ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
τυπε ολοι κολλανε,και χανουν ευκαιριες μεσα απο τα χερια τους αλλο κεφαλαιο αυτο...εσυ λες μονο για σεξ/γαμησι..Ηττες εχω διαφορων τυπων:
-κοιμηθηκα στο ιδιο κρεβατι με θεομουνο που ειχαμε ανταλλαξει φιλια μονο.
Κι επειδη ο μαλακας ο αρχιδης ηθελα να της το παιξω ευαισθητος και αγαπουλης για ενα γαμημενο λογο που ουτε εγω ο ιδιος καταλαβαινω απλα κοιμηθηκαμε.αγκαλια...
Δεν υπηρξε μερα και νυχτα της ζωης μου που δε το μετανοιωσα...
Η γκομενα φυσικα ηταν ασταθης μετα ξενερωσε αλλαξε αποψεις και δε ξαμαδωθηκε η γαμιοευκαιρια...
Αλλα ετσι οπως το βλεπω τοτε ημουν πολλα κιλα μαλακας και δε θα ετρωγα ο κοσμος να χαλουσε.
Ειχα επηρρεαστει απο την πρωτη μου σχεση που ηταν και καλα ρομαντικη και νομιζα πως ολες ετσι ειναι...σκατα
-αλλη περιπτωση:ωραιο σκιννυ κοριτσι βγηκαμε ηπιαμε φασωθηκαμε και οπως ημασταν παραλια της εκανα στην ακρη το βρακι και της εχωσα λιγο τον πουτσοκεφαλο
Εκει με.σταματησε ειπε οτι ποναει πολυ ουρλιαζε και το κοψα.
Της εριξα πανυγηρικα ακυρο ενω αν εκανα υπομονη ισως εριχνα τρελα γαμησια μαζι της...
-γκομεμα απο καμακι στο δρομο με τη μηχανη.
Βγαινουμε σκαει μυτη με φουστα μαυρο καλσον φιλια φασωματα πουτσομαλαξεις
Και μετα ο μαλακας της ειπα απλα "παμε καπου μονοι μας"?
Χωρις να επιμεινω.
Περασαμε κατω απο την πολυκατοικια μου θα μπορουσα να της πω "ανεβα λιγο για να δεις τις βαρκες να κουνιονται-για μια μαλακια λογο και δε το ειπα.Μετα δε την ξαναδα.Ελεος με την παρτη μου.
Εχω γαμησει αρκετες ετσι στο φτερο και αυριο ας αλλαζαν γνωμη στ αρχιδια μου.
το ποστ ειναι κολλημα/καψουρα...στραβωμενη φαση..φερσιμο ασχημο---
τωρα το θεομουνο οκ να σε πειραζει...να ξερει εχει συμβει κ σε αλλους..δεν στο λεω για παρηγορια..αν γουσταρε με 1,000 μια ψιλοκινηση θα στην εκανε στο κρεββατι...ωστε να παρεις μπρος...--ισως περιμενε εσενα κ φοβονταν οτι δεν την βλεπειςσαν γκομενα αλλα φιλη...
πολυ προσφατα ειχα κοιμηθει με μια μετρια αλλα ειχε πολλα θεματα,αξεπεραστα...σκεφτηκα το ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ...δεν θα μπορουσα να την ξεφορτωθω και αν της φερομουν ετσι θα την εκανα πιο χαλια ...απο ναυαγιο σε προσαραξη θα χε παει στο βυθο...---λειτουργησα βαση φιλοτιμου-
στο σκιννυ λιγο υπομονη επρεπε..αλλα ξερεις κατι δες αυτα για το μελλον σαν εμπειρια καποτε θα καταλαβεις μια τρυπα+ μια τρυπα -...δεν εχει κ τοση διαφορα----νασαι καλα με εαυτο σου μετραει-