Νέα

Βαριές ήττες (καψούρα) από το αντίθετο φύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Tύπε μου της τα φόραγες, το κατάλαβε από τη συμπεριφορά σου και σηκώθηκε και έφυγε. Τι να πείτε άλλο δηλαδή; Και αυτό την κάνει πουτάνα;
Κι εσύ τι μεγάλη ήττα έφαγες; Γυρεύοντας πήγαινες, το αναμενόμενο έγινε. Σιγά την ήττα δηλαδή. Ο εγωισμός σου θίχτηκε και τίποτα περισσότερο.
Ακομα και στον μεγαλυτερο εγκληματιας επι της γης ,δινεται η δυνατοτητα της απολογιας. Σε τελικη αναλυση δεν θα γραψω εδω τι ηθελα να της πω αλλα ηταν κατι ομορφο για το τελος της σχεσης μας. Ενιωσα σαν να με σκοτωνει που δεν με αφηνε ν της πω καποια τελευταια ομορφα λογια.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Tύπε μου της τα φόραγες, το κατάλαβε από τη συμπεριφορά σου και σηκώθηκε και έφυγε. Τι να πείτε άλλο δηλαδή; Και αυτό την κάνει πουτάνα;
Κι εσύ τι μεγάλη ήττα έφαγες; Γυρεύοντας πήγαινες, το αναμενόμενο έγινε. Σιγά την ήττα δηλαδή. Ο εγωισμός σου θίχτηκε και τίποτα περισσότερο.
σωστο ποστ και εγω του εγραψα της ειπε ψεμματα αυτος εξ αρχης...τωρα μπορει και αυτη εκει ναχε γκομενο αλλο κεφαλαιο αυτο---
ισως σκαλωσε επειδη δεν τον αφησε να πει τα δικα του-
ομως δεν εξαφανιστηκε χωρις λογο-
μετα το ΑΙΩΝΙΟ ΣΚΑΛΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...αυτος με χωρισε αυτη με χωρισε...δηλαδη ποιος εδιωξε ποιον 1-εγωισμος-

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
τι στεναχωρια και πιπες αδερφιστικες μου λες ρε?
εχουμε περασει τα παντα και εχουμε δικαιωμα και να κλαιμε και να πλανταζουμε...η στεναχωρια ειναι για εσας τους αντρακλες
εμεις πλανταζουμε
το κλαμα για γυναικα ειναι αδυναμια ισως ομως ποιο υγεια γιατι ξεσπας-

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
Το 2017, οχι πολυ μακριια,αλλα πλεον ουτε πολυ κοντα. Γνωριζα αβερτα στο tinder . Γνωριζω ελληνιδα κοπελα που εμενε σε ευρωπαικη πολη, η οποια κατα τα λεγομενα της εψαχνε δουλεια εδω. Τλσπ , βγαινουμε πρωτο ραντεβου, δεν μου εκανε καμια τρελη εντυπωση. Μαλιστα θα εφευγε να παει στην πολη της και αυτη ηθελε να τα ξαναπουμε πριν να φυγει. Τη δευτερη φορα που βγηκαμε μαλιστα της ειχα πει οτι καλυτερα να εβρισκε δουλεια εκει που ηταν, " Τι να γυρισεις εδω περα;" Ομως δεν ξερω γιατι, αρχισα να την καψουρευομαι ασχημα. Φοραγε μια μπλουζα που ηταν στο αγαπημενο μου χρωμα. Ξανθια, ομορφη, μορφωμενη, καλλιεργημενη,γλυκομιλητη. Μεχρι να ξαναγυρισει απο την πολη της, ειχα δαγκωσει ασχημα τη λαμαρινα. Της εστελνα καψουρουτραγουδα, μου τηλεφωνουσε αργα το βραδυ και μιλαγαμε αρκετη ωρα, για πολιτικη,επιστημες για ολα. Δυστυχως σκεφτηκα οτι εδω ειμαστε. Βρηκα το αλλο μου μισο. Της αρεσα κι εγω. Οταν γυρισε προχωρησαμε,ομως μου επισημανε οτι βρηκε δουλεια στην πολη της και θα εμενε εκει. Μαλιστα ειχε παει σε συνεντευξη εδω και τους ειχε πει οτι δεν την ενδιεφερε. Δεν μου περναγε απ το μυαλο οτι δεν θα γυρναγε Ελλαδα. Ετσι και αλλιως δεν ημουν και σε ασχημη οικονομικη κατσταση. Θα εφευγε να παει και στο Αμερικα για λιγο διαστημα και της ειχα πει να παω να καθισω μια βδομαδα να σπασουμε τον χρονο. Της ειχα αναπτυξει τα αισθηματα μου οτι ηταν κατι διαφορετικο για μενα. Τλσπ επειδη εγραψα σεντονι μα φτασουμε στο τελος. Πλησιαζε πασχα κι εγω ειχα κανονισει με στανταρακι να παω ταξιδι στο εξωτερικο για εξερευνηση. Δεν της το ειπα, αλλα ηξερα οτι ζηλευε πολυ και θα ψαχνοταν. Της ειπα ψεμματα οτι πηγα σε μια Θεια μου στο εξωτερικο. Για να μην τα πολυλογω , αφου μου εσπασε τ @@ , της ειπα οτι ειχα παει αλλου ταξιδι για να χαλαρωσω.
Οσες φορες και αν την πηρα τηλ, δεν το ξανασηκωσε. Με μπλοκαρε απο παντου. Δεν ξαναμιλησαμε ποτε. Για πολυ καιρο γαμουσα απο δω κι απο κει αλλα δεν μπορουσα να την ξεπερασω με τιποτα. Δεν μου εδωσε ουτε 5 λεπτα χρονο να της πω ενα αντιο , κατι. Μεγαλη πουτανα και μεγαλη ηττα.
ετσι οπως τα λες, αιωρεται οτι εκανες πουστια.
πηγες να το κουκουλωσεις, το καταλαβε και σε εστειλε σπιτακι σου.
για μενα μαλλον εσυ φταις.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ακομα και στον μεγαλυτερο εγκληματιας επι της γης ,δινεται η δυνατοτητα της απολογιας. Σε τελικη αναλυση δεν θα γραψω εδω τι ηθελα να της πω αλλα ηταν κατι ομορφο για το τελος της σχεσης μας. Ενιωσα σαν να με σκοτωνει που δεν με αφηνε ν της πω καποια τελευταια ομορφα λογια.
Δεν υπάρχει λόγος να γράψεις εδώ τι ήθελες να πεις, γιατί είναι κάτι που αφορά μόνον εσένα. Η κοπέλα δεν ήταν δικαστής για να περιμένει την απολογία σου. Προσπαθούσε να δημιουργήσει σχέση μαζί σου, σε έπιασε να της λες ψέμματα. Γύρισε πλάτη και λογικό. Τι να τα κάνει τα όμορφα λόγια από κάποιον που της τα φόραγε; Λέγοντάς της ψέμματα ταυτόχρονα.
Όπως είπε και ο Ντραγκόγιεβιτς "τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται"

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Τλσπ. Σας ευχαριστω πολυ ολους σας για τις απαντησεις.
τυπε ισως σε ενοχλησε πολυ οτι εσυ εκανες μια ασχημη επιλογη, δεν σε κρινουμε, ουτε κραζουμε...
σκεψου και το αντιθετο οτι και να ελεγες για αυτην δεν θα ειχε καμια σημασια πλεον, απλα εσυ θα ξελαφρωνες---
λεγοντας εκανες ασχημη επιλογη= επελεξες να πεις ψεματα...δες και το θετικο για να σε μπλοκαρει θυμωσε και πικραθηκε== σε γουσταρε 100%....---
π.χ με μια που εκοψα ηταν αυτος ο λογος ΨΕΜΑΤΑ....ισως ενα 10% την αφηνα ετσι μονο για επικοινωνια,(δεν ηταν σοβαρο ψεμα ετσι καμια σχεση με εσενα) οχι για καβατζα...οταν ομως πηγε να κανει το ασπρο-μαυρο δηλαδη να με θεωρει μαλακα η χαζο την σουταρα χωρις καμια ενοχη,

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.805
Πόντοι
6.236
Ενιωσα σαν να με σκοτωνει που δεν με αφηνε ν της πω καποια τελευταια ομορφα λογια.
Το καταλαβαίνω 100%. Ειδικά σε περιπτώσεις που δεν προβλέπεται να την ξαναδείς (π.χ. όταν δεν έχετε κοινή παρέα, δεν την ξέρεις από δουλειά, κλπ), αν καψουρευτείς και την πατήσεις έτσι και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις, είναι σαν να πρέπει να διαχειριστείς έναν "θάνατο". Δεν είναι θάνατος βέβαια, αλλά το ότι δεν θα την ξαναδείς, δεν θα ξαναμιλήσετε, δεν θα μπορέσεις να πεις ένα γεια (όχι "άντε γεια"!) ή έστω ένα "να περνάς όμορφα"....μπορεί να μας φαίνεται τώρα αχρείαστο, αλλά όταν είσαι σε αυτή τη φάση και πρέπει να διαχειριστείς και την απόρριψη, την αλλαγή και της καθημερινότητας σου ακόμα, το να κοιτάς το κινητό σου αν σου έστειλε μήνυμα, κλπ πιστεύω ότι δεν είναι ό, τι πιο εύκολο για όλους.
:jealous:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.135
Πόντοι
3.346
Καψουρα μεγαλη πριν χρονια με γκομενα (κολητου τοτε) γουσταρε και αυτη παρα πολυ.
Ολα ξεκινησαν οταν αυτος εφυγε φανταρος μαζι με τους περισσοτερους απο την παρεα..
Εμεινα πισω εγω ενα μεγαλυτερο φιλαρακι και η κοπελα που σας λεω..
Ειχε φιλες, αλλα προτιμουσε να βγαινει μαζι μας..
Ε οταν ο φιλος εψαχνε καμια γκομενα και εμενα μονος μαζι της, ειχε πολυ πεσιμο απο μερια της και κατι ψιλα απο εμενα..αλλα δεν εκανα βημα παραπανω μιας και ηταν ακομα γκομενα του φιλου μ.
Τεσπα, να μην τα πολυλογο..δεν εγινε τιποτα,ουτε ενα πηδημα αν και το θελαμε και οι δυο..μετα απο καιρο χωρισε απο το παιδι,
εγινε ενα ασχετο σκηνικο και μαλωσα και δεν ξανα μιλησα απο τοτε με τον πρωην κολητο.
Την πετυχα εξω σε κοινη παρεα μετα απο λιγο καιρο..αν και ελευθερη παρα το πεσιμο με εγραψε κανονικα..μετα εμαθα γνωρισε ενα αλλο παιδι και τωρα ειναι παντρεμενοι.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Καψουρα μεγαλη πριν χρονια με γκομενα (κολητου τοτε) γουσταρε και αυτη παρα πολυ.
Ολα ξεκινησαν οταν αυτος εφυγε φανταρος μαζι με τους περισσοτερους απο την παρεα..
Εμεινα πισω εγω ενα μεγαλυτερο φιλαρακι και η κοπελα που σας λεω..
Ειχε φιλες, αλλα προτιμουσε να βγαινει μαζι μας..
Ε οταν ο φιλος εψαχνε καμια γκομενα και εμενα μονος μαζι της, ειχε πολυ πεσιμο απο μερια της και κατι ψιλα απο εμενα..αλλα δεν εκανα βημα παραπανω μιας και ηταν ακομα γκομενα του φιλου μ.
Τεσπα, να μην τα πολυλογο..δεν εγινε τιποτα,ουτε ενα πηδημα αν και το θελαμε και οι δυο..μετα απο καιρο χωρισε απο το παιδι,
εγινε ενα ασχετο σκηνικο και μαλωσα και δεν ξανα μιλησα απο τοτε με τον πρωην κολητο.
Την πετυχα εξω σε κοινη παρεα μετα απο λιγο καιρο..αν και ελευθερη παρα το πεσιμο με εγραψε κανονικα..μετα εμαθα γνωρισε ενα αλλο παιδι και τωρα ειναι παντρεμενοι.
ΠΩ ρε φιλε τι μου θυμισες!!!
αρχικα φιλε επραξες πολυ σωστα μενει ενα αποθυμενο, αλλα οι αποφασεις επιλογες δεν εχουν αναδρομικη ισχυ τις περνουμε εκεινη την χρονικη περιοδο.
το ιδιο ισχυει και για επαγγελματικα...αν αλλαζα δουλεια---μετανιωσα που αλλαξαδουλεια κτλ....
περιπου τοτε στην ιδια ηλικια..με εσενα γουσταρα την αδελφη ενος φιλου μου κολλητου,αδελφικου..
το κολλημα ηταν οτι ηξερα τους γονεις του,πηγαινα σπιτι του..ημασταν σαν αδελφια.
η σκεψη ηταν αν στραβωσει θα εχω θεμα φιλιας..τους γονεις της του ξερω...ηθικες μαλακιες γενικα..
δεν ημουν και σιγουρος 100% οτι θα καθονταν δεν την εβλεπα και για γαμησι..η κοπελα ηταν σοβαρη, μουναρα για την εποχη...----
βγαιναμε μια παρεα μαζι καποια στιγμη πριν βγουμε ενα σαββατο σκεφτηκα να εκδηλωθω..ομως την ειδα 1 φορα με τον αλλο φιλο του κολητου...--εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου τοτε...
δεν το θεωρω ηττα, γιατι για μεγαλο διαστημα σκεφτηκα ασχετα το ναι η οχι,και ισως εκεινη την μερα να μην ελεγα και τιποτα!!!
και ηταν κατι που εκατσε ετσι,γιατιαρχικα μια μερα μου λεει θα φερω και την αδελφη μου..μου την φορτωσαν γονεις..χααχαχαχα!!!! οταν την @@@!!!!!!----
δεν μετανιωνω αυτο που με τρωει σημερα γιατι το σημερα μετραει ειναι οτι δεν ξερω αυτο το ΑΝ...
BTW η καταληξη με τον αλλο πηγε γαμο+παιδια διαζυγιο(την γαμησε οικονομικα+συναισθηματικα)....αρχικα ειπα οκ και ο αλλος τυπος ηταν σωστο ατομο και ειπα ενταξει μεσα μου...δεν περιμενα να της φερθει ετσι----
με τον φιλο μιλαμε ακομη...ασχετα αν εχουμε κοψει τα πολλα-πολλα....
---
και παλι φιλε επραξες σωστα αναλογα την χρονικη στιγμη και καταστασεις..αν ηταν απλα αδελφη γνωστου..παει αλλιως.....
το οτι μετα απο χρονια σε εκλασε...ΛΟΓΙΚΟ οι γυναικες ειναι σαν τα φαναρια.....πρασινο περνας...μετα εχουν το κοκκινο----μονιμα, θεωρουν οτι δεν αρπαξες την ευκαιρια...δεν εχουν την λογικη ομως να καταλαβουν το λογο μερικες φορες..----
π.χ αντιστροφα μια γκομενα θα πηδαγε τον αδελφο της κολητης της...ανετα-εχουν αλλη λογικη-

singleasthat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2020
Κριτικές
9
Like
635
Πόντοι
300
Παντρεμένοι, μόλις έχουμε μετακομίσει σε μεγάλο σπίτι και μου πετάει τη βόμβα θέλει να χωρίσουμε όπως της είπε η ψυχολόγος της :headbang: σοκ εγώ επέμενα για 10 μέρες και πήρα τα @@ μου. Εκείνη με ένα στυλ περηφάνιας που κατάφερε να το πει και εγώ να παλεύω μόνος μου.
Μένω λοιπόν στο μεγάλο σπίτι με όλα τα έξοδα στο κεφάλι μου, οριακά μου έμεναν λεφτά για να φάω. Άπειρες μαύρες σκέψεις και υπαρξιακά ερωτήματα, η χειρότερη φάση της ζωής μου!
Υπέρτατη ξεφτίλα 1 μήνα που έχει φύγει από το σπίτι πάω να κάνω πάλι κίνηση από social και μόνο που δε με έβρισε! Το βράδυ πριν υπογράψουμε τα χαρτιά του διαζυγίου έστειλα και πάλι αλλά τα ίδια… περηφάνια και σιγουριά η κυρία!
Με το τέλος πλέον οριστικό και αμετάκλητο άρχισα να βάζω τα πράγματα σε μια σειρά. Έχω ισορροπίσει πλέον, όσο αφορά τα οικονομικά, αλλά η μόνη μου επαφή με γυναίκες είναι με CG. Πολλες φορές μου λείπει η συντροφικότητα. Το να ζεις μόνο σου έχει τα καλά του έχει και πολύ μοναξιά.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Παντρεμένοι, μόλις έχουμε μετακομίσει σε μεγάλο σπίτι και μου πετάει τη βόμβα θέλει να χωρίσουμε όπως της είπε η ψυχολόγος της :headbang: σοκ εγώ επέμενα για 10 μέρες και πήρα τα @@ μου. Εκείνη με ένα στυλ περηφάνιας που κατάφερε να το πει και εγώ να παλεύω μόνος μου.
Μένω λοιπόν στο μεγάλο σπίτι με όλα τα έξοδα στο κεφάλι μου, οριακά μου έμεναν λεφτά για να φάω. Άπειρες μαύρες σκέψεις και υπαρξιακά ερωτήματα, η χειρότερη φάση της ζωής μου!
Υπέρτατη ξεφτίλα 1 μήνα που έχει φύγει από το σπίτι πάω να κάνω πάλι κίνηση από social και μόνο που δε με έβρισε! Το βράδυ πριν υπογράψουμε τα χαρτιά του διαζυγίου έστειλα και πάλι αλλά τα ίδια… περηφάνια και σιγουριά η κυρία!
Με το τέλος πλέον οριστικό και αμετάκλητο άρχισα να βάζω τα πράγματα σε μια σειρά. Έχω ισορροπίσει πλέον, όσο αφορά τα οικονομικά, αλλά η μόνη μου επαφή με γυναίκες είναι με CG. Πολλες φορές μου λείπει η συντροφικότητα. Το να ζεις μόνο σου έχει τα καλά του έχει και πολύ μοναξιά.
Τι πίκρα ήταν αυτή ρε μεγάλε! Πάντως γλύτωσες από την τρελή! Μακροπρόθεσμα σε καλό θα σου βγει...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ωραίο θέμα ! Διάβασα λίγα πράγματα! Όντως πικρές ιστορίες και από την εφηβεία αλλά και την ενήλικη ζωή..προφανώς έχω πάθει κι εγώ τις καταστροφές μου οι οποίες ήταν κυριολεκτικά καταστροφές σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο .. shit happens...δεν θα επεκταθω πολύ γιατί εδώ και καιρό σκέφτομαι να τα καταγράψω σε διηγηματικη μορφή ( αν τα καταφέρω γιατί δεν έχω συγγραφικό ταλέντο - σκοπός είναι να καταγραφούν τα ογκώδη λάθη που έχω κάνει ώστε να προστατευτούν οι νέες γενιες- αν τελικά τα έκδωσω θα είναι με ψευδώνυμο για ευνόητους λόγους) θα συμμετέχω πάντως όποτε μπορώ με πινελιές και μικροαποψεις..

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
TYπε ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ δεν ξερω μεριδιο ευθηνηςδικης σου, τωρα δεν εχει και σημασια.
αν εχεις παιδια ειναι πιο δυσκολο. θα βγεις πιο δυνατος σε καποια φαση,απλα δεν θα πονας τοσο η να σκεφτεσαι γιατι..τι,,,,πως..
ειναι ευκολο να λεμε την καριολα,ολα καλα...μη μασας κτλ, θα το περασεις ευκολα...λογια της πουτσας δηλαδη ασχετα αν βοηθανε για μερικα λεπτα...
ξερεις τι καταλαβα? εκτος οικογενεια...παντα θα υπαρχει το ρισκο το αλλο ατομο να στην φορεσει"...
ασχετα τι εχεις δωσει, αν εχεις φερθει πολυ καλα..κτλ..
στην ακρη του μυαλου μας παντα πρεπει να εχουμε αυτο το ΑΝ.....και κυριως να ειμαστε ανετοι η λιγο ετοιμοι οταν συμβει...
η εμπιστοσυνη ειναι η μεγιστη τιμη απο αλλο ατομο αλλα αντε βρες την-

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ωραίο θέμα ! Διάβασα λίγα πράγματα! Όντως πικρές ιστορίες και από την εφηβεία αλλά και την ενήλικη ζωή..προφανώς έχω πάθει κι εγώ τις καταστροφές μου οι οποίες ήταν κυριολεκτικά καταστροφές σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο .. shit happens...δεν θα επεκταθω πολύ γιατί εδώ και καιρό σκέφτομαι να τα καταγράψω σε διηγηματικη μορφή ( αν τα καταφέρω γιατί δεν έχω συγγραφικό ταλέντο - σκοπός είναι να καταγραφούν τα ογκώδη λάθη που έχω κάνει ώστε να προστατευτούν οι νέες γενιες- αν τελικά τα έκδωσω θα είναι με ψευδώνυμο για ευνόητους λόγους) θα συμμετέχω πάντως όποτε μπορώ με πινελιές και μικροαποψεις..
τυπε υπαρχει και αυτο το κομματι της ζωης...regrets suck που λενε..αλλα κανεις δεν θελει να χαλασει ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ οχι εδω γενικα εξω στην ζωη το βλεπεις-
αυτη η μαλακια δεν μετανιωνω για τιποτα η ατακα ειναι πολυ ψευτικη....
ολοι μας εχουμε κανει λαθη μικρα,μεγαλα,τεραστια...και ολοι μας δεν εχουμε φερθει σιγουρα σωστα παντοτε...
η καθαρση ερχεται σε ολα με την αυτοκριτικη η οποια δεν πρεπει να γινει αυτο-τιμωρια με τιποτα!@
αν τα ριχνουμεπαντα στους αλλους δεν εχει νοημα.
υπαρχουν στιγμες που μας εχουν τσακισει χωρις να φταιμε σε κατι..ομως εμεις δωσαμε τα δικαιωματα---
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΗΜΑ ΓΙΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑ....Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΤΛ...
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗ εμπειριων οδηγος βελτιωσης...και αποφυγη λαθων απο νεους παιχτες-

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
τυπε υπαρχει και αυτο το κομματι της ζωης...regrets suck που λενε..αλλα κανεις δεν θελει να χαλασει ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ οχι εδω γενικα εξω στην ζωη το βλεπεις-
αυτη η μαλακια δεν μετανιωνω για τιποτα η ατακα ειναι πολυ ψευτικη....
ολοι μας εχουμε κανει λαθη μικρα,μεγαλα,τεραστια...και ολοι μας δεν εχουμε φερθει σιγουρα σωστα παντοτε...
η καθαρση ερχεται σε ολα με την αυτοκριτικη η οποια δεν πρεπει να γινει αυτο-τιμωρια με τιποτα!@
αν τα ριχνουμεπαντα στους αλλους δεν εχει νοημα.
υπαρχουν στιγμες που μας εχουν τσακισει χωρις να φταιμε σε κατι..ομως εμεις δωσαμε τα δικαιωματα---
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΗΜΑ ΓΙΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑ....Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΤΛ...
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗ εμπειριων οδηγος βελτιωσης...και αποφυγη λαθων απο νεους παιχτες-
Συμφωνώ... Ωραίο μήνυμα εγραψες..1.όσους λένε δε μετανιωνω για τίποτα τους θεωρώ επικίνδυνους 2. Φυσικά φταίμε αλλά συχνά είναι και οι συνθήκες που διαμορφώνουν την προσωπικότητα 3. Κι εμείς δεν είμαστε τέλειοι και συχνά έχουμε φερθεί σκάρτα 4. Και η κλαψα στο πρόγραμμα είναι..με μέτρο βεβαια..5. αυτοκριτική είναι απαραίτητη 6. Χρειάζεται να κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία..

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Συμφωνώ... Ωραίο μήνυμα εγραψες..1.όσους λένε δε μετανιωνω για τίποτα τους θεωρώ επικίνδυνους 2. Φυσικά φταίμε αλλά συχνά είναι και οι συνθήκες που διαμορφώνουν την προσωπικότητα 3. Κι εμείς δεν είμαστε τέλειοι και συχνά έχουμε φερθεί σκάρτα 4. Και η κλαψα στο πρόγραμμα είναι..με μέτρο βεβαια..5. αυτοκριτική είναι απαραίτητη 6. Χρειάζεται να κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία..
ΤΟ ΝΟ.3 ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ξεκιναω....εχω γνωρισει μια σουπερ τυπισσα κουκλιτσα ξανθια 2 χρονια μεγαλυτερη, καλοκαιρι δουλευα σεζον πιτσιρικας, ουτε φανταρος-
Την γουσταρα πολυ γιατι ειναι cool, ανετη και την ημερα που την γνωρισα στα τυπικα σε ενα μπαρ /κλαμπ ειχε μοιρασει πολλες χυλοπιτες με σωστη προσεγγιση εγινα απλα το 1 βημα...
στην μαλακια τωρα αυτη δεν κατεβαινε παντα εξοχικο και συνηθως παντα γονεις...
προς το τελος μου λεει θα ερθω αλλο Σ/Κ οι γονεις θα λειπουν να τα πουμε. θα.ειχε φυγει φιλη..γονεις κτλ...--
Τι κανω 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ παω ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ...!!!(ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ)---
Αποτελεσμα δεν την ειδα ξανα--ουτε καν της ειπα οτι θα ελειπα, δεν το εκανα επιτηδες αλλα σκεφτηκα οτι δεν θα την πειραζε---χααχα--
ΣΗΜΕΡΑ νομιζω εκανα μαλακια, επρεπε να της το πω ασχετα αν αυτη ισως κατεβαινε σπιτι της ετσι και αλλιως--
-2-ματς θα υπηρχαν και μουνια θα υπηρχαν υπαρχουν παντα---γειωσα ομως μια πολυ ωραια γκομενα που εκεινη την μερα που την γνωρισα νικησα καθε ανταγωνιστη------
αν γυρναγα πισω το χρονο.??? ισως εκανα το ιδιο..!!!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Θα έχει κι άλλο sequel? :P

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Θα έχει κι άλλο sequel? :P
εεε ρε τυπε βαριες ηττες..δεν ηταν δικαιο να γραφουμε κ εμεις τις μαλακιες μας...
εχω και συνεχεια...να τα βγαλω απο σκληρο δισκο μυαλου....ΕΝΑ ΕΓΡΑΨΑ ΜΟΝΟ--ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΟ!!!
φυσικα δεν περιμενω εκτος αν ειναι τρολλαρισμα να γραψει καποιος..
εφαγα το σπιτι της γκομενας η την εβγαλα στο πεζοδρομιο...η γαμησα και την μανα της!!!
λεμε για νορμαλ--θα πεσει τρολλαρισμα σιγουρα---

• Like
Αντιδράσεις: vril

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom