Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ας βάλουμε στη Βουλή τουλάχιστον άτομα έντιμα και με καλές προθέσεις.

Πως θα τους βάλουμε αυτούς αφού οι εκλογές είναι με λίστα των Αρχηγών?
Και ήδη έχουν έχει αρχίσει το ράβε-ξήλωνε

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
τυπε αν ηξερα ποιον θα πρεπει να ψηφισω θα ημουν ευτυχης τροπος τουλεγειν  :grin:
ξερω ποιον ομως ποιον δε πρεπει να ψηφισω. κανεναν που συμμετειχε σε κυβερνητικο σχημα τα τελευταια 30 χρονια. θα ενιωθα πολυ ηλιθιος με τον εαυτο μου αν πιστευα το οποιος εχει συμβαλλει στο να φτασουμε εδω αξιζει...5η ευκαιρια. στη ζωη σου ηθελα να ηξερα ποσες πεμπτες ευκαιριες δινεις σε ανθρωπους που σε κατεστρεψαν? ουτε στους γονεις σου δε θα εδινες αφεση. αντε να εδινες 2η ευκαιρια το πολυ λογω αιματος. ποσο μαλλον σε ξενους.
Υπογράφω και με τα πόδια. Τι θα ψηφίσεις δε μας είπες.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Πως θα τους βάλουμε αυτούς αφού οι εκλογές είναι με λίστα των Αρχηγών?
Και ήδη έχουν έχει αρχίσει το ράβε-ξήλωνε
Ας τους βάζαμε στις 6 Μαίου ρε τύπε. Ή ας τους βάλουμε στις επόμενες εκλογές (αν υπάρχουμε).

Επισκέπτης
εγω δεν νομιζω να ειπα σε μια βδομαδα
πριν/u] μια βδομαδα ειδα μια οικογενεια που εμενε αθηνα ρε μαλακα
να μαθεις να διαβαζεις
αλλα ξεχασα η τακτικη των πουλημενων που υποστηριζεις ειναι να παραποιουν
οποτε γιατι να μην το κανεις και εσυ?
ο ανθρωπος εχει 1 χρονο χωρις δουλεια
εχει 2 παιδια δουλευε και εμενε αθηνα σε ενοικιο
μια παρομοια περιπτωση ειμαι και εγω
μονο παλι καλα δεν εχω παιδια
ενα χρονο ανεργος
αλλα τι σου λεω....?
φαντασιοπληξιες μαρθα βουτση ειναι αυτα....
βλεπεις ειμαστε ολοι δ.υ.

Ουδεμια προθεση παραποιησης. Ολοι κανουμε λαθη. Τουλαχιστον εγω τα παραδεχομαι.
Ουτε εγω ειμαι ΔΥ. Οπως βλεπεις θυμα του κρατους ειναι λοιπον και η οικογενεια που λες οπως και εσυ.
Δεν ευθυνεται ομως κανεις αλλος περα απο την κουμμουνοποιηση του λαου μας και του κρατου μας εδω και 20 χρονια.Οταν καταργηθηκαν επι Αντρεα καθε βιοτεχνιες και γενικα εξαγωγικες μοναδες που ειχε χωρα για να μπει ο καθε αχρηστος στο δημοσιο και να κανει φλερταρει ολη μερα με ενα φωτοτυπικο σαν κλητηρας. Οταν η τροικα σου λεει κανε απολυσεις και αποκρατικοποιησεις για να στρωσουν τα πραγματα μεσα σε 2-3 χρονια το πολυ και ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΣΟΚ αντι να προχωρησει σε απολυσεις των χαραμοφαηδων δημοσιων υπαλληλων που δεν προσφερουν πραγματικα τιποτα (χαζο ηταν εξαλου να κτυπησει ψηφοφορους του?) προτιμα να κανει ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ιδιωτικους και δημοσιους υπαλληλους για να μην βγουν στο δρομο ολοι οι χαραμοφαηδες και σκουζουν...Αυτο δεν ειναι κουμουνισμος?Για να μην μεινουν δυσαρεστημενοι οι βολεμενοι του κρατους τους ΓΑΜΑΜΕ ΟΛΟΥΣ και θα τους ριχνουμε μισθους μεχρι να ειναι σαν να ζουν σοβιετια με ενα δελτιο φαγητου μονο και παραλληλα δωστου χαρατσια. Φυσικα ο πρωτος που κτυπιεται ειναι ο επιχειρηματικος τομεας και ο ιδιωτικος. Με αποτελεσμα ιδιωτικοι υπαλληλοι που δεν εχουν την ευλογια της αριστερας του παρακρατους να απολυονται (αφου δεν υπαρχει ουδεμια αναπτυξη και η κυβερνηση προσπαθει να διατηρησει το αχρηστο κρατος του δημοσιου της)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Υπογράφω και με τα πόδια. Τι θα ψηφίσεις δε μας είπες.

δεν εχω ιδεα τυπε. αντιμετωπιζω τρομερο προβλημα με την ψηφο μου. σιγουρα ομως ξεκαθαρισα ποιον ΔΕ θα ψηφισω. με τα ποδια μπορει να υπογραφεις, αλλα με τα χερια διαφωνεις 100% συμφωνα με την προθεση ψηφου σου  ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Άστο Κύπριε σε έβγαλα στην φόρα...του πα ότι είσαι ένας βολεμένεος επιχειρηματίας στην Κύπρο κ θες τον Τσίπρα για να μας βγάλει από το e κ να αγοράσεις τα πάντα φθηνά. :birdman:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
δεν εχω ιδεα τυπε. αντιμετωπιζω τρομερο προβλημα με την ψηφο μου. σιγουρα ομως ξεκαθαρισα ποιον ΔΕ θα ψηφισω. με τα ποδια μπορει να υπογραφεις, αλλα με τα χερια διαφωνεις 100% συμφωνα με την προθεση ψηφου σου  ;)
Ξέρεις τι γίνεται; Είναι πολύ εύκολο να κάνεις κριτική στη θέση του άλλου αλλά να μη δίνεις τη δυνατότητα στον άλλο να ασκήσει κριτική στη δική σου θέση γιατί αυτή δεν υπάρχει. Το μόνο εύκολο είναι να ασκήσουμε κριτική στα εγκλήματα του δικομματισμού της μεταπολίτευσης. Παραβιάζουμε ανοιχτές θύρες. Το δύσκολο είναι η λογική αντιπρόταση. Στις 17 θα ψηφίσουμε στις κρισιμότερες εκλογές της Ελλάδας στα νεότερα χρόνια. Έχεις 24 μέρες να την βρεις.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ας τους βάζαμε στις 6 Μαίου ρε τύπε. Ή ας τους βάλουμε στις επόμενες εκλογές (αν υπάρχουμε).

Ναι να τους βάλουμε σε οποιοδήποτε εκλογική περιόδο θες, δεν έχω καμμία αντίρρηση από πλευράς μου.
Έχω όμως μια ένσταση να τόσο μεγάλη βλέπεις που δεν γίνεται να ηρεμήσω διότι όσο δεν απαντιέται κάπως δεν μου βγαίνει το σενάριο

ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

και για να μην παρεξηγηθούμε άσκοπα δεν αναφέρομαι στον θεσμό καθαυτό των εκλογών, αλλα στα τερτίπια των εκλογικών νόμων που καταλήγουν να βιάζουν την όποια, ας το κρίνει ο καθένας το τι είναι αυτή, λαϊκή βούληση.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ουδεμια προθεση παραποιησης. Ολοι κανουμε λαθη. Τουλαχιστον εγω τα παραδεχομαι.
Ουτε εγω ειμαι ΔΥ. Οπως βλεπεις θυμα του κρατους ειναι λοιπον και η οικογενεια που λες οπως και εσυ.
Δεν ευθυνεται ομως κανεις αλλος περα απο την κουμμουνοποιηση του λαου μας και του κρατου μας εδω και 20 χρονια.Οταν καταργηθηκαν επι Αντρεα καθε βιοτεχνιες και γενικα εξαγωγικες μοναδες που ειχε χωρα για να μπει ο καθε αχρηστος στο δημοσιο και να κανει φλερταρει ολη μερα με ενα φωτοτυπικο σαν κλητηρας. Οταν η τροικα σου λεει κανε απολυσεις και αποκρατικοποιησεις για να στρωσουν τα πραγματα μεσα σε 2-3 χρονια το πολυ και ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΣΟΚ αντι να προχωρησει σε απολυσεις των χαραμοφαηδων δημοσιων υπαλληλων που δεν προσφερουν πραγματικα τιποτα (χαζο ηταν εξαλου να κτυπησει ψηφοφορους του?) προτιμα να κανει ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ιδιωτικους και δημοσιους υπαλληλους για να μην βγουν στο δρομο ολοι οι χαραμοφαηδες και σκουζουν...Αυτο δεν ειναι κουμουνισμος?Για να μην μεινουν δυσαρεστημενοι οι βολεμενοι του κρατους τους ΓΑΜΑΜΕ ΟΛΟΥΣ και θα τους ριχνουμε μισθους μεχρι να ειναι σαν να ζουν σοβιετια με ενα δελτιο φαγητου μονο και παραλληλα δωστου χαρατσια. Φυσικα ο πρωτος που κτυπιεται ειναι ο επιχειρηματικος τομεας και ο ιδιωτικος. Με αποτελεσμα ιδιωτικοι υπαλληλοι που δεν εχουν την ευλογια της αριστερας του παρακρατους να απολυονται (αφου δεν υπαρχει ουδεμια αναπτυξη και η κυβερνηση προσπαθει να διατηρησει το αχρηστο κρατος του δημοσιου της)

τωρα συμφωνουμε
εγω δεν υποστηριξα συριζα αλλα εχω τα ματια μου ανοικτα
οπως ειπε και ο αποπανω ξερω ποιους ΔΕΝ ΘΑ ΨΥΦΙΣΩ
εχω πει επανελημενος ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟς ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑς
μπες στα ποστ μου και κοιτα
το μονο που παραδεχομαι στο τσουτσεκι
ειναι οτι εχει αρκετα κιλα αρχιδια
δεν ειναι ευκολο να βγεις δημοσια και να πες δεν περιμεναμε να ειμαστε πρωτο κομμα και το προγραμα μας
βασιζοταν σε πολιτικη αντιπολιτευσης και χρειαζετε επιπλεον ρυθμισεις σε λεπτομεριες.
δεν ειναι ευκολο να αναλαβεις ευθηνη για νεες εκλογες επιδη πιστευεις οτι σε παραλια με καρχαριες δεν πας να κανεις μπανιο(ουτε εγω θα δεχομουν τετοια προταση οποτε δεν τον κατακρινω)
δεν ειναι ευκολο να εχει μια πολυφωνια και να δεχεσε ολες τις γνωμες οσο και αν σε βλαπτουν και να μην επιβαλεις ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ
ετσι ωστε να ακους και την αλλη πλευρα
εγω το θεωρω αυτοκτωνια με τα μυαλα του ελληνα
και ομως τα κανει και τα δεχετε
που ανετα θα μπορουσε να κανει και αυτος ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ανετα θα μπορουσε να πει ΨΕΜΑΤΑ για το προγραμμα
αλλα δημοκρατια ειναι να ακους και την αλλη αποψη και να την αφηνεις να λεγετε συμφωνεις η οχι
ενας που ονομαζοταν βολταιρος νομιζω ελεγε
"διαφωνω με αυτο που λες αλλα θα δωσω και την ζωη μου για να μπορεις να το λες ελευθερα"
και ολη αυτη η πολυφωνια του μου δειχνει οτι κατι τετοιο ισχυει αφου στην ουσια με ολα αυτα ειναι σαν να υπογραφει την αυτοκτωνια του
αυτο του το παραδεχομαι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ξέρεις τι γίνεται; Είναι πολύ εύκολο να κάνεις κριτική στη θέση του άλλου αλλά να μη δίνεις τη δυνατότητα στον άλλο να ασκήσει κριτική στη δική σου θέση γιατί αυτή δεν υπάρχει. Το μόνο εύκολο είναι να ασκήσουμε κριτική στα εγκλήματα του δικομματισμού της μεταπολίτευσης. Παραβιάζουμε ανοιχτές θύρες. Το δύσκολο είναι η λογική αντιπρόταση. Στις 17 θα ψηφίσουμε στις κρισιμότερες εκλογές της Ελλάδας στα νεότερα χρόνια. Έχεις 24 μέρες να την βρεις.

ρε τυπε σε καθε περιπτωση τα αγνωστα ειναι πιο σοφη επιλογη απο τα πεπραγμενα. ειναι σα να μου λες να επιλεξω για διαχειριστη της επιχειρησης μου μεταξυ ενος που εχει ιστορικο καταχραστη σε καθε επιχειρηση που εχει δουλεψει και ενος που δεν εχει ξαναδουλεψει προϊσταμενος σε τετοια θεση στο παρελθον. αντιλαμβανεσαι προς που γερνει η επιλογη, φυσικα οχι επειδη μπορει κανεις να σου εγγυηθει οτι ο νεος δε θα γινει ποτε καταχραστης.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ρε τυπε σε καθε περιπτωση τα αγνωστα ειναι πιο σοφη επιλογη απο τα πεπραγμενα. ειναι σα να μου λες να επιλεξω για διαχειριστη της επιχειρησης μου μεταξυ ενος που εχει ιστορικο καταχραστη σε καθε επιχειρηση που εχει δουλεψει και ενος που δεν εχει ξαναδουλεψει προϊσταμενος σε τετοια θεση στο παρελθον. αντιλαμβανεσαι προς που γερνει η επιλογη, φυσικα οχι επειδη μπορει κανεις να σου εγγυηθει οτι ο νεος δε θα γινει ποτε καταχραστης.

κοιτα να δεις που σε αυτο θα συμφωνησω με σενα :headbang:
το μονο σιγουρο...
αυτοι που μας εφτασαν εδω δεν μπορουν να μας σωσουν...
εκτως και εαν επιστρεψουν τα κλεμενα....

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Η υπόθεση πάσχει σε ένα σημείο. Ο παλιός διεφθαρμένος διαχειριστής σου λέει (μένει να αποδειχτεί) ότι διορθώθηκε και στο εξής θα αλλάξει τακτική. Ο νέος και άφθαρτος σου λέει (μένει να αποδειχτεί) ότι θα συνεχίσει την τακτική του παλιού διαχειριστή που σε έφτασε εδώ. Σε κάθε περίπτωση αν το σκεπτικό σου καταλήξει σε επιλογή πχ Τσίπρα ή Καμμένου, μας το λες για να κρίνουμε κι εμείς αυτή την επιλογή.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η υπόθεση πάσχει σε ένα σημείο. Ο παλιός διεφθαρμένος διαχειριστής σου λέει (μένει να αποδειχτεί) ότι διορθώθηκε και στο εξής θα αλλάξει τακτική. Ο νέος και άφθαρτος σου λέει (μένει να αποδειχτεί) ότι θα συνεχίσει την τακτική του παλιού διαχειριστή που σε έφτασε εδώ. Σε κάθε περίπτωση αν το σκεπτικό σου καταλήξει σε επιλογή πχ Τσίπρα ή Καμμένου, μας το λες για να κρίνουμε κι εμείς αυτή την επιλογή.

:S τυπε στο ειπα και πριν, κρινεις διαφορετικα στην πολιτικη απο οτι στη ζωη σου. και αυτο ειναι παραλογο. καθοτι η πολιτικη καθοριζει και τη ζωη σου αμεσα σε 1000 διαφορετικα πραγματα. αυτο που υπογραμμισα δε θα γινοταν αποδεκτο απο κανεναν σαν επιχειρημα. μονο στην πολιτικη ηλιθιωδως χρησιμοποιουνται και ηλιθιωδως επιβραβευονται με ψηφο τετοια επιχειρηματα  :uglystupid:

Επισκέπτης
τωρα συμφωνουμε
εγω δεν υποστηριξα συριζα αλλα εχω τα ματια μου ανοικτα
οπως ειπε και ο αποπανω ξερω ποιους ΔΕΝ ΘΑ ΨΥΦΙΣΩ
εχω πει επανελημενος ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟς ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑς
μπες στα ποστ μου και κοιτα

Τωρα μαλιστα. Αντε να το παραδεκτουν ποτε αυτο ομως οι σταλινιστες που περασαν την κολυμβηθρα του Σιλωαμ :jerking:
Εδω ρωταω μερες τον αλλο τον φουκαρα τον σταλινοποντικα να μου πει πως πιστευει οτι μια επιστροφη στην δραχμη με ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ θα βοηθουσε οσους δεν ηταν καβατζωμενοι και φτωχομπινεδες κα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. Αρκει να γινει επανασταση και να βρει με τα λουμπεν να σφαζει τους νοικοκυραιους για να παρει τα σπιτια τους. Ζουμε μια εθνικη τραγωδια σχεδον και ολα αυτα για να μην πειρακτει το αβατο του δημοσιου.Καταστρεφουμε την επιχειρηματικοτητα και την αναπτυξη σε μια χωρα στα προθυρα του γκρεμου για να κερδισουν πασοκνδ καμια εκλογη παραπανω και παραλληλα να μην ξυπνησουν απο την ληθαργο τους τα θηρια του κουμμουνισμου και της ευρυτερης μπαχαλοαριστερας.

το μονο που παραδεχομαι στο τσουτσεκι
ειναι οτι εχει αρκετα κιλα αρχιδια
δεν ειναι ευκολο να βγεις δημοσια και να πες δεν περιμεναμε να ειμαστε πρωτο κομμα και το προγραμα μας
βασιζοταν σε πολιτικη αντιπολιτευσης και χρειαζετε επιπλεον ρυθμισεις σε λεπτομεριες.
δεν ειναι ευκολο να αναλαβεις ευθηνη για νεες εκλογες επιδη πιστευεις οτι σε παραλια με καρχαριες δεν πας να κανεις μπανιο(ουτε εγω θα δεχομουν τετοια προταση οποτε δεν τον κατακρινω)
δεν ειναι ευκολο να εχει μια πολυφωνια και να δεχεσε ολες τις γνωμες οσο και αν σε βλαπτουν και να μην επιβαλεις ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ

Εν μερη συμφωνω στο οτι δεν ασκει την περιφημη κοματικη πειθαρχεια που σε αυτα ειναι μανουλα το φασιστοΚΚΕ εξαλου.
Ομως δεν μου αρεσει οτι ο Συριζα αποτελειτε και απο εξτρεμιστες αριστερους. Ειναι γενικα ενας αχταρμας. Ωστοσο ο βασικος λογος που δεν θα ψηφιζα τετοιο κομα ειναι απλα οι ανθελληνικες στασεις του στην εξωτερικη πολιτικη οπως και στην καλυψη αλητων που ασκουν πογκρομ σε καθε διαδηλωση κατα μικρομαγαζατωρων. Αυτα που εκαναν δηλαδη οι Τουρκοι το 55 στους Ελληνες στην Κωνσταντινουπολη.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

εδω θα διαφωνισω καθετα
το γεγονος οτι θα παρει 100.000 ατομα προσωπικο σε νοσοκομεια ειναι κατι που επρεπε να γινει προ πολλου
ολοι ξερουμε τις ελειψεις προσωπικου και καποιοι τις εχουμε βιωσει.
δεν μπορεις να πεις πληρη το τι θα κανεις εαν δεν εχεις πληρη στοιχεια
πχ αυτη την στιγμη οτι κουτσοκινητε στην αγορα ειναι απο τους δ.υ. οι αλλοι σχεδον ολοι εχουν κωλησει σε πελμα
εαν πεις απευθειας για απολυσεις μεγαλωνεις το τελμα αυτο σκεψου 1.5 εκ. ανεργοι μονο οσοι ειναι εγγεγραμενοι στον οαεδ και τερτιπια
του μεγαλυτερο ποσοστο ατομων για εισοδο σε τει(τωρα ποιοι εχουν την ανεση να πανε ειναι αλλο θεμα)
για να μην φανουν νεοι ανεργοι που ειναι τελειως τραγελαφικα
και σε αυτους να προσθεσεις αλλες 500.000(λεω εναν αριθμο στην τυχη) ανεργους του δημοσιου
σε περιπτωση απολυσεων χωρις πρωτα να εχεις ανοιξει την ζητηση εργασιας στον ιδιοτικο τομεα
μιλαμε για καταστροφη πληρη πλεον
αρα πρωτα πρεπει να ανοιξεις την αγορα εργασιας και μετα να προβεις σε τετοιου ειδος πραξεις ειναι λογικο και αυτονοητο
και τελειως τρελο οτι εκαναν νδ πασοκ
αντι να διωξουν οτι αχρηστους ειχαν οσο υπηρχε αγορα εργασιας και να δωσουν κινητρα προσληψεων
αφαιρεσαν τα κινητρα που ηδη υπηρχαν βαλτωσαν τον ιδιοτηκο τομεα και κρατησαν τον δημοσιο
που κατα ενα μεγαλο ποσοστο η πληρωμη του γινοταν απο τον ιδιοτικο ενω τωρα απο τα δανεια

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
:S τυπε στο ειπα και πριν, κρινεις διαφορετικα στην πολιτικη απο οτι στη ζωη σου. και αυτο ειναι παραλογο. καθοτι η πολιτικη καθοριζει και τη ζωη σου αμεσα σε 1000 διαφορετικα πραγματα. αυτο που υπογραμμισα δε θα γινοταν αποδεκτο απο κανεναν σαν επιχειρημα. μονο στην πολιτικη ηλιθιωδως χρησιμοποιουνται και ηλιθιωδως επιβραβευονται με ψηφο τετοια επιχειρηματα  :uglystupid:
Η αλλαγή τακτικής από το δικομματισμό δεν είναι επιλογή αλλά μονόδρομος. Έκαναν την ανάγκη φιλοτιμία γιατί κόπηκαν μαχαίρι τα δανεικά και η μασα. Και να θέλουν να τη συνεχίσουν, δε μπορούν. Οι άλλοι σε κοροϊδεύουν ότι θα ζεις όπως ζούσες. Ο καθένας κρίνει με τη λογική του και αποφασίζει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να διευκρινησω οτι στο παραδειγμα μου δεν εννοω νεο τον τσιπρα αποκλειστικα. μαλλον δε τον εννοω και καθολου καθοτι οι προτασεις του σε μεγαλο ποσοστο μου γυριζουν τα αρχιδια  :headbang:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
να διευκρινησω οτι στο παραδειγμα μου δεν εννοω νεο τον τσιπρα αποκλειστικα. μαλλον δε τον εννοω και καθολου καθοτι οι προτασεις του μου σε μεγαλο ποσοστο μου γυριζουν τα αρχιδια  :headbang:
:2funny: :2funny:

Να το αρχειοθετήσω αυτό;;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η αλλαγή τακτικής από το δικομματισμό δεν είναι επιλογή αλλά μονόδρομος. Έκαναν την ανάγκη φιλοτιμία γιατί κόπηκαν μαχαίρι τα δανεικά και η μασα. Και να θέλουν να τη συνεχίσουν, δε μπορούν. Οι άλλοι σε κοροϊδεύουν ότι θα ζεις όπως ζούσες. Ο καθένας κρίνει με τη λογική του και αποφασίζει.

τυπε σαμαρας και βενιζελος ηδη προλαβαν να μας δειξουν πως θα πορευτουνε. και αυτο ειναι να λενε ΝΑΙ με τα τσαρουχια σε οτιδηποτε φταρνιστει η μαρκελα διχως στομαχι για διαπραγματευση. μπορει να μη συνεχισει η μασα, αλλα η προδοσια θα συνεχισει. εγω αυτο δε το καταπινω και δε ξερω γιατι το καταπινεις εσυ, σε ο,τι αλλο εχεις ποσταρει συμφωνω συνηθως με τα τσαρουχια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom