Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το ξαναλέω για να το εμπεδώσουνε κάποιοι που βρίσκονται στην κοσμάρα τους.
το εθνικό νόμισμα βολεύει όταν παράγεις και δεν είσαι χρεοκοπημένος μέχρι τα μπούνια.
το ευρώ σε δυσκολεύει να διαχειριστείς τα προϊόντα σου στην εξαγωγή τους.

εδώ δεν έχουμε εξαγωγές παρά ελάχιστες και όχι τέτοιες που να ωφελήσουνε ένα ολόκληρο κράτος σε περίπτωση που κάνουνε μείωση τίμών λόγω υποτίμησης.

όσο δεν φτιάχνουμε παραγωγή (και δεν μιλάω για πορτοκάλια και μέλια, μιλάμε για σοβαρή βιομηχανία) τόσο δεν θα δούμε φως στο τούνελ.
Ασχέτως νομίσματος.

Απλά με το ευρώ θα κατρακυλίσουμε σιγά σιγά
ενώ με τη δραχμή θα πάμε σούμπιτοι αυτόματα και γρήγορα

τώρα, ο καθένας διαλέγει το θάνατό του, αφού δεν διαλέγουν οι γιατροί του να του δώσουνε το φάρμακο.

Είπα κάτι πολύ απλό. Γουστάρετε ευρώ κύριοι ευρωπαίοι και ειδικά οι Γερμανοί;
Αποδείξτε το: φέρτε τις βιομηχανίες σας στην Ελλάδα και δώστε δουλειές
κι εμείς σαν Ελλάδα δεν θα σας βάλουμε φορολογία.

Αλλά οι τιτανοτεράστιοι δικοί μας προτιμούν να ξεπουλήσουνε την Ελλάδα είτε με ευρώ είτε με δραχμή.

Υ.Γ. με οποιοδήποτε νόμισμα θα ξεπουληθεί
Υ.Γ.2 έχω βαρεθεί να ακούω για ανάπτυξη απροσδιόριστα. Έχω βαρεθεί να ακούω για ΕΣΠΑ.
Υ.Γ.3 δεν έδιωξε τη βιομηχανία το ευρώ, αλλά τα συνδικάτα και η αλλοπρόσαλη φορολογική πολιτική.

πάπαλα. κάντε ό,τι καταλαβαίνετε. Εγώ από την αρχή σας είπα πως για να αλλάξει κάτι πρέπει να χυθεί αίμα. Και πως κανονικά δεν θα έπρεπε να μπορεί να κυκλοφορεί ούτε ένας πολιτικός στο δρόμο.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
526663_10150918812024711_523549710_9788850_1479216143_n.jpg

www.oparlapipas.com/2012/05/blog-post_2910.html]Πηγή[/url]

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
το εθνικό νόμισμα βολεύει όταν παράγεις και δεν είσαι χρεοκοπημένος μέχρι τα μπούνια.

εδώ δεν έχουμε εξαγωγές παρά ελάχιστες και όχι τέτοιες που να ωφελήσουνε ένα ολόκληρο κράτος σε περίπτωση που κάνουνε μείωση τίμών λόγω υποτίμησης.

όσο δεν φτιάχνουμε παραγωγή (και δεν μιλάω για πορτοκάλια και μέλια, μιλάμε για σοβαρή βιομηχανία) τόσο δεν θα δούμε φως στο τούνελ.
Ασχέτως νομίσματος.

τώρα, ο καθένας διαλέγει το θάνατό του, αφού δεν διαλέγουν οι γιατροί του να του δώσουνε το φάρμακο.

Αλλά οι τιτανοτεράστιοι δικοί μας προτιμούν να ξεπουλήσουνε την Ελλάδα είτε με ευρώ είτε με δραχμή.

Υ.Γ.2 έχω βαρεθεί να ακούω για ανάπτυξη απροσδιόριστα. Έχω βαρεθεί να ακούω για ΕΣΠΑ.
Υ.Γ.3 δεν έδιωξε τη βιομηχανία το ευρώ, αλλά τα συνδικάτα και η αλλοπρόσαλη φορολογική πολιτική.

πάπαλα. κάντε ό,τι καταλαβαίνετε. Εγώ από την αρχή σας είπα πως για να αλλάξει κάτι πρέπει να χυθεί αίμα. Και πως κανονικά δεν θα έπρεπε να μπορεί να κυκλοφορεί ούτε ένας πολιτικός στο δρόμο.
ενω γενικα εχουμε τεραστιες διαφορες στις αποψεις μας ΑΥΤΟ το ποστ γαμει!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πρέπει να είναι η τρίτη φορά που ποστάρεται η συγκεκριμένη δημοσκόπηση. :rolleyes:

Λυπάμαι τότε που σας ενοχλεί, αλλά βλέπεις κάποιοι σπαμάρετε ανελέητα τα προσωπικά σας και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα παρακαλουθούμε όλα.
Περαστικά κ Καλημέρα

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

Ασχέτως νομίσματος.

τι να σου πω ρε φιλε?
ειχαμε το μνημονιο 1 που εβγαινε αν το τυρουσαν το '10
ειχαμε το μνημονιο 2 που εβγαινε αν το τυρουσαν το '11
δεν τυρηθικε τιποτα και τα βολεμενα κοματοσκυλα για να μην χασουν το βολεμα φωναζουν
οσο θα πεφτουν τα δανεικα και θα βολευονται θα συνεχισουν να φωναζουν
θα δημιουργουν προβληματα στην παραμικρη μεταρυθμιση οποτε δεν θα βγει ουτε το μνημονιο 3 ουτε το 4
λενε θα μας διαλυσει ο τσιπρας
σκεφτικε κανεις τους οτι αυτοι μας διαλυουν?
οχι βεβαια παντα φταινε οι αλλοι...
και οσοι μπορει να χαλασουν το βολεμα μας ειναι επικινδυνοι
ελεος
ο τσιπρας θα μας διαλυσει?
οχι αυτα?

[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/ergasia/orgio_spatalhs_sto_dhmosio_eisprattoyn_epidomata_plysimatos_xeriwn_kai_keraias.1788407.html[/url]

η ο τσιπρας φταιει γιαυτα?
βασεις για βιομηχανια που λες εχουμαι
αλλα συμφερει να την αναπτυξουμαι?
οχι βεβαια αφου ειμαστε βολεμενοι γιατι να το κανουμαι?
οποτε πρεπει να ξεβολευτουμαι δεν υπαρχει αλλη λυση

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
τυπε σαμαρας και βενιζελος ηδη προλαβαν να μας δειξουν πως θα πορευτουνε. και αυτο ειναι να λενε ΝΑΙ με τα τσαρουχια σε οτιδηποτε φταρνιστει η μαρκελα διχως στομαχι για διαπραγματευση. μπορει να μη συνεχισει η μασα, αλλα η προδοσια θα συνεχισει. εγω αυτο δε το καταπινω και δε ξερω γιατι το καταπινεις εσυ, σε ο,τι αλλο εχεις ποσταρει συμφωνω συνηθως με τα τσαρουχια.

βενιζελος σαμαρας και προκατοχοι τους την επαθαν σαν αυτον

χαρηκαν παρασηρθηκαν και στο τελος εγκλωβιστηκαν

:2funny:

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ο Τσίπρας και οι συνιστώσες του θα δώσουν λύση σε όλα αυτά ?  :think:

κοιτα δεν ξερω τι μπορει να κανει ο καθε τσιπρας
αυτο που ξερω ειναι οτι σαμαρας/βενιζελος και συνηστοσες ΔΕΝ θα βαλουν τελος σε αυτα
ειχαν 3 χρονια να το κανουν και δεν το εκαναν πλυν της περιοδου των εκλογων
και να θυμασε το ποστ και την σελιδα που το γραφω αυτο
1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕς ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙς
ως τωρα θα ανακαλυψαν την αμερικη στις επομενες εκλογες θα ανακαλυψουν οτι ειναι νεα ηπειρος και οχι οι ινδιες οπως νομιζουν
(κατι παρομοιο με τον κολομβο και τον αμερικο δηλαδη).
παντως ξερω αυτο που πετυχε ο τσιπρας και το επικομοιζονται αυτοι
ταραξε τα νερα της ευρωπης και πλεον μιλανε για νεα πολιτικη γιατι μεχρι χτες και για σαμαρα και για βενιζελο δεν υπηρχε κατι τετοιο
τωρα λενε οτι τα καταφεραν τι καταφεραν πως τα καταφεραν ο θεος και η ψυχη τους.
το γεγονος οτι αυτη την στιγμη μπροστα και στο επικεντρο ειναι ο τσιπρας και ολοι μιλαμε στο ονομα του δεν συμαινει οτι υπερασπιζομαστε τον τσιπρα η οτι ειμαστε τσιπραϊκοι μην τα ισοπεδονουμαι ολα
καποιοι ειμαστε απλα αντισαμαραϊκοι ή αντιβενιζελαϊκοι
ουτε νουδου ουτε πασοκ μπορει να μας σωσουν απο αυτα που αυτοι δημιουργησαν
τελειωσαν
οτι ηταν να κανουν το εκαναν
μας κατεστρεψαν
ειχαν την ευκαιρια να τυρησουν 5 απλα πραγματα που θα τα δεις στην πιο μικρη επιχειρηση και δεν το εκαναν
απλα σαν την α-β και δεν ηταν αξιοι να τα πραξουν
σε αυτο δεν φταιει κανενας τσιπρας, αυτο ειναι η αληθεια
αφου ο τσιπρας παει μπροστα μιας και ειναι ο μονος ανταξιος τους που οι περισοτεροι γνωριζουν ας βγει
αφου κανεις δεν καθετε να δει και στα πιο μικρα κοματα που ουτε καν τα ξερει πχ αυτο που εχουν φτιαξει καθηγητες πανεπιστημειων με πληρη σχεδια και απλα δεν εχει την προωθηση των μμε οπως και καποια αλλα αξιολογα κομματα χωρις να εχουν ουτε εναν απο τους οικογενιοκρατες που εχουν κανει την πολιτικη επαγγελμα και κληρονομικο δικαιωμα
ας ειναι ο τσιπρας που εχω πει πολλες φορες ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ
παντως οπως και να εχει ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΙ

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Αν πατε μερικές σελίδες πίσω θα βρείτε ποστ μου που μιλάω για μυστικές δημοσκοπήσεις τραπεζών, νίκη Τσιπρα στις εκλογές, καταγγελία του μνημονίου, παύση της χρηματοδότησης, έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και κοινωνικές αναταραχές. Όλα αυτα τους επόμενους μήνες. Πεσανε πάνω μου μνημονιακοι και αντιμνημονιακοι ότι λεω μαλακίες, ότι είμαι αναξιόπιστος, ότι διαβάζω κρυστάλλινη σφαίρα κλπ κλπ.
Σημερινή είδηση για την εκτίμηση μιας από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο, της αμερικανικής Citi:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Αν πατε μερικές σελίδες πίσω θα βρείτε ποστ μου που μιλάω για μυστικές δημοσκοπήσεις τραπεζών, νίκη Τσιπρα στις εκλογές, καταγγελία του μνημονίου, παύση της χρηματοδότησης, έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και κοινωνικές αναταραχές. Όλα αυτα τους επόμενους μήνες. Πεσανε πάνω μου μνημονιακοι και αντιμνημονιακοι ότι λεω μαλακίες, ότι είμαι αναξιόπιστος, ότι διαβάζω κρυστάλλινη σφαίρα κλπ κλπ.
Σημερινή είδηση για την εκτίμηση μιας από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο, της αμερικανικής Citi:

κοιτα χωρις παρεξηγηση μην δεινεις εμφαση στο τι λενε οι τραπεζες
δεν μπορεις να φανταστεις τι κερδιζουν απο τετοιες εκθεσεις
και θα σου φερω παραδειγμα την συγκεκριμενη στο εξης
ο γαπ ειχε παει ταξιδακι αμερικη ειχε δει ομπαμα καθως επισεις και καποιους τραπεζιτες εαν θυμασε
γυρνοντας περιμενε λιγες μερες και μετα εκανε την δηλωση για το δημοψηφισμα
που καποιοι λενε οτι τοτε ηταν μπροστα απο την εποχη του
καταλιξη ακομα και σημερα εικαζετε οτι μετα την δηλωση αυτη η συγκεκριμενη τραπεζα ειχε κερδοι σε υψη τρειςεκατομιριου
βλεπεις αρκει μια λεξη για να κουμανταρουν την αγορα οπως θελουν
και μιση για να σε διαλυσουν

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ο γαπ ειχε παει ταξιδακι αμερικη ειχε δει ομπαμα καθως επισεις και καποιους τραπεζιτες εαν θυμασε
καταλιξη ακομα και σημερα εικαζετε οτι μετα την δηλωση αυτη η συγκεκριμενη τραπεζα ειχε κερδοι σε υψη τρειςεκατομιριου

απο την μια λες να μην δινουμε εμφαση το τι λενε οι τραπεζες και την αλλη δινεις βαση σε εικασιες σε υποθεσεις δηλαδη

οπως και οτι συμφερει

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
πιο παλια ειχα πει οτι πασοκ νουδου
ανακαλυψαν την αμερικη
ξαφνικα βρικαν καταχραστες και φορεις ειτζ
με σκοπο να τρομοκρατησουν για να ριξουν σταχτη στα ματια του κοσμου κλπ... κλπ... κλπ...
2 ποστ πριν ειπα οτι θα ανακαληψουν οτι ειναι νεα ηπειρος και οχι η ινδιες....

οριστε ποσο εντιμοι ειναι....

http://www.zougla.gr/greece/article...elegxos-edikse-oti-den-ixan-oles-i-*****-aids

Στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» που προβάλλεται αυτή την ώρα, αποκαλύφθηκε ότι οι ιερόδουλες των οποίων προεκλογικά δόθηκαν τα ονόματα και οι φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα με την αιτιολογία ότι είναι φορείς του ιού του AIDS και της μεταφοράς του σε πελάτες μέσω της σεξουαλικής επαφής χωρίς προφυλάξεις, δεν ήταν όλες οροθετικές.

Το ρεπορτάζ αποκάλυψε πως στον επαναληπτικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κάποιες ήταν αρνητικές στον ιό, ενώ στο σύνολό τους έχουν αφεθεί ελεύθερες κι έχουν επιστρέψει στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα.
Από αυτό προκύπτουν τρία ερωτήματα: Πρώτον, τι εξυπηρετούσε η προεκλογική δημοσιοποίηση των προσώπων τους;. Δεύτερον, γιατί κανένας θεσμικός παράγοντας δεν παραδέχθηκε το λάθος και δεν αποκατέστησε τη φήμη και την αξιοπρέπεια των γυναικών αυτών και τρίτον, αν όντως είναι οροθετικές, γιατί σήμερα τους επιτρέπεται να εκπορνεύονται ενώ έχει αποδειχθεί ότι φέρουν τον ιό;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Δήμητρα, μία από τις ιερόδουλες που φωτογραφήθηκε και διασύρθηκε ως ιερόδουλη- φορέας του AIDS, αποκάλυψε πως ο επαναληπτικός έλεγχος κατέδειξε ότι είναι αρνητική στον ιό. «Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκα ήταν αρνητικές», είπε χαρακτηριστικά. Τώρα, έχει επιστρέψει πίσω στο «πόστο» της, συνεχίζοντας την ίδια δουλειά, εκφράζοντας την πρόθεσή της να προχωρήσει σε μηνύσεις, καθώς ανησυχεί μήπως το παιδί της και η μητέρα της μάθουν το γεγονός. «Με άφησαν με το πού έγιναν οι εξετάσεις», αποκάλυψε.

Παράλληλα, κατήγγειλε: «Το AIDS υπάρχει χρόνια εδώ πέρα, απλά δεν τους ενόχλησε τόσα χρόνια. Τόσα χρόνια τι κάνουν; Τι έσκασε σαν βόμβα τώρα; Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το θέμα έσκασε τώρα ξαφνικά», αφήνοντας σαφείς αιχμές για την προεκλογική σκοπιμότητα του πράγματος. «Μέχρι και οι Πακιστανοί που εκμεταλλεύονται τις κοπέλες, έλεγαν δύο φορές με 10 ευρώ χωρίς προφυλακτικό. Και οι Έλληνες το έλεγαν», πρόσθεσε.

Συντονιστείτε στο TV LIVE για να παρακολουθήσετε την εκπομπή.

χωρια το τι περασανε και ψηφισανε εκεινη την βδομαδα υπο την σκια της τρομοκρατησεις
ειδαν οτι δεν επιασε τωρα παιζουν αλλα παιχνιδια αντε να δουμε τι αλλο θα ανακαλυψουν μια εβδομαδα πριν τις νεες εκλογες

αλλα εχω μια απορια και θα ηθελα οι υποστιρικτες τους να μου την λυσουν

οτι και να ειναι αυτες οι καποιες πως θα διωρθοσουν την ζημια που τους εκαναν στο κυνηγι της ψηφοθυριας τους?

σε καποιους που απο φοβο μηπως εχουν κολησει κατι ισως και να τους διελησαν τις οικογενιες?

στο αρμοζων θρεντ διπλα καποιος περιεγραψε κατι σχετικο

εμπρος συνεχιστε να τους υποστηριζεται τοσο λογαριαζουν την ανθρωπινη ζωη ολων....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Εσυ πρεπει να εισαι τραπεζιτης η να δουλευεις σε τραπεζα για να γνωριζεις τα πραγματα τοσο καλα!  :grin: :grin: :grin:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
απο την μια λες να μην δινουμε εμφαση το τι λενε οι τραπεζες και την αλλη δινεις βαση σε εικασιες σε υποθεσεις δηλαδη

οπως και οτι συμφερει

δηλαδη να δωσω εμφαση στα λεγομενα καποιου που ξερω οτι 100% κερδιζει απο αυτο που θα πει?
ικασιες ποιες ικασιες?
αυτες που ελεγα οτι δεν μας πετανε τοσο ευκολα εξω?
ηδη βλεπεις ποσο πισω κανουν αρα δεν ηταν εικασια
ή εννοεις ικασια το γεγονος που λεω οτι το μνημονιο δεν εφαρμοστικε?
συγνωμη ειναι προσωπικη αποψη εχω διαβασει και τα δυο μνημονια και δεν ειδα να γινετε τιποτα αποσα ελεγαν
μηπως ικασια λες το γεγονος οτι μονο εκτως εε θα εχουμε μελον?
παλι λυπαμε ουτε αυτο ειναι ικασια ειναι συμπερασμα
και βασιζεται στο οτι τελικα ειναι πολοι οι βολεμενοι που δεν εχει υδρωσει το αυτακι τους
και θα μπουν αντιμετοποι σε οποιαδηποτε σωστη η λαθος μεταρυθμιση αμα βλαπτει το συμφερωτους
τελος εννοεις οτι ειναι ικασια το οτι νουδου πασοκ δεν πρεπει να ξαναβγουν γιατι θα τα ισοπεδοσουν ολα?
λυπαμε το απεδειξαν....

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Εσυ πρεπει να εισαι τραπεζιτης η να δουλευεις σε τραπεζα για να γνωριζεις τα πραγματα τοσο καλα!  :grin: :grin: :grin:

απλα φιλε μου δεν καταπινω οτι μου προσφερουν
αν απομονονεις πληροφοριες αναμεσα σε 4-5 αρθρα με το ιδιο θεμα βλεπεις πολλα
εκτος και αν εχεις συμφερον οποτε βλεπεις οτι σου αρεσει
και ουδεποτε ειχα,εχω,θα εχω συμφερον
και αν θες να ξερεις ειμαι ανεργος εδω και ενα χρονο
μονο που εμενα με αφησαν ανεργο οι τραπεζες
που τους εχει δωσει πολλα η νουδου πασοκ χωρις ελεγχο
πχ για να καταλαβεις το 2010 οι τραπεζες επαιρναν επιδοτησεις απο το μνημονιο ενα με σκοπο να προωθησουν τα εργα
δεν τα προωθησαν καταληξη αρκετες χιλιαδες ατομα χωρις δουλεια
νουδου πασοκ τις αφησαν ανεξελεγκτες δεν ελεγχαν εαν κανουν αυτο για το οποιο εδιναν τα λεφτα
εσενα ομως η τραπεζα(γιατι τα περισοτερα διοδια τα εχουν τραπεζες) σε χρεωνει 3+ευρο για ανοιπαρκτους δρομους
και εσυ βριζει τους μαλακες που αφησαν τους δρομους μισοτελιωμενους
ενω στην πραγματικοτητα τα εργα δουλευαν εως τον ιουνιο του '11
οι τραπεζες ειχαν σταματησει τις πληρωμες απο τον οκτωμβρη του '10
και επερναν επιδοματα απο τοτε που υπογραφτικε το μνημονιο 1
οποτε πες μου γιατι να πιστευω οτι μου λενε ?

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
κοιτα δεν ξερω τι μπορει να κανει ο καθε τσιπρας
αυτο που ξερω ειναι οτι σαμαρας/βενιζελος και συνηστοσες ΔΕΝ θα βαλουν τελος σε αυτα
ειχαν 3 χρονια να το κανουν και δεν το εκαναν

Το επιχείρημα οτι επειδή αυτοί δεν έβαλαν τέλος πρέπει να εμπιστευθούμε κάποιον που δεν ξέρουμε αν και πως θα βάλει δεν μου φαίνεται πειστικό. Ενδεχομένως να πρέπει να ερευνήσουμε βαθύτερα τους λόγους που δεν έβαλαν τέλος οι πρώτοι.

παντως ξερω αυτο που πετυχε ο τσιπρας και το επικομοιζονται αυτοι
ταραξε τα νερα της ευρωπης και πλεον μιλανε για νεα πολιτικη γιατι μεχρι χτες και για σαμαρα και για βενιζελο δεν υπηρχε κατι τετοιο

Ο αέρας στην Ευρώπη έχει αλλάξει για πολλούς λόγους, που λίγο έχουν να κάνουν με το πρόσωπο του Τσίπρα. Η εκλογή Ολάντ, η αλλαγή στάσης του Μόντι, οι εκλογικές ήττες της Μέρκελ, η γενικότερη αποτυχία της γερμανικής συνταγής, και πολλοί άλλοι. Νομίζω πως είναι λάθος να πιστεύουμε οτι μόνο τα ελληνικά τεκταινόμενα καθοδηγούν τις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες πολιτικο-οικονομικές εξελιξεις.

καποιοι ειμαστε απλα αντισαμαραϊκοι ή αντιβενιζελαϊκοι
ουτε νουδου ουτε πασοκ μπορει να μας σωσουν απο αυτα που αυτοι δημιουργησαν
τελειωσαν
οτι ηταν να κανουν το εκαναν
μας κατεστρεψαν

Δεν διαφωνώ, αλλά συνήθως η ψήφος οργής και "κατά" κάποιου αντί για την ψήφο λογικής και "υπερ" κάποιου, φέρνει άσχημες εκπλήξεις. Άλλο είναι να πεις θα ψηφίσω Συριζα για κάποιο λόγο, ενδεχομένως σωστό, και άλλο είναι να το ψηφίσεις για να τιμωρήσεις τους άλλους.

αφου ο τσιπρας παει μπροστα μιας και ειναι ο μονος ανταξιος τους που οι περισοτεροι γνωριζουν ας βγει
αφου κανεις δεν καθετε να δει και στα πιο μικρα κοματα που ουτε καν τα ξερει πχ αυτο που εχουν φτιαξει καθηγητες πανεπιστημειων με πληρη σχεδια και απλα δεν εχει την προωθηση των μμε οπως και καποια αλλα αξιολογα κομματα χωρις να εχουν ουτε εναν απο τους οικογενιοκρατες που εχουν κανει την πολιτικη επαγγελμα και κληρονομικο δικαιωμα

Δεν είναι λάθος που κανείς δεν κάθεται να τα δει? Θα πάει μπροστά δηλαδή είτε γιατί οι άλλοι μας απογοήτευσαν είτε γιατί δεν ασχολούμαστε με τους υπόλοιπους?

ας ειναι ο τσιπρας που εχω πει πολλες φορες ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ
παντως οπως και να εχει ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΙ

Νομίζω απλά οτι διακυβεύονται πάρα πολλά για να δεχθούμε ενα τόσο απλοϊκό επιχείρημα

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Το επιχείρημα οτι επειδή αυτοί δεν έβαλαν τέλος πρέπει να εμπιστευθούμε κάποιον που δεν ξέρουμε αν και πως θα βάλει δεν μου φαίνεται πειστικό. Ενδεχομένως να πρέπει να ερευνήσουμε βαθύτερα τους λόγους που δεν έβαλαν τέλος οι πρώτοι.

δεν ειναι επιχειρημα
ολοι ξερουμαι τους λογους
δεν θα φταναμε εδω εαν επραταν το μνημονιο, κανε τον κοπο διαβασε το, απλα επαιζαν οι καρεκλες τους, αυτες που τωρα κανουν τα παντα να κρατησουν, εαν ο ανθρωπος πηγαινε μονο απο την περιπατημενη θα ειμασταν ακομα στο μεσαιωνα καποιοι ρισκαραν και πηγαμε μπροστα
ειδαμε την αποτυχεια, η συνεχιζουμαι σε αυτην, η ρισκαρουμε για κατι καλητερο, οσο μενεις κολημενος στην αποτυχεια δεν θα μαθεις ποτε αν το αλλο ειναι καλητερο.
ελπιζω να μην διαφωνεις σε αυτο

Ο αέρας στην Ευρώπη έχει αλλάξει για πολλούς λόγους, που λίγο έχουν να κάνουν με το πρόσωπο του Τσίπρα. Η εκλογή Ολάντ, η αλλαγή στάσης του Μόντι, οι εκλογικές ήττες της Μέρκελ, η γενικότερη αποτυχία της γερμανικής συνταγής, και πολλοί άλλοι. Νομίζω πως είναι λάθος να πιστεύουμε οτι μόνο τα ελληνικά τεκταινόμενα καθοδηγούν τις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες πολιτικο-οικονομικές εξελιξεις.

ειμαι απο τους πρωτους εδω μεσα που ειχε πει πριν γινουν ολα αυτα και κοιτα πισω να το δεις
οτι η μερκελ θα αλλαξει σταση γιατι ειναι μονη εναντιων ολης της ευρωπης και καποιος μου ειπε "και μετα ξυπνησες"
ναι η ευρωπη αλλαζει, αποτυχιες, ηττες, ολαντ, μοντι, απο την μια
βενιζελος σαμαρας, που μιλανε σε πρωτο προσωπο για τις αλλαγες που ακουγοντε και που θα παρουν και την ελλαδα κοντα
λες και αυτοι τα καταφεραν, απο την αλλη
και αρκετες απειλες δηλωσεις εναντιον ενος τσιπρα προσπαθεια επιβολης της ψηφου(το σκηνικο με το δημοψιφισματης μερκελ) με αρκετες υποχωρισεις αφου η τρομοκρατεια δεν επιασε
και αυτες τις υποχωρισεις που καρπνοντε νουδου πασοκ
ειναι επιτευμα δικο σου δικο μου και του καθενως που δεν τους ψυφισε

Δεν διαφωνώ, αλλά συνήθως η ψήφος οργής και "κατά" κάποιου αντί για την ψήφο λογικής και "υπερ" κάποιου, φέρνει άσχημες εκπλήξεις. Άλλο είναι να πεις θα ψηφίσω Συριζα για κάποιο λόγο, ενδεχομένως σωστό, και άλλο είναι να το ψηφίσεις για να τιμωρήσεις τους άλλους.
Δεν είναι λάθος που κανείς δεν κάθεται να τα δει? Θα πάει μπροστά δηλαδή είτε γιατί οι άλλοι μας απογοήτευσαν είτε γιατί δεν ασχολούμαστε με τους υπόλοιπους?

δεν ειπα οτι ψυφιζω συριζα για να μην ψυφισω νουδου πασοκ
μαλιστα 2-3 φορες εχω αναφερθει και σε αγνωστα κομματα οπως αυτο που εφερα παραδειγμα
η στο παρελθον τους οικολογους οπως εχω πει οτι η μονη φορα που ψυφισα νδ ηταν με το "παρτε μετρα" του καραμανλη γιατι εβλέπα οτι ειχε δικιο αυτο που λεω και το ποσταρες ειναι:μαθεται τι αλλο υπαρχει δεν ειναι μονο αυτοι υπαρχουν και αξιολογοι που δεν τους δειχνουν τα μμε καιρος να ξυπνησουμε ολοι
αλλα ειμαι αντιθετος σε ολους αυτους τους πασοκονουδουδες του σαιτ που κοιτανε να καληψουν μονο τον κωλο τους και ισοπεδονουν η
παρομοιαζουν τα παντα με συριζαικος/καμενικος αν κατι δεν τους αρεσει

Νομίζω απλά οτι διακυβεύονται πάρα πολλά για να δεχθούμε ενα τόσο απλοϊκό επιχείρημα

οπως σου ειπα και πιο πανω
εχεις να διαλεξεις αναμεσα σε αυτο που ξερεις και σε αυτο που δεν ξερεις
αυτο που ξερω ειναι οτι 30 χρονια τωρα μας αλλαξαν τα φωτα και μας εφτασαν εδω που μας εφτασαν.
δεν δωσαμε ευκαιρια σε κανεναν αλλο να μας δειξει εαν ειναι καλητερος
καποτε θα πρεπει να το κανουμε
βλεπεις ο χρονος ειναι ενα ποταμι που αν το φραξεις μια με τα στασιμα νερα μιας λιμνη που κανει το εδαφος βουρκο
και εδω ειμαστε τωρα σε βουρκο
οποτε η καθομαστε εδω και βουλιαζουμε σιγα σιγα η ανοιγουμε το φραγμα και παμε παρακατω
κανεις δεν πηγε μπροστα μενοντας στασιμος στο μετρειο η στο κακο
ολοι ρισκαραν για να πετυχουν αλλοι τα καταφεραν αλλοι οχι
αυτο ειναι το πως το βλεπει ο καθενας
αλλα η δικια μου αποψη ειναι οτι εμεις φταιμε
εμεις δεν δωσαμε το περιθωριο να δουμε και τους αλλους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom