Καψουρα μεγαλη πριν χρονια με γκομενα (κολητου τοτε) γουσταρε και αυτη παρα πολυ.
Ολα ξεκινησαν οταν αυτος εφυγε φανταρος μαζι με τους περισσοτερους απο την παρεα..
Εμεινα πισω εγω ενα μεγαλυτερο φιλαρακι και η κοπελα που σας λεω..
Ειχε φιλες, αλλα προτιμουσε να βγαινει μαζι μας..
Ε οταν ο φιλος εψαχνε καμια γκομενα και εμενα μονος μαζι της, ειχε πολυ πεσιμο απο μερια της και κατι ψιλα απο εμενα..αλλα δεν εκανα βημα παραπανω μιας και ηταν ακομα γκομενα του φιλου μ.
Τεσπα, να μην τα πολυλογο..δεν εγινε τιποτα,ουτε ενα πηδημα αν και το θελαμε και οι δυο..μετα απο καιρο χωρισε απο το παιδι,
εγινε ενα ασχετο σκηνικο και μαλωσα και δεν ξανα μιλησα απο τοτε με τον πρωην κολητο.
Την πετυχα εξω σε κοινη παρεα μετα απο λιγο καιρο..αν και ελευθερη παρα το πεσιμο με εγραψε κανονικα..μετα εμαθα γνωρισε ενα αλλο παιδι και τωρα ειναι παντρεμενοι.
ΠΩ ρε φιλε τι μου θυμισες!!!
αρχικα φιλε επραξες πολυ σωστα μενει ενα αποθυμενο, αλλα οι αποφασεις επιλογες δεν εχουν αναδρομικη ισχυ τις περνουμε εκεινη την χρονικη περιοδο.
το ιδιο ισχυει και για επαγγελματικα...αν αλλαζα δουλεια---μετανιωσα που αλλαξαδουλεια κτλ....
περιπου τοτε στην ιδια ηλικια..με εσενα γουσταρα την αδελφη ενος φιλου μου κολλητου,αδελφικου..
το κολλημα ηταν οτι ηξερα τους γονεις του,πηγαινα σπιτι του..ημασταν σαν αδελφια.
η σκεψη ηταν αν στραβωσει θα εχω θεμα φιλιας..τους γονεις της του ξερω...ηθικες μαλακιες γενικα..
δεν ημουν και σιγουρος 100% οτι θα καθονταν δεν την εβλεπα και για γαμησι..η κοπελα ηταν σοβαρη, μουναρα για την εποχη...----
βγαιναμε μια παρεα μαζι καποια στιγμη πριν βγουμε ενα σαββατο σκεφτηκα να εκδηλωθω..ομως την ειδα 1 φορα με τον αλλο φιλο του κολητου...--εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου τοτε...
δεν το θεωρω ηττα, γιατι για μεγαλο διαστημα σκεφτηκα ασχετα το ναι η οχι,και ισως εκεινη την μερα να μην ελεγα και τιποτα!!!
και ηταν κατι που εκατσε ετσι,γιατιαρχικα μια μερα μου λεει θα φερω και την αδελφη μου..μου την φορτωσαν γονεις..χααχαχαχα!!!! οταν την @@@!!!!!!----
δεν μετανιωνω αυτο που με τρωει σημερα γιατι το σημερα μετραει ειναι οτι δεν ξερω αυτο το ΑΝ...
BTW η καταληξη με τον αλλο πηγε γαμο+παιδια διαζυγιο(την γαμησε οικονομικα+συναισθηματικα)....αρχικα ειπα οκ και ο αλλος τυπος ηταν σωστο ατομο και ειπα ενταξει μεσα μου...δεν περιμενα να της φερθει ετσι----
με τον φιλο μιλαμε ακομη...ασχετα αν εχουμε κοψει τα πολλα-πολλα....
---
και παλι φιλε επραξες σωστα αναλογα την χρονικη στιγμη και καταστασεις..αν ηταν απλα αδελφη γνωστου..παει αλλιως.....
το οτι μετα απο χρονια σε εκλασε...ΛΟΓΙΚΟ οι γυναικες ειναι σαν τα φαναρια.....πρασινο περνας...μετα εχουν το κοκκινο----μονιμα, θεωρουν οτι δεν αρπαξες την ευκαιρια...δεν εχουν την λογικη ομως να καταλαβουν το λογο μερικες φορες..----
π.χ αντιστροφα μια γκομενα θα πηδαγε τον αδελφο της κολητης της...ανετα-εχουν αλλη λογικη-