεση με την ιατρικη.  :(

Τυπε δεν ξερεις μαλλον. Η Πυρηνικοι φυσικοι εχουν σχεση με την Πυρηνικη Ιατρικη και οχι μονο. Βεβαια διακρινονται σε ακτινοφυσικους.

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Γιαυτο ειπες οτι δεν εχεις φιλους.... Γενικοτερα οσοι ασχολουνται με φυσικη κιετσι για εναν ανεξηγητο λογο ζουν σεναν δικο τους πλανητη. Δεν το κανω με σκοπο να σε προσβαλω απλα συνεργαζομαι με πυρηνικους φυσικους και φαινονται. Δεν ενοχλουν κανεναν γιατι ειναι ακοινονικοποιητοι. Ελπιζω για σενα να διαφερεις εστω και στο ελλαχιστο!
Τα ίδια σκατά είμαι. Έχω να πηδηξω κοντά στα δύο χρόνια... :idiot:

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
τυπε πουλας φουμαρα μου φαινεται... ο πυρηνικος φυσικος δεν εχει καμμια σχεση με την ιατρικη.  :(
Έχει, πως δεν έχει. Εφαρμογές πυρηνικών ακτινοβολιων στην ιατρική για διάγνωση ή/και θεραπεία...

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.869
Πόντοι
216

δε πειράζει τύπε μπορεί να λύσεις το παράδοξο της γάτας του Schrödinger,
να κονομήσεις και να αλλάζεις τα σιτιτούρια σαν τις οδοντόπαστες ;)

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6

Δεν πειραζει τυπε. Το καλο με εσας ειναι οτι αμα βρειτε γυναικα του κυκλου σας επαγγελματικα, λογο του οτι εχετε τα ιδια μυαλα λογικα πρεπει να ειναι απο τις πιο πιστες γυναικες!

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Δεν πειραζει τυπε. Το καλο με εσας ειναι οτι αμα βρειτε γυναικα του κυκλου σας επαγγελματικα, λογο του οτι εχετε τα ιδια μυαλα λογικα πρεπει να ειναι απο τις πιο πιστες γυναικες!
Πουτανες είναι όλες τους, φυσικινες ή μη...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.184
Πόντοι
7.786
δεν εχει τυχει αλλα εχω γνωριμιες στην κυπρο ζει ο αδερφος της μανας μου στην λευκωσια πηγαινω πολλες φορες

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ή τα δίνεις ή δεν τα δίνεις .
τα υπόλοιπα ακούγονται βερεσέ.
εκτός και αν θέλεις να μάθεις πόσο κοστίζουν οι εκτρώσεις.
φίλος σου είναι , δεν θα τον βοηθήσεις????
σε μια χώρα που βοηθάμε τους πάντες??
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
γιατι ρε τυπε δεν τις γαμας τις Κυπριες??
Μουνακια καλα ειναι!

Οι κύπριες έχουν μυτόγκες , και είναι πολύ του λούσου.Αν δεις κύπρια άβαφτη θα τραβάς μαλακία με τη σκιά της Ελεινίδας φίλε

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.722
Πόντοι
41.129
Α ρε καβλιαρη ελληναρα, όλα τα ξέρεις.  :jerking:

αμα ποσταρεις το πτυχίο σου με κρυμμενο ονομα ζηταω δημοσια να διαγραψουν το προφιλ μου. ειμαι σιγουρος οτι μπλοφαρεις και λες πυρηνικές πίπες

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
Δεν εχω καταλαβει, σε τι θελεις τη βοηθεια μας? Στο να σε συμβουλεψουμε αν θα βοηθησεις εναν φιλο ή στο να σε ενημερωσουμε αν σου ζηταει πολλα?

ρητορικη η ερωτηση σου φανταζμαι..Ολο το ειναι του φωναζει οτι αυτος την εχει κανει την πατατα και μας μαλακιζει εδω απο χτες ...και να ο φιλος και να τα δανεικα...και κολοκυθια με τη ριγανη..

το διασκεδασε πρωτα καλα καλα και τωρα που του ρθε τ αυγο στον κωλο ψαχνεται...

αντι ν αναλαβει τις ευθυνες του σαν αληθιννος αντρας που εχει αληθινη μαγκια..

αλλα ετουτος πιστευει οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες.....τσουβαλιαζει τα παντα..

Εγω αντι να σου ζηταω λεφτα για εκτρωση θα σου ριχνα 2-3 χαστουκαρες και θα κοιταγα να βρωω την ακρη μονη μου..γιατι τι να περιμενει κανεις απο ενα ανδρεικελο σαν και σενα..και που υπαρχεις μολυνεις το περιβαλλον

flirtatious

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τύποι τη βοήθεια σας. Μόλις με πήρε ένας φίλος και μου ζήτησε 700€ διότι ή κοπέλα του έμεινε έγκυος και θέλουν να κάνουν έκτρωση  :rockon:

1) Θα τα δινατε?  :huh:
2) Πόσο περίπου πάει μία έκτρωση?
Καλημέρα. Να επικοινωνήσεις άμεσα με τον φίλο σου και να του πείς να αποτρέψει την κοπέλλα από το να κάνει έκτρωση και βεβαίως θα είναι καλό να αναλάβει και τις ευθύνες του. Επιτέλους ας καταλάβουμε όλοι ότι η έκτρωση είναι ένας ξεκάθαρος φόνος εν ψυχρώ. Μια δολοφονία ενός ανυπεράσπιστου θύματος. Ας αποφασίσουμε να αμφισβητήσουμε την συστηματική πλύση εγκεφάλου που για διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης να κουβεντιάσουμε μας γίνεται και ας χρησιμοποιήσουμε την απλή κοινή λογική: Αν κάποιος σκοτώσει ένα νεογέννητο δεν θα αντιμετωπισθεί ως δολοφόνος που διέπραξε ένα ειδεχθές έγκλημα; Σε τι διαφέρει λοιπόν το νήπιο από το έμβρυο; Η ζωή ξεκινάει με κάποιο μαγικό τρόπο τη στιγμή που το μωρό ξεμυτίζει από την κοιλιά της μητέρας του και αντικρύζει το φως; Πριν δεν έχει ζωή; Μπορεί κάποιος να μας πει από ποιό σημείο της κύησης και μετά έχουμε ζωή; Φυσικά και όχι, γιατί απλούστατα δεν υπάρχει τέτοιο σημείο. Η πρώτη ημέρα της γονιμοποίησης του ωαρίου είναι η πρώτη ημέρα της ζωής και αυτήν την ημερομηνία θα έπρεπε να γιορτάζει ο καθένας μας τα γενέθλιά του αν φυσικά είμασταν σε θέση να την γνωρίζουμε επακριβώς. Έκτρωση ίσον φόνος λοιπόν! Το σύνθημα που διαβάζαμε κάποτε γραμμένο ίσως από μἐλη χριστιανικών οργανώσεων και παιδιά του κατηχητικού και περιγελούσαμε θεωρώντας ως οπισθοδρομικούς αυτούς που το έγραψαν περιγράφει μια μεγάλη αλήθεια. Είναι μια πικρή αλήθεια,ιδιαίτερα πικρή για την Ελλάδα που στέλνει στα σκουπίδια και στους αποτεφρωτήρες των νοσοκομείων καμμιά διακοσαριά χιλιάδες αγεννητους Έλληνες και Ελληνίδες κάθε χρόνο κάνοντας μάλλον παγκόσμιο ρεκόρ κατάντιας (και σε αυτό)... Ο φίλος σου ας αναλάβει άμεσα τις ευθύνες του λοιπόν αντί να συνδράμει στην δολοφονία του ίδιου του παιδιού του. Αν ωστόσο δεν έχει την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να το κάνει, ας γνωρίζει η κοπέλλα -και η κάθε κοπέλλα - ότι υπάρχουν οργανώσεις όπως ο "Θεόφιλος" και η "Ἁγκαλιά" που βοηθούν ουσιαστικά τις ανύπαντρες γυναίκες σε τέτοιες περιπτώσεις. Σε καθε περίπτωση η έκτρωση δεν μπορεί να είναι επιλογή όσο και αν οι χειραγωγοί της σκέψης μας μας διαβεβαιώνουν για το αντίθετο. Η νομιμοποίηση αυτού του εγκλήματος από την πολιτεία και τους θεσμούς της είναι μια σύμβαση που όπως και τόσες άλλες άλλες συμβάσεις υπάρχει επειδή βολεύει την κοινωνία, μια κοινωνία ένοχη και άκρως υποκριτική, μια κοινωνία που για την βόλεψή της έχουμε φθάσει εδώ που είμαστε σήμερα... Στη διάθεσή σου για περαιτέρω συζήτηση αν θέλεις να αντιπαραθέσουμε απόψεις και επιχειρήματα για το ζήτημα. 

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
πυρηνικές μπούρδες λες.

Τυπε βοηθανε τους Γιατρους Ακτινολογους και τους Τεχνολογους Ακτινολογους στην δοση για Ακτινοθεραπεια για τους Καρκινους. Και οχι μονο εκει. Στις δοσεις για χορηγηση Ισοτοπων για διαγνωση και Θεραπεια με ραδιενεργα ισοτοπα και σε πολλες αλλες εφαρμογες της Ιατρικης και των παραιατρικων επαγγελματων. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Το θεμα δεν ειναι να ποσταρει κανεις το πτυχιο του αλλα να εχει εργασια σε αυτο που εχει σπουδασει και οχι ντελιβερας επειδη ειχε παπι για να πηγαινει στην σχολη και του εμεινε το παπι και το πτυχιο στο καδρο...

Οσο για το θεμα. Εγω θα σου ελεγα να μην βιαστει ειτε δικο σου ειναι ειτε φιλου σου. Να δεις αν οντως ειναι σοβαρο και δεν σε κοροϊδευουν για να βγαλουν τις φετινες διακοπες τους.

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
ρητορικη η ερωτηση σου φανταζμαι..Ολο το ειναι του φωναζει οτι αυτος την εχει κανει την πατατα και μας μαλακιζει εδω απο χτες ...και να ο φιλος και να τα δανεικα...και κολοκυθια με τη ριγανη..

το διασκεδασε πρωτα καλα καλα και τωρα που του ρθε τ αυγο στον κωλο ψαχνεται...

αντι ν αναλαβει τις ευθυνες του σαν αληθιννος αντρας που εχει αληθινη μαγκια..

αλλα ετουτος πιστευει οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες.....τσουβαλιαζει τα παντα..

Εγω αντι να σου ζηταω λεφτα για εκτρωση θα σου ριχνα 2-3 χαστουκαρες και θα κοιταγα να βρωω την ακρη μονη μου..γιατι τι να περιμενει κανεις απο ενα ανδρεικελο σαν και σενα..και που υπαρχεις μολυνεις το περιβαλλον
Όταν είπα ότι όλες είναι πουτανες έκανα λάθος. Δεν είναι όλες προφανώς. Αλλά εσύ είσαι υπερπουτανα. Διότι τι άλλο μπορεί να είσαι όταν μπαίνεις σε σάιτ για πουτανες...

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Όταν είπα ότι όλες είναι πουτανες έκανα λάθος. Δεν είναι όλες προφανώς. Αλλά εσύ είσαι υπερπουτανα. Διότι τι άλλο μπορεί να είσαι όταν μπαίνεις σε σάιτ με πουτανες?????

Τύπε οι πουτάνες είχαν τις τύχες απο ανέκαθεν,τις παρθένες μόνο για θυσίες τις είχανε!

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
αμα ποσταρεις το πτυχίο σου με κρυμμενο ονομα ζηταω δημοσια να διαγραψουν το προφιλ μου. ειμαι σιγουρος οτι μπλοφαρεις και λες πυρηνικές πίπες
Έχε χάρη που έχεις χιούμορ και γελαω καμία φορά με τις μαλακιες σου. Τι σε κάνει να αμφιβάλλεις δηλαδη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom