Νέα

Βαριές ήττες (καψούρα) από το αντίθετο φύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Εγώ είχα ένα δεύτερο αριθμό κινητού για γκομενοδουλειές, ψήσιμο ψήσιμο μια ωραία γυναίκα, να σου δώσω το τηλεφωνο μου, έλα όμως που δεν ήξερα καλά καλά ούτε τον αριθμό μου και της το έγραψα λάθος.... θεία δίκη απέτυχε η μοιχεία λόγω μαλακίας.

Άλλη μια φορά πιο παλιά απο την ταραχή μου μου είχε πει η τύπισσα είμαι ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 28 παρκάρω ακριβώς και κοίταζα Παπανδρέου 27 ακριβώς δίπλα Παπανδρέου 29 τι στο διάολο λέω δεν υπάρχει 28 που το πήγαν το 28 οεοοοο;;;;;; Δεν μου πήγαινε στο μυαλό για 5 λεπτά να κοιτάξω απέναντι!!!!! Ξέχασα πως γίνονται οι αριθμήσεις μονά η μια πλευρά ζυγά ή άλλη!!!! Αυτά παθαίνεις όταν ερωτεύεσαι......

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
ενταξει παιδια ας γραψω και εγω μια απο τις πολλες αποτυχιες μου αν και το σωστο ειναι να μην θεωρηθουν τετοιες γιατι εγω δεν εδωσα καμμια μαχη ετσι ουτε εχασα ουτε κερδισα.:priest:

οταν ημουν μικρος στο λυκειο μια μαθητρια απο την ιδια ταξη με εμεναν αλλα απο αλλο τμημα μου επιασε την κουβεντα και κατσαμε και σε δυο μαθητικα καρεκλακια που βαλαμε αντικριστα για να τα λεμε καλλιτερα αλλα για να μην μας ενοχλουν αυτη πηγε και κλειδωσε και την πορτα και μαλιστα οπως μιλαγε τεντωσε και το ενα η και τα δυο ποδια της; αναμεσα στα δικα μου.
τα ειπαμε ολα σαν δυο καλες φιλεναδιτσες......

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.432
Πόντοι
2.306
Αυτα ειναι πταισματα Αχιλλέα...
Ακου αληθινη υπερ-καφριλα. Αθήνα φοιτητης , στα 18 , πρώτη σχεση , παρθενοι και οι δυο , καποια στιγμη μετα απο κανα μηνα γινεται το μοιραιο. Ενθουσιασμος τερμα, αγαπες και λουλουδια , η τυπισσα ετοιμαζει ρομαντικο δειπνο με κερακια για να το γιορτασουμε. Ολα σουπερ αλλα το θεμα ειναι οτι το ιδιο βραδυ παιζει ο Θρυλος ΤΣΛ με Βαλενθια στο ΟΑΚΑ. Εχω διαρκειας στην 11 καθοτι εποχες ΠΑΣΟΚ και το χρημα ρεει αφθονο. Το σκεφτομαι απο δω , το σκεφτομαι απο κει , της λεω ενω μαγειρευε "αγαπη μου παω σπιτι να κανω ενα μπανιο και να αλλαξω για το βραδυ , μηπως βγουμε και για ποτο μετα το φαγητο". Και φυσικα , μπαινω ηλεκτρικο και παω καρφι γηπεδο. Μετα απο καμια ωρα της στελνω μνμ οτι γλιστρησα στο μπανιο κι εβγαλα τον ωμο μου και παω νοσοκομειο. Και κλεινω το κινητο. Η κακομοιρα γυρισε ολα τα εφημερευοντα της Αθηνας προσπαθωντας να με βρει. Long story short που λενε , αναγκαστηκα να κυκλοφορω 3 βδομαδες με φακελο ακινητοποιησης για να γινω πιστευτος (ειχα εμπειρια φυσικα , ειχα βγαλει ωμο οταν επαιζα μπασκετ οποτε ηξερα τα διαδικαστικα). Το οποιο μου βγηκε και σε καλο γιατι χορτασα πιπες μιας και καπως επρεπε να με παρηγορησει.

Σημερα δεν θα το εκανα εννοειται , απλως θα ξηγιομουν οτι παω γηπεδο κι αμα σ'αρεσει , οποτε υπο μια εννοια μετανιωνω. Απο την αλλη , οπως λενε , στον ερωτα και στον πολεμο ολα επιτρεπονται. Κι ο Θρυλος ειναι ερωτας.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Το καταλαβαίνω 100%. Ειδικά σε περιπτώσεις που δεν προβλέπεται να την ξαναδείς (π.χ. όταν δεν έχετε κοινή παρέα, δεν την ξέρεις από δουλειά, κλπ), αν καψουρευτείς και την πατήσεις έτσι και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις, είναι σαν να πρέπει να διαχειριστείς έναν "θάνατο". Δεν είναι θάνατος βέβαια, αλλά το ότι δεν θα την ξαναδείς, δεν θα ξαναμιλήσετε, δεν θα μπορέσεις να πεις ένα γεια (όχι "άντε γεια"!) ή έστω ένα "να περνάς όμορφα"....μπορεί να μας φαίνεται τώρα αχρείαστο, αλλά όταν είσαι σε αυτή τη φάση και πρέπει να διαχειριστείς και την απόρριψη, την αλλαγή και της καθημερινότητας σου ακόμα, το να κοιτάς το κινητό σου αν σου έστειλε μήνυμα, κλπ πιστεύω ότι δεν είναι ό, τι πιο εύκολο για όλους.
:jealous:
ειναι πολυ καλυτερο να μην ξαναδεις καποια...γλυτωνεις το ρισκο της αναδρομης...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.342
Πόντοι
27.261
καλα ρε μαγκητες ποσο χρονων ειστε και θυμαστε τι κανατε στα 18 και στα σχολικα ετη... 20 ? :confused:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.410
Πόντοι
3.296
Ξεκιναω....εχω γνωρισει μια σουπερ τυπισσα κουκλιτσα ξανθια 2 χρονια μεγαλυτερη, καλοκαιρι δουλευα σεζον πιτσιρικας, ουτε φανταρος-
Την γουσταρα πολυ γιατι ειναι cool, ανετη και την ημερα που την γνωρισα στα τυπικα σε ενα μπαρ /κλαμπ ειχε μοιρασει πολλες χυλοπιτες με σωστη προσεγγιση εγινα απλα το 1 βημα...
στην μαλακια τωρα αυτη δεν κατεβαινε παντα εξοχικο και συνηθως παντα γονεις...
προς το τελος μου λεει θα ερθω αλλο Σ/Κ οι γονεις θα λειπουν να τα πουμε. θα.ειχε φυγει φιλη..γονεις κτλ...--
Τι κανω 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ παω ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ...!!!(ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ)---
Αποτελεσμα δεν την ειδα ξανα--ουτε καν της ειπα οτι θα ελειπα, δεν το εκανα επιτηδες αλλα σκεφτηκα οτι δεν θα την πειραζε---χααχα--
ΣΗΜΕΡΑ νομιζω εκανα μαλακια, επρεπε να της το πω ασχετα αν αυτη ισως κατεβαινε σπιτι της ετσι και αλλιως--
-2-ματς θα υπηρχαν και μουνια θα υπηρχαν υπαρχουν παντα---γειωσα ομως μια πολυ ωραια γκομενα που εκεινη την μερα που την γνωρισα νικησα καθε ανταγωνιστη------
αν γυρναγα πισω το χρονο.??? ισως εκανα το ιδιο..!!!
Άποψη μου έκανες μαλακία στον εαυτό σου όχι στην κοπέλα
Να την είχες γαμήσει και να την έστηνες για το ποδόσφαιρο οκ
Αλλά να μην έχεις φάει και να προτιμήσεις τη μπαλα...οκ εγω θα το μετάνοιωνα.
Όπως έχω μετανοιώσει για κάθε μουνί που δε γάμησα.
Όλα τ άλλα(φίλοι,μπαλα,ασχολιες,κτλ)μπορούν να περιμένουν...

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.774
Πόντοι
5.396
Υπάρχουν πολλά στάδια καψούρας, το δικό μου έφτανε σε σημείο που αν μου έλεγε να την κάνουμε από αυτό το μάταιο κόσμο αγκαλιά σαν μαλάκας και αγαπούλης που ήμουν θα ακολουθούσα! Ζήλιες και σκηνικά δεν έκανα ποτέ όσο και να προσπαθούσε να με τσιτώσει (σίγουρα δε με κεράτωσε αλλά όταν ήμασταν μαζί το έπαιζε ντίβα) αλλά πάντα κατάφερνε να μου γαμά την ψυχολογία και να νοιώθω λίγος ίσως επειδή ποτέ δεν έδειχνε ευχαριστημένη ή δεν έβλεπα αυτό που ήλπιζα. Εγώ από την άλλη ζούσα σε μια ψευδαίσθηση του πως την ήθελα και όχι του πως ήταν. Όσο πατριωτικά και να το είχα πάρει να την αλλάξω κερδίζοντας 'την, δεν είχα τύχη απλά καθυστερούσα το αναπόφευκτο. Είναι αλήθεια δεν ταιριάζαμε σχεδόν σε τίποτα αλλά εγώ ήθελα να το αλλάξω. Για αυτό όταν το τελείωσα ένοιωσα πέραν από ανακούφιση και μια ΗΤΤΑ! (αφού δεν κατάφερα να τα φέρω όπως τα ονειρευόμουν) Λόγω της ήττας μου πήρε καιρό να ανακάμψω κυρίως συναισθηματικά και σε θέμα αυτοπεποίθησης. Θεωρούσα ότι τα έκανα όλα λάθος και ότι της ήμουν λίγος. Στην πραγματικότητα απλά δεν ταιριάζαμε και το σεξ από απόλαυση που ήταν και για τους 2 μας κατέληξε να είναι αγγαρεία. Ο χρόνος γιατρεύει όντως αλλά πάντα θα ήθελα να τις δείξω πόσο λάθος ήταν και τι έχασε. Πάντα θα σκέφτομαι ότι θα ήθελα άλλη μια προσπάθεια όσο καιρός και να έχει περάσει (εξού και η καψούρα) αλλά όσο θεόμουνο και να τη θεωρούσα ο σκορπιός είναι στη φύση του να σε τσιμπήσει. Γενικά βάζοντας την αξιοπρέπεια μου πάνω από όλα το αντιμετώπισα και πιστεύοντας ότι το ξαναζεσταμένο δεν λέει κρατώ αποστάσεις γιατί η τύπισσα ήταν καψούρα μεγάλη.
Τα τελευταία χρόνια που και που απλά αναρωτιέμαι τι να γίνεται αλλά μακριά και ζωντανοί. Στην τελική ήταν μια έντονη και απίστευτη περίοδος που τελείωσε για καλό και των 2 αλλά κυρίως δικό μου. Η συνέχεια μετά από αυτό απλά πιο ήρεμη και σε μεγάλα διαστήματα μοναχική αλλά ασφαλής.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.342
Πόντοι
27.261
ζούσα σε μια ψευδαίσθηση του πως την ήθελα και όχι του πως ήταν.
εδω ειναι το λαθος.
δε μπορω να καταλαβω, γιατι να αλλαξεις τον αλλον με το στανιο.
αμα δε σου αρεσει, πανε στον επομενο.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
Αυτα ειναι πταισματα Αχιλλέα...
Ακου αληθινη υπερ-καφριλα. Αθήνα φοιτητης , στα 18 , πρώτη σχεση , παρθενοι και οι δυο , καποια στιγμη μετα απο κανα μηνα γινεται το μοιραιο. Ενθουσιασμος τερμα, αγαπες και λουλουδια , η τυπισσα ετοιμαζει ρομαντικο δειπνο με κερακια για να το γιορτασουμε. Ολα σουπερ αλλα το θεμα ειναι οτι το ιδιο βραδυ παιζει ο Θρυλος ΤΣΛ με Βαλενθια στο ΟΑΚΑ. Εχω διαρκειας στην 11 καθοτι εποχες ΠΑΣΟΚ και το χρημα ρεει αφθονο. Το σκεφτομαι απο δω , το σκεφτομαι απο κει , της λεω ενω μαγειρευε "αγαπη μου παω σπιτι να κανω ενα μπανιο και να αλλαξω για το βραδυ , μηπως βγουμε και για ποτο μετα το φαγητο". Και φυσικα , μπαινω ηλεκτρικο και παω καρφι γηπεδο. Μετα απο καμια ωρα της στελνω μνμ οτι γλιστρησα στο μπανιο κι εβγαλα τον ωμο μου και παω νοσοκομειο. Και κλεινω το κινητο. Η κακομοιρα γυρισε ολα τα εφημερευοντα της Αθηνας προσπαθωντας να με βρει. Long story short που λενε , αναγκαστηκα να κυκλοφορω 3 βδομαδες με φακελο ακινητοποιησης για να γινω πιστευτος (ειχα εμπειρια φυσικα , ειχα βγαλει ωμο οταν επαιζα μπασκετ οποτε ηξερα τα διαδικαστικα). Το οποιο μου βγηκε και σε καλο γιατι χορτασα πιπες μιας και καπως επρεπε να με παρηγορησει.

Σημερα δεν θα το εκανα εννοειται , απλως θα ξηγιομουν οτι παω γηπεδο κι αμα σ'αρεσει , οποτε υπο μια εννοια μετανιωνω. Απο την αλλη , οπως λενε , στον ερωτα και στον πολεμο ολα επιτρεπονται. Κι ο Θρυλος ειναι ερωτας.
το 1-4 με το Μοριέντες ήτανε; Για αυτό το θυμάσαι ακόμη μάλλον.

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.774
Πόντοι
5.396
εδω ειναι το λαθος.
δε μπορω να καταλαβω, γιατι να αλλαξεις τον αλλον με το στανιο.
αμα δε σου αρεσει, πανε στον επομενο.
έχεις δίκο απλά ήταν μια ας το πω απλά αυτοκαταστροφική τύπισσα.
δεν ήθελα να την εγκαταλείψω κι εγώ οπότε το συναίσθημα γινόταν εντονότερο αφού την έβλεπα ποικιλοτρόπως.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Άποψη μου έκανες μαλακία στον εαυτό σου όχι στην κοπέλα
Να την είχες γαμήσει και να την έστηνες για το ποδόσφαιρο οκ
Αλλά να μην έχεις φάει και να προτιμήσεις τη μπαλα...οκ εγω θα το μετάνοιωνα.
Όπως έχω μετανοιώσει για κάθε μουνί που δε γάμησα.
Όλα τ άλλα(φίλοι,μπαλα,ασχολιες,κτλ)μπορούν να περιμένουν...
μπηκαν τα δυο νηματα μαζι τελικα....ενω ηταν διαφορετικα...ηττες το ενα ...μαλακιες-δικες μας το αλλο--
τυπε καμια φορα το σκεφτομαι σαν μαλακια αλλες φορες σαν βλακεια της ηλικιας-ουτε 20
αν την ειχα γαμησει πριν ισως να μην πηγαινα κ την εκδρομη--χαχαχαχαχα--
παντα ειχα την νοοτροπια οτι υπαρχει επομενη---
πολυ σπανια 3-4 φορες που δεν σκεφτηκα ετσι το πληρωσα-
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1-0 με τζορτζεβιτς........βλεπε οακα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
Όταν είσαι ερωτευμένος (πραγματικά ερωτευμένος, όχι ήταν να γαμήσω αλλά προτίμησα να βγω με τους φίλους μου) δεν σκέφτεσαι λογικά. Κάνεις ακρότητες. Θα παίξεις και ξύλο, θα παρεξηγηθείς με φίλους, θα ξεφτιλιστείς, έτσι είναι αυτά. Και μετά που σου περνάει τα σκέφτεσαι και λες "μα καλά εγώ τα έκανα όλα αυτά;"

Το ζητούμενο είναι όπως είπε ο συναγωνιστής όλα αυτά να σου γίνονται μαθήματα. Να μαζεύεις εμπειρίες για να ξέρεις πως θα αντιμετωπίσεις ανάλογες καταστάσεις.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.432
Πόντοι
2.306

Οχι , αυτο ειναι πολυ αργοτερα. 1-0 με πεναλτι Τζολε και γιγαντα Αμανατιδη να παιζει τραυματισμενος. Και η Βαλενθια τοτε ηταν φιναλιστ ΤΣΛ.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
μπηκαν τα δυο νηματα μαζι τελικα....ενω ηταν διαφορετικα...ηττες το ενα ...μαλακιες-δικες μας το αλλο--
τυπε καμια φορα το σκεφτομαι σαν μαλακια αλλες φορες σαν βλακεια της ηλικιας-ουτε 20
αν την ειχα γαμησει πριν ισως να μην πηγαινα κ την εκδρομη--χαχαχαχαχα--
παντα ειχα την νοοτροπια οτι υπαρχει επομενη---
πολυ σπανια 3-4 φορες που δεν σκεφτηκα ετσι το πληρωσα-
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1-0 με τζορτζεβιτς........βλεπε οακα
άλλο ματς με Βαλένθια θυμόμουν τότε. Ήταν 1η αγωνιστική ομίλων, προπονητής Σόλιντ και σεντερ μπακ το μαροκινό παλτό που άκουγε στο όνομα Ουαντού. Παρασύρθηκα από το εποχές ΠΑΣΟΚ.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.342
Πόντοι
27.261
δεν ήθελα να την εγκαταλείψω κι εγώ οπότε το συναίσθημα γινόταν εντονότερο αφού την έβλεπα ποικιλοτρόπως.
"σίγουρα δε με κεράτωσε αλλά όταν ήμασταν μαζί το έπαιζε ντίβα) αλλά πάντα κατάφερνε να μου γαμά την ψυχολογία και να νοιώθω λίγος ίσως επειδή ποτέ δεν έδειχνε ευχαριστημένη ή δεν έβλεπα αυτό που ήλπιζα. "

παιχτη εισαι φαουλ και εσυ ο ιδιος χαντακωσες τον εαυτο σου.
η τυπισσα δε σου φταιει σε τιποτα.
σε ειδε χαϊβανι και σε πατησε... απλα πραγματα.
εγω αυτο καταλαβα σορρυ.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ετσι τωρα καταλαβαινω ποσο με βοηθησες τοτε με την τυπισσα....---μακαρι να υπηρχε το ποστ σου πριν την γνωρισω----αυτη ειναι η προσφορα του bou--οπως και να χει τοτε μπηκες στο μυαλο μου ασχετα αν τα ξερα ειχα αναλυσει κτλ....
σε ακουσα σχεδον σε ολα--οχι σαν συμβουλη απλα..σαν επιβεβαιωση σκεψεων...γιατι την λογικη την ειχαν φαει τα συναισθηματα--ενοχικος...κριμα..εχει μονο εμενα κτλ....

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.774
Πόντοι
5.396
"σίγουρα δε με κεράτωσε αλλά όταν ήμασταν μαζί το έπαιζε ντίβα) αλλά πάντα κατάφερνε να μου γαμά την ψυχολογία και να νοιώθω λίγος ίσως επειδή ποτέ δεν έδειχνε ευχαριστημένη ή δεν έβλεπα αυτό που ήλπιζα. "

εγω αυτο καταλαβα σορρυ.
σεβαστή η γνώμη σου αν και δε θέλω για πολλούς λόγους να μπω σε λεπτομέρειες.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495

εγω αυτο καταλαβα σορρυ.
δεν μπορεις σε 5 γραμμες να καταλαβεις ολα...φταιει αλλα τη χρονικη περιοδο ειχε θολουρα να δει-το χαιβανι δεν ισχυει..στο μυαλο της ισως..να νομιζε-

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.774
Πόντοι
5.396
ετσι τωρα καταλαβαινω ποσο με βοηθησες τοτε με την τυπισσα....---μακαρι να υπηρχε το ποστ σου πριν την γνωρισω----αυτη ειναι η προσφορα του bou--οπως και να χει τοτε μπηκες στο μυαλο μου ασχετα αν τα ξερα ειχα αναλυσει κτλ....
σε ακουσα σχεδον σε ολα--οχι σαν συμβουλη απλα..σαν επιβεβαιωση σκεψεων...γιατι την λογικη την ειχαν φαει τα συναισθηματα--ενοχικος...κριμα..εχει μονο εμενα κτλ....
όλοι πανω κάτω την έχουμε πατήσει μια φορά εκεί που δεν το περιμέναμε.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
όλοι πανω κάτω την έχουμε πατήσει μια φορά εκεί που δεν το περιμέναμε.
αν τα ξεραμε ολα η ζωη ειναι συλλογη απο γεγονοτα...απλα η εσωτερικη φωνη ειναι η τελευταια αμυνα μας-σε ολα-και δεν την ακουμε-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom