Νέα

Βαριές ήττες (καψούρα) από το αντίθετο φύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Την δεύτερη πιο επώδυνη ερωτική απογοήτευση της ζωής μου την βίωσα πρόσφατα και συγκεκριμένα στα 41 μου. Εν συντομία, ήταν γνωριμία από speed date στην οποία πηγαίναν όλα πρίμα και ξαφνικά μου έκανε gosting.
Δεν έχω χρόνο και διάθεση να γράψω λεπτομέρειες αλλά αυτό που θέλω να σας μεταφέρω ως εμπειρία είναι το ότι το συναίσθημα δεν ελέγχεται. Ο Μαζωνάκης στο τραγούδι "Στον έρωτα" τα λέει όλα.
Από τότε έχω γίνει σκληρός με τις γυναίκες και μοναδικό μου ενδιαφέρον είναι να πηδήξω στο πρώτο, άντε στο δεύτερο το πολύ ραντεβού και για να μπορώ να διεκδικήσω κάτι τέτοιο φτιάχνω τις κατάλληλες προϋποθέσεις, όπως τόπο εξόδου και ώρα αυτής. Τέλος, να γνωρίζεται πως οι γκόμενες μιλάνε και βγαίνουν ταυτόχρονα με πολλούς orbiters και δεν αξίζει να τις εμπιστευόμαστε ούτε να τους συμπεριφερόμαστε καλά.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
οκ ας κανω την καταθεση ψυχης μου και εγω.
εφαγα ΜΕΓΑΛΗ στεναχωρια με την πρωτη μου σχεση.
οταν λεω μεγαλη, το εννοω.
απο τη στεναχωρια μου εχασα ενα μερος των μαλλιων μου και μου σκασανε απο το πουθενα κατι αυτοανοσα. μεχρι τοτε ημουν ΤΕΡΑΣ υγειας... και τωρα ειμαι εννοειται κατα 99%.
ημασταν μεσα στο μελι χωρις κανενα τσακωμο, ολοι μας ζηλευανε, να μου λεει τα καλυτερα και την επομενη μερα χαθηκε απο προσωπου γης.... ετσι ξαφνικα.
τι μηνυματα, τι τηλεφωνα... τιποτα απολυτως και καμια απαντηση.
τον πρωτο καιρο ημουν ενα με το πατωμα, δεν ηθελα να βλεπω ανθρωπο, κλειστηκα σπιτι μου και εννοειται "εχασα" το παπαρι μου. το ειχα μονο για κατουρημα.
αν δεν υπηρχε αυτη η αναγκη, καλλιστα θα νομιζα οτι δεν ειχα τιποτα εκει κατω.
οταν καπως συνηρθα απο τη στεναχωρια, πηγα αναγκαστικα σε γιατρο για τα αυτονανοσα και για το μαλλι.
μου εδωσε ενα καρο ειδικα σαμπουαν και αλοιφες, μετα απο εξετασεις και δειγμα που μου πηρε απο το κεφαλι.
αφου τα χρησιμοποιησα ολα, προκοπη δεν ειδα.
αποφασισα λοιπον οτι το προβλημα θα το λυσω μονος μου.
εγω και ο εαυτος μου.
εκατσα κατω για μερες και μιλουσα με το ταβανι... εμενα δηλαδη.
εψαξα πολυ μεσα μου... ειδα τι θελω, τι ψαχνω, τι δε θελω, τι μου αρεσει, τι οχι, τι μου τη σπαει, γιατι μου τι σπαει, γιατι δε θελω, γιατι θελω, γιατι αυτο, γιατι εκεινο, γιατι οχι αυτο, γιατι οχι εκεινο κτλπ.
με λιγα λογια τα βρηκα με τον εαυτο μου και η κατασταση βελτιωθηκε απο μονη της κατακορυφα, λογω ψυχολογιας.
υπ'οψιν τα αυτοανοσα δε φευγουν τελειως, κρυβονται... και με την πρωτη ευκαιρια βγαινουν στην επιφανεια. το κουμανταρεις αυτο ομως, αλλα το μαλλι ξαναβγηκε :eyebrows:
δεν κολλησα εκει, συνεχισα παρακατω και εκανα σχεσεις, αλλα ποτε δε δημιουργησα προβλημα στην επομενη κοπελα για να ξαλαφρωσω.
τι θα μου εφταιγε αλλωστε η καινουρια κοπελιτσα?
τιποτα απολυτως και ισα ισα, εγω θα φαινομουνα μαλακας σε αυτην.
για να τελειωνω...
σταματηστε να κρυβεστε και να προσποιειστε καποιον αλλον, αυτον που δεν ειστε η' αυτον που θα θελατε να ειστε. θα φανειτε μαλακες απο χιλιομετρα.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ... πραγματικα ομως βρειτε τα.

για το τελος... καψουρα δεν ειχα, αλλα τη γουσταρα παρα πολυ.
AYTO ακριβως σαν οδηγος ποστ-....φιλε νασαι καλα...

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
να γραψω και εγω τις μαλα@@ μου οπως ειπα...αν και η πρωτη κανονικα λογο ηλικιας στα 16,5 δεν πιανεται αλλα ηταν ηττα γιατι δεν ηξερα.
λοιπον η πρωτη γκομενα στα 16,5 --στα 90ς...βασικα πεσιμο απο αυτην σε παρτυ τοτε...οχι πολυ μεγαλο διαστημα μαζι,εν συντομια μου την εκανε...στεναχωρια 1-2 βδομαδες οχι τραγικα πολυ, η ηττα ηταν ενω την ειχα ξεχασει και ειχα στα 17 ετοιμη γκομενα σε κορμι απο αλλο πλανητη λες και ο σκηνοθετης της ζωης με ειχε βαλει στοχο με παιρνει το πουτανακι τηλεφωνο ,μια βδομαδα πριν κανω κατι με την αλλη(καμια σχεση η μια γκομενα με την αλλη 20χμ αποσταση),και τι κανω....αφηνω την αλλη δεν βγαινω και γυρναω στο πουτανακι...(γαμαω..)οκ...ομως η ΗΤΤΑ+++χανω την καινουργια και κλασσικα το πουτανακι οπως αποδειχτηκε δεν αλλαζει...
αυτο μου γαμησε την ψυχολογια δεν εμπιστευτικα ποτε 100% ξανα μπορει στο 90%-80%.....
το οφελος ΔΕΝ ξαναγυρισα στο μελλον πισω για καμια δεν παει να επαιρνε 100 τηλεφωνα..δεν παει να γουσταρα το κρατησα αυτο---μερικες φορες μπορει ναταν κ λαθος γιατι παιξαν ψιλο τσακωμοι μικροι κ ισως αρκετες αξιζαν 2 ευκαιρια, η ακομη ημουν πολυ εγωιστης...αλλα το μυαλο κλειδωσε ετσι απο τοτε-
ακομη μου χει μεινει αποθυμενο το αλλο γκομενακι οχι για το γαμησι..αλλα οχι μια ΚΑΡΙΟΛΑ μου στερησε μια ευκαιρια..βεβαια η επιλογη να γυρισω πισω ηταν δικη μου...& βασικα καμια φορα παιζει και η μοιρα ρολο αν κ δεν πιστευω σε αυτα...4 μερες μετα να επαιρνε πχ θα ημουν ηδη με την αλλη...--
τωρα να πω δεν μετανιωνω κτλ...το νεαρο της ηλικιας και βασικα η τυχη...ομως εμαθα αρκετα ασχετα αν δεν γυρισα πισω για καμια αλλη,αυτο ηταν το καλο, το αλλο κακο ισως μου ανεβασε πολυ εγωισμο και περηφανεια μετα...και εξαφανισε η μειωσε την διπλωματια..βασικο συστατικο στο παραμυθιασμα...-----
στο ΜΕΡΟΣ ΙΙ θα γραψω κατι σχετικα προσφατο...αναλυτικα...
ηττες υπηρξαν μικρες πχ εξαφανιση καποιας χωρις λογο..
τυπισσας που αφησα αναγκαστικα...
και διαφορα αλλα τα οποια ηταν 48 ωρες αντε 1 βδομαδα προβληματισμος....
αυτο που γραψα κ αλλο ενα με προβληματισαν πολυ καιρο...

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Άνοιξε και το Κυριακάτικο θέμα μια ήμερα νωρίτερα ,ενταξει άλλοι τα ανοίγουν δυο και τρεις ήμερες ποιο πριν!

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Άνοιξε και το Κυριακάτικο θέμα μια ήμερα νωρίτερα ,ενταξει άλλοι τα ανοίγουν δυο και τρεις ήμερες ποιο πριν!
αμα εχεις υλικο γραψε...εκτος αν εισαι αηττητος!!

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.380
Πόντοι
25.186
Για να φας βαριά ήττα, θα πρέπει να έχεις και βαριές προσδοκίες. Ότι δε θα σε παρατήσει ποτέ, δε θα σε πετάξει από το σπίτι άμα συγκατοικήσετε, δε θα ζητήσει διαζύγιο αν παντρευτείτε κλπ. Όποιος παντρεύεται τη σημερινή εποχή που τα διαζύγια είναι στο θεό και μπορεί να σου πάρει τα παιδιά και να την πληρώνεις μια ζωή, είναι μαλάκας.
ειπες τεραστια κουβεντα "για να φας βαρια ηττα πρεπει να εχεις βαριες προσδοκιες"...
ΤΕΡΑΣΤΙΑ....
Υποκλινομαι γιατι ετσι ειμαστε οι ανδρες σημερα..
νομιζουμε οτι επειδη εμεις αγαπαμε κ δινομαστε ολοκληρωτικα, το ιδιο θα κανουν κι οι γυναικες, οι οποιες ειναι πλεον στυγνες φεμινιστριες.
Θα διαφωνησω για το "οποιος παντρευεται, ειναι μαλακας"..
υπαρχουν ακομα γυναικες που τιμανε το φυλο τους αλλα τις κυνηγαμε με το δικανο για να τις βρουμε..

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Καλά, ακόμα τα θυμάσαι;Εδώ ξεχνάω τι έγινε πριν 3 χρόνια. :2funny:
τυπε τυχαινει ισως επειδη ηταν 1 γκομενα(δημοτικο δεν πιανεται χααχαχαχααχα).....δεν ξερω..βασικα οτι εξ αιτιας της εχασα μια πολυ καλυτερη-
ξεχναω 9αρια ακομη και κοντα στο δεκα.. ξεχναω .ονοματα γαμησια κουβεντες ,ακομη και πως την γνωρισα καποια...κτλ....
αυτη εμεινε...αυτη κ ενα μπαζο πριν λιγα χρονια....ανεξηγητο...

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: vril
OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Την δεύτερη πιο επώδυνη ερωτική απογοήτευση της ζωής μου την βίωσα πρόσφατα και συγκεκριμένα στα 41 μου. Εν συντομία, ήταν γνωριμία από speed date στην οποία πηγαίναν όλα πρίμα και ξαφνικά μου έκανε gosting.
Δεν έχω χρόνο και διάθεση να γράψω λεπτομέρειες αλλά αυτό που θέλω να σας μεταφέρω ως εμπειρία είναι το ότι το συναίσθημα δεν ελέγχεται. Ο Μαζωνάκης στο τραγούδι "Στον έρωτα" τα λέει όλα.
Από τότε έχω γίνει σκληρός με τις γυναίκες και μοναδικό μου ενδιαφέρον είναι να πηδήξω στο πρώτο, άντε στο δεύτερο το πολύ ραντεβού και για να μπορώ να διεκδικήσω κάτι τέτοιο φτιάχνω τις κατάλληλες προϋποθέσεις, όπως τόπο εξόδου και ώρα αυτής. Τέλος, να γνωρίζεται πως οι γκόμενες μιλάνε και βγαίνουν ταυτόχρονα με πολλούς orbiters και δεν αξίζει να τις εμπιστευόμαστε ούτε να τους συμπεριφερόμαστε καλά.
το gosting ειναιο τι πιο πουστικο υπαρχει, καθαρα γυναικεια συμπεριφορα, ελαχιστοι αντρες το κανουν σε γυναικα....
και οποιος αντρας το κανει ειναι πουσταριο!!!---
βασικα στο gosting οι σκεψεις ειναι διαφορες απο το τι εγινε..τι εκανα? εως το πηγε νοσοκομειο(για πρωτες μερες)--
αυτα τα αναμεικτα συναισθηματα τσακιζουν...η τσαντιλα φευγει η καυλα φευγει..ακομη και η καψουρα φευγει..
στο gosting παιζεις μονο αμυνα...κ δεν ξερεις γιατι--για αυτο λεγεται silence treatment συνηθως την κανουν οι ψυχοπαθεις η ναρκισσοι--
συμπληρωνω δεν θες καποια σηκωσε το τηλεφωνο και πες το...
τωρα δυσκολα αν εχεις γαμησει καποια με πολυ παραμυθι και μετα θες να φυγεις...και εκει παλι το φερνεις οπως θες αντι να μην απαντας καθολου..

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
301
Πόντοι
21
τυπε τυχαινει ισως επειδη ηταν 1 γκομενα(δημοτικο δεν πιανεται χααχαχαχααχα).....δεν ξερω..βασικα οτι εξ αιτιας της εχασα μια πολυ καλυτερη-
ξεχναω 9αρια ακομη και ενα κοντα στο δεκα.. ξεχναω .ονοματα γαμησια κουβεντες ,ακομη και πως την γνωρισα καποια...κτλ....
Λογικο να σε γαμησαν τα μπαζα. Εξαλλου μονο αυτα γαμανε

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
ξεχναω 9αρια ακομη και ενα κοντα στο δεκα.. ξεχναω .ονοματα γαμησια κουβεντες ,ακομη και πως την γνωρισα καποια...κτλ....
Μικρός τότε, πρώτη σου γκόμενα, λογικό να σε έχει επηρεάσει τόσο.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Μικρός τότε, πρώτη σου γκόμενα, λογικό να σε έχει επηρεάσει τόσο.
τυπε δεν στεναχωρηθηκα υπερβολικα 1 βδομαδα...εμενα με χαλασε που γυρισα πισω...στο τσακ πριν φαω το αλλο μουνετο σοβαρα/σοβαρη γκομενα κουκλα...και ετσι την εχασα---δηλαδη εκανα το αντιθετο που επρεπε...

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
το ταβανι σου απαντουσε;
εαν ναι, να ξερεις οτι επρεπε να πας και σε ψυχιατρο
ελα τυπε μην το γαμας η οτι δεν καταλαβαινεις...η φαση οτι ηταν μονος κ μιλαγε στον τοιχο μεταφορικα..η ειχε ερθει τοση ατονια που δεν κουνιονταν

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
ελα τυπε μην το γαμας η οτι δεν καταλαβαινεις...η φαση οτι ηταν μονος κ μιλαγε στον τοιχο μεταφορικα..η ειχε ερθει τοση ατονια που δεν κουνιονταν
παραδεχτηκα σε προηγουμενο μου ποστ οτι εγραψα μια μαλακια

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
@ jim28
Οι γυναίκες που πάνε σε speeddating στην Ελλάδα, όπως και όσες παίζουν σε tinder,badoo κλπ, συνήθως έχουν θέματα. Πέραν αυτού τους δίνεται η πολυτέλεια της επιλογής, ακόμα και στη χειρότερη, οπότε βγαίνουν με διάφορους ταυτόχρονα.
Και εσείς λοιπόν να κάνετε το ίδιο, βγειτε με 2-3 ταυτόχρονα αν μπορείτε, και διαλέξτε.

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
301
Πόντοι
21
@ jim28
Οι γυναίκες που πάνε σε speeddating στην Ελλάδα, όπως και όσες παίζουν σε tinder,badoo κλπ, συνήθως έχουν θέματα.
Εκτος απο αυτο ειναι και μπαζα τελευταιας διαλογης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom