Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εγραψα ενας πολυ καλος λογος να τον ψηφισει καποιος,οχι ο καλυτερος.
Τωρα μπορεις να συνεχισεις το παραμυθι για το πως δεν βγαινουν τα νουμερα,εισαι καλος.
ενας ανουσιος λογος ειναι αυτος που ανεφερες.κουραδομαγκιες του τσιπρα.μαγκας ειναι αυτος που θα μου εξασφαλισει το μελλον μου με το να πληρωνονται μισθοι και συνταξεις και να με κρατησει μεσα στο ευρω και οχι να με παει σε μια αφρικανικη δραχμη.εσυ μπορει να γουσταρεις να γινεις κουβα και να ζησεις το μυθο του τσε εγω ομως οχι.σε οτι αφορα το παραμυθι που αναφερες αυτο υπαρχει μονο στο φανατικο μυαλο σου και ειναι διλλημα και δυστυχως ειναι εκβιαστικο μεν αλλα αληθινο δε και αν βγει το κομμα σου κυβερνηση δηλαδη το συριζα θα το δεις.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Εγραψα ενας πολυ καλος λογος να τον ψηφισει καποιος,οχι ο καλυτερος.
Τωρα μπορεις να συνεχισεις το παραμυθι για το πως δεν βγαινουν τα νουμερα,εισαι καλος.
ΤΟΝ σεπτεβρη ειδες τον ΜΠΕΝΝΥ με περισσια αλαζονεια να ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ νοικι στο σπιτι σου-τακτικη τσαουσεσκου-τον ΓΑΠ 3 χρονια να σε αναγκαζει να σφιγγεις το ζωναρι και να το ξανασφιγγεις και μετα να μην αναπνεεις για να σφιξεις και αλλο και αυτος ΑΚΜΑΙΟΣ...Ειδες τον ΣΑΜΑΡΑ να πουλαει τρελιτσα και μετα να βαζει και αυτος το καυλι του στην παρτουζα- που και καλα δε γουσταρε-στην αρχη...για τον κρατζαφυρερ ΠΟΥ ΘΕΛΕ η κωλαντζα του και υπουργιλικια και ετσ δεν χρειαζεται καν να ΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ....ΑΦΟΥ λοιπον φρεσκαρα λιγο τη μνημη σας και σας θυμισα λιγο τα ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ,θυμηθειτε τωρα ΜΕΤΑ ΤΗΝ 6η ΜΑΙΟΥ.......ΑΞΙΑ=ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ...ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑ...τοσο μεγαλη ΠΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ! :rockon: :rockon:

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
εεεεεμ γιαυτο σου λεει.... βγαλε νουδου πασοκ.... να μην υπαρχουν αυτα.... :uglystupid:

ρε πουστη μου τι πανε και ποσταρουνε οι ΜΑΛΑΚΕΣ?
την επιβεβαιωση του πως φτασαμαι εδω?
την αχρηστεια της νουδου/πασοκ να κανουν ενα γαμημενο ελεγχο?
τοσο αχρηστοι που οταν ρωτηθηκαν ποσοι ειναι οι δ.υ. δεν ηξεραν για να απαντησουν?
ποσταρουν την αχρηστεια τους τα τελευταια 30 χρονια για επιχειρημα ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ?
εκτος εαν και γιαυτο φταιει ο καθε συριζα.....
που ξερεις μπορει να κυβερναγαν και να μην το ξεραμε....

Φίλε μου αυτό ακριβώς. Αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σαν να θέλεις να διαιωνίσεις αυτή την κατάσταση??(κοιτα το πρόγραμμά του) Δλδ για να τιμωρήσεις τους παπάρες των 30 ετών με την παροχολογία, τα ρουσφέτια κλπ θα ψηφίσεις αυτόν που σου λέει θα τα συνεχίσει. ΟΚ μη ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (ούτε γω και μάλιστα ποτέ) αλλά αν ψηφίσεις Αλέξη καθαρά οικονομικά θα ρθεις μετα 4 έτη και θα πεις με μαθηματική ακρίβεια τα ίδια έκανε και αυτός. και μάλιστα στο χε πει. Αλλά τότε μήπως πλέον είναι πολύ ΑΡΓΑ..

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει εγκληματα 21 χρόνια και η ΝΔ έχει κάνει λάθη 8 χρόνια. Με συνεργούς τον Ελληνικό Λαό και την Αριστερά. Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Ωστόσο όλα αυτά τα αίσχη για τα οποία ΣΥΜΦΩΝΩ ότι θα πρέπει να πληρώσουν οι υπεύθυνοι (όχι όμως μόνο πολιτικοί αλλά και πολίτες) έγιναν σε καιρούς πολιτικής σταθερότητας και οικονομικής ευμάρειας (λόγω δανεισμού). Τώρα ζούμε σε εποχή πολιτικής αστάθειας και χρωκοπίας. Δε μπορούμε να κρίνουμε και να μιλάμε με όρους προ του 2008. Η οικονομική κρίση μας χτύπησε την πόρτα και κατέστρεψε πρώτους εμάς γιατί ήμαστε ο πιο αδύναμος κρίκος του παγκοσμίου συστήματος. Εκεί λοιπόν θα πρέπει να μετρηθούμε οι λογικοί με τους παράλογους, οι πατριώτες με τους προδότες. Γιατί τίθεται ζήτημα εθνικής επιβίωσης. Όποιος στηρίζει την ευρωπαική προοπτική της χώρας, την ελεγχόμενη χρεωκοπία, την διόρθωση των εγκλημάτων 30 χρόνων μεταπολίτευσης θα πρέπει να στηριχθεί. Όποιος μιλάει ευχάριστα και δημαγωγικά αλλά στον πραγματικό κόσμο τα λόγια του μεταφράζονται σε διεθνή απομόνωση, άτακτη χρεωκοπία και διατήρηση του πελατειακού και διεφθαρμένου κράτους θα πρέπει να ετοιμάζεται για ελικόπτερο. Κανείς δε δίνει συγχωροχάρτι σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Και όσοι έφταιξαν θα πρέπει να πληρώσουν (επαναλαμβάνω μαζί με όσους πολίτες επωφελήθηκαν από αυτούς). Μακάρι να βρισκόταν κάποιος πολιτικός σχηματισμός από άφθαρτους και φερέλπιδες πολιτικούς που θα εγγυώνταν την ανάκαμψη της χώρας και τη διόρθωση των λαθών του παρελθόντος. Αυτό είναι το δέον και όχι το είναι. Μέχρι να βρεθεί αυτός δε μπορούμε να καταδικάσουμε τη χώρα σε αλβανοποίηση και εξαθλίωση για να κάνει το κομμάτι του ο Τσίπρας, ο Καμμένος και ο κάθε επαναστάτης ποπολάρος της πούτσας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ντανιελιτσα παρε ναχεις

Σε αναθεώρηση των στοιχείων για το ελληνικό ΑΕΠ από το 2006 προχώρησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή. Με τα νέα στοιχεία, προέκυψε ότι η ύφεση στην Ελλάδα ξεκίνησε το 2008 και όχι το 2009 όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Έτσι, με δεδομένη την εκτίμηση ότι και το 2012 θα είναι «μείον» οι χρονιές της ύφεσης αυξάνονται πλέον σε πέντε.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ, το 2008 έκλεισε με το ΑΕΠ να υποχωρεί κατά 0,2%. Το 2009, η ύφεση ήταν 3,2% και το 2010 3,5%. Για το 2011, ως γνωστόν το υπουργείο Οικονομικών προβλέπει ύφεση 5,5% ενώ για το 2012, το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν αναμένεται να υποχωρήσει κατά 2,5% με βάση τις εκτιμήσεις στο προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού.

διαβασε και τα μικρα γραμματα κατω κατω
πουστράκια ξέπουλες τι μας ποστάρετε;
το λογο για τον οποίο πρέπει να ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και να σας πετάνε πέτρες μέχρι θανάτου;

πουστηδες αναθεωρήσατε το ελλειμμα με πουλημένους στην ελστάτ για να νομιμοποιήσετε την ενταξη στο ΔΝΤ;
και τώρα γαμιόλια μας λέτε ότι φταίει ο κουρασμένος;
τι ακριβώς ποστάρετε ρε μουνιά;
ότι ο κουρασμένος έφαγε απ τα δανεικα του στεγαστικού παραπάνω απο όσο δήλωσε και σεις τους το είπατε ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ;
ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ ΜΟΥΝΙΑ να γυρισω μια μερα ΕΛΛΑδα να σας κυνηγάνε κουκουλοφόροι και χρυσαυγίτες παρέα.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΙΣΤΡΑΓΕ.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
ΤΟΝ σεπτεβρη ειδες τον ΜΠΕΝΝΥ με περισσια αλαζονεια να ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ νοικι στο σπιτι σου-τακτικη τσαουσεσκου-

Γιατί το άλλο το απίθανο με τις αποδείξεις στη φορολογική δήλωση;
Το μπόνους αποδείξεων έγινε πρόστιμο αν δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις!
Στο Ελλαδιστάν του 21ου αιώνα ο πολίτης δεν έχει δικαίωμα να αποταμιεύει τα χρήματα του  :jerking:  :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει εγκληματα 21 χρόνια και η ΝΔ έχει κάνει λάθη 8 χρόνια. Με συνεργούς τον Ελληνικό Λαό και την Αριστερά. Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Ωστόσο όλα αυτά τα αίσχη για τα οποία ΣΥΜΦΩΝΩ ότι θα πρέπει να πληρώσουν οι υπεύθυνοι (όχι όμως μόνο πολιτικοί αλλά και πολίτες) έγιναν σε καιρούς πολιτικής σταθερότητας και οικονομικής ευμάρειας (λόγω δανεισμού). Τώρα ζούμε σε εποχή πολιτικής αστάθειας και χρωκοπίας. Δε μπορούμε να κρίνουμε και να μιλάμε με όρους προ του 2008. Η οικονομική κρίση μας χτύπησε την πόρτα και κατέστρεψε πρώτους εμάς γιατί ήμαστε ο πιο αδύναμος κρίκος του παγκοσμίου συστήματος. Εκεί λοιπόν θα πρέπει να μετρηθούμε οι λογικοί με τους παράλογους, οι πατριώτες με τους προδότες. Γιατί τίθεται ζήτημα εθνικής επιβίωσης. Όποιος στηρίζει την ευρωπαική προοπτική της χώρας, την ελεγχόμενη χρεωκοπία, την διόρθωση των εγκλημάτων 30 χρόνων μεταπολίτευσης θα πρέπει να στηριχθεί. Όποιος μιλάει ευχάριστα και δημαγωγικά αλλά στον πραγματικό κόσμο τα λόγια του μεταφράζονται σε διεθνή απομόνωση, άτακτη χρεωκοπία και διατήρηση του πελατειακού και διεφθαρμένου κράτους θα πρέπει να ετοιμάζεται για ελικόπτερο. Κανείς δε δίνει συγχωροχάρτι σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Και όσοι έφταιξαν θα πρέπει να πληρώσουν (επαναλαμβάνω μαζί με όσους πολίτες επωφελήθηκαν από αυτούς). Μακάρι να βρισκόταν κάποιος πολιτικός σχηματισμός από άφθαρτους και φερέλπιδες πολιτικούς που θα εγγυώνταν την ανάκαμψη της χώρας και τη διόρθωση των λαθών του παρελθόντος. Αυτό είναι το δέον και όχι το είναι. Μέχρι να βρεθεί αυτός δε μπορούμε να καταδικάσουμε τη χώρα σε αλβανοποίηση και εξαθλίωση για να κάνει το κομμάτι του ο Τσίπρας, ο Καμμένος και ο κάθε επαναστάτης ποπολάρος της πούτσας.
καμμιά ΑΝΟΧΗ σε κανενα μουνι που συνεργάζεται με πασοκους.
τελεία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατί το άλλο το απίθανο με τις αποδείξεις στη φορολογική δήλωση;
Το μπόνους αποδείξεων έγινε πρόστιμο αν δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις!
Στο Ελλαδιστάν του 21ου αιώνα ο πολίτης δεν έχει δικαίωμα να αποταμιεύει τα χρήματα του  :jerking:  :headbang:
ΕΊΠΑΜΕ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΤΕΛΕΙΑ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε ωραια τα λες τα ηδη γνωστα. για πες και που να το ριξουμε ομως

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Τυπική αριστερή επιχειρηματολογία. Ο πολιτικός επιστήμων του bourdela.com. Άμα διαβάζεις Καίσαρη και Γεωργίου για να αποφασίσεις τι θα ψηφίσεις, αυτά είναι τα αποτελέσματα. Πολιτικός, κοινωνικός και οικονομικός αναλφαβητισμός.

διαφωνεις δηλαδη?

παραξενο γιατι εδω λεει οτι καποιοι εχουν κανονισει ηδη το μελλον σου εδω και πολη καιρο πριν και αμα θες καπου πρεπει να εχω αλλη μια εκθεση του 2008...

[URL unfurl="true"]http://olympia.gr/2010/03/02/goldman-sachs-greece/[/url]

εδω σου εξηγει το πως το εκαναν πραξη....

www.fimes.gr/2011/02/goldman-sachs-chreokopia/]http://www.fimes.gr/2011/02/goldman-sachs-chreokopia/[/url]

και εδω αν το αναλυσεις σωστα θα δεις κατι αρκετα διαφοτιστικο τι θα παθουν ολοι αν βγεις τωρα απο το ευρο
εαν θες μπορουμε να βρουμε τα τι θα γινει αν βγουμε σε 6 μηνες και θα καταλαβεις γιατι σε κρατανε

www.newsnow.gr/article/89003/Goldman-Sachs-den-symferei-kanenan-i-oristiki-diakopi-tis-xrimatodotisis-tis-elladas-apo-tin-troika---to-pithanotero-senario-to-pagoma-ton-doseon-alla-i-stirixi-ton-ellinikon-trapezon.html]http://www.newsnow.gr/article/89003/Goldman-Sachs-den-symferei-kanenan-i-oristiki-diakopi-tis-xrimatodotisis-tis-elladas-apo-tin-troika---to-pithanotero-senario-to-pagoma-ton-doseon-alla-i-stirixi-ton-ellinikon-trapezon.html[/url]

και παρε και ενα βιντεακη που ενας φιλς ειχε βαλει πριν κατι μερες και θα δεις προς τι η ξαφνικη αγαπη της γερμανιας
και οι απειλες της  για να ψυφισεις νουδου πασοκ το τι αγαπη σου εχει και ποσο νοιαζονται αυτοι για σενα...
και το πσο κανουν κουμαντο οι σωτηρες....

Φίλε μου αυτό ακριβώς. Αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σαν να θέλεις να διαιωνίσεις αυτή την κατάσταση??(κοιτα το πρόγραμμά του) Δλδ για να τιμωρήσεις τους παπάρες των 30 ετών με την παροχολογία, τα ρουσφέτια κλπ θα ψηφίσεις αυτόν που σου λέει θα τα συνεχίσει. ΟΚ μη ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (ούτε γω και μάλιστα ποτέ) αλλά αν ψηφίσεις Αλέξη καθαρά οικονομικά θα ρθεις μετα 4 έτη και θα πεις με μαθηματική ακρίβεια τα ίδια έκανε και αυτός. και μάλιστα στο χε πει. Αλλά τότε μήπως πλέον είναι πολύ ΑΡΓΑ..

φιλε μου δεν ειπα οτι υποστιριζω τσιπρα

αλλα διαφασα το προγραμμα του επισεις ειδα και τρελη διαστρεβλωση ομως απο τα μμε/κοματα πανω σε αυτο....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ελλάς-Ελλάς

URL]]

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εγω ποσταρω αυτα εσεις αν εχετε κατι διαφορετικο βαλτε το να το δουμε αντε περσονα

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Εγώ τύπε 4 χρόνια τώρα ακούω, διαβάζω, ψάχνω. Ελληνικό και διεθνή τύπο, οικονομολόγους, πολιτικούς, τους πάντες. Έχω καταλήξει ότι με μνημονιακά κόμματα (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΥΣΗ - ΤζημεροΜάνος - Δημαρ (υπό προυποθέσεις)) η χώρα έχει κάποια ΕΛΠΙΔΑ. Με αντιμνημονιακά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Καμμένος, Κοινωνική Συμφωνία, εξωκοινοβουλευτική αριστερά κλπ) υπογράφουμε την καταδίκη μας για δεκαετίες. Η πρότασή μου είναι να διαλέξετε όποιο μνημονιακό κόμμα θέλετε και να το ρίξετε. Αν ρωτάς εμένα επειδή αξιολογώ τον κίνδυνο ακυβερνησίας αν το ρίξω σε μικρό κόμμα αλλά και επειδή ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω ακόμα κι αν μου το πει ο Θεός ο ίδιος, έχω καταλήξει στη ΝΔ. Με όλες τις ενστάσεις που μπορεί να έχω. Γιατί και από το σκεπτικό μου (αποκλείω τους άλλους) φαίνεται ότι τη θεωρώ το μη χείρον βέλτιστον. Αν βρεθεί κάτι καλύτερο, φρέσκο, άφθαρτο που θα εγγυάται την ανάκαμψη της χώρας και θα έχει δυνατότητα διακυβέρνησης, είμαι μαζί του.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ ΜΟΥΝΙΑ να γυρισω μια μερα ΕΛΛΑδα να σας κυνηγάνε κουκουλοφόροι και χρυσαυγίτες παρέα.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΙΣΤΡΑΓΕ.

Η "Δημοκρατία" θα στρέψει τον έναν εναντίον του άλλου προκειμένου να γλιτώσει η ίδια ότι μπορεί να σώσει. Έχει γίνει ήδη άλλωστε και πολύ πρόσφατα. Η κάτω πλατεία εναντίον της πάνω πλατείας, οι κουκουέδες χωροφυλάκοι της βουλής κτλ-κτλ
Καύσιμη ύλη, οι λαθρομετανάστες, υπάρχει.
Τα σπίρτα ανάβουν σιγά-σιγά, το σενάριο βρίσκεται σε εξέλιξη, απλά δεν έχουν πολωθεί τόσο πολύ τα πράγματα ακόμη για να μπουν σε διαδικασία κοινωνικοί αυτοματισμοί κυριολεκτικής στράτευσης των διαθεσίμων.
Αν πχ πριν ένα χρόνο αυτοί που θα άρπαζαν το ντουφέκι για να ξαπλώσουν κάποιον ήταν 10% τώρα θα έχει φτάσει στο 30%, όταν φτάσει στο 70-80 ξεκινάμε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
καμμιά ΑΝΟΧΗ σε κανενα μουνι που συνεργάζεται με πασοκους.
τελεία.

Ψηφιζουμε αυτον που οταν θα μπαινει ο Ψυχαρης και ο Μπομπολας στο γραφειο του πρωθυπουργου για να του ζητησουν "χαρες",αυτος θα σηκωνεται θα ξεκουμπωνει το παντελονι του θα βγαζει εξω τον πουτσο και θα τους τον δειχνει επιδεικτικα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγώ τύπε 4 χρόνια τώρα ακούω, διαβάζω, ψάχνω. Ελληνικό και διεθνή τύπο, οικονομολόγους, πολιτικούς, τους πάντες. Έχω καταλήξει ότι με μνημονιακά κόμματα (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΥΣΗ - ΤζημεροΜάνος - Δημαρ (υπό προυποθέσεις)) η χώρα έχει κάποια ΕΛΠΙΔΑ. Με αντιμνημονιακά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Καμμένος, Κοινωνική Συμφωνία, εξωκοινοβουλευτική αριστερά κλπ) υπογράφουμε την καταδίκη μας για δεκαετίες. Η πρότασή μου είναι να διαλέξετε όποιο μνημονιακό κόμμα θέλετε και να το ρίξετε. Αν ρωτάς εμένα επειδή αξιολογώ τον κίνδυνο ακυβερνησίας αν το ρίξω σε μικρό κόμμα αλλά και επειδή ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω ακόμα κι αν μου το πει ο Θεός ο ίδιος, έχω καταλήξει στη ΝΔ. Με όλες τις ενστάσεις που μπορεί να έχω. Γιατί και από το σκεπτικό μου (αποκλείω τους άλλους) φαίνεται ότι τη θεωρώ το μη χείρον βέλτιστον. Αν βρεθεί κάτι καλύτερο, φρέσκο, άφθαρτο που θα εγγυάται την ανάκαμψη της χώρας και θα έχει δυνατότητα διακυβέρνησης, είμαι μαζί του.

να βρεθει ποτε ρε τυπε? τωρα εχουμε εκλογες. και δεν βλεπω πως συναδει αυτο το ποστ με το αμεσως προηγουμενο σου. αντικρουομενα ειναι.  

Κανείς δε δίνει συγχωροχάρτι σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Και όσοι έφταιξαν θα πρέπει να πληρώσουν (επαναλαμβάνω μαζί με όσους πολίτες επωφελήθηκαν από αυτούς)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ψηφιζουμε αυτον που οταν θα μπαινει ο Ψυχαρης και ο Μπομπολας στο γραφειο του πρωθυπουργου για να του ζητησουν "χαρες",αυτος θα σηκωνεται θα ξεκουμπωνει το παντελονι του θα βγαζει εξω τον πουτσο και θα τους τον δειχνει επιδεικτικα...

ποιονανε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom