Ουδεμια προθεση παραποιησης. Ολοι κανουμε λαθη. Τουλαχιστον εγω τα παραδεχομαι.
Ουτε εγω ειμαι ΔΥ. Οπως βλεπεις θυμα του κρατους ειναι λοιπον και η οικογενεια που λες οπως και εσυ.
Δεν ευθυνεται ομως κανεις αλλος περα απο την κουμμουνοποιηση του λαου μας και του κρατου μας εδω και 20 χρονια.Οταν καταργηθηκαν επι Αντρεα καθε βιοτεχνιες και γενικα εξαγωγικες μοναδες που ειχε χωρα για να μπει ο καθε αχρηστος στο δημοσιο και να κανει φλερταρει ολη μερα με ενα φωτοτυπικο σαν κλητηρας. Οταν η τροικα σου λεει κανε απολυσεις και αποκρατικοποιησεις για να στρωσουν τα πραγματα μεσα σε 2-3 χρονια το πολυ και ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΣΟΚ αντι να προχωρησει σε απολυσεις των χαραμοφαηδων δημοσιων υπαλληλων που δεν προσφερουν πραγματικα τιποτα (χαζο ηταν εξαλου να κτυπησει ψηφοφορους του?) προτιμα να κανει ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ιδιωτικους και δημοσιους υπαλληλους για να μην βγουν στο δρομο ολοι οι χαραμοφαηδες και σκουζουν...Αυτο δεν ειναι κουμουνισμος?Για να μην μεινουν δυσαρεστημενοι οι βολεμενοι του κρατους τους ΓΑΜΑΜΕ ΟΛΟΥΣ και θα τους ριχνουμε μισθους μεχρι να ειναι σαν να ζουν σοβιετια με ενα δελτιο φαγητου μονο και παραλληλα δωστου χαρατσια. Φυσικα ο πρωτος που κτυπιεται ειναι ο επιχειρηματικος τομεας και ο ιδιωτικος. Με αποτελεσμα ιδιωτικοι υπαλληλοι που δεν εχουν την ευλογια της αριστερας του παρακρατους να απολυονται (αφου δεν υπαρχει ουδεμια αναπτυξη και η κυβερνηση προσπαθει να διατηρησει το αχρηστο κρατος του δημοσιου της)
τωρα συμφωνουμε
εγω δεν υποστηριξα συριζα αλλα εχω τα ματια μου ανοικτα
οπως ειπε και ο αποπανω ξερω ποιους ΔΕΝ ΘΑ ΨΥΦΙΣΩ
εχω πει επανελημενος ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟς ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑς
μπες στα ποστ μου και κοιτα
το μονο που παραδεχομαι στο τσουτσεκι
ειναι οτι εχει αρκετα κιλα αρχιδια
δεν ειναι ευκολο να βγεις δημοσια και να πες δεν περιμεναμε να ειμαστε πρωτο κομμα και το προγραμα μας
βασιζοταν σε πολιτικη αντιπολιτευσης και χρειαζετε επιπλεον ρυθμισεις σε λεπτομεριες.
δεν ειναι ευκολο να αναλαβεις ευθηνη για νεες εκλογες επιδη πιστευεις οτι σε παραλια με καρχαριες δεν πας να κανεις μπανιο(ουτε εγω θα δεχομουν τετοια προταση οποτε δεν τον κατακρινω)
δεν ειναι ευκολο να εχει μια πολυφωνια και να δεχεσε ολες τις γνωμες οσο και αν σε βλαπτουν και να μην επιβαλεις ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ
ετσι ωστε να ακους και την αλλη πλευρα
εγω το θεωρω αυτοκτωνια με τα μυαλα του ελληνα
και ομως τα κανει και τα δεχετε
που ανετα θα μπορουσε να κανει και αυτος ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ανετα θα μπορουσε να πει ΨΕΜΑΤΑ για το προγραμμα
αλλα δημοκρατια ειναι να ακους και την αλλη αποψη και να την αφηνεις να λεγετε συμφωνεις η οχι
ενας που ονομαζοταν βολταιρος νομιζω ελεγε
"διαφωνω με αυτο που λες αλλα θα δωσω και την ζωη μου για να μπορεις να το λες ελευθερα"
και ολη αυτη η πολυφωνια του μου δειχνει οτι κατι τετοιο ισχυει αφου στην ουσια με ολα αυτα ειναι σαν να υπογραφει την αυτοκτωνια του
αυτο του το παραδεχομαι