Νέα

Βαριές ήττες (καψούρα) από το αντίθετο φύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.967
Πόντοι
27.261
δεν μπορεις σε 5 γραμμες να καταλαβεις ολα...φταιει αλλα τη χρονικη περιοδο ειχε θολουρα να δει-το χαιβανι δεν ισχυει..στο μυαλο της ισως..να νομιζε-
απο τη στιγμη που γραφεις κατι, απο αυτο που γραφεις, θα καταλαβει ο αλλος για να σου απαντησει.
οφειλεις λοιπον να γραψεις οσο πιο κατανοητα γινεται.
ετσι οπως τα εγραψε λοιπον, αυτο μου εδωσε να καταλαβω.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.482
Πόντοι
2.306
οκ ας κανω την καταθεση ψυχης μου και εγω.
εφαγα ΜΕΓΑΛΗ στεναχωρια με την πρωτη μου σχεση.
οταν λεω μεγαλη, το εννοω.
απο τη στεναχωρια μου εχασα ενα μερος των μαλλιων μου και μου σκασανε απο το πουθενα κατι αυτοανοσα. μεχρι τοτε ημουν ΤΕΡΑΣ υγειας... και τωρα ειμαι εννοειται κατα 99%.
ημασταν μεσα στο μελι χωρις κανενα τσακωμο, ολοι μας ζηλευανε, να μου λεει τα καλυτερα και την επομενη μερα χαθηκε απο προσωπου γης.... ετσι ξαφνικα.
τι μηνυματα, τι τηλεφωνα... τιποτα απολυτως και καμια απαντηση.
τον πρωτο καιρο ημουν ενα με το πατωμα, δεν ηθελα να βλεπω ανθρωπο, κλειστηκα σπιτι μου και εννοειται "εχασα" το παπαρι μου. το ειχα μονο για κατουρημα.
αν δεν υπηρχε αυτη η αναγκη, καλλιστα θα νομιζα οτι δεν ειχα τιποτα εκει κατω.
οταν καπως συνηρθα απο τη στεναχωρια, πηγα αναγκαστικα σε γιατρο για τα αυτονανοσα και για το μαλλι.
μου εδωσε ενα καρο ειδικα σαμπουαν και αλοιφες, μετα απο εξετασεις και δειγμα που μου πηρε απο το κεφαλι.
αφου τα χρησιμοποιησα ολα, προκοπη δεν ειδα.
αποφασισα λοιπον οτι το προβλημα θα το λυσω μονος μου.
εγω και ο εαυτος μου.
εκατσα κατω για μερες και μιλουσα με το ταβανι... εμενα δηλαδη.
εψαξα πολυ μεσα μου... ειδα τι θελω, τι ψαχνω, τι δε θελω, τι μου αρεσει, τι οχι, τι μου τη σπαει, γιατι μου τι σπαει, γιατι δε θελω, γιατι θελω, γιατι αυτο, γιατι εκεινο, γιατι οχι αυτο, γιατι οχι εκεινο κτλπ.
με λιγα λογια τα βρηκα με τον εαυτο μου και η κατασταση βελτιωθηκε απο μονη της κατακορυφα, λογω ψυχολογιας.
υπ'οψιν τα αυτοανοσα δε φευγουν τελειως, κρυβονται... και με την πρωτη ευκαιρια βγαινουν στην επιφανεια. το κουμανταρεις αυτο ομως, αλλα το μαλλι ξαναβγηκε :eyebrows:
δεν κολλησα εκει, συνεχισα παρακατω και εκανα σχεσεις, αλλα ποτε δε δημιουργησα προβλημα στην επομενη κοπελα για να ξαλαφρωσω.
τι θα μου εφταιγε αλλωστε η καινουρια κοπελιτσα?
τιποτα απολυτως και ισα ισα, εγω θα φαινομουνα μαλακας σε αυτην.
για να τελειωνω...
σταματηστε να κρυβεστε και να προσποιειστε καποιον αλλον, αυτον που δεν ειστε η' αυτον που θα θελατε να ειστε. θα φανειτε μαλακες απο χιλιομετρα.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ... πραγματικα ομως βρειτε τα.

για το τελος... καψουρα δεν ειχα, αλλα τη γουσταρα παρα πολυ.
Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει εδώ μέσα!!!! Πραγματικά ότι περνάει ο καθένας πρώτα πρέπει να τα βρει με τον εαυτό του και να το παλέψει ο ίδιος!

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Υπάρχουν πολλά στάδια καψούρας, το δικό μου έφτανε σε σημείο που αν μου έλεγε να την κάνουμε από αυτό το μάταιο κόσμο αγκαλιά σαν μαλάκας και αγαπούλης που ήμουν θα ακολουθούσα! Ζήλιες και σκηνικά δεν έκανα ποτέ όσο και να προσπαθούσε να με τσιτώσει (σίγουρα δε με κεράτωσε αλλά όταν ήμασταν μαζί το έπαιζε ντίβα) αλλά πάντα κατάφερνε να μου γαμά την ψυχολογία και να νοιώθω λίγος ίσως επειδή ποτέ δεν έδειχνε ευχαριστημένη ή δεν έβλεπα αυτό που ήλπιζα. Εγώ από την άλλη ζούσα σε μια ψευδαίσθηση του πως την ήθελα και όχι του πως ήταν. Όσο πατριωτικά και να το είχα πάρει να την αλλάξω κερδίζοντας 'την, δεν είχα τύχη απλά καθυστερούσα το αναπόφευκτο. Είναι αλήθεια δεν ταιριάζαμε σχεδόν σε τίποτα αλλά εγώ ήθελα να το αλλάξω. Για αυτό όταν το τελείωσα ένοιωσα πέραν από ανακούφιση και μια ΗΤΤΑ! (αφού δεν κατάφερα να τα φέρω όπως τα ονειρευόμουν) Λόγω της ήττας μου πήρε καιρό να ανακάμψω κυρίως συναισθηματικά και σε θέμα αυτοπεποίθησης. Θεωρούσα ότι τα έκανα όλα λάθος και ότι της ήμουν λίγος. Στην πραγματικότητα απλά δεν ταιριάζαμε και το σεξ από απόλαυση που ήταν και για τους 2 μας κατέληξε να είναι αγγαρεία. Ο χρόνος γιατρεύει όντως αλλά πάντα θα ήθελα να τις δείξω πόσο λάθος ήταν και τι έχασε. Πάντα θα σκέφτομαι ότι θα ήθελα άλλη μια προσπάθεια όσο καιρός και να έχει περάσει (εξού και η καψούρα) αλλά όσο θεόμουνο και να τη θεωρούσα ο σκορπιός είναι στη φύση του να σε τσιμπήσει. Γενικά βάζοντας την αξιοπρέπεια μου πάνω από όλα το αντιμετώπισα και πιστεύοντας ότι το ξαναζεσταμένο δεν λέει κρατώ αποστάσεις γιατί η τύπισσα ήταν καψούρα μεγάλη.
Τα τελευταία χρόνια που και που απλά αναρωτιέμαι τι να γίνεται αλλά μακριά και ζωντανοί. Στην τελική ήταν μια έντονη και απίστευτη περίοδος που τελείωσε για καλό και των 2 αλλά κυρίως δικό μου. Η συνέχεια μετά από αυτό απλά πιο ήρεμη και σε μεγάλα διαστήματα μοναχική αλλά ασφαλής.
ΣΤΗΝ τελικη δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο την ψυχικη υγεια,ισσοροπια,και ηερμια στα βασικα-
δεν λεμε τυπικες σχεσεις ρουτινας αυτες δεν καλυπτουν τιποτα ουτε καν το σεξ-
ομως στην ζυγαρια παθος εμμονη καψουρα πες το οπως θες ΕΝΑΝΤΙΟΝ γαληνης-αξιοπρεπειας παντα το 2 ειναι το καλυτερο---
η μαλακια δεν ξερω για τους αλλους...ενω απο καποια αποψη ειναι μια ανυποφορη περιδος οταν την βιωνεις...συναμα ειναι και μια περιοδος που σου βγαζει απιστευτη ενεργεια νιωθεις πιο ζωντανος να το πω απλα--
οταν κοβεις ομως μενει μονο το ανυποφορο κομματι---συν το χειροτερο η εσωτερικη μαχη...ΤΑ πως ,γιατι,αν---κτλ..
Η αλλη ειναι οπως ειναι παντοτε δεν αλλαζει κατι και αυτο το δεχομαστε η το βλεπουμε μετα..το δυσκολο κομματι ειναι οι μικρες αλλαγες που εγιναν σε εμας που υπο αλλες συνθηκες δεν θα τις καναμε...και το πιο βασικο ουτε καταλαβαμε πως---
ουτε θεμα εμπειριας ειναι απλα οι καταστασεις την λαθος χρονικη στιγμη κουμπονουν τελεια σαν μια τελεια καταιγιδα----

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Πίσω απ όλα κατά τη γνώμη μου κρύβεται ένας πληγωμένος εγωισμός και μια ριγμένη αυτοεκτίμηση.
Αυτό συμβαίνει γιατί όταν κάποιος νοιώθει έλξη,θεωρεί πως είναι μόνο αυτός και ο στόχος του.
Δύσκολα δέχεται πως υπάρχουν και άλλοι διεκδικητές και πως ο στόχος...έχει κι άλλες επιλογές...

Πίσω από αυτό το οικοδόμημα κρύβονται
-η πίκρα μας όταν δε γαμάμε κάποια που μας αρέσει...γιατί ξέρουμε πως με σιγουριά κάποιος άλλος θα τη γαμήσει...
-η ζήλια μέσα στη σχέση...γιατί ξέρουμε πως αν για κάποιο λόγο η γκόμενα βαρεθεί ή μας κάνει να νοιώσουμε λίγοι για εκείνη...πως κάποιος άλλος διεκδικητής πλησίασε την ερωτική φωλιά μας...
-ο φόβος να κοιτάξουμε τον εαυτό μας κατάματα και να τον δούμε όχι μόνο με τα θετικά του σημεία,αλλά και με τις ατέλειές του.
Οι ατέλειες θέλουν δουλειά για να βελτιωθούν...και πάλι να αλλάξουμε ριζικά ΔΕ γίνεται...
Άρα μαζί με την αυτοβελτίωση που συχνά αναφέρεται,παίζει ρόλο και η αγάπη για τον εαυτό μας όπως είναι την τρέχουσα στιγμή...
Όχι να τον απορρίπτουμε και να τον χτυπάμε κι εμείς από πάνω...φτάνει ο πόνος της απόρριψης που είναι ήδη δυσβάσταχτος...
Εκεί θέλει εμείς οι ίδιοι να βρούμε το κουράγιο να μας "αγκαλιάσουμε" με αγάπη και να μαζέψουμε τα συντρίμια μας...να τα κολλήσουμε προσπαθώντας να οικοδομήσουμε κάτι δυνατότερο...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.395
Πόντοι
3.346
ΠΩ ρε φιλε τι μου θυμισες!!!
αρχικα φιλε επραξες πολυ σωστα μενει ενα αποθυμενο, αλλα οι αποφασεις επιλογες δεν εχουν αναδρομικη ισχυ τις περνουμε εκεινη την χρονικη περιοδο.
το ιδιο ισχυει και για επαγγελματικα...αν αλλαζα δουλεια---μετανιωσα που αλλαξαδουλεια κτλ....
περιπου τοτε στην ιδια ηλικια..με εσενα γουσταρα την αδελφη ενος φιλου μου κολλητου,αδελφικου..
το κολλημα ηταν οτι ηξερα τους γονεις του,πηγαινα σπιτι του..ημασταν σαν αδελφια.
η σκεψη ηταν αν στραβωσει θα εχω θεμα φιλιας..τους γονεις της του ξερω...ηθικες μαλακιες γενικα..
δεν ημουν και σιγουρος 100% οτι θα καθονταν δεν την εβλεπα και για γαμησι..η κοπελα ηταν σοβαρη, μουναρα για την εποχη...----
βγαιναμε μια παρεα μαζι καποια στιγμη πριν βγουμε ενα σαββατο σκεφτηκα να εκδηλωθω..ομως την ειδα 1 φορα με τον αλλο φιλο του κολητου...--εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου τοτε...
δεν το θεωρω ηττα, γιατι για μεγαλο διαστημα σκεφτηκα ασχετα το ναι η οχι,και ισως εκεινη την μερα να μην ελεγα και τιποτα!!!
και ηταν κατι που εκατσε ετσι,γιατιαρχικα μια μερα μου λεει θα φερω και την αδελφη μου..μου την φορτωσαν γονεις..χααχαχαχα!!!! οταν την @@@!!!!!!----
δεν μετανιωνω αυτο που με τρωει σημερα γιατι το σημερα μετραει ειναι οτι δεν ξερω αυτο το ΑΝ...
BTW η καταληξη με τον αλλο πηγε γαμο+παιδια διαζυγιο(την γαμησε οικονομικα+συναισθηματικα)....αρχικα ειπα οκ και ο αλλος τυπος ηταν σωστο ατομο και ειπα ενταξει μεσα μου...δεν περιμενα να της φερθει ετσι----
με τον φιλο μιλαμε ακομη...ασχετα αν εχουμε κοψει τα πολλα-πολλα....
---
και παλι φιλε επραξες σωστα αναλογα την χρονικη στιγμη και καταστασεις..αν ηταν απλα αδελφη γνωστου..παει αλλιως.....
το οτι μετα απο χρονια σε εκλασε...ΛΟΓΙΚΟ οι γυναικες ειναι σαν τα φαναρια.....πρασινο περνας...μετα εχουν το κοκκινο----μονιμα, θεωρουν οτι δεν αρπαξες την ευκαιρια...δεν εχουν την λογικη ομως να καταλαβουν το λογο μερικες φορες..----
π.χ αντιστροφα μια γκομενα θα πηδαγε τον αδελφο της κολητης της...ανετα-εχουν αλλη λογικη-
Φιλε το θεμα ειναι οτι πηγαινα με αυτοπεποιθηση..
σχεδον το ειχα σιγουρακι οτι τουλαχιστον θα την πηδηξω!
* εχθες γιορταζε τις εστειλα ευχες στα σοσιαλ..αλλα ακομα δεν απαντησε, ενω ειδα οτι σε αλλους το εκανε
Λες παλι να εφαγα γραψιμο?

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Φιλε το θεμα ειναι οτι πηγαινα με αυτοπεποιθηση..
σχεδον το ειχα σιγουρακι οτι τουλαχιστον θα την πηδηξω!
* εχθες γιορταζε τις εστειλα ευχες στα σοσιαλ..αλλα ακομα δεν απαντησε, ενω ειδα οτι σε αλλους το εκανε
Λες παλι να εφαγα γραψιμο?
ΤΥΠΙΚΑ το ξεχνας και ποτε μην γυρνας πισω..δεν την πηδηξα κτλ..οκ μερικες φορες η πολλες χανουμε φοβερες ευκαιριες, αλλα να το σκεφτεσαι σου κανει την διαθεση πιο χαλια, αστο γαμα το---
και σε μερικες κραχτες περιπτωσεις να λες" δοξα το θεο που δεν την ΓΑΜΗΣΑ"...
ακουγεται παλαβο, το ειχα ακουσει πριν πολλες δεκαετιες κ ελεγα καλα μαλακας ειναι???? Το εβλεπα καθαρα σαν ΝΟΥΜΕΡΟ..1,2...50 .......ομως η ατακα ηταν πολυ σοφη...σε μερικες περιπτωσεις το εφαρμοσα δεν ειναι μπλοφα ,σε εαυτο μας για την χαμενη ευκαιρια απλα μερικες φορες ειναι σωστη ατακα-----
στα σοσιαλ κ να σου απανταγε δεν εχει σημασια μερικα πληκτρα...(ποτε μην δινεται μεγαλη σημασια..τα λογια θετικα η αρνητικα λεγονται με τεραστια ευκολια)...face2 face panta η τουλαχιστον σε τηλεφωνο----

Peter Pan(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2020
Κριτικές
14
Like
1.197
Πόντοι
371
TYΠΕ γραφεις δεν ξερω πως& γιατι την καψουρευτικα=ΤΟ κλειδι....γιατι ειναι καθαραεγκεφαλικο, τις πιο πολες φορες μας τραβαει η εμφανιση η 1 ματια κατι πανω της τελικα φατσα,βυζια ,,,κωλο...οταν δεν ξερεις τι ειναι αυτο ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ-
ΒΑΣΙΚΑ δεν φταιει και αυτη οκ? εσυ ειπες ψεμματα(δεκτο σχεση εξ αποστασεως δυσκολη)---
στραβωσε βασικα μπορει να χε θεμα εμπιστοσυνης ΠΡΙΝ απο σενα.-
ετσι και αλλιως αμερικη-ελλαδα χαοτικη αποσταση-
σε αναλογη περιπτωση με γκομενα που μιλαω 1-2 το χρονο τωρα το αφησα, ηξερα την καταληξη..εχει παντρευτει τωρα, βασικα ουτε καν μπηκα στο κοπο να παω να την δω-
το ΑΝΤΙΟ το λεμε η το εισπρατουμε οταν τα πραγματα ειναι ενταξει δεν υπαρχει πικρα,ενταση,τσακωμος...
αν και θα μπορουσε να ακουσει την δικη σου μερια..αλλα ξενερωσε οποτε αντιο η οποια δικαιολογια δεν θα χε σημασια-
σε πολυ προσφατο...που μου ετυχε της ειπα ασε με ησυχο δεν γουσταρω να σε ξαναδω...θα μπορουσα να κανω gosting η να απανταω μετα απο 2 μερες οσπου να σβησει...προτιμω την εξηγα παντοτε αν και η συγκεκριμενη δεν αξιζε ουτε αυτο γιατι ηταν πολυ ξεφτιλα φαση.
btw ποτε μην μπλοκαρετε καποια...δηλωνει θυμο,αδυναμια..κτλ....αφηστε την να ψηνεται στα ζουμια της οσπου να τα παρατησει...να στελνει η της αφηνετε μια ΕΛΠΙΔΑ οτι καποια στιγμη θα σας περασει-
αν εχει γινει χοντρη μαλακια no mercy!!! οι πιο πολλες το 90% δεν εχουν καν τυψεις-
Μια διόρθωση μόνο. Είναι ghosting (από το φάντασμα) και όχι gosting. Είναι ανώριμη συμπεριφορά που δείχνει έλλειψη σεβασμού στα αισθήματα του θύματος.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.395
Πόντοι
3.346
ΤΥΠΙΚΑ το ξεχνας και ποτε μην γυρνας πισω..δεν την πηδηξα κτλ..οκ μερικες φορες η πολλες χανουμε φοβερες ευκαιριες, αλλα να το σκεφτεσαι σου κανει την διαθεση πιο χαλια, αστο γαμα το---
και σε μερικες κραχτες περιπτωσεις να λες" δοξα το θεο που δεν την ΓΑΜΗΣΑ"...
ακουγεται παλαβο, το ειχα ακουσει πριν πολλες δεκαετιες κ ελεγα καλα μαλακας ειναι???? Το εβλεπα καθαρα σαν ΝΟΥΜΕΡΟ..1,2...50 .......ομως η ατακα ηταν πολυ σοφη...σε μερικες περιπτωσεις το εφαρμοσα δεν ειναι μπλοφα ,σε εαυτο μας για την χαμενη ευκαιρια απλα μερικες φορες ειναι σωστη ατακα-----
στα σοσιαλ κ να σου απανταγε δεν εχει σημασια μερικα πληκτρα...(ποτε μην δινεται μεγαλη σημασια..τα λογια θετικα η αρνητικα λεγονται με τεραστια ευκολια)...face2 face panta η τουλαχιστον σε τηλεφωνο----
Τωρα ετσι κι αλλιως δεν περιμενω τιποτα...ειναι παντρεμενη! * απαντησε στο σχολιο μου.
Απλα ξερεις τι γινεται, περασαν απο την ζωη μου και θα περασουν αρκετες κοπελες,ειτε σε σχεση ειτε ιεροδουλες.
Αυτο ομως που με ακολουθει και θα συνεχισει για πολλα χρονια ακομα .. εννω τοτε θα μπορουσα για πλακα να παω μαζι της οποτε ηθελα..
Μετα με πιο ευνοικες συνθηκες..εφαγα γραψιμο.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Πίσω απ όλα κατά τη γνώμη μου κρύβεται ένας πληγωμένος εγωισμός και μια ριγμένη αυτοεκτίμηση.
Αυτό συμβαίνει γιατί όταν κάποιος νοιώθει έλξη,θεωρεί πως είναι μόνο αυτός και ο στόχος του.
Δύσκολα δέχεται πως υπάρχουν και άλλοι διεκδικητές και πως ο στόχος...έχει κι άλλες επιλογές...

Πίσω από αυτό το οικοδόμημα κρύβονται
-η πίκρα μας όταν δε γαμάμε κάποια που μας αρέσει...γιατί ξέρουμε πως με σιγουριά κάποιος άλλος θα τη γαμήσει...
-η ζήλια μέσα στη σχέση...γιατί ξέρουμε πως αν για κάποιο λόγο η γκόμενα βαρεθεί ή μας κάνει να νοιώσουμε λίγοι για εκείνη...πως κάποιος άλλος διεκδικητής πλησίασε την ερωτική φωλιά μας...
-ο φόβος να κοιτάξουμε τον εαυτό μας κατάματα και να τον δούμε όχι μόνο με τα θετικά του σημεία,αλλά και με τις ατέλειές του.
Οι ατέλειες θέλουν δουλειά για να βελτιωθούν...και πάλι να αλλάξουμε ριζικά ΔΕ γίνεται...
Άρα μαζί με την αυτοβελτίωση που συχνά αναφέρεται,παίζει ρόλο και η αγάπη για τον εαυτό μας όπως είναι την τρέχουσα στιγμή...
Όχι να τον απορρίπτουμε και να τον χτυπάμε κι εμείς από πάνω...φτάνει ο πόνος της απόρριψης που είναι ήδη δυσβάσταχτος...
Εκεί θέλει εμείς οι ίδιοι να βρούμε το κουράγιο να μας "αγκαλιάσουμε" με αγάπη και να μαζέψουμε τα συντρίμια μας...να τα κολλήσουμε προσπαθώντας να οικοδομήσουμε κάτι δυνατότερο...
ΩΡΑΙΟ ποστ γεματο αληθειες...
στα πρωτα...δεν ξερω πως θα ακουστει εχω μαθει τον εαυτο μου να μην ζηλευει, αν καποιος γαμαει καποια που γουσταρα...το εξεταζω πχ αν την προλαβε πρωτος..γιατι αργησα.κτλ κτλ...η μονη περιπτωση που θα με πειραξει ειναι αν την φαει καποιος "κατωτερος" οχι οικονομικα-εμφανιση..αυτα που λενε ολοι(την γαμησε ο εργατης της πισινας!!χαχαχαχ) σαν ανθρωπος ολο το πακετο(σωμα,λεφτα,χαρακτηρα πως της φερεται κτλ)..εκει με πειραζει πχ εχασα απο 1 κουρουμπελο που κανονικα δεν θα επρεπε γιατι δειχνει τι ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ η γκομενα ανεξαρτητα εμενα δεν μιλαω εγωιστικα---
--ζηλεια στην σχεση δεν μου αρεσει να με πιεζουν -τσεκαρουν οποτε αποφευγω να το κανω και εγω αλλα οχι παντα-
στο τελευταιο κομματι σε ενα χωρισμο η κλασιμο η απορριψη αν καποια πει ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΣΤΩ ΑΡΝΗΤΙΚΗ δεν θα πρεπει να θυμωσουμε...αν τα βαλουμε κατω και εχει δικιο μας εκανε καλο τελικα---
ο καθενας μας ειναι διαφορετικος και αυτο δεν καταλαβαινουν πολλοι 1 ακριβως ιδια κατασταση εχει 10 λυσεις οχι 1 απο 10 ανθρωπους....-
πολυ σπανια να ριξω τις αμυνες μου αλλα οταν εχει συμβει ελαχιστες φορες εχω χασει την μπαλα--
και ειναι παρολογο να ξεπερνας ενα 9.5 και να κολας σε ενα 5-6...!!!
παρολο να μην θυμασαι τοσο εντομα μια που περναγες καλα & να θυμασαι την πουτανια απο καποια αλλη που δεν λεω εγωστικα που 9 στις 10 δεν θα της εδινες καν σημασια...
καμια φορα ζηλευω τα ατομα(αυτο που φαινεται δηλαδη γιατιποτε δεν ξερεις)..που εχουν το μυαλο σαν ζυγαρια..τοσα θα δωσω τοσα θα παρω...εχουν οδηγο μονο την λογικη και εχουν μηδενισει το συναισθημα,φιλοτιμο, πειτε οπως θελετε...πολλες φορες θα ηθελα να λειτουργω ετσι αλλα δεν γινεται-

studio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Like
104
Πόντοι
0
Και ποιος δεν έχει καψουρευτεί έστω μια φορά; Μετά μάθαμε όμως.

johny7gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Καταρχήν, ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα.

Εν έτη λοιπόν 2007 συνάδελφος μου την έπεσε στεγνά κι εγω όντας μόνος εκείνη την περίοδο την καψουρεύτηκα άσχημα. Δε με ένοιαξε ούτε που μου έριχνε 6 χρόνια, ούτε που είχε γκόμενο πρώην συνάδελφο και τον ήξερα, τίποτα απολύτως. Εκείνη τη στιγμή μιλούσε το αλκοόλ. Κόλησα τόσο άσχημα, ίσως επειδή ήταν η πρώτη κοπέλα που της άρεσα (έστω και πιωμένη), ίσως επειδή ήμουν μόνος, δε ξέρω. Το αποτέλεσμα ήταν να την κάνω να χωρίσει από τη σχέση της, να προσπαθώ να είμαι μαζί της συνέχεια, να την εξυπηρετώ σε διάφορες υποχρεώσεις της, όπως τη μετακίνησή της από και προς τη δουλειά, να μην διαθέτω χρόνο για φίλους και συγγενείς και άλλα τέτοια που κάνει ένας γνήσιος μουνόδουλος.

Ήταν τέτοια η καψούρα μου για αυτήν που από ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ και το τονίζω αυτό, τις έκανα όλα τα χατήρια. Έλιωνα για πάρτυ της. Και το θεωρούσα και λογικό. Έφτανε στο σημείο απλά να μου ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και εγώ να καυλώνω άσχημα μαζί της. Μετά από 3 χρόνια κατάφερα να τη πείσω να παντρευτούμε. Οπότε και μαζεύαμε χρήματα με σκοπό το 2012 να κάνουμε το μυστήριο το έγγαμου βίου. Οι εργασιακές μου υποχρεώσεις με έστειλαν στην Κω. Οπότε και δε βρισκόμασταν τόσο συχνά.

Εγώ δε πτοήθηκα καθόλου, έκανα το σκατό παξιμάδι, δε χαλούσα τίποτα, μάζευα χρήματα για το γάμο και χρήματα για να πηγαινοέρχομαι στην Αθήνα. Αυτή σε κάποια φάση ξεκίνησε να μην έχει τόσο συχνή επικοινωνία μαζί μου, έγω δλδ φρόντιζα να την παίρνω τηλέφωνο. Επίσης, όταν ερχόμουν με άδεια αυτή έλεγε ότι δε μπορούσε πάρει άδεια. Ώσπου μια μέρα σταμάτησε να απαντα στο τηλέφωνο. Και τι έκανα; ζήτησα άδεια λέγοντας ψέματα (σε τέτοιο επίπεδο έπεσα) και την περίμενα έξω στο κρύο να σχολάσει. Μιλήσαμε, μου είπε ότι δε θέλω να ζήσει σε νησί, θέλει να είναι στην Αθήνα και δε θέλει να είναι μακρυά από τη μάνα της.

Υποθέτω ότι όλα αυτά που είπε ήταν πουτσιλίκια και δικαιολογίες. Υπάρχει αυτό που λένε "Κάρμα". Βούτηξες τη γκόμενα από άλλον; θα στην φάει τη ίδια γκόμενα ένας άλλος τουλάχιστον. Οπότε και την έχασα. Μετά από αυτήν δυσκολεύτηκα πολύ και να κάνω σχέσεις αλλά και να τις διατηρήσω. Τώρα ηρέμησα, έχω τη δική μου οικογένεια και πάμε καλά.

Ποιος φταίει για όλα αυτά; εγώ και ο εαυτός μου. Ουδείς άλλος. Εγώ, εξαιτίας μου γαμήθηκα. Εγώ μετά από το χωρισμό έφτασα να επισκεφτώ και νευρολόγο. Εγώ έβλεπα γυναίκες που να μοιάζουν σε αυτήν και τις κοίταγα καλά καλά γιατί νόμιζα ότι ήταν αυτή. Εγώ ζήτησα συγνώμη από συγγενείς και φίλους για την αδιαφορία μου.

Εν κατακλείδι, σε όσους ανήκουν στους αδύναμους στο διαχειριστούν τέτοια ήττα - καψούρα, η προσωπική μου εμπειρία έδειξε ότι μόνο ο χρόνο γιατρεύει τις πληγές. Να σέβεστε το μούνι, ως πλάσμα του Θεού, αλλά μέχρι εκεί. Μην σας κάνει να τρέχετε πίσω από μια γυναίκα, μη δεχτείτε το παρωπιδισμό σας και ανοιχτέ τα αυτιά και τα μάτια στους γύρω σας.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Καταρχήν, ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα.

Εν έτη λοιπόν 2007 συνάδελφος μου την έπεσε στεγνά κι εγω όντας μόνος εκείνη την περίοδο την καψουρεύτηκα άσχημα. Δε με ένοιαξε ούτε που μου έριχνε 6 χρόνια, ούτε που είχε γκόμενο πρώην συνάδελφο και τον ήξερα, τίποτα απολύτως. Εκείνη τη στιγμή μιλούσε το αλκοόλ. Κόλησα τόσο άσχημα, ίσως επειδή ήταν η πρώτη κοπέλα που της άρεσα (έστω και πιωμένη), ίσως επειδή ήμουν μόνος, δε ξέρω. Το αποτέλεσμα ήταν να την κάνω να χωρίσει από τη σχέση της, να προσπαθώ να είμαι μαζί της συνέχεια, να την εξυπηρετώ σε διάφορες υποχρεώσεις της, όπως τη μετακίνησή της από και προς τη δουλειά, να μην διαθέτω χρόνο για φίλους και συγγενείς και άλλα τέτοια που κάνει ένας γνήσιος μουνόδουλος.

Ήταν τέτοια η καψούρα μου για αυτήν που από ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ και το τονίζω αυτό, τις έκανα όλα τα χατήρια. Έλιωνα για πάρτυ της. Και το θεωρούσα και λογικό. Έφτανε στο σημείο απλά να μου ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και εγώ να καυλώνω άσχημα μαζί της. Μετά από 3 χρόνια κατάφερα να τη πείσω να παντρευτούμε. Οπότε και μαζεύαμε χρήματα με σκοπό το 2012 να κάνουμε το μυστήριο το έγγαμου βίου. Οι εργασιακές μου υποχρεώσεις με έστειλαν στην Κω. Οπότε και δε βρισκόμασταν τόσο συχνά.

Εγώ δε πτοήθηκα καθόλου, έκανα το σκατό παξιμάδι, δε χαλούσα τίποτα, μάζευα χρήματα για το γάμο και χρήματα για να πηγαινοέρχομαι στην Αθήνα. Αυτή σε κάποια φάση ξεκίνησε να μην έχει τόσο συχνή επικοινωνία μαζί μου, έγω δλδ φρόντιζα να την παίρνω τηλέφωνο. Επίσης, όταν ερχόμουν με άδεια αυτή έλεγε ότι δε μπορούσε πάρει άδεια. Ώσπου μια μέρα σταμάτησε να απαντα στο τηλέφωνο. Και τι έκανα; ζήτησα άδεια λέγοντας ψέματα (σε τέτοιο επίπεδο έπεσα) και την περίμενα έξω στο κρύο να σχολάσει. Μιλήσαμε, μου είπε ότι δε θέλω να ζήσει σε νησί, θέλει να είναι στην Αθήνα και δε θέλει να είναι μακρυά από τη μάνα της.

Υποθέτω ότι όλα αυτά που είπε ήταν πουτσιλίκια και δικαιολογίες. Υπάρχει αυτό που λένε "Κάρμα". Βούτηξες τη γκόμενα από άλλον; θα στην φάει τη ίδια γκόμενα ένας άλλος τουλάχιστον. Οπότε και την έχασα. Μετά από αυτήν δυσκολεύτηκα πολύ και να κάνω σχέσεις αλλά και να τις διατηρήσω. Τώρα ηρέμησα, έχω τη δική μου οικογένεια και πάμε καλά.

Ποιος φταίει για όλα αυτά; εγώ και ο εαυτός μου. Ουδείς άλλος. Εγώ, εξαιτίας μου γαμήθηκα. Εγώ μετά από το χωρισμό έφτασα να επισκεφτώ και νευρολόγο. Εγώ έβλεπα γυναίκες που να μοιάζουν σε αυτήν και τις κοίταγα καλά καλά γιατί νόμιζα ότι ήταν αυτή. Εγώ ζήτησα συγνώμη από συγγενείς και φίλους για την αδιαφορία μου.

Εν κατακλείδι, σε όσους ανήκουν στους αδύναμους στο διαχειριστούν τέτοια ήττα - καψούρα, η προσωπική μου εμπειρία έδειξε ότι μόνο ο χρόνο γιατρεύει τις πληγές. Να σέβεστε το μούνι, ως πλάσμα του Θεού, αλλά μέχρι εκεί. Μην σας κάνει να τρέχετε πίσω από μια γυναίκα, μη δεχτείτε το παρωπιδισμό σας και ανοιχτέ τα αυτιά και τα μάτια στους γύρω σας.
Κατι μου θυμιζει,κατι μου θυμιζει....ωραιο ποστ ρε μαγκα ασχετα το πακετο που εφαγες,τα σημαδια ηταν εκει οταν αραιωνουν τα τηλεφωνα τα μυνηματα, η επαφη...ειναι πολυ διαφορετικο αυτο που λεμε να κανω πραγματα μονος μου λιγο χωρο και αλλο το πουστριλικι, επειδη δεν μπορουν να το πουν στα ισα, γιατι πριν ξεκοψουν..
παντα μα παντα κοιτανε τις εναλλακτικες ΑΝΤΙΘΕΤΑ με αντρες εμεις π.χ ο νορμαλ δεν θα κοιταξει για καβατζα εκτος αν την ειχε παραλληλα θα το διαλυσουμε οπως και να εχει...(εξαιρεση αυτοι που φοβουνται την μοναξια η οτι δεν μπορουν να βρουν αναλογη αν ειναι σουπερ)----
-------------
μετα την ηττα στα 17 περιπου...ΗΡΘΕ η ωρα να γραψω ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΟ...το οποιο δεν το λες και μπαζο μη γαμευσιμη το αντιθετο αλλα δεν ηταν τιποτα φοβερο μετρια κ πολυ λεω..
τα κοινα στοιχεια εκανα χατηρια, ημουν διαθεσιμος,με στεναχωρησαν πολυ τα προβληματα της, γενικα της εβρισκα λυσεις....το κακο και ατυχια για μενα ηταν δεν ζητησε ποτε κατι χρηματικο...(εκει θα ξεκολαγα)!!!!
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ...
ετσι ακριβως και εγω εχω μεγαλο θεμα οταν με παρακαλανε για κατι, η οταν μου δινουν δωρα αισθανομαι αβολα...αντιθετα ειμαι δοτικος αρκει να το κανω μονος μου σαν αποφαση---
Το κουφο???
εβλεπα 7-8-9 γκομενες εξω κ σε 2-3 περιπτωσεις αγνοησα γιατι το μυαλο μου ηταν αλλου...ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ..
ακομη και τηλεοραση σε ταινιες ωραιες γυναικες off, ακομη και σε καμια τσοντα καμια διαθεση..στουντιο κτλ.--το ιδιο και σε μια φιλη που κ που της τον εδινα...γενικα σαν να εκλεισε καποιος το διακοπτη η να εξαφανισε ολα τα μουνια..και να υπηρχε 1---σε στυλ ναυαγος σε νησι με κατοικο μια γκομενα---
η διαφορα ειναι οτι ακομη κ τα αρνητικα που ηξερα καταλαβα εκανα οτι δεν υπηρχαν---σε συγκριση πχ με ενα 9-9.5 παλιοτερα τα εβλεπα κ το εληξα(ασχετα αν μου ταν δυσκολο)...και στο 5/6αρι δεν καταλαβα καν πως μπλεκτικα. βασικα ξερω ΤΩΡΑ ---το σκαλωμα ηταν καθαρα εγκεφαλικο το οποιο να συμβει σε μενα 1 φορα ανα δεκαετια..το σεξουαλικο εμφανιση ξεκολας...οσο ομορφη και να ειναι..οταν κολλας και για τους λαθος λογους αστα.--
παραμελησα ατομα δηλαδη δεν ειχα χωρο στην σκεψη για αυτους....και τον εαυτο μου λιγο...
το χειροτερο...ενω αλλες φορες δεν το παιζω mick jagger brad pit κτλ καμια σχεση ..αρκουσε μια αφορμη να κοψω ειτε σχεση ειτε στο ξεκινημα...και μερικες φορες ΕΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ειχα αδικο οχι στην αφορμη η λαθος απλα σαν 2 ευκαιρια η καποια που δεν την ξερεις καλα δεν κοβεις αμεσως..---
τιμωρηθικα για αυτο με τον χειροτερο τροπο ετσι το βλεπω τωρα...π.χ δεν συνεχιζα η δεν εμπλεκα αν κατι στραβωνε κ δεν εφταιγα εγω...και μιλαμε για γκομενες πολυ πιο πανω απο το ΚΟΥ-ΚΟΥ...
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥ-ΚΟΥ εβρισκα δικαιολογιες απο μονος μου----
το ΘΕΤΙΚΟ εκτιμησα πιο πολυ τα ατομα που εχω κοντα μου..που με εκτιμανε με σεβονται δεκαετιες τωρα...
και εχουν ανταποδωσει οτι εχουν παρει δεν το λεω σαν παρε-δωσε συμφερον αλλα αποδειξη ενδιαφεροντος--
ολα ειναι ετσι μια μικρη πικρα τοτε μικροτερος εως ωριμος που ποτε δεν σηκωνα πολλα, κ μερικες φορες επρεπε να συμβιβαζομαι οπως ολοι η διπλωματια(συν ουτε ροκ σταρ ειμαι ουτε 10αρι)...και αυτη η φαση μου τα φερε τουμπα..εκανα υπομονη για ενα τσοκαρο..και πηγα αναποδα σε ολες μου τις αξιες...τεσπα---εχει συνεχεια αλλη φορα----
ΣΕ ΟΛΑ παιρνω την ευθηνη γιατι οταν κανεις τις σωστες ερωτησεις στον εαυτο σου κ δεν σου αρεσουν οι απαντησεις και κανεις το κοροιδο...μοιραια ριχνεις την αμυνα σου...-----

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
αν το νημα ειχε soundtrack με οτι εχω διαβασει απο ολους θα ταν αυτο...offspring...
κοιταξτε κοινο..ουτε κινητα ουτε γαμημενεσ selfie...ολο ενεργεια....τα mid 90s ηταν φανταστικα/φοβερη ενεργεια παντου-

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
301
Πόντοι
21
Έλα ρε μάγκες αφού βλέπατε τα σημάδια τι κολλήσατε τόσο άγρια. Να ήταν και τα υπερτουμπανα μουνετα να το καταλάβω αλλά στα μπαζάκια που θέλουν να ικανοποιήσουν την πάρτη τους κολλήσατε?

johny7gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Έλα ρε μάγκες αφού βλέπατε τα σημάδια τι κολλήσατε τόσο άγρια. Να ήταν και τα υπερτουμπανα μουνετα να το καταλάβω αλλά στα μπαζάκια που θέλουν να ικανοποιήσουν την πάρτη τους κολλήσατε?
Σωστός μεν, αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο ικανοί για να το καταλάβουμε. Κάποιοι εθελοτυφλούμε, άλλοι δεν το καταλαβαίνουμε, άλλοι το παίρνουμε γραμμή αργότερα κλπ. Ούτε έχει να κάνει με το αν είναι ωραίο μουνέτο ή μπαζάκι που λες. Μακάρι όλοι να είχαμε όλοι αυτή την ικανότητα του να καταλαβαίνουμε τι γίνεται και να μην κολλάμε. Μπράβο σε αυτούς που το χουν. Οι λοιποί απλά χτυπήσαμε το κεφάλι μας στον τοίχο έστω μία φορά.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
τυπε μην κοιτας την εικονα εδω του μ.ο εδω ολοι ΓΑΜΑΝΕ 5 διαφορετικες την ημερα,αλλες 5 τους παρακαλανε..κτλ,κτλ..
το ιδιο και εξω η φαντασια ΚΑΛΠΑΖΕΙ....
θα σου δωσω ενα παραδειγμα...γνωστος πετυχενει μια σερβοιτορα στην ΣΤΑΣΗ αυτος με αμαξι, εκεινη περιμενει λεωφορειο, ειχε νομιζω στο αμαξι ενα γνωστο η γνωστη...--
της λεει να σε παω εκει που θες (την γνωρισε αρκετα τυπικα-στην καφετερια)--
-του λεει οχι ευχαριστω...
παμε τωρα στην φαντασια ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ μου λεγε ειχα την φιλη μαζι, αν ερχονταν θα πηγαινα ξενοδοχειο!!!--
ΗΜΑΡΤΟΝ απο ποτε γινεται αυτο ακομη και ναι να του ελεγε να την πηγαινε 3χμ παρακατω..σαν χαρη..εχει μια διαστημικη ΑΠΟΣΤΑΣΗ απο το να γαμησει!!!--αφου 0-0-0 δικαιωμα...
δηλαδη τι φαντασιες κανουν καπιοι...-
αλλος του ζητα πληροφοριες καποια λεει εχασα ευκαιρια!
-αλλος χαμογελαει η ΠΩΛΗΤΡΙΑ λεει παιζει!!!--ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΛΑΕΙ!!!---
--------
ΣΤΟ ΘΕΜΑ...αν ηταν φαση χαρακτηρα θα την παταγε καποιος ξανα κ ξανα εμεις μιλαμε για 1 στις 50 περιπτωσεις σαν στατιστικη...
το θεομουνο το ξεπερνας γιατι εκει παιζεις μπαλα υψηλου επιπεδου.....
οπως εγραψα πιο πανω να βλεπεις γκομενες απο 7αρι εως 9+...και να εχεις κολλησει στο 5-6...δεν εχει λογικη--
δεν ειναι καλλιστεια η τσοντα η ζωη...αυτο ναι οταν πας μια βολτα η σε ενα μαγαζι...
οταν περιπλεκουν τα πραγματα ειναι αλλο κεφαλαιο-

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Υπάρχουν πολλά στάδια καψούρας, το δικό μου έφτανε σε σημείο που αν μου έλεγε να την κάνουμε από αυτό το μάταιο κόσμο αγκαλιά σαν μαλάκας και αγαπούλης που ήμουν θα ακολουθούσα! Ζήλιες και σκηνικά δεν έκανα ποτέ όσο και να προσπαθούσε να με τσιτώσει (σίγουρα δε με κεράτωσε αλλά όταν ήμασταν μαζί το έπαιζε ντίβα) αλλά πάντα κατάφερνε να μου γαμά την ψυχολογία και να νοιώθω λίγος ίσως επειδή ποτέ δεν έδειχνε ευχαριστημένη ή δεν έβλεπα αυτό που ήλπιζα. Εγώ από την άλλη ζούσα σε μια ψευδαίσθηση του πως την ήθελα και όχι του πως ήταν. Όσο πατριωτικά και να το είχα πάρει να την αλλάξω κερδίζοντας 'την, δεν είχα τύχη απλά καθυστερούσα το αναπόφευκτο. Είναι αλήθεια δεν ταιριάζαμε σχεδόν σε τίποτα αλλά εγώ ήθελα να το αλλάξω. Για αυτό όταν το τελείωσα ένοιωσα πέραν από ανακούφιση και μια ΗΤΤΑ! (αφού δεν κατάφερα να τα φέρω όπως τα ονειρευόμουν) Λόγω της ήττας μου πήρε καιρό να ανακάμψω κυρίως συναισθηματικά και σε θέμα αυτοπεποίθησης. Θεωρούσα ότι τα έκανα όλα λάθος και ότι της ήμουν λίγος. Στην πραγματικότητα απλά δεν ταιριάζαμε και το σεξ από απόλαυση που ήταν και για τους 2 μας κατέληξε να είναι αγγαρεία. Ο χρόνος γιατρεύει όντως αλλά πάντα θα ήθελα να τις δείξω πόσο λάθος ήταν και τι έχασε. Πάντα θα σκέφτομαι ότι θα ήθελα άλλη μια προσπάθεια όσο καιρός και να έχει περάσει (εξού και η καψούρα) αλλά όσο θεόμουνο και να τη θεωρούσα ο σκορπιός είναι στη φύση του να σε τσιμπήσει. Γενικά βάζοντας την αξιοπρέπεια μου πάνω από όλα το αντιμετώπισα και πιστεύοντας ότι το ξαναζεσταμένο δεν λέει κρατώ αποστάσεις γιατί η τύπισσα ήταν καψούρα μεγάλη.
Τα τελευταία χρόνια που και που απλά αναρωτιέμαι τι να γίνεται αλλά μακριά και ζωντανοί. Στην τελική ήταν μια έντονη και απίστευτη περίοδος που τελείωσε για καλό και των 2 αλλά κυρίως δικό μου. Η συνέχεια μετά από αυτό απλά πιο ήρεμη και σε μεγάλα διαστήματα μοναχική αλλά ασφαλής.
αυτο που ισως τα εκανε πιο ευκολα θα ταν να σου ξηγηθει μια συγνωμη οχι σαν λεξη η πραξη...
μια αληθινη εξηγα...
αλλα την εξηγα μας την δινουν ατομα που μας σεβονται και μας θεωρουν σημαντικους...
καμια φορα οι πολυ εντονες καταστασεις αν κ τις αναζηταμε τελικα ζημια κανουν-

Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
628
Πόντοι
81
μα δε θα στειλω, αν στειλω, για να κανω κατι μαζι της.
δε με ενδιαφερει αυτο πλεον, δε γυριζω σε κατι που εχει σπασει.
ειναι ασκοπο.
για την εξηγηση πιο πολυ αν ειναι θα στειλω.
μην ασχοληθεις, ΨΕΜΑΤΑ θα σου πει .

• Like
Αντιδράσεις: jim28

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom