Τωρα μαλιστα. Αντε να το παραδεκτουν ποτε αυτο ομως οι σταλινιστες που περασαν την κολυμβηθρα του Σιλωαμ
Εδω ρωταω μερες τον αλλο τον φουκαρα τον σταλινοποντικα να μου πει πως πιστευει οτι μια επιστροφη στην δραχμη με ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ θα βοηθουσε οσους δεν ηταν καβατζωμενοι και φτωχομπινεδες κα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. Αρκει να γινει επανασταση και να βρει με τα λουμπεν να σφαζει τους νοικοκυραιους για να παρει τα σπιτια τους. Ζουμε μια εθνικη τραγωδια σχεδον και ολα αυτα για να μην πειρακτει το αβατο του δημοσιου.Καταστρεφουμε την επιχειρηματικοτητα και την αναπτυξη σε μια χωρα στα προθυρα του γκρεμου για να κερδισουν πασοκνδ καμια εκλογη παραπανω και παραλληλα να μην ξυπνησουν απο την ληθαργο τους τα θηρια του κουμμουνισμου και της ευρυτερης μπαχαλοαριστερας.
Εν μερη συμφωνω στο οτι δεν ασκει την περιφημη κοματικη πειθαρχεια που σε αυτα ειναι μανουλα το φασιστοΚΚΕ εξαλου.
Ομως δεν μου αρεσει οτι ο Συριζα αποτελειτε και απο εξτρεμιστες αριστερους. Ειναι γενικα ενας αχταρμας. Ωστοσο ο βασικος λογος που δεν θα ψηφιζα τετοιο κομα ειναι απλα οι ανθελληνικες στασεις του στην εξωτερικη πολιτικη οπως και στην καλυψη αλητων που ασκουν πογκρομ σε καθε διαδηλωση κατα μικρομαγαζατωρων. Αυτα που εκαναν δηλαδη οι Τουρκοι το 55 στους Ελληνες στην Κωνσταντινουπολη.
πρωτον μην μου μιλας για κκε
νδ/πασοκ/κκε μας εφεραν εδω που ειμαστε
για μενα και το λεω εδω και χρονια δεν επρεπε να εχουμε μπει στο ευρο
τα τελευταια 2 λεω
και μαλιστα το εχω πει και εδω μερικες σελιδες πισω καλητερα να βγουμε χτες
οσο καθομαστε μεσα σε εε με επιβολη λυτοτητας τοσο επικρατει η εξαθλιοση και τοσο πιο υποτιμημενο θα ειναι το νομισμα μας
δεν ειναι οτι μας αγαπησαν και θελουν να μας κρατησουν στην εε
απλα θελουν να φτιαξουν τις βασεις για να μας πεταξουν με το ελαχιστοτερο δυνατο κοστος γιαυτους
και τοτε θα ειναι αργα
οταν πρωτοειπαμε σε αυτο το σαιτ για το μνημονιο 1 ειχα πει την φραση "εαν τυριθουν τα λεγομενα του εχουμε μια ελπιδα αν οχι το 2015 θα εχουμε εξοδο απο το ευρο και ξεπουλημα της ελλαδος" καποιος ειχε πει το ακρεο "ελλαδα θα μεινει μονο η πελοπονησος που εχει τον μικροτερο ορυκτο πλουτο" γελαγα μετα τις μειωσεις fir και καποια αλλα που δεν λεει η τιβι λεω εχει γουστο να βγει αληθινος...
τωρα λεω με την τακτικη αυτη σε που ακολουθηθικε το τελευταιο διαστημα δεινω 6 μηνες ζωης μεσα στο ευρο μετα τις εκλογες εαν ακολουθησουν την ιδια τακτικη
για μενα καλητερα να βγαιναμε εχτες και να σωσουμε οτι σωζεται κα να βγαλουμε μια ισοτιμια περιπου ιση με αυτη που μπηκαμε
σε 6 μηνες θα ειναι τριπλασια ελπιζω να ειμαι λαθος αλλα μαθηματικα εκει καταληγουμαι και ρωτα οποιον θες και εχει γνωσεις τετοιες...
τωρα για το θεμα εξωτερικης πολιτικης σεβασου οσο σε σεβονται
το τι καναν οι αλλοι και απο πολιτικοι και απο το μεταναστευτικο το ειδαμε
χωρια τα αλλα οποτε απλα ελπιζουμαι καποιοι να παρουν σωστα μετρα
αν και ειμαι υπερ σε αυτο που λεει ο συριζα "υπαρχουν μεταναστες που εχουνστησει δουλεις οικογενιες η εχουν μονιμη εργασια και δεν μπορουμαι να τους διωξουμε" η το να σδωσουμε χαρτια να πανε οπου θελουν στην ευρωπη η επαναπατρισμο οσων το ζητησουν στο δε πρωτο να δει και η ευρωπη την γλυκα του να εισαι σκουπιδοτοπος οπως μας θελουν και στο δευτερο για να επιστρεψουν καποιοι σπιτι τους