Νέα

Βαριές ήττες (καψούρα) από το αντίθετο φύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
@ jim28
Οι γυναίκες που πάνε σε speeddating στην Ελλάδα, όπως και όσες παίζουν σε tinder,badoo κλπ, συνήθως έχουν θέματα. Πέραν αυτού τους δίνεται η πολυτέλεια της επιλογής, ακόμα και στη χειρότερη, οπότε βγαίνουν με διάφορους ταυτόχρονα.
Και εσείς λοιπόν να κάνετε το ίδιο, βγειτε με 2-3 ταυτόχρονα αν μπορείτε, και διαλέξτε.
σχετικα με το speed dating υποπτευομαι οτι μερικες εκει μεσα ειναι πληρωμενες. Γιατι να παει μια ωραια στο speed dating οταν μπορει να βρει οποιον θελει. Αρχηγοπουλα να προσεχετε λιγο

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Βαρριες ηττες εχουμε ολοι μας. Οποιος ισχυριζεται το αντιθετο, ειναι ο κλασσικος τυπος που οταν τον ρωτας αν γαμαει επι πληρωμη σου απαντα "Δεν εχω αναγκη να πληρωσω για σεξ"
Θα ψαξω παλια ποστ γιατι τα ειχα γραψει εδω παλια και θα τα παραθεσω καποια στιγμη, μην γραφω τα ιδια

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
σχετικα με το speed dating υποπτευομαι οτι μερικες εκει μεσα ειναι πληρωμενες. Γιατι να παει μια ωραια στο speed dating οταν μπορει να βρει οποιον θελει. Αρχηγοπουλα να προσεχετε λιγο
σωστος οπως twoo badoo και αλλα πολλες ειναι με πληρωμη..
ομως μπορει να σου κατσει ομορφη 1 στις 10...πιθανοτητα κ αν...

michael69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
446
Πόντοι
20
δεν ειπα αυτοανοσα στο μαλλι.
αυτο ηταν εξτρα, μαζι με τα αυτοανοσα.
η τυπισσα υπαρχει και εχει κανει οικογενεια πλεον.
ας ειναι "καλα" τα σοσιαλ.
ισως της στειλω κανα μηνυμα να δω αντιδραση και αν θελει να βρεθουμε μετα απο τοσο καιρο, αλλα ακομα το επεξεργαζομαι μεσα μου.
το μαθημα το δινεις εσυ στον εαυτο σου και κανεις αλλος.
Η γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς καθόλου μαζί της . Αρκετά τράβηξες. Ούτε γιατί έγινε έτσι ούτε τίποτα. Και μόνο που την ψάχνεις στα σοσιαλ λάθος σου.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
Η γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς καθόλου μαζί της . Αρκετά τράβηξες. Ούτε γιατί έγινε έτσι ούτε τίποτα. Και μόνο που την ψάχνεις στα σοσιαλ λάθος σου.
μα δεν εχω ασχοληθει απο τοτε.
αναφορα εκανα στο θρεντ απλα και προσπαθησα να το εξηγησω οσο πιο αναλυτικα γινεται.
μια χαρα ειμαι, αν δεν το εχεις καταλαβει και δε διαβασες καλα.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Οι γυναίκες που πάνε σε speeddating στην Ελλάδα, όπως και όσες παίζουν σε tinder,badoo κλπ, συνήθως έχουν θέματα. Πέραν αυτού τους δίνεται η πολυτέλεια της επιλογής, ακόμα και στη χειρότερη, οπότε βγαίνουν με διάφορους ταυτόχρονα.
Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει κι εγώ!
Εκτος απο αυτο ειναι και μπαζα τελευταιας διαλογης
Σωστά, οι πιο πολλές είναι δευτεροκλασσάτες και τριτοκλασσάτες. Τελευταίας διαλογής δεν θα το έλεγα, ντρέπονται να πάνε.
σχετικα με το speed dating υποπτευομαι οτι μερικες εκει μεσα ειναι πληρωμενες. Γιατι να παει μια ωραια στο speed dating οταν μπορει να βρει οποιον θελει.
Αποδεδειγμένα κάποιες όμορφες που πάνε σε τέτοια events είναι "μισθωμένες" από τους διοργανωτές. Πάνε και ωραίες, αναφέρομαι σε εκείνες που έχουν καμένο μυαλό.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
αλλαζει το θεμα αλλα θα πω σε site tinder badoo θελει πολυ κοπο να βρεις κατι...εχουν αλλαξει εποχες mric chat οποιον θυμαται ηταν πιο φρεσκα...σημερα ειναι σαν το σκρουτζ...η καλυτερη προσφορα---
ναι πολλες εχουν θεματα συνηθως ασχημο χωρισμο ΠΡΙΝ-
ΕΠΙΛΟΓΕΣ σιγουρα οταν εβγαινα συνεχεια πολλες μου χαν πει χτες βγηκα με καποιον δεν πουλαγαν παραμυθι 1 φορα---απλα σε τετοιες φασεις πας παντα χαλαρος-αλλα η @@@ ερχεται υπουλα εκει που δεν το περιμενεις και σπιτι που λεει ο λογος να κατσεις...μπορει να σου χτυπησει το κουδουνι γυναικα ταχυδρομος---

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
αμα θες να εισαι του χεριου της ευκολο ειναι
να γινω εγω καποια του χεριου της, ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΣΤΟΡΑ... πιστεψε το.
μα παρα πολυ δυσκολο, εως ακατορθωτο θα ελεγα.
παρ'ολα αυτα επειδη δε θελω να το αποκλεισω (ποτε μη λες ποτε και αλλα τετοια συναφη), θα ηθελα να το δω, γιατι θα ειναι μεγαλο μαγκακι αμα καταφερει να με "τουμπαρει"...ας το πουμε ετσι.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
να γινω εγω καποια του χεριου της, ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΣΤΟΡΑ... πιστεψε το.
μα παρα πολυ δυσκολο, εως ακατορθωτο θα ελεγα.
παρ'ολα αυτα επειδη δε θελω να το αποκλεισω (ποτε μη λες ποτε και αλλα τετοια συναφη), θα ηθελα να το δω, γιατι θα ειναι μεγαλο μαγκακι αμα καταφερει να με "τουμπαρει"...ας το πουμε ετσι.
οταν σου συμβει...δεν θα το καταλαβεις καν....οι αλλοι γυρω σου ναι...ΕΣΥ(ο καθενας) δεν περνει χαμπαρι ΑΡΧΙΚΑ....μετα ειναι αργα!!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
Ειλικρινα δεν ξερω αν πρεπει να σου το ευχηθω
Σηκωνει πολλη συζητηση, ξερω τι σου λεω
παιχτη, επειδη πανω κατω εχω σχηματισει μια γνωμη για σενα, ημαστε τελειως διαφορετικοι τυποι.
φανταζομαι το εχεις καταλαβει, αλλα να την πατησω οπως την εχεις πατησει εσυ, που εχω δει κατι ποσταρισματα σου σε αλλα θρεντ, δεν υπαρχει περιπτωση.
ο λογος ?
ημαστε εντελως αλλης κουλτουρας.
εσυ εισαι μουνοδουλος και παρακαλας, αυτο μου εχεις δειξει σε μερικα ποστ.
προσωπικα δεν εχω παρακαλεσει ποτε και καμια.
απο αυτο και μονο, σκεψου τα υπολοιπα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ηττες εχω διαφορων τυπων:
-κοιμηθηκα στο ιδιο κρεβατι με θεομουνο που ειχαμε ανταλλαξει φιλια μονο.
Κι επειδη ο μαλακας ο αρχιδης ηθελα να της το παιξω ευαισθητος και αγαπουλης για ενα γαμημενο λογο που ουτε εγω ο ιδιος καταλαβαινω απλα κοιμηθηκαμε.αγκαλια...
Δεν υπηρξε μερα και νυχτα της ζωης μου που δε το μετανοιωσα...
Η γκομενα φυσικα ηταν ασταθης μετα ξενερωσε αλλαξε αποψεις και δε ξαναδωθηκε η γαμιοευκαιρια...
Αλλα ετσι οπως το βλεπω τοτε ημουν πολλα κιλα μαλακας και δε θα ετρωγα ο κοσμος να χαλουσε.
Ειχα επηρρεαστει απο την πρωτη μου σχεση που ηταν και καλα ρομαντικη και νομιζα πως ολες ετσι ειναι...σκατα
-αλλη περιπτωση:ωραιο σκιννυ κοριτσι βγηκαμε ηπιαμε φασωθηκαμε και οπως ημασταν παραλια της εκανα στην ακρη το βρακι και της εχωσα λιγο τον πουτσοκεφαλο
Εκει με.σταματησε ειπε οτι ποναει πολυ ουρλιαζε και το κοψα.
Της εριξα πανυγηρικα ακυρο ενω αν εκανα υπομονη ισως εριχνα τρελα γαμησια μαζι της...
-γκομεμα απο καμακι στο δρομο με τη μηχανη.
Βγαινουμε σκαει μυτη με φουστα μαυρο καλσον φιλια φασωματα πουτσομαλαξεις
Και μετα ο μαλακας της ειπα απλα "παμε καπου μονοι μας"?
Χωρις να επιμεινω.
Περασαμε κατω απο την πολυκατοικια μου θα μπορουσα να της πω "ανεβα λιγο για να δεις τις βαρκες να κουνιονται-για μια μαλακια λογο και δε το ειπα.Μετα δε την ξαναδα.Ελεος με την παρτη μου.
Εχω γαμησει αρκετες ετσι στο φτερο και αυριο ας αλλαζαν γνωμη στ αρχιδια μου.

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
παιχτη, επειδη πανω κατω εχω σχηματισει μια γνωμη για σενα, ημαστε τελειως διαφορετικοι τυποι.
φανταζομαι το εχεις καταλαβει, αλλα να την πατησω οπως την εχεις πατησει εσυ, που εχω δει κατι ποσταρισματα σου σε αλλα θρεντ, δεν υπαρχει περιπτωση.
ο λογος ?
ημαστε εντελως αλλης κουλτουρας.
εσυ εισαι μουνοδουλος και παρακαλας, αυτο μου εχεις δειξει σε μερικα ποστ.
προσωπικα δεν εχω παρακαλεσει ποτε και καμια.
απο αυτο και μονο, σκεψου τα υπολοιπα.
Δεν θα ελεγα οτι παρακαλαω ιδιαιτερα.
Ακομη και οταν καψουρευτηκα, κρατησα χαρακτηρα και δεν εκανα καραγκιοζιλικια.
Αλλά τωρα δεν μιλαμε για το πώς αντιδρά ο καθενας στην καψούρα, αλλά πώς νιωθει μεσα του και πώς τον επηρεαζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμενα η μεγαλυτερη μου ηττα ειναι οτι μενω σε μια πολη που οι γκομενες απο τα 17 ειναι golddiggers...
Ενω σε αλλες πολεις ειναι αισθηματίες θελεις να μου πεις

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
Δεν θα ελεγα οτι παρακαλαω ιδιαιτερα.
Ακομη και οταν καψουρευτηκα, κρατησα χαρακτηρα και δεν εκανα καραγκιοζιλικια.
Αλλά τωρα δεν μιλαμε για το πώς αντιδρά ο καθενας στην καψούρα, αλλά πώς νιωθει μεσα του και πώς τον επηρεαζει
το ιδιαιτερα ασε να το ξερουμε καλυτερα εμεις εδω, μην πουμε και ονοματα.

μα αφου ειπα οτι καψουρα δεν ειχα :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom