Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
το ξαναλέω για να το εμπεδώσουνε κάποιοι που βρίσκονται στην κοσμάρα τους.
το εθνικό νόμισμα βολεύει όταν παράγεις και δεν είσαι χρεοκοπημένος μέχρι τα μπούνια.
το ευρώ σε δυσκολεύει να διαχειριστείς τα προϊόντα σου στην εξαγωγή τους.
εδώ δεν έχουμε εξαγωγές παρά ελάχιστες και όχι τέτοιες που να ωφελήσουνε ένα ολόκληρο κράτος σε περίπτωση που κάνουνε μείωση τίμών λόγω υποτίμησης.
όσο δεν φτιάχνουμε παραγωγή (και δεν μιλάω για πορτοκάλια και μέλια, μιλάμε για σοβαρή βιομηχανία) τόσο δεν θα δούμε φως στο τούνελ.
Ασχέτως νομίσματος.
Απλά με το ευρώ θα κατρακυλίσουμε σιγά σιγά
ενώ με τη δραχμή θα πάμε σούμπιτοι αυτόματα και γρήγορα
τώρα, ο καθένας διαλέγει το θάνατό του, αφού δεν διαλέγουν οι γιατροί του να του δώσουνε το φάρμακο.
Είπα κάτι πολύ απλό. Γουστάρετε ευρώ κύριοι ευρωπαίοι και ειδικά οι Γερμανοί;
Αποδείξτε το: φέρτε τις βιομηχανίες σας στην Ελλάδα και δώστε δουλειές
κι εμείς σαν Ελλάδα δεν θα σας βάλουμε φορολογία.
Αλλά οι τιτανοτεράστιοι δικοί μας προτιμούν να ξεπουλήσουνε την Ελλάδα είτε με ευρώ είτε με δραχμή.
Υ.Γ. με οποιοδήποτε νόμισμα θα ξεπουληθεί
Υ.Γ.2 έχω βαρεθεί να ακούω για ανάπτυξη απροσδιόριστα. Έχω βαρεθεί να ακούω για ΕΣΠΑ.
Υ.Γ.3 δεν έδιωξε τη βιομηχανία το ευρώ, αλλά τα συνδικάτα και η αλλοπρόσαλη φορολογική πολιτική.
πάπαλα. κάντε ό,τι καταλαβαίνετε. Εγώ από την αρχή σας είπα πως για να αλλάξει κάτι πρέπει να χυθεί αίμα. Και πως κανονικά δεν θα έπρεπε να μπορεί να κυκλοφορεί ούτε ένας πολιτικός στο δρόμο.
το εθνικό νόμισμα βολεύει όταν παράγεις και δεν είσαι χρεοκοπημένος μέχρι τα μπούνια.
το ευρώ σε δυσκολεύει να διαχειριστείς τα προϊόντα σου στην εξαγωγή τους.
εδώ δεν έχουμε εξαγωγές παρά ελάχιστες και όχι τέτοιες που να ωφελήσουνε ένα ολόκληρο κράτος σε περίπτωση που κάνουνε μείωση τίμών λόγω υποτίμησης.
όσο δεν φτιάχνουμε παραγωγή (και δεν μιλάω για πορτοκάλια και μέλια, μιλάμε για σοβαρή βιομηχανία) τόσο δεν θα δούμε φως στο τούνελ.
Ασχέτως νομίσματος.
Απλά με το ευρώ θα κατρακυλίσουμε σιγά σιγά
ενώ με τη δραχμή θα πάμε σούμπιτοι αυτόματα και γρήγορα
τώρα, ο καθένας διαλέγει το θάνατό του, αφού δεν διαλέγουν οι γιατροί του να του δώσουνε το φάρμακο.
Είπα κάτι πολύ απλό. Γουστάρετε ευρώ κύριοι ευρωπαίοι και ειδικά οι Γερμανοί;
Αποδείξτε το: φέρτε τις βιομηχανίες σας στην Ελλάδα και δώστε δουλειές
κι εμείς σαν Ελλάδα δεν θα σας βάλουμε φορολογία.
Αλλά οι τιτανοτεράστιοι δικοί μας προτιμούν να ξεπουλήσουνε την Ελλάδα είτε με ευρώ είτε με δραχμή.
Υ.Γ. με οποιοδήποτε νόμισμα θα ξεπουληθεί
Υ.Γ.2 έχω βαρεθεί να ακούω για ανάπτυξη απροσδιόριστα. Έχω βαρεθεί να ακούω για ΕΣΠΑ.
Υ.Γ.3 δεν έδιωξε τη βιομηχανία το ευρώ, αλλά τα συνδικάτα και η αλλοπρόσαλη φορολογική πολιτική.
πάπαλα. κάντε ό,τι καταλαβαίνετε. Εγώ από την αρχή σας είπα πως για να αλλάξει κάτι πρέπει να χυθεί αίμα. Και πως κανονικά δεν θα έπρεπε να μπορεί να κυκλοφορεί ούτε ένας πολιτικός στο δρόμο.