Νέα

Πρόθεση ψήφου 30/08/2022 - Version 03 - Μυστική ψηφοφορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα npnp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έστω οτι είχαμε σήμερα εκλογές, τι θα ψηφίζατε?

• Νέα Δημοκρατία (Κούλης - Άδωνης & ΣΙΑ)

Ψήφοι: 86 35,2%
  • ΣΥ.ΡΙΖ.Α (ο Ξάγρυπνος στο Σούνιο)

Ψήφοι: 46 18,9%
  • ΠΑΣΟΚ (Το Αητόπουλο)

Ψήφοι: 20 8,2%
  • Εθνική Δημιουργία (Τζήμερος-Κρανιδιώτης)

Ψήφοι: 16 6,6%
  • Εθνικό κόμμα Έλληνες (της Φυλακής τα σίδερα)

Ψήφοι: 25 10,2%
  • Ελληνική Λύση (έχω και νερό Καματερού)

Ψήφοι: 4 1,6%
  • ΜΕΡΑ 25 (Αγάπη, έκλεισα τις Τράπεζες)

Ψήφοι: 9 3,7%
  • Κ.Κ.Ε. (Σε παράλληλο σύμπαν)

Ψήφοι: 12 4,9%
  • Μ-Λ Κ.Κ.Ε. (Σύμπαν παράλληλο σε)

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΟΑΚΚΕ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πνοή Δημοκρατίας - Κούβελας

Ψήφοι: 3 1,2%
  • Πλεύση Ελευθερίας (Τι είπατε???)

• ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. (ο Μπαμπάς μου είναι πλούσιος)

• Ένωση Κεντρώων (ο Πρόεδρος)

Ψήφοι: 6 2,5%
  • ΕΠΑΜ - Καζάκης (ο ορισμός του ότι να ΄ναι…)

Ψήφοι: 3 1,2%
  • Ελεύθεροι Ξανά - (Βόβολης ο Ψεκαστήρας)

Ψήφοι: 2 0,8%
  • ΕΝΩΝΩ - Μαυραγάνης

• Πατριωτικη Ενωση - Προδρομος Εμφιετζογλου

Ψήφοι: 2 0,8%
  • Ελεύθεροι Άνθρωποι - (Ο μακαρίτης ΖΕΙ)

• ΔΗ.ΠΑ.Κ

• Δημοκρατική Αναγέννηση

• Οικολόγοι Πράσινοι

Ψήφοι: 5 2,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    244
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
880
Πόντοι
86
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

ΟΤΙ

ΕΙΣΑΙ

ΣΕ ΣΑΗΤ

ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ;;;;;;;
Φίλε,
Ο πρώτος που έπρεπε να ρωτήσεις (με ακριβώς το ίδιο ή και μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς) είναι ο τύπος που αποφάσισε, ακριβώς σε ένα τέτοιο "ΣΑΗΤ", να χριστεί δημοσκόπος και μάλιστα χαβαλετζής (ακριβέστερα: ημιχαβαλετζής, αφού δεν "περιποιείται" όλους στην λίστα το ίδιο και μάλιστα για δύο αναπαράγει ανακρίβειες, που προέρχονται από συγκεκριμένη πολιτική παράταξη και η μία έχει λυθεί και δικαστικά, με καταδίκη του δημοσιογράφου, που ανέλαβε εργολαβικά να την διακινήσει) . Λες και δεν μας φτάνουν οι κανονικοί, πληρωμένοι δημοσκόποι και η ¨δουλίτσα" τους. Το πρόβλημα, βέβαια, εδώ δεν είναι αποκλειστικά δικό του, αλλά του/των διαχειριστή/ών, που σε ένα τέτοιο ιστότοπο, όπου όλοι ΑΡΧΙΚΑ μπήκαμε για άλλο, αλλά σχετικό με το θέμα λόγο, επιτρέπουν πολιτική ή όποια άλλη άσχετη θεματολογία.
Τέλος, δεν νομίζω να εννοούσες ότι, λόγω της φύσης του "ΣΑΗΤ", ο μόνος τρόπος που επιτρέπεται να μιλάμε για ΟΛΑ τα θέματα που ΔΕΝ είναι σχετικά με "ΠΟΥΤΑΝΕΣ", είναι ο (ημι)χαβαλετζίδικος.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Φίλε,
Ο πρώτος που έπρεπε να ρωτήσεις (με ακριβώς το ίδιο ή και μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς) είναι ο τύπος που αποφάσισε, ακριβώς σε ένα τέτοιο "ΣΑΗΤ", να χριστεί δημοσκόπος και μάλιστα χαβαλετζής (ακριβέστερα: ημιχαβαλετζής, αφού δεν "περιποιείται" όλους στην λίστα το ίδιο και μάλιστα για δύο αναπαράγει ανακρίβειες, που προέρχονται από συγκεκριμένη πολιτική παράταξη και η μία έχει λυθεί και δικαστικά, με καταδίκη του δημοσιογράφου, που ανέλαβε εργολαβικά να την διακινήσει) . Λες και δεν μας φτάνουν οι κανονικοί, πληρωμένοι δημοσκόποι και η ¨δουλίτσα" τους. Το πρόβλημα, βέβαια, εδώ δεν είναι αποκλειστικά δικό του, αλλά του/των διαχειριστή/ών, που σε ένα τέτοιο ιστότοπο, όπου όλοι ΑΡΧΙΚΑ μπήκαμε για άλλο, αλλά σχετικό με το θέμα λόγο, επιτρέπουν πολιτική ή όποια άλλη άσχετη θεματολογία.
Τέλος, δεν νομίζω να εννοούσες ότι, λόγω της φύσης του "ΣΑΗΤ", ο μόνος τρόπος που επιτρέπεται να μιλάμε για ΟΛΑ τα θέματα που ΔΕΝ είναι σχετικά με "ΠΟΥΤΑΝΕΣ", είναι ο (ημι)χαβαλετζίδικος.
Η αλήθεια είναι οτι θα μπορούσε να "στολίσει" περισσότερο και ειδικά τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει και έχουμε δει το έργο τους , οι άλλοι το αν είναι ψεκασμένοι η όχι θα φανεί αν τύχει και κυβερνήσουν η έστω συγκυβερνήσουν με κάποιο μεγαλύτερο κόμμα.

Κάποια παραδείγματα που μου ηρθαν πρόχειρα στο μυαλό. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα πιό αντιπροσωπευτικά.

Νέα Δημοκρατία (Πάρε και εσυ ένα επίδομα , μπορείς)

Σύριζα (Θέλαμε να χορέψουμε στο ταψί τους Ευρωπαίους αλλά δεν βρίσκαμε ταψί)

Πασόκ (Πώς βρεθήκαμε απο το 35% στο 5%)

Αν και πάλι καλά να λέμε που εδώ τουλάχιστον μπαίνουν όλα τα κόμματα έστω και έτσι. Ενώ στα μεγάλα κανάλια τα μικρά κόμματα δεν αναφέρονται καν , σαν να μην υπάρχουν.

Πάντως και εγω νομίζω οτι το σωστό θα ηταν η να τους στολίσει κανείς όλους η κανέναν.

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
880
Πόντοι
86
Η αλήθεια είναι οτι θα μπορούσε να "στολίσει" περισσότερο και ειδικά τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει και έχουμε δει το έργο τους , οι άλλοι το αν είναι ψεκασμένοι η όχι θα φανεί αν τύχει και κυβερνήσουν η έστω συγκυβερνήσουν με κάποιο μεγαλύτερο κόμμα.

Κάποια παραδείγματα που μου ηρθαν πρόχειρα στο μυαλό. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα πιό αντιπροσωπευτικά.

Νέα Δημοκρατία (Πάρε και εσυ ένα επίδομα , μπορείς)

Σύριζα (Θέλαμε να χορέψουμε στο ταψί τους Ευρωπαίους αλλά δεν βρίσκαμε ταψί)

Πασόκ (Πώς βρεθήκαμε απο το 35% στο 5%)

Αν και πάλι καλά να λέμε που εδώ τουλάχιστον μπαίνουν όλα τα κόμματα έστω και έτσι. Ενώ στα μεγάλα κανάλια τα μικρά κόμματα δεν αναφέρονται καν , σαν να μην υπάρχουν.

Πάντως και εγω νομίζω οτι το σωστό θα ηταν η να τους στολίσει κανείς όλους η κανέναν.
"Πάντως και εγω νομίζω οτι το σωστό θα ηταν η να τους στολίσει κανείς όλους η κανέναν."
Ακριβώς αυτή ήταν αρχική μου θέση, εφόσον θέλησε να κάνει ψηφοφορία/δημοσκόπηση. Αλλιώς, ας ξεκίναγε όχι ψηφοφορία, αλλά πολιτική συζήτηση με βάση τη λίστα των κομμάτων, όπως την παρέθεσε. Έτσι δεν θα υπήρχαν και τα θέματα μεθοδολογίας που είπαμε εγώ και άλλοι.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.504
Πόντοι
11.956
Σκεφτείτε ότι πριν τις εκλογές όταν θα εμφανιστεί πάλι η σημαία με τον πράσινο ήλιο πόσοι θα αλλάξουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom