οκ ας κανω την καταθεση ψυχης μου και εγω.
εφαγα ΜΕΓΑΛΗ στεναχωρια με την πρωτη μου σχεση.
οταν λεω μεγαλη, το εννοω.
απο τη στεναχωρια μου εχασα ενα μερος των μαλλιων μου και μου σκασανε απο το πουθενα κατι αυτοανοσα. μεχρι τοτε ημουν ΤΕΡΑΣ υγειας... και τωρα ειμαι εννοειται κατα 99%.
ημασταν μεσα στο μελι χωρις κανενα τσακωμο, ολοι μας ζηλευανε, να μου λεει τα καλυτερα και την επομενη μερα χαθηκε απο προσωπου γης.... ετσι ξαφνικα.
τι μηνυματα, τι τηλεφωνα... τιποτα απολυτως και καμια απαντηση.
τον πρωτο καιρο ημουν ενα με το πατωμα, δεν ηθελα να βλεπω ανθρωπο, κλειστηκα σπιτι μου και εννοειται "εχασα" το παπαρι μου. το ειχα μονο για κατουρημα.
αν δεν υπηρχε αυτη η αναγκη, καλλιστα θα νομιζα οτι δεν ειχα τιποτα εκει κατω.
οταν καπως συνηρθα απο τη στεναχωρια, πηγα αναγκαστικα σε γιατρο για τα αυτονανοσα και για το μαλλι.
μου εδωσε ενα καρο ειδικα σαμπουαν και αλοιφες, μετα απο εξετασεις και δειγμα που μου πηρε απο το κεφαλι.
αφου τα χρησιμοποιησα ολα, προκοπη δεν ειδα.
αποφασισα λοιπον οτι το προβλημα θα το λυσω μονος μου.
εγω και ο εαυτος μου.
εκατσα κατω για μερες και μιλουσα με το ταβανι... εμενα δηλαδη.
εψαξα πολυ μεσα μου... ειδα τι θελω, τι ψαχνω, τι δε θελω, τι μου αρεσει, τι οχι, τι μου τη σπαει, γιατι μου τι σπαει, γιατι δε θελω, γιατι θελω, γιατι αυτο, γιατι εκεινο, γιατι οχι αυτο, γιατι οχι εκεινο κτλπ.
με λιγα λογια τα βρηκα με τον εαυτο μου και η κατασταση βελτιωθηκε απο μονη της κατακορυφα, λογω ψυχολογιας.
υπ'οψιν τα αυτοανοσα δε φευγουν τελειως, κρυβονται... και με την πρωτη ευκαιρια βγαινουν στην επιφανεια. το κουμανταρεις αυτο ομως, αλλα το μαλλι ξαναβγηκε
δεν κολλησα εκει, συνεχισα παρακατω και εκανα σχεσεις, αλλα ποτε δε δημιουργησα προβλημα στην επομενη κοπελα για να ξαλαφρωσω.
τι θα μου εφταιγε αλλωστε η καινουρια κοπελιτσα?
τιποτα απολυτως και ισα ισα, εγω θα φαινομουνα μαλακας σε αυτην.
για να τελειωνω...
σταματηστε να κρυβεστε και να προσποιειστε καποιον αλλον, αυτον που δεν ειστε η' αυτον που θα θελατε να ειστε. θα φανειτε μαλακες απο χιλιομετρα.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ... πραγματικα ομως βρειτε τα.
για το τελος... καψουρα δεν ειχα, αλλα τη γουσταρα παρα πολυ.