Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
να βρεθει ποτε ρε τυπε? τωρα εχουμε εκλογες. και δεν βλεπω πως συναδει αυτο το ποστ με το αμεσως προηγουμενο σου. αντικρουομενα ειναι.  
Καθόλου αντικρουόμενα. Και τα δύο μπορούν να γίνουν μια χαρά ταυτόχρονα. Αν στείλεις στη Βουλή με την ψήφο σου τους έντιμους παλαιοκομματικούς και νέους ανθρώπους των ψηφοδελτίων και αφήσεις έξω τα λαμόγια και τους δεινοσαύρους, μια χαρά γίνεται. Αλλά αν ας πούμε ο Πρωτόπαπας παίρνει 50% περισσότερους σταυρούς το '12 από 'ο,τι το '09 τι να πεις; Ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καθόλου αντικρουόμενα. Και τα δύο μπορούν να γίνουν μια χαρά ταυτόχρονα. Αν στείλεις στη Βουλή με την ψήφο σου τους έντιμους παλαιοκομματικούς και νέους ανθρώπους των ψηφοδελτίων και αφήσεις έξω τα λαμόγια και τους δεινοσαύρους, μια χαρά γίνεται. Αλλά αν ας πούμε ο Πρωτόπαπας παίρνει 50% περισσότερους σταυρούς το '12 από 'ο,τι το '09 τι να πεις; Ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας.

τυπε για πες μου ποιοι ειναι οι εντιμοι παλαιοκομματικοι γιατι μου φαινεται οτι οσο πας και τρικυμιαζεις

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
:S ρε τυπε αυτος ντρεπεται και τη γυναικα του σπιτι οταν κατουραει

Μπορει, απλα ψοφαω για οργισμενα εξωφυλλα πρασινοφυλλαδων που θα κλαψομουνιζουν για την καταργηση των δημοκρατικων θεσμων  :grin:

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
συμφωνω οτι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πρεπει να πληρωσουν για τα εγκληματα τους. να τους παρουμε μεχρι και τα σωβρακα και μετα στην Μακρονησο να σπανε πετρες. Και συμφωνω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ οπως και ο Καμενος και αλλοι λενε αυτα που ηχουν ωραια στα αυτια των απογοητευμενων και κατατρεγμενων εδψ και 3 χρονια ελληνων αλλα δεν υπαρχει καμια προοπτικη με τις μπαρουφες που αμολανε. Καταγγελια, επαναδιαπργματευση, απαγκιστρωση απο το Μνημονιο η μονιμη καραμελα τους.Η με Μνημονιο ειτε χωρις, η μεσα στην ΕΕ η εξω, η με ευρω η με δραχμη η με ρουβλια, αν δεν βαλουμε μια ταξη στο μπουρδελο που λεγεται δημοσιο, αν δεν παρθουν τα διαθρωτικα μετρα (αυτο το ανοιγμα των επαγγελαματων ποσα χρονια το ακουμε?) και αν δεν βαλουμε μυαλο και αλλαξουμε νοοτροπια δεν προκειται ποτε να βγουμε απο τα σκατα. Δηλαδη αν καταγγειλουμε τα δανεια και δεν πληρωνουμε αλλες δοσεις ειμαι σιγουρος οτι σε χρονο dt θα ξαναφορτωθουμε με δανεια γιατι αυτη ειναι η ευκολη λυση (που να τρεχεις τωρα να παραγεις, να φερνεις επενδυσεις κτλ πιο ευκολο ειναι ενα δανειακι). Ολοι με την καραμελα του μηνμονιου ασχολουνται και δεν ακουσα κανενα να λεει για το μετα. Ωραια να καταγγειλουμε το Μνημονιο ή να παραμεινουμε σε αυτο και μετα τι? Τι θα γινει στην υγεια, στην παιδεια, στην οικονομια? πως θα προσελκυσεις επενδυσεις για να φερεις θεσεις εργασιας? ε? αλλα ολοι τους ειναι οπου φυσαει ο ανεμος. κανενα σχεδιο, καμια στρατηγικη για την επομενη μερα μονο αερολογιες. Νομιζουν αν λυσουν το προβλημα του Μνημονιου αυτοματως θα λυθουν και ολα τα αλλα προβληματα που ταλαιπωρουν αυτη τη χωρα. ακομα να καταλαβουν οτι αυτα τα μεγαλα προβληματα μας εφεραν το Μνημονιο και αν δεν λυθουν αυτα δεν προκειται να φυγει και το Μνημονιο ποτε απο τη καμπουρτα μας. :jerking: :jerking:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
τυπε για πες μου ποιοι ειναι οι εντιμοι παλαιοκομματικοι γιατι μου φαινεται οτι οσο πας και τρικυμιαζεις
Από ΝΔ Χατζηδάκης, από ΠΑΣΟΚ Όθωνας, από ΔΗΜΑΡ Κουβέλης. Και πολλοί άλλοι έντιμοι άνθρωποι που έχουν πράγματα να προσφέρουν. Όλοι αυτοί πλαισιωμένοι από νέους υποψηφιους που υπάρχουν στα κόμματα ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει εγκληματα 21 χρόνια και η ΝΔ έχει κάνει λάθη 8 χρόνια. Με συνεργούς τον Ελληνικό Λαό και την Αριστερά. Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Ωστόσο όλα αυτά τα αίσχη για τα οποία ΣΥΜΦΩΝΩ ότι θα πρέπει να πληρώσουν οι υπεύθυνοι (όχι όμως μόνο πολιτικοί αλλά και πολίτες) έγιναν σε καιρούς πολιτικής σταθερότητας και οικονομικής ευμάρειας (λόγω δανεισμού). Τώρα ζούμε σε εποχή πολιτικής αστάθειας και χρωκοπίας. Δε μπορούμε να κρίνουμε και να μιλάμε με όρους προ του 2008. Η οικονομική κρίση μας χτύπησε την πόρτα και κατέστρεψε πρώτους εμάς γιατί ήμαστε ο πιο αδύναμος κρίκος του παγκοσμίου συστήματος. Εκεί λοιπόν θα πρέπει να μετρηθούμε οι λογικοί με τους παράλογους, οι πατριώτες με τους προδότες. Γιατί τίθεται ζήτημα εθνικής επιβίωσης. Όποιος στηρίζει την ευρωπαική προοπτική της χώρας, την ελεγχόμενη χρεωκοπία, την διόρθωση των εγκλημάτων 30 χρόνων μεταπολίτευσης θα πρέπει να στηριχθεί. Όποιος μιλάει ευχάριστα και δημαγωγικά αλλά στον πραγματικό κόσμο τα λόγια του μεταφράζονται σε διεθνή απομόνωση, άτακτη χρεωκοπία και διατήρηση του πελατειακού και διεφθαρμένου κράτους θα πρέπει να ετοιμάζεται για ελικόπτερο. Κανείς δε δίνει συγχωροχάρτι σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Και όσοι έφταιξαν θα πρέπει να πληρώσουν (επαναλαμβάνω μαζί με όσους πολίτες επωφελήθηκαν από αυτούς). Μακάρι να βρισκόταν κάποιος πολιτικός σχηματισμός από άφθαρτους και φερέλπιδες πολιτικούς που θα εγγυώνταν την ανάκαμψη της χώρας και τη διόρθωση των λαθών του παρελθόντος. Αυτό είναι το δέον και όχι το είναι. Μέχρι να βρεθεί αυτός δε μπορούμε να καταδικάσουμε τη χώρα σε αλβανοποίηση και εξαθλίωση για να κάνει το κομμάτι του ο Τσίπρας, ο Καμμένος και ο κάθε επαναστάτης ποπολάρος της πούτσας.

σαφος η νδ εχει κανει λιγοτερα χρονια κυβερνηση αλλα καποια πραγματα πονανε ακομα και τωρα φενονται οι επιπτωσεις
πχη παραδοση του ονοματος "μακεδονια" στα σκοπια το 1992 απο μητσοτακη και το περιφημο "σε 10 χρονια θα το εχετε ξεχασει"
εγω ακομα το θυμαμε ή το ανοιγμα των συνωρων απο ΣΑΜΑΡΑ ανευ ορων και σημερα βλεπεις της επιπτωσεις πιο εντονα απο ποτε
οποτε οταν αυτος ο ανθρωπος μου λεει για μεταναστευτικο με δουλευει πληρος....
θα πληρωσουν πως?
οπως πληρωσε ο ακης απο την εξεταστηκη οπου διεξηγαγε ο ΒΕΝΙΖΕΛΟς?
και σαν δικαιολογια ειπε δεν ξεραμε για τις offshore? τοτε τι εξεταστηκη εκανε?
κανεις δεν θα πληρωσει οσο ειναι αυτοι επανω ουτε κοματοσκυλα ουτε πολιτικοι
δεν ειμαστε ο πιο αδυναμος κρικος σκεψου η ισπανια εχει χρεος 1.2τρις και εκει προβλημα οικονομιας
εχουν μια 10ετια τωρα με ανεργεια κτλ.
η διαφορα ειναι οτι η ελλαδα εχει πλουτο που θελλουν και τα ειναι ολα ψεματα δεν υπαρχει τιποτα διαψευτικε
απο γερμανους αγκλους σουιδους και αμερικανους σκεψου οτι ηδη εφεραν τρυπανια στην κρητη.
για  να πληρωσουν  δεν πρεπει να ξανανεβουν οι ιδιοι στις καρεκλες πρεπει να πανε αλλοι και για μενα εχω πει καλητερα να εβγαινε μια κυβερνηση απο ατομα με προυπηρεσια και συγκεκριμενες γνωσεις πχ οικονομολογοι,διοικηση επιχηρησεων,συνταγματολογοι κλ.
ανθρωποι ιδεολογοι και κανενας απο τους 300 σαπιους που μας δουλευουν
απο εκει και περα ας ανεβει οποιος γινετε αρκει να τιμωρησει και να κανει εναν γαμημενο ελεγχο σε αυτο το κρατος
αλλα να εισαι σιγουρος πως οποιος και να ανεβει θα εχει να κανει με ολα τα κοματοσκυλα που θα κοιτανε να κρυψουν τα παντα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κάνεις διάλογο με λιμά;
ο τύπος ισχυρίζεται ότι θα τον σώσει η νδ της ντόρας του σαμαρά του μητσοτάκη του άδωνι του βελόπουλου του βορίδη και του βουλγαράκη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Από ΝΔ Χατζηδάκης, από ΠΑΣΟΚ Όθωνας, από ΔΗΜΑΡ Κουβέλης. Και πολλοί άλλοι έντιμοι άνθρωποι που έχουν πράγματα να προσφέρουν. Όλοι αυτοί πλαισιωμένοι από νέους υποψηφιους που υπάρχουν στα κόμματα ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8...
αααααααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχα

ρε τύπε πλάκα μας κάνεις;
είναι σα να μας λες ότι οι οργανωμένοι στη θύρα 7 & 13 έχουν και νορμάλ παιδιά.

αααααααααααχααχαχχααχαχαχχααχαχαχαχααααα

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Από το ποστ σου δεν ισχύει ούτε μια πρόταση. Απλά δεν έχω τα κουράγια τώρα να παραθέσω 10 πηγές.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
κάνεις διάλογο με λιμά;
ο τύπος ισχυρίζεται ότι θα τον σώσει η νδ της ντόρας του σαμαρά του μητσοτάκη του άδωνι του βελόπουλου του βορίδη και του βουλγαράκη.
Είναι προφανές ότι ζούμε σε διαφορετικά σύμπαντα. Η εκ του ασφαλούς κριτική από την κύπρο, οι ιντερνετογαμίες, οι τσάμπα μαγκιές, τα τρολαρίσματα και η πολιτική σκέψη νηπίου είναι έξω από μένα. Οπότε δε θα συνεννοηθούμε ποτέ.

Επισκέπτης
ποσο μαλακες μπορει να καταντησεται?
πριν μια βδομαδα ειδα μια οικογενεια που εμενε αθηνα ρε μαλακα
με εναν καθως πρεπει ανθρωπο που ειχε τακτοποιημενη δουλιτσα
και τωρα μενει ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ στην ουσια σε ενα χαμοσπιτο του 40 χωρις δουλεια και πουλαει φυστικια
στην παραλιακη εδω που μενω για να παρει κανα ψωμι με δυο παιδια
χωρια ποσες αλλες οικογενιες υπαρχουν
ανθρωποι που ειχαν δουλεια και τωρα δεν εχουν να φανε
και εσυ το βλεπεις μ.βουτση?

:jerking: ναι ο ανθρωπος που λες ειχε μια τακτοποιημενη δουλιτσα και ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ βρεθηκε στον δρομο.Πιο πολυ για τζογαδορος μου φερνει αν οχι για φαντασιοπληξια Μαρθας Βουτση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε εισαι 12 χρονων μηπως? δε μου φαινοσουνα για αφελης. ειναι αρχηγος ΝΔ ο χατζηδακης η ο οθωνας? κουμαντο κανει μονο ο αρχηγος και με βασει αυτον κρινεις. τα στελεχη οταν εχουν ιστορικο πισω τους ειναι ειτε αμεσα ειτε εμμεσα συνεργοι στο εγκλημα που εγινε. ξεχνας τις διαγραφουλες? τα κομματα θελουν σουζα πιονια.
ακου λεει ψηφιζει στελεχη που εχουν να προσφερουν. χεστηκα για τις προθεσεις ρε οταν ξερω προκαταβολικα δεν εχουν ουτε θα εχουν το θαρρος της δικης τους γνωμης.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
τυπε εισαι 12 χρονων μηπως? δε μου φαινοσουνα για αφελης. ειναι αρχηγος ΝΔ ο χατζηδακης η ο οθωνας? κουμαντο κανει μονο ο αρχηγος και με βασει αυτον κρινεις. τα στελεχη οταν εχουν ιστορικο πισω τους ειναι ειτε αμεσα ειτε εμμεσα συνεργοι στο εγκλημα που εγινε. ξεχνας τις διαγραφουλες? τα κομματα θελουν σουζα πιονια.
ακου λεει ψηφιζει στελεχη που εχουν να προσφερουν. χεστηκα για τις προθεσεις ρε οταν ξερω προκαταβολικα δεν εχουν ουτε θα εχουν το θαρρος της δικης τους γνωμης.
Καταρχήν είμαι 11,5 χρονών και αφελής και σου λέω το εξής:
Ας βάλουμε στη Βουλή τουλάχιστον άτομα έντιμα και με καλές προθέσεις. Νομίζω συμφωνούμε ότι τουλάχιστον αυτό είναι καλύτερο από το να υπάρχουν αποδεδειγμένα λαμόγια και επικίνδυνοι στο κοινοβούλιο. Αυτό προυποθέτει όμως να αλλάξουμε κι εμείς μυαλά. Γιατί όπως σκεφτόμαστε έτσι ψηφίζουμε. Πρέπει να βγάλουμε βουλευτές που θα παλέψουν για το εθνικό συμφέρον και όχι αυτούς που θα μας διορίσουν. Και σου λέω το ότι ο Πρωτόπαπας πήρε 50% παραπάνω ψήφους από όσους πήρε το 09 το αφήνω στην κρίση σου για το πολιτικό κριτήριο του Νεοέλληνα.
Τώρα για τον αρχηγό και την κομματική πειθαρχία. Αν με ρωτάς από τους 10 πολιτικούς αρχηγούς με ποσοστό κόμματος άνω του 2% ποιός είναι ο ιδανικός θα σου πω κανένας. Αν με ρωτάς ποιος είναι ο λιγότερο επικίνδυνος για τη χώρα θα σου πω ο Σαμαράς. Γι' αυτό και τον ψηφίζω ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ.
Δε σου αρέσει η λογική μου. Ακούω τη δική σου. Ποιόν θα πρέπει να ψηφίσουμε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι προφανές ότι ζούμε σε διαφορετικά σύμπαντα. Η εκ του ασφαλούς κριτική από την κύπρο, οι ιντερνετογαμίες, οι τσάμπα μαγκιές, τα τρολαρίσματα και η πολιτική σκέψη νηπίου είναι έξω από μένα. Οπότε δε θα συνεννοηθούμε ποτέ.
τσου ρε λάκη.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Από το ποστ σου δεν ισχύει ούτε μια πρόταση. Απλά δεν έχω τα κουράγια τώρα να παραθέσω 10 πηγές.

μα δεν περιμενα να συμφωνησεις
αλλα δυστιχως ειναι η αληθεια....

:jerking: ναι ο ανθρωπος που λες ειχε μια τακτοποιημενη δουλιτσα και ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ βρεθηκε στον δρομο.Πιο πολυ για τζογαδορος μου φερνει αν οχι για φαντασιοπληξια Μαρθας Βουτση.

εγω δεν νομιζω να ειπα σε μια βδομαδα βρεθηκε στο δρομο
πριν μια βδομαδα ειδα μια οικογενεια που εμενε αθηνα ρε μαλακα
να μαθεις να διαβαζεις
αλλα ξεχασα η τακτικη των πουλημενων που υποστηριζεις ειναι να παραποιουν
οποτε γιατι να μην το κανεις και εσυ?
ο ανθρωπος εχει 1 χρονο χωρις δουλεια
εχει 2 παιδια δουλευε και εμενε αθηνα σε ενοικιο
μια παρομοια περιπτωση ειμαι και εγω
μονο παλι καλα δεν εχω παιδια
ενα χρονο ανεργος
αλλα τι σου λεω....?
φαντασιοπληξιες μαρθα βουτση ειναι αυτα....
βλεπεις ειμαστε ολοι δ.υ.

μα ποσο μαλακας και πορωμενος τυφλοποντικας μπορει να εισαι?

Επισκέπτης
Ο Σαμαρας αν και μου κανει για αναξιοπιστος ειναι σιγουρα κα πολυ προτιμοτερος απο τους τροτσκιστες και αντιεξουσιαστες του Συριζα που ονειρευονται αναβιωση του σοβιετ ντρεαμ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καταρχήν είμαι 11,5 χρονών και αφελής και σου λέω το εξής:
Ας βάλουμε στη Βουλή τουλάχιστον άτομα έντιμα και με καλές προθέσεις. Νομίζω συμφωνούμε ότι τουλάχιστον αυτό είναι καλύτερο από το να υπάρχουν αποδεδειγμένα λαμόγια και επικίνδυνοι στο κοινοβούλιο. Αυτό προυποθέτει όμως να αλλάξουμε κι εμείς μυαλά. Γιατί όπως σκεφτόμαστε έτσι ψηφίζουμε. Πρέπει να βγάλουμε βουλευτές που θα παλέψουν για το εθνικό συμφέρον και όχι αυτούς που θα μας διορίσουν. Και σου λέω το ότι ο Πρωτόπαπας πήρε 50% παραπάνω ψήφους από όσους πήρε το 09 το αφήνω στην κρίση σου για το πολιτικό κριτήριο του Νεοέλληνα.
Τώρα για τον αρχηγό και την κομματική πειθαρχία. Αν με ρωτάς από τους 10 πολιτικούς αρχηγούς με ποσοστό κόμματος άνω του 2% ποιός είναι ο ιδανικός θα σου πω κανένας. Αν με ρωτάς ποιος είναι ο λιγότερο επικίνδυνος για τη χώρα θα σου πω ο Σαμαράς. Γι' αυτό και τον ψηφίζω ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ.
Δε σου αρέσει η λογική μου. Ακούω τη δική σου. Ποιόν θα πρέπει να ψηφίσουμε;

τυπε αν ηξερα ποιον θα πρεπει να ψηφισω θα ημουν ευτυχης τροπος τουλεγειν  :grin:
ξερω ποιον ομως ποιον δε πρεπει να ψηφισω. κανεναν που συμμετειχε σε κυβερνητικο σχημα τα τελευταια 30 χρονια. θα ενιωθα πολυ ηλιθιος με τον εαυτο μου αν πιστευα το οποιος εχει συμβαλλει στο να φτασουμε εδω αξιζει...5η ευκαιρια. στη ζωη σου ηθελα να ηξερα ποσες πεμπτες ευκαιριες δινεις σε ανθρωπους που σε κατεστρεψαν? ουτε στους γονεις σου δε θα εδινες αφεση. αντε να εδινες 2η ευκαιρια το πολυ λογω αιματος. ποσο μαλλον σε ξενους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom