Νέα

Έκτρωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nuclear
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Το σκέφτηκα και αυτό. Μέχρι περίπτωση εκβιασμού - απειλών έχω σκεφτεί. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται για έκτρωση. Τον ενημέρωσα επανειλημμένα ότι το κόστος είναι κάτω από 700€ άρα δεν παίζει να τον κορόιδεψε ή (δήθεν) εγκυος. Πρόσεξε μην σε κοροϊδέψει του είπα. Μέχρι ότι πήρα τηλ στο Ιασω του είπα και μου είπαν ότι το κόστος είναι 700€. Πράγμα που δεν συνέβη αλλά το ανεφερα στην προσπάθειά μου να τον πονηρεψω.

Αρχικά μου είχε ζητήσει 700€ αλλά αρνήθηκα.

Εν τω μεταξύ, θεωρώ απίθανο να γνώρισε γκομενα. Θα μου το είχε πει. Πριν ένα μήνα βγήκαμε, δεν ανέφερε τίποτα. Και όσα χρόνια τον ξέρω (πάνω από 10) δεν είχε ποτέ του σχεση. Γαμει στους οίκους μόνο. Και τώρα να προλαβε να την γνωρίσει και να την πηδήξει και να χυσει εντός της και να μείνει και έγκυος με την πρώτη ή άλλη....
τα φαγε στον ιππόδρομο τυπε  :grin:

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
15
Πόντοι
1
εσυ δεν ειπες οτι θα αυτοδιαγραφεις γιατι σου κανει ζηλιτσες ο γκομενος σου; τελικα τον χώρισες ή σε χώρισε; :2funny:

Τίποτα από τα δύο <3. I'm still in a relationship. Ακόμη δεν απέκτησες ζωή εσύ ώστε να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί μου?

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
όχι αλλά με τις συνθήκες που δημιουργούν μας εκτοπίζουν από την χώρα μας. Περισσότερα δικαιώματα έχουν πλέον οι μετανάστες παρά εμείς.
Δυστυχώς έτσι είναι. Όσοι από εμάς έχουν το θάρρος φεύγουν. Οι δειλοί και αναποφάσιστοι σαν και εμένα μένουν εδώ να πληρώνουν δυσβασταχτους φόρους και να αμείβονται με 800€.

Επιπλέον έχω τη μάνα μου στα 75 μονη, δεν μπορώ να την αφήσω και να φύγω. Τι να πω, όσο αντέξουμε. Αυτό που προσπαθώ είναι να τρεναρω την εξαθλίωση μου όσο μπορώ. Τέλος των παντεων...ξεφυγαμε...

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.869
Πόντοι
216
Τίποτα από τα δύο <3. I'm still in a relationship. Ακόμη δεν απέκτησες ζωή εσύ ώστε να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί μου?

Μιλάει για ζωή η σκατόχοντρη που κοιμάται με ένα βιβλίο αγκαλιά και στα
διαλέιμματά της μπαίνει στο bou γιατί μέχρι και ο γκόμενος της βαρέθηκε να του πρήζει τα παπάρια.

Άντε καλά κουφέτα  :2funny:

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Μιλάει για ζωή η σκατόχοντρη που κοιμάται με ένα βιβλίο αγκαλιά και στα
διαλέιμματά της μπαίνει στο bou γιατί μέχρι και ο γκόμενος της βαρέθηκε να του πρήζει τα παπάρια.

Άντε καλά κουφέτα  :2funny:
Και εσύ που ξέρεις ότι είναι χοντρή? Μπορεί αν είναι ωραίο μουνακι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Εδώ ο κόσμος καίγεται (στην κυριολεξία πλέον) και εμείς αντί να πάμε να ρίξουμε την κυβέρνηση ασχολούμαστε με τα δανεικά του φίλου του. :P Στην κοσμάρα μας, όλοι.
Ρε Βικτόρια, δηλαδη εμεις δεν θα ασχολουμαστε με τιποτα αλλο στη ζωη μας εκτος απο το πώς θα πεσει ο Τσιπρας?  Ενα θεμα εθεσε ο φιλος και το συζητησαμε. Τι λογικη ειναι αυτη?

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.869
Πόντοι
216
Και εσύ που ξέρεις ότι είναι χοντρή? Μπορεί αν είναι ωραίο μουνακι...

:jerking: :jerking: :jerking:

Ωραίο μουνάκι και να γράφει εδώ μέσα τύπε (αν δεν είναι επαγγελματίας) ή είναι κλινική περίπτωση σα την βάνιτυ ή την έχει φτύσει και ο Θεός.

Βγες και λίγο απ' το σπίτι, όχι μόνο δουλειά και δανεικά...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

Ωραίο μουνάκι και να μπεί εδώ μέσα τύπε (αν δεν είναι επαγγελματίας) ή είναι κλινική περίπτωση σα την βάνιτυ ή την έχει φτύσει και ο Θεός.

Τύπε για ποιον λογο εισαι αγενης και επιθετικος άνευ λογου με ολους?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

Ωραίο μουνάκι και να γράφει εδώ μέσα τύπε (αν δεν είναι επαγγελματίας) ή είναι κλινική περίπτωση σα την βάνιτυ ή την έχει φτύσει και ο Θεός.

type μου ουτε εγω βγαινω απο το σπιτι

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
[vine][/vine]

Αφήνω εσένα τον μπερμπαντη να μας ενημερώνεις και να μας νουθετεις για όλα αυτά τα θέματα...

Επισκέπτης
μ αυτους τους εντουροιακωβους τι θα γινει?

θα γαμανε ολα τα θρεντ με τις κρυαδες τους και τα 3 εμοτικονς? :jerking: :jerking: :jerking:

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
15
Πόντοι
1
Ρε Βικτόρια, δηλαδη εμεις δεν θα ασχολουμαστε με τιποτα αλλο στη ζωη μας εκτος απο το πώς θα πεσει ο Τσιπρας?  Ενα θεμα εθεσε ο φιλος και το συζητησαμε. Τι λογικη ειναι αυτη?

Έχεις δίκιο. :P Ήμουν εκνευρισμένη αναλογιζόμενη τα νέα μέτρα, την δυσβάσταχτη φορολογία και τις ανύπαρκτες παροχές του κράτους. Επίσης είναι σκληρό να αφιερώνεις ένα μεγάλο μέρος της ζωής σου στις σπουδές και να είσαι υποχρεωμένη να ξενιτευτείς επειδή έτυχε αυτοί που κυβερνούν την χώρα να είναι κάτι ανίκανοι διεφθαρμένοι μαλάκες και το 90% του πληθυσμού φυγόπονοι τυχοδιώκτες. :P  

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Έχεις δίκιο. :P Ήμουν εκνευρισμένη αναλογιζόμενη τα νέα μέτρα, την δυσβάσταχτη φορολογία και τις ανύπαρκτες παροχές του κράτους. Επίσης είναι σκληρό να αφιερώνεις ένα μεγάλο μέρος της ζωής σου στις σπουδές και να είσαι υποχρεωμένη να ξενιτευτείς επειδή έτυχε αυτοί που κυβερνούν την χώρα να είναι κάτι ανίκανοι διεφθαρμένοι μαλάκες και το 90% του πληθυσμού φυγόπονοι τυχοδιώκτες. :P  
:thumbsup:
Οι δευτεροι φερνουν τους πρώτους
Και τους τρώμε ολοι στην μάπα :S
Πως σου φαινεται που το κρατος δινει μεγαλύτερο μισθο στον οδηγο του ΗΣΑΠ απ'οτι στον χειρουργο του ΕΣΥ :vomit:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.869
Πόντοι
216
[vine][/vine]Αφήνω εσένα τον μπερμπαντη να μας ενημερώνεις και να μας νουθετεις για όλα αυτά τα θέματα...

Τυπε μου αμα θες να μιλησεις με ωραια μουνακια τραβα σε κανα μπαρακι και πιασε κουβεντα.

Αμα θες virtual girlfriend καλό είναι kai to bourdela. Διάλεξε και πάρε.

Υποτίθεται ότι έχεις βγάλει και ένα ΑΕΙ αλλά με αυτά που λες αμφιβάλλω αν τελείωσες το ΙΕΚ ζαμπονοκοπτικής.

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Τυπε μου αμα θες να μιλησεις με ωραια μουνακια τραβα σε κανα μπαρακι και πιασε κουβεντα.

Αμα θες virtual girlfriend καλό είναι kai to bourdela. Διάλεξε και πάρε.

Υποτίθεται ότι έχεις βγάλει και ένα ΑΕΙ αλλά με αυτά που λες αμφιβάλλω αν τελείωσες το ΙΕΚ ζαμπονοκοπτικής.
Περιττό να σε ενημερωσω ότι σταρχιδια μου εάν αμφιβαλλεις...

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
15
Πόντοι
1
:thumbsup:
Οι δευτεροι φερνουν τους πρώτους
Και τους τρώμε ολοι στην μάπα :S
Πως σου φαινεται που το κρατος δινει μεγαλύτερο μισθο στον οδηγο του ΗΣΑΠ απ'οτι στον χειρουργο του ΕΣΥ :vomit:

Πως να μου φαίνεται ? Τι να πω ? Που πλέον έχω φτάσει σε σημείο να αναζητώ νέα πατρίδα για να της προσφέρω τις υπηρεσίες μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Και λοιπον? 24 ετων εισαι, μεινε εδω και άλλαξε τα ολα, εσυ και η γενιά σου. Αν οχι εσυ, ποιος? Αν οχι τωρα, πότε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom