Νέα

Βαριές ήττες (καψούρα) από το αντίθετο φύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ηττες εχω διαφορων τυπων:
-κοιμηθηκα στο ιδιο κρεβατι με θεομουνο που ειχαμε ανταλλαξει φιλια μονο.
Κι επειδη ο μαλακας ο αρχιδης ηθελα να της το παιξω ευαισθητος και αγαπουλης για ενα γαμημενο λογο που ουτε εγω ο ιδιος καταλαβαινω απλα κοιμηθηκαμε.αγκαλια...
Δεν υπηρξε μερα και νυχτα της ζωης μου που δε το μετανοιωσα...
Η γκομενα φυσικα ηταν ασταθης μετα ξενερωσε αλλαξε αποψεις και δε ξαμαδωθηκε η γαμιοευκαιρια...
Αλλα ετσι οπως το βλεπω τοτε ημουν πολλα κιλα μαλακας και δε θα ετρωγα ο κοσμος να χαλουσε.
Ειχα επηρρεαστει απο την πρωτη μου σχεση που ηταν και καλα ρομαντικη και νομιζα πως ολες ετσι ειναι...σκατα
-αλλη περιπτωση:ωραιο σκιννυ κοριτσι βγηκαμε ηπιαμε φασωθηκαμε και οπως ημασταν παραλια της εκανα στην ακρη το βρακι και της εχωσα λιγο τον πουτσοκεφαλο
Εκει με.σταματησε ειπε οτι ποναει πολυ ουρλιαζε και το κοψα.
Της εριξα πανυγηρικα ακυρο ενω αν εκανα υπομονη ισως εριχνα τρελα γαμησια μαζι της...
-γκομεμα απο καμακι στο δρομο με τη μηχανη.
Βγαινουμε σκαει μυτη με φουστα μαυρο καλσον φιλια φασωματα πουτσομαλαξεις
Και μετα ο μαλακας της ειπα απλα "παμε καπου μονοι μας"?
Χωρις να επιμεινω.
Περασαμε κατω απο την πολυκατοικια μου θα μπορουσα να της πω "ανεβα λιγο για να δεις τις βαρκες να κουνιονται-για μια μαλακια λογο και δε το ειπα.Μετα δε την ξαναδα.Ελεος με την παρτη μου.
Εχω γαμησει αρκετες ετσι στο φτερο και αυριο ας αλλαζαν γνωμη στ αρχιδια μου.
τυπε ολοι κολλανε,και χανουν ευκαιριες μεσα απο τα χερια τους αλλο κεφαλαιο αυτο...εσυ λες μονο για σεξ/γαμησι..
το ποστ ειναι κολλημα/καψουρα...στραβωμενη φαση..φερσιμο ασχημο---
τωρα το θεομουνο οκ να σε πειραζει...να ξερει εχει συμβει κ σε αλλους..δεν στο λεω για παρηγορια..αν γουσταρε με 1,000 μια ψιλοκινηση θα στην εκανε στο κρεββατι...ωστε να παρεις μπρος...--ισως περιμενε εσενα κ φοβονταν οτι δεν την βλεπειςσαν γκομενα αλλα φιλη...
πολυ προσφατα ειχα κοιμηθει με μια μετρια αλλα ειχε πολλα θεματα,αξεπεραστα...σκεφτηκα το ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ...δεν θα μπορουσα να την ξεφορτωθω και αν της φερομουν ετσι θα την εκανα πιο χαλια ...απο ναυαγιο σε προσαραξη θα χε παει στο βυθο...---λειτουργησα βαση φιλοτιμου-
στο σκιννυ λιγο υπομονη επρεπε..αλλα ξερεις κατι δες αυτα για το μελλον σαν εμπειρια καποτε θα καταλαβεις μια τρυπα+ μια τρυπα -...δεν εχει κ τοση διαφορα----νασαι καλα με εαυτο σου μετραει-

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Την δεύτερη πιο επώδυνη ερωτική απογοήτευση της ζωής μου την βίωσα πρόσφατα και συγκεκριμένα στα 41 μου. Εν συντομία, ήταν γνωριμία από speed date στην οποία πηγαίναν όλα πρίμα και ξαφνικά μου έκανε gosting.
Δεν έχω χρόνο και διάθεση να γράψω λεπτομέρειες αλλά αυτό που θέλω να σας μεταφέρω ως εμπειρία είναι το ότι το συναίσθημα δεν ελέγχεται. Ο Μαζωνάκης στο τραγούδι "Στον έρωτα" τα λέει όλα.
Από τότε έχω γίνει σκληρός με τις γυναίκες και μοναδικό μου ενδιαφέρον είναι να πηδήξω στο πρώτο, άντε στο δεύτερο το πολύ ραντεβού και για να μπορώ να διεκδικήσω κάτι τέτοιο φτιάχνω τις κατάλληλες προϋποθέσεις, όπως τόπο εξόδου και ώρα αυτής. Τέλος, να γνωρίζεται πως οι γκόμενες μιλάνε και βγαίνουν ταυτόχρονα με πολλούς orbiters και δεν αξίζει να τις εμπιστευόμαστε ούτε να τους συμπεριφερόμαστε καλά.
τωρα που το διαβασα συχνο φαινομενο αν βρεθηκες μεσω site app εκδηλωση...εξαρταται ποσες φορες βγηκες με αυτην...---λογικα θα βρηκε καλυτερη επιλογη βαση του μυαλου της..---η να ξερεις κατι πολλες εχουν τον μαζοχισμο απο ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ να ανταποδοσουν το ιδιο σε αλλον ασχετα αν δεν τους φταιει σε τιποτα....κομπλεξ-
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το ιδιαιτερα ασε να το ξερουμε καλυτερα εμεις εδω, μην πουμε και ονοματα.

μα αφου ειπα οτι καψουρα δεν ειχα :confused:
καψουρα δεν λεμε σε στυλ στο νημα του sugar daddy αυτο ειναι ξεφτιλα..

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
τυπε ολοι κολλανε,και χανουν ευκαιριες μεσα απο τα χερια τους αλλο κεφαλαιο αυτο...εσυ λες μονο για σεξ/γαμησι..
το ποστ ειναι κολλημα/καψουρα...στραβωμενη φαση..φερσιμο ασχημο---
τωρα το θεομουνο οκ να σε πειραζει...να ξερει εχει συμβει κ σε αλλους..δεν στο λεω για παρηγορια..αν γουσταρε με 1,000 μια ψιλοκινηση θα στην εκανε στο κρεββατι...ωστε να παρεις μπρος...--ισως περιμενε εσενα κ φοβονταν οτι δεν την βλεπειςσαν γκομενα αλλα φιλη...
πολυ προσφατα ειχα κοιμηθει με μια μετρια αλλα ειχε πολλα θεματα,αξεπεραστα...σκεφτηκα το ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ...δεν θα μπορουσα να την ξεφορτωθω και αν της φερομουν ετσι θα την εκανα πιο χαλια ...απο ναυαγιο σε προσαραξη θα χε παει στο βυθο...---λειτουργησα βαση φιλοτιμου-
στο σκιννυ λιγο υπομονη επρεπε..αλλα ξερεις κατι δες αυτα για το μελλον σαν εμπειρια καποτε θα καταλαβεις μια τρυπα+ μια τρυπα -...δεν εχει κ τοση διαφορα----νασαι καλα με εαυτο σου μετραει-
Εχεις δικιο φιλε μου.
Η αληθεια ειναι πως οπως κοιταω πλεον τις σχεσεις μου με το αλλο φυλο το μονο πραγμα που βαραινει τη συνειδηση μου πλεον ειναι τα γαμησια που δεν εριξα.
Παρασυρομενος απο αυτη τη σκεψη παρεκκλινα του θεματος...
Βεβαια εφαγα τρελη ηττα απο την 1η μου σχεση που εγω ημουν εκει για εκεινη και αυτη φλερταρε δεξια αριστερα
Με αποτελεσμα συνεχως να βρισκομαι αντιμετωπος με καποια δισαρεστη εκπληξη
Πχ να ειμαι καλεσμενος σε ενα παρτυ και να σκαει μυτη κι ενας πρωην της η να μου λεει πως ανακαλυψε ξαφνικα πως εχει ενα ξαδερφο απο τη μερια της μανας της κτλ...
Με τα τοτε μυαλα ειχα πεσει να πεθανω απο στενοχωρια.
Με τα τωρα μυαλα δε κραταω καμμια κακια στην κοπελα:ειχε καλη καρδια αλλα της αρεσε πολυ να επιβεβαιωνεται και να κοιταει δεξια κι αριστερα.
Οτι ακριβως κανω κι εγω.Αρα καλη καρδια.
Αλλη περιπτωση:γκομενα που βγηκαμε μερικα ραντεβου καναμε σεξ εγω να πλεω σε πελαγη ευτυχιας να εχω φτιαξει μονος μου το σεναριο της σχεσης μας υπερενθουσιασμενος κτλ και ξαφνικα η τυπισα απλα παγωσε.
Με απεφυγε.
Και τελικα τι ειχε γινει;
Τα ξαναβρηκε με τον πρωην της.
Εζησα για κανα μηνα τον πονο της ματαιωσης της φαντασιας μου και μετα η ζωη συνεχιστηκε.
Πλεον οτι με στενοχωρει ειναι για πολυ λιγο και δε αφορα καθολου το συναισθηματικο/σχεσης κομματι αλλα το σεξουαλικο.

Αποφασισα οτι θα συνεχισω μονος τη διαδρομη της ζωης μου χωρις δεσμευσεις και φυσικα χωρις οικογενεια κτλ γιατι ετσι εχω τη συνειδηση μου ηρεμη
Αυτα τα λιγα και sorry for the spam

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
δεν ειπα αυτοανοσα στο μαλλι.
αυτο ηταν εξτρα, μαζι με τα αυτοανοσα.
η τυπισσα υπαρχει και εχει κανει οικογενεια πλεον.
ας ειναι "καλα" τα σοσιαλ.
ισως της στειλω κανα μηνυμα να δω αντιδραση και αν θελει να βρεθουμε μετα απο τοσο καιρο, αλλα ακομα το επεξεργαζομαι μεσα μου.
το μαθημα το δινεις εσυ στον εαυτο σου και κανεις αλλος.
δηλαδή δεν έμαθες ποτέ γιατί εξαφανίστηκε ;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
γκομενα που βγηκαμε μερικα ραντεβου καναμε σεξ εγω να πλεω σε πελαγη ευτυχιας να εχω φτιαξει μονος μου το σεναριο της σχεσης μας υπερενθουσιασμενος κτλ και ξαφνικα η τυπισα απλα παγωσε.
Με απεφυγε.
Και τελικα τι ειχε γινει;
Τα ξαναβρηκε με τον πρωην της.
Εζησα για κανα μηνα τον πονο της ματαιωσης της φαντασιας μου και μετα η ζωη συνεχιστηκε.
classsic. τουλάχιστον πρόλαβες και γάμησες.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
δεν ειπα αυτοανοσα στο μαλλι.
αυτο ηταν εξτρα, μαζι με τα αυτοανοσα.
η τυπισσα υπαρχει και εχει κανει οικογενεια πλεον.
ας ειναι "καλα" τα σοσιαλ.
ισως της στειλω κανα μηνυμα να δω αντιδραση και αν θελει να βρεθουμε μετα απο τοσο καιρο, αλλα ακομα το επεξεργαζομαι μεσα μου.
το μαθημα το δινεις εσυ στον εαυτο σου και κανεις αλλος.
Dont do it Faidon.

Δε θα σου απαντήσει καν η θα σου πει κάτι περίεργο. Και στις 2 περιπτώσεις θα αρχίσεις να σκέφτεσαι εκ νεου και να μπαίνεις σε εσωτερικά τρυπακια

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Το 2017, οχι πολυ μακριια,αλλα πλεον ουτε πολυ κοντα. Γνωριζα αβερτα στο tinder . Γνωριζω ελληνιδα κοπελα που εμενε σε ευρωπαικη πολη, η οποια κατα τα λεγομενα της εψαχνε δουλεια εδω. Τλσπ , βγαινουμε πρωτο ραντεβου, δεν μου εκανε καμια τρελη εντυπωση. Μαλιστα θα εφευγε να παει στην πολη της και αυτη ηθελε να τα ξαναπουμε πριν να φυγει. Τη δευτερη φορα που βγηκαμε μαλιστα της ειχα πει οτι καλυτερα να εβρισκε δουλεια εκει που ηταν, " Τι να γυρισεις εδω περα;" Ομως δεν ξερω γιατι, αρχισα να την καψουρευομαι ασχημα. Φοραγε μια μπλουζα που ηταν στο αγαπημενο μου χρωμα. Ξανθια, ομορφη, μορφωμενη, καλλιεργημενη,γλυκομιλητη. Μεχρι να ξαναγυρισει απο την πολη της, ειχα δαγκωσει ασχημα τη λαμαρινα. Της εστελνα καψουρουτραγουδα, μου τηλεφωνουσε αργα το βραδυ και μιλαγαμε αρκετη ωρα, για πολιτικη,επιστημες για ολα. Δυστυχως σκεφτηκα οτι εδω ειμαστε. Βρηκα το αλλο μου μισο. Της αρεσα κι εγω. Οταν γυρισε προχωρησαμε,ομως μου επισημανε οτι βρηκε δουλεια στην πολη της και θα εμενε εκει. Μαλιστα ειχε παει σε συνεντευξη εδω και τους ειχε πει οτι δεν την ενδιεφερε. Δεν μου περναγε απ το μυαλο οτι δεν θα γυρναγε Ελλαδα. Ετσι και αλλιως δεν ημουν και σε ασχημη οικονομικη κατσταση. Θα εφευγε να παει και στο Αμερικα για λιγο διαστημα και της ειχα πει να παω να καθισω μια βδομαδα να σπασουμε τον χρονο. Της ειχα αναπτυξει τα αισθηματα μου οτι ηταν κατι διαφορετικο για μενα. Τλσπ επειδη εγραψα σεντονι μα φτασουμε στο τελος. Πλησιαζε πασχα κι εγω ειχα κανονισει με στανταρακι να παω ταξιδι στο εξωτερικο για εξερευνηση. Δεν της το ειπα, αλλα ηξερα οτι ζηλευε πολυ και θα ψαχνοταν. Της ειπα ψεμματα οτι πηγα σε μια Θεια μου στο εξωτερικο. Για να μην τα πολυλογω , αφου μου εσπασε τ @@ , της ειπα οτι ειχα παει αλλου ταξιδι για να χαλαρωσω.
Οσες φορες και αν την πηρα τηλ, δεν το ξανασηκωσε. Με μπλοκαρε απο παντου. Δεν ξαναμιλησαμε ποτε. Για πολυ καιρο γαμουσα απο δω κι απο κει αλλα δεν μπορουσα να την ξεπερασω με τιποτα. Δεν μου εδωσε ουτε 5 λεπτα χρονο να της πω ενα αντιο , κατι. Μεγαλη πουτανα και μεγαλη ηττα.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Το 2017, οχι πολυ μακριια,αλλα πλεον ουτε πολυ κοντα. Γνωριζα αβερτα στο tinder . Γνωριζω ελληνιδα κοπελα που εμενε σε ευρωπαικη πολη, η οποια κατα τα λεγομενα της εψαχνε δουλεια εδω. Τλσπ , βγαινουμε πρωτο ραντεβου, δεν μου εκανε καμια τρελη εντυπωση. Μαλιστα θα εφευγε να παει στην πολη της και αυτη ηθελε να τα ξαναπουμε πριν να φυγει. Τη δευτερη φορα που βγηκαμε μαλιστα της ειχα πει οτι καλυτερα να εβρισκε δουλεια εκει που ηταν, " Τι να γυρισεις εδω περα;" Ομως δεν ξερω γιατι, αρχισα να την καψουρευομαι ασχημα. Φοραγε μια μπλουζα που ηταν στο αγαπημενο μου χρωμα. Ξανθια, ομορφη, μορφωμενη, καλλιεργημενη,γλυκομιλητη. Μεχρι να ξαναγυρισει απο την πολη της, ειχα δαγκωσει ασχημα τη λαμαρινα. Της εστελνα καψουρουτραγουδα, μου τηλεφωνουσε αργα το βραδυ και μιλαγαμε αρκετη ωρα, για πολιτικη,επιστημες για ολα. Δυστυχως σκεφτηκα οτι εδω ειμαστε. Βρηκα το αλλο μου μισο. Της αρεσα κι εγω. Οταν γυρισε προχωρησαμε,ομως μου επισημανε οτι βρηκε δουλεια στην πολη της και θα εμενε εκει. Μαλιστα ειχε παει σε συνεντευξη εδω και τους ειχε πει οτι δεν την ενδιεφερε. Δεν μου περναγε απ το μυαλο οτι δεν θα γυρναγε Ελλαδα. Ετσι και αλλιως δεν ημουν και σε ασχημη οικονομικη κατσταση. Θα εφευγε να παει και στο Αμερικα για λιγο διαστημα και της ειχα πει να παω να καθισω μια βδομαδα να σπασουμε τον χρονο. Της ειχα αναπτυξει τα αισθηματα μου οτι ηταν κατι διαφορετικο για μενα. Τλσπ επειδη εγραψα σεντονι μα φτασουμε στο τελος. Πλησιαζε πασχα κι εγω ειχα κανονισει με στανταρακι να παω ταξιδι στο εξωτερικο για εξερευνηση. Δεν της το ειπα, αλλα ηξερα οτι ζηλευε πολυ και θα ψαχνοταν. Της ειπα ψεμματα οτι πηγα σε μια Θεια μου στο εξωτερικο. Για να μην τα πολυλογω , αφου μου εσπασε τ @@ , της ειπα οτι ειχα παει αλλου ταξιδι για να χαλαρωσω.
Οσες φορες και αν την πηρα τηλ, δεν το ξανασηκωσε. Με μπλοκαρε απο παντου. Δεν ξαναμιλησαμε ποτε. Για πολυ καιρο γαμουσα απο δω κι απο κει αλλα δεν μπορουσα να την ξεπερασω με τιποτα. Δεν μου εδωσε ουτε 5 λεπτα χρονο να της πω ενα αντιο , κατι. Μεγαλη πουτανα και μεγαλη ηττα.
TYΠΕ γραφεις δεν ξερω πως& γιατι την καψουρευτικα=ΤΟ κλειδι....γιατι ειναι καθαραεγκεφαλικο, τις πιο πολες φορες μας τραβαει η εμφανιση η 1 ματια κατι πανω της τελικα φατσα,βυζια ,,,κωλο...οταν δεν ξερεις τι ειναι αυτο ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ-
ΒΑΣΙΚΑ δεν φταιει και αυτη οκ? εσυ ειπες ψεμματα(δεκτο σχεση εξ αποστασεως δυσκολη)---
στραβωσε βασικα μπορει να χε θεμα εμπιστοσυνης ΠΡΙΝ απο σενα.-
ετσι και αλλιως αμερικη-ελλαδα χαοτικη αποσταση-
σε αναλογη περιπτωση με γκομενα που μιλαω 1-2 το χρονο τωρα το αφησα, ηξερα την καταληξη..εχει παντρευτει τωρα, βασικα ουτε καν μπηκα στο κοπο να παω να την δω-
το ΑΝΤΙΟ το λεμε η το εισπρατουμε οταν τα πραγματα ειναι ενταξει δεν υπαρχει πικρα,ενταση,τσακωμος...
αν και θα μπορουσε να ακουσει την δικη σου μερια..αλλα ξενερωσε οποτε αντιο η οποια δικαιολογια δεν θα χε σημασια-
σε πολυ προσφατο...που μου ετυχε της ειπα ασε με ησυχο δεν γουσταρω να σε ξαναδω...θα μπορουσα να κανω gosting η να απανταω μετα απο 2 μερες οσπου να σβησει...προτιμω την εξηγα παντοτε αν και η συγκεκριμενη δεν αξιζε ουτε αυτο γιατι ηταν πολυ ξεφτιλα φαση.
btw ποτε μην μπλοκαρετε καποια...δηλωνει θυμο,αδυναμια..κτλ....αφηστε την να ψηνεται στα ζουμια της οσπου να τα παρατησει...να στελνει η της αφηνετε μια ΕΛΠΙΔΑ οτι καποια στιγμη θα σας περασει-
αν εχει γινει χοντρη μαλακια no mercy!!! οι πιο πολλες το 90% δεν εχουν καν τυψεις-

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Καλά, από βαριές ήττες, άλλο τίποτα. Έχω φάει χυλόπιτες, κέρατο, με χώρισαν γκόμενες επείδη ήμουν ερωτιάρης και αφοσιωμένος. Τσιλιμπούρδιζα, φυσικα και από πουτάνες άλλο τίποτα!

Αυτά είναι στάνταρ μέχρι τα 30. Μετά, τα βλέπεις αλλιώς και γυρνάει το παιχνίδι κατα πολύ.

Π

blaster

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2011
Like
107
Πόντοι
0
Ολα μεσα στη ζωη ειναι. Απλα πας παρακατω και δεν κολλας.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.223
Πόντοι
3.846
Είχα ερωτευτεί μία συμμαθήτρια στο Γυμνάσιο. Αυτή δεν ήθελε να με βλέπει ούτε στο χιλιόμετρο και τα είχε φτιάξει με ένα φίλο μου από την ίδια τάξη. Αυτή η βαρβάτη ερωτική απογοήτευση ήταν η πρώτη εμπειρία που έκανε να καταλάβω πόσο λάθος ήμουν και ότι πρέπει να γίνω καλύτερος για αν βρω γυναίκα. Ταυτόχρονα σου ρίχνει και την αυτοπεποίθηση.
Στα 32 μου ερωτεύτηκα μία εναλλακτική που είχε πάρει όλο τον κόσμο εκτός από μένα. Ήταν πολύ έντονη συναισθηματική εμπειρία για μένα μετά από πολλά χρόνια. Θυμάμαι κάποια Χριστούγεννα είχε τρακάρει με έναν κακομοίρη και πήγε νοσοκομείο. Πήγα τρελαμένος στο νοσοκομείο να την δω (έφτασα εκεί πριν από τους γονείς της) ,κόντεψα να τρακάρω στο δρόμο, ούρλιαζα το όνομά της και όταν με είδε με κοίταξε με ένα βλέμμα περιφρόνησης του τύπου "πάλι αυτός ο μαλάκας...". Για πολύ καιρό αυτή η εικόνα με είχε σημαδέψει. Ένα χρόνο μετά την είχα ξεπεράσει εντελώς.
Αυτές όμως οι απορρίψεις με έχουν κάνει αναίσθητο. Δεν έχω καθόλου αισθήματα να δώσω. Αν ήμουν συναισθηματικός θα είχα γαμήσει δεκαπλάσιες γκόμενες, πολλές γυναίκες μου έχουν κάνει παράπονα για το ότι είμαι πολύ ψυχρός.
Θα ήθελα πολύ να βιώσω την εμπειρία να δεθώ συναισθηματικά με μια γυναίκα πριν πεθάνω. Αλλά έχω γίνει τόσο αναίσθητος που δεν το βλέπω να συμβαίνει.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
TYΠΕ γραφεις δεν ξερω πως& γιατι την καψουρευτικα=ΤΟ κλειδι....γιατι ειναι καθαραεγκεφαλικο, τις πιο πολες φορες μας τραβαει η εμφανιση η 1 ματια κατι πανω της τελικα φατσα,βυζια ,,,κωλο...οταν δεν ξερεις τι ειναι αυτο ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ-
ΒΑΣΙΚΑ δεν φταιει και αυτη οκ? εσυ ειπες ψεμματα(δεκτο σχεση εξ αποστασεως δυσκολη)---
στραβωσε βασικα μπορει να χε θεμα εμπιστοσυνης ΠΡΙΝ απο σενα.-
ετσι και αλλιως αμερικη-ελλαδα χαοτικη αποσταση-
σε αναλογη περιπτωση με γκομενα που μιλαω 1-2 το χρονο τωρα το αφησα, ηξερα την καταληξη..εχει παντρευτει τωρα, βασικα ουτε καν μπηκα στο κοπο να παω να την δω-
το ΑΝΤΙΟ το λεμε η το εισπρατουμε οταν τα πραγματα ειναι ενταξει δεν υπαρχει πικρα,ενταση,τσακωμος...
αν και θα μπορουσε να ακουσει την δικη σου μερια..αλλα ξενερωσε οποτε αντιο η οποια δικαιολογια δεν θα χε σημασια-
σε πολυ προσφατο...που μου ετυχε της ειπα ασε με ησυχο δεν γουσταρω να σε ξαναδω...θα μπορουσα να κανω gosting η να απανταω μετα απο 2 μερες οσπου να σβησει...προτιμω την εξηγα παντοτε αν και η συγκεκριμενη δεν αξιζε ουτε αυτο γιατι ηταν πολυ ξεφτιλα φαση.
btw ποτε μην μπλοκαρετε καποια...δηλωνει θυμο,αδυναμια..κτλ....αφηστε την να ψηνεται στα ζουμια της οσπου να τα παρατησει...να στελνει η της αφηνετε μια ΕΛΠΙΔΑ οτι καποια στιγμη θα σας περασει-
αν εχει γινει χοντρη μαλακια no mercy!!! οι πιο πολλες το 90% δεν εχουν καν τυψεις-
Στην Αμερικη πηγε για λιγο. Ειναι σε κοντινη ευρωπαικη πολη. Αυτη με μπλοκαρε απο παντου. Το ηξερα οτι δεν θα τραβαγε ετσι και αλλιως γι αυτο κι εκανα κανονικα το ταξιδακι μου. Ομως μετα απο καποιες στιγμες που ειχαμε μαζι δεν την τιμα καθολου να μην σηκωνειντο τηλεφωνο ,να το κλεινει να με μπλοκαρει απο παντου και να μη δεχεται να πουμε 5 κουβεντες σαν πολιτισμενοι ανθρωποι. Τλσπ μεγαλη καψουρα ηταν και ειχα γινει ρακος απ τη στεναχωρια μου γιατι πιστευα οτι ταιριαζαμε πολυ και νομιζα οτι μας χωρισαν οι συνθηκες.
Το χειμωνα τυχαια βρεθηκε στο πισω αυτοκινητο σε φαναρι και με ειδε στο αμαξι με γυναικα και παιδι. Ηταν αποσβολομενη ,τα βλεμματα μας συναντιοντουσταν απο το καθρεφτη του παρμπριζ. Κοιτουσα αλλου (ημουν με τη γυναικα ) και αυτη συνεχιζε να με καρφωνει. Τον Μαίο καθομουν σ ενα ιατρειο και περιμενα τη σειρα μου. Ψαχουλευα τις επαφες στο messenger μεχρι που την ειδα καθως ανεβοκατεβαζα τις επαφες. Με ειχε ξεμπλοκαρει. Μπηκα στο προφιλ της ακομα μονη της πρεπει να ειναι.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Είχα ερωτευτεί μία συμμαθήτρια στο Γυμνάσιο. Αυτή δεν ήθελε να με βλέπει ούτε στο χιλιόμετρο και τα είχε φτιάξει με ένα φίλο μου από την ίδια τάξη. Αυτή η βαρβάτη ερωτική απογοήτευση ήταν η πρώτη εμπειρία που έκανε να καταλάβω πόσο λάθος ήμουν και ότι πρέπει να γίνω καλύτερος για αν βρω γυναίκα. Ταυτόχρονα σου ρίχνει και την αυτοπεποίθηση.
Στα 32 μου ερωτεύτηκα μία εναλλακτική που είχε πάρει όλο τον κόσμο εκτός από μένα. Ήταν πολύ έντονη συναισθηματική εμπειρία για μένα μετά από πολλά χρόνια. Θυμάμαι κάποια Χριστούγεννα είχε τρακάρει με έναν κακομοίρη και πήγε νοσοκομείο. Πήγα τρελαμένος στο νοσοκομείο να την δω (έφτασα εκεί πριν από τους γονείς της) ,κόντεψα να τρακάρω στο δρόμο, ούρλιαζα το όνομά της και όταν με είδε με κοίταξε με ένα βλέμμα περιφρόνησης του τύπου "πάλι αυτός ο μαλάκας...". Για πολύ καιρό αυτή η εικόνα με είχε σημαδέψει. Ένα χρόνο μετά την είχα ξεπεράσει εντελώς.
Αυτές όμως οι απορρίψεις με έχουν κάνει αναίσθητο. Δεν έχω καθόλου αισθήματα να δώσω. Αν ήμουν συναισθηματικός θα είχα γαμήσει δεκαπλάσιες γκόμενες, πολλές γυναίκες μου έχουν κάνει παράπονα για το ότι είμαι πολύ ψυχρός.
Θα ήθελα πολύ να βιώσω την εμπειρία να δεθώ συναισθηματικά με μια γυναίκα πριν πεθάνω. Αλλά έχω γίνει τόσο αναίσθητος που δεν το βλέπω να συμβαίνει.
ΩΡΑΙΟ ποστ ρε τυπε, δεν φοβασαι να τσαλακωσεις την εικονα σου-εστω και σε φορουμ.
στα 32 που λες ξερεις που σκαλωσες? την θεωρησες ευκολο στοχο ασχετα την καψουρα, επειδη την ειχαν @@@ πολλοι θεωρησες οχι μονο για το γαμησι οτι εδω ειμαστε---
απλα τυπε επειδη εσυ της εδειξες ενδιαφερον αυτη ΞΕΝΕΡΩΣΕ γιατι ειχε μαθει αλλιως...δεν φταις εσυ εως ενα βαθμο...δεν στο λεω για παρηγορια 110% ακομη και να σε γουσταρε σαν αντρα 5%...καποια στιγμη θα της ερθει η αναδρομη(τι στο διαολο εκανα?γιατι δεν εδωσα μια ευκαιρια)...ασχετα αν εχει γκομενο,γαμο..κτλ...
υπαρχει και ενα ποσοστο να μην γουσταρε και καθολου να της ησουν οχι απλα αδιαφορος αλλα βαριδιο-σακι-
και οταν υπαρχει μεγαλη χρονικη περιοδος μεταξυ εντονων συναισθηματων μπορει ναναι κατι σαν συσωρευση μεσα μας...οποτε οταν ανοιξει η" πορτα"το μυαλο κολλαει...ασχετα αν πριν πηδαγες αρκετες...---
τυπε καποια που εχει μαθει στην περιφρονηση η πουτσα και δρομο δεν γινεται να αλλαξει-

δεν κλαιμε ποτε ρε....μονο στεναχωρια....το κλαμα γυναικειο σπορ

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Στην Αμερικη πηγε για λιγο. Ειναι σε κοντινη ευρωπαικη πολη. Αυτη με μπλοκαρε απο παντου. Το ηξερα οτι δεν θα τραβαγε ετσι και αλλιως γι αυτο κι εκανα κανονικα το ταξιδακι μου. Ομως μετα απο καποιες στιγμες που ειχαμε μαζι δεν την τιμα καθολου να μην σηκωνειντο τηλεφωνο ,να το κλεινει να με μπλοκαρει απο παντου και να μη δεχεται να πουμε 5 κουβεντες σαν πολιτισμενοι ανθρωποι. Τλσπ μεγαλη καψουρα ηταν και ειχα γινει ρακος απ τη στεναχωρια μου γιατι πιστευα οτι ταιριαζαμε πολυ και νομιζα οτι μας χωρισαν οι συνθηκες.
Το χειμωνα τυχαια βρεθηκε στο πισω αυτοκινητο σε φαναρι και με ειδε στο αμαξι με γυναικα και παιδι. Ηταν αποσβολομενη ,τα βλεμματα μας συναντιοντουσταν απο το καθρεφτη του παρμπριζ. Κοιτουσα αλλου (ημουν με τη γυναικα ) και αυτη συνεχιζε να με καρφωνει. Τον Μαίο καθομουν σ ενα ιατρειο και περιμενα τη σειρα μου. Ψαχουλευα τις επαφες στο messenger μεχρι που την ειδα καθως ανεβοκατεβαζα τις επαφες. Με ειχε ξεμπλοκαρει. Μπηκα στο προφιλ της ακομα μονη της πρεπει να ειναι.
Tύπε μου της τα φόραγες, το κατάλαβε από τη συμπεριφορά σου και σηκώθηκε και έφυγε. Τι να πείτε άλλο δηλαδή; Και αυτό την κάνει πουτάνα;
Κι εσύ τι μεγάλη ήττα έφαγες; Γυρεύοντας πήγαινες, το αναμενόμενο έγινε. Σιγά την ήττα δηλαδή. Ο εγωισμός σου θίχτηκε και τίποτα περισσότερο.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
φιλε ξεχνα το, καμια φορα μπαινουμε στο τρυπακι του ΑΝ...νοσταλγια δεν ξερω τι....
αν ποτε σου στειλει..μην απαντησεις οχι εκδικηση αλλα θα μπεις σε ενα αλλο τριπ---
ξερεις τι γινεται? απο τα social ειναι η ασφαλης αποσταση,κλασιμο κτλ...οταν τυχαια σε δουν..εκει χανουν την μπαλα..πολλες εχουν πλεον μπερδεψει το σοσιαλ με την πραγματικη ζωη...
η αν απαντησεις υπαρχουν 2 δρομοι
-δεν εχουμε να πουμε τιποτα ευγενικα
-η δικαιολογια δεν μπορω να στειλω τωρα εχω δουλεια......

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.954
Πόντοι
5.506
ΩΡΑΙΟ ποστ ρε τυπε, δεν φοβασαι να τσαλακωσεις την εικονα σου-εστω και σε φορουμ.
στα 32 που λες ξερεις που σκαλωσες? την θεωρησες ευκολο στοχο ασχετα την καψουρα, επειδη την ειχαν @@@ πολλοι θεωρησες οχι μονο για το γαμησι οτι εδω ειμαστε---
απλα τυπε επειδη εσυ της εδειξες ενδιαφερον αυτη ΞΕΝΕΡΩΣΕ γιατι ειχε μαθει αλλιως...δεν φταις εσυ εως ενα βαθμο...δεν στο λεω για παρηγορια 110% ακομη και να σε γουσταρε σαν αντρα 5%...καποια στιγμη θα της ερθει η αναδρομη(τι στο διαολο εκανα?γιατι δεν εδωσα μια ευκαιρια)...ασχετα αν εχει γκομενο,γαμο..κτλ...
υπαρχει και ενα ποσοστο να μην γουσταρε και καθολου να της ησουν οχι απλα αδιαφορος αλλα βαριδιο-σακι-
και οταν υπαρχει μεγαλη χρονικη περιοδος μεταξυ εντονων συναισθηματων μπορει ναναι κατι σαν συσωρευση μεσα μας...οποτε οταν ανοιξει η" πορτα"το μυαλο κολλαει...ασχετα αν πριν πηδαγες αρκετες...---
τυπε καποια που εχει μαθει στην περιφρονηση η πουτσα και δρομο δεν γινεται να αλλαξει-

δεν κλαιμε ποτε ρε....μονο στεναχωρια....το κλαμα γυναικειο σπορ
τι στεναχωρια και πιπες αδερφιστικες μου λες ρε?
εχουμε περασει τα παντα και εχουμε δικαιωμα και να κλαιμε και να πλανταζουμε...η στεναχωρια ειναι για εσας τους αντρακλες
εμεις πλανταζουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom