Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ποιονανε??
Θα ηθελα να ειναι ο Τσιπρας αυτος αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσει να ειναι
ποιονανε??
Καθόλου αντικρουόμενα. Και τα δύο μπορούν να γίνουν μια χαρά ταυτόχρονα. Αν στείλεις στη Βουλή με την ψήφο σου τους έντιμους παλαιοκομματικούς και νέους ανθρώπους των ψηφοδελτίων και αφήσεις έξω τα λαμόγια και τους δεινοσαύρους, μια χαρά γίνεται. Αλλά αν ας πούμε ο Πρωτόπαπας παίρνει 50% περισσότερους σταυρούς το '12 από 'ο,τι το '09 τι να πεις; Ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας.να βρεθει ποτε ρε τυπε? τωρα εχουμε εκλογες. και δεν βλεπω πως συναδει αυτο το ποστ με το αμεσως προηγουμενο σου. αντικρουομενα ειναι.
Θα ηθελα να ειναι ο Τσιπρας αυτος αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσει να ειναι
Καθόλου αντικρουόμενα. Και τα δύο μπορούν να γίνουν μια χαρά ταυτόχρονα. Αν στείλεις στη Βουλή με την ψήφο σου τους έντιμους παλαιοκομματικούς και νέους ανθρώπους των ψηφοδελτίων και αφήσεις έξω τα λαμόγια και τους δεινοσαύρους, μια χαρά γίνεται. Αλλά αν ας πούμε ο Πρωτόπαπας παίρνει 50% περισσότερους σταυρούς το '12 από 'ο,τι το '09 τι να πεις; Ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας.
:S ρε τυπε αυτος ντρεπεται και τη γυναικα του σπιτι οταν κατουραει
Από ΝΔ Χατζηδάκης, από ΠΑΣΟΚ Όθωνας, από ΔΗΜΑΡ Κουβέλης. Και πολλοί άλλοι έντιμοι άνθρωποι που έχουν πράγματα να προσφέρουν. Όλοι αυτοί πλαισιωμένοι από νέους υποψηφιους που υπάρχουν στα κόμματα ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8...τυπε για πες μου ποιοι ειναι οι εντιμοι παλαιοκομματικοι γιατι μου φαινεται οτι οσο πας και τρικυμιαζεις
Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει εγκληματα 21 χρόνια και η ΝΔ έχει κάνει λάθη 8 χρόνια. Με συνεργούς τον Ελληνικό Λαό και την Αριστερά. Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Ωστόσο όλα αυτά τα αίσχη για τα οποία ΣΥΜΦΩΝΩ ότι θα πρέπει να πληρώσουν οι υπεύθυνοι (όχι όμως μόνο πολιτικοί αλλά και πολίτες) έγιναν σε καιρούς πολιτικής σταθερότητας και οικονομικής ευμάρειας (λόγω δανεισμού). Τώρα ζούμε σε εποχή πολιτικής αστάθειας και χρωκοπίας. Δε μπορούμε να κρίνουμε και να μιλάμε με όρους προ του 2008. Η οικονομική κρίση μας χτύπησε την πόρτα και κατέστρεψε πρώτους εμάς γιατί ήμαστε ο πιο αδύναμος κρίκος του παγκοσμίου συστήματος. Εκεί λοιπόν θα πρέπει να μετρηθούμε οι λογικοί με τους παράλογους, οι πατριώτες με τους προδότες. Γιατί τίθεται ζήτημα εθνικής επιβίωσης. Όποιος στηρίζει την ευρωπαική προοπτική της χώρας, την ελεγχόμενη χρεωκοπία, την διόρθωση των εγκλημάτων 30 χρόνων μεταπολίτευσης θα πρέπει να στηριχθεί. Όποιος μιλάει ευχάριστα και δημαγωγικά αλλά στον πραγματικό κόσμο τα λόγια του μεταφράζονται σε διεθνή απομόνωση, άτακτη χρεωκοπία και διατήρηση του πελατειακού και διεφθαρμένου κράτους θα πρέπει να ετοιμάζεται για ελικόπτερο. Κανείς δε δίνει συγχωροχάρτι σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Και όσοι έφταιξαν θα πρέπει να πληρώσουν (επαναλαμβάνω μαζί με όσους πολίτες επωφελήθηκαν από αυτούς). Μακάρι να βρισκόταν κάποιος πολιτικός σχηματισμός από άφθαρτους και φερέλπιδες πολιτικούς που θα εγγυώνταν την ανάκαμψη της χώρας και τη διόρθωση των λαθών του παρελθόντος. Αυτό είναι το δέον και όχι το είναι. Μέχρι να βρεθεί αυτός δε μπορούμε να καταδικάσουμε τη χώρα σε αλβανοποίηση και εξαθλίωση για να κάνει το κομμάτι του ο Τσίπρας, ο Καμμένος και ο κάθε επαναστάτης ποπολάρος της πούτσας.
κάνεις διάλογο με λιμά;τυπε για πες μου ποιοι ειναι οι εντιμοι παλαιοκομματικοι γιατι μου φαινεται οτι οσο πας και τρικυμιαζεις
αααααααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαΑπό ΝΔ Χατζηδάκης, από ΠΑΣΟΚ Όθωνας, από ΔΗΜΑΡ Κουβέλης. Και πολλοί άλλοι έντιμοι άνθρωποι που έχουν πράγματα να προσφέρουν. Όλοι αυτοί πλαισιωμένοι από νέους υποψηφιους που υπάρχουν στα κόμματα ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8...
Είναι προφανές ότι ζούμε σε διαφορετικά σύμπαντα. Η εκ του ασφαλούς κριτική από την κύπρο, οι ιντερνετογαμίες, οι τσάμπα μαγκιές, τα τρολαρίσματα και η πολιτική σκέψη νηπίου είναι έξω από μένα. Οπότε δε θα συνεννοηθούμε ποτέ.κάνεις διάλογο με λιμά;
ο τύπος ισχυρίζεται ότι θα τον σώσει η νδ της ντόρας του σαμαρά του μητσοτάκη του άδωνι του βελόπουλου του βορίδη και του βουλγαράκη.
ποσο μαλακες μπορει να καταντησεται?
πριν μια βδομαδα ειδα μια οικογενεια που εμενε αθηνα ρε μαλακα
με εναν καθως πρεπει ανθρωπο που ειχε τακτοποιημενη δουλιτσα
και τωρα μενει ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ στην ουσια σε ενα χαμοσπιτο του 40 χωρις δουλεια και πουλαει φυστικια
στην παραλιακη εδω που μενω για να παρει κανα ψωμι με δυο παιδια
χωρια ποσες αλλες οικογενιες υπαρχουν
ανθρωποι που ειχαν δουλεια και τωρα δεν εχουν να φανε
και εσυ το βλεπεις μ.βουτση?
Από ΝΔ Χατζηδάκης, από ΠΑΣΟΚ Όθωνας, από ΔΗΜΑΡ Κουβέλης. Και πολλοί άλλοι έντιμοι άνθρωποι που έχουν πράγματα να προσφέρουν. Όλοι αυτοί πλαισιωμένοι από νέους υποψηφιους που υπάρχουν στα κόμματα ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8...
Καταρχήν είμαι 11,5 χρονών και αφελής και σου λέω το εξής:τυπε εισαι 12 χρονων μηπως? δε μου φαινοσουνα για αφελης. ειναι αρχηγος ΝΔ ο χατζηδακης η ο οθωνας? κουμαντο κανει μονο ο αρχηγος και με βασει αυτον κρινεις. τα στελεχη οταν εχουν ιστορικο πισω τους ειναι ειτε αμεσα ειτε εμμεσα συνεργοι στο εγκλημα που εγινε. ξεχνας τις διαγραφουλες? τα κομματα θελουν σουζα πιονια.
ακου λεει ψηφιζει στελεχη που εχουν να προσφερουν. χεστηκα για τις προθεσεις ρε οταν ξερω προκαταβολικα δεν εχουν ουτε θα εχουν το θαρρος της δικης τους γνωμης.
τσου ρε λάκη.Είναι προφανές ότι ζούμε σε διαφορετικά σύμπαντα. Η εκ του ασφαλούς κριτική από την κύπρο, οι ιντερνετογαμίες, οι τσάμπα μαγκιές, τα τρολαρίσματα και η πολιτική σκέψη νηπίου είναι έξω από μένα. Οπότε δε θα συνεννοηθούμε ποτέ.
Από το ποστ σου δεν ισχύει ούτε μια πρόταση. Απλά δεν έχω τα κουράγια τώρα να παραθέσω 10 πηγές.
ναι ο ανθρωπος που λες ειχε μια τακτοποιημενη δουλιτσα και ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ βρεθηκε στον δρομο.Πιο πολυ για τζογαδορος μου φερνει αν οχι για φαντασιοπληξια Μαρθας Βουτση.
Καταρχήν είμαι 11,5 χρονών και αφελής και σου λέω το εξής:
Ας βάλουμε στη Βουλή τουλάχιστον άτομα έντιμα και με καλές προθέσεις. Νομίζω συμφωνούμε ότι τουλάχιστον αυτό είναι καλύτερο από το να υπάρχουν αποδεδειγμένα λαμόγια και επικίνδυνοι στο κοινοβούλιο. Αυτό προυποθέτει όμως να αλλάξουμε κι εμείς μυαλά. Γιατί όπως σκεφτόμαστε έτσι ψηφίζουμε. Πρέπει να βγάλουμε βουλευτές που θα παλέψουν για το εθνικό συμφέρον και όχι αυτούς που θα μας διορίσουν. Και σου λέω το ότι ο Πρωτόπαπας πήρε 50% παραπάνω ψήφους από όσους πήρε το 09 το αφήνω στην κρίση σου για το πολιτικό κριτήριο του Νεοέλληνα.
Τώρα για τον αρχηγό και την κομματική πειθαρχία. Αν με ρωτάς από τους 10 πολιτικούς αρχηγούς με ποσοστό κόμματος άνω του 2% ποιός είναι ο ιδανικός θα σου πω κανένας. Αν με ρωτάς ποιος είναι ο λιγότερο επικίνδυνος για τη χώρα θα σου πω ο Σαμαράς. Γι' αυτό και τον ψηφίζω ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ.
Δε σου αρέσει η λογική μου. Ακούω τη δική σου. Ποιόν θα πρέπει να ψηφίσουμε;