Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
οι αλλοι ποιοι ακριβως ειναι ;

να αρχισουμε να λεμμε τα ποσα κοματα περασαν τα 30 αυτα χρονια?
η να κανουμε μαθημα ποσα κοματα αλλα υπαρχουν οικολογοι,καθηγητες, κλπ
που δεν γνωριζει καν ο κοσμος οτι υπαρχουν τα προγραματα τους και ποσα τετοια κοματα ουτε καν αναφερονται?
σορρυ φιλε μου που θα σου χαλασω την οαση του παραδεισου σου
αλλα τα μμε στοχευουν και μιλουν μονο γιαυτους που εχουν συμφερον
τους αλλους η τους θαβουν αν ειναι εμφανεις η δεν τους αναφερουν αν ειναι αφανεις....
μπες μια στο κομμα των καθηγητων πχ (δεν θυμαμε το ονομα του) και δες προγραμμα και μετα πες μου
εναν λογο που δεν ειναι αξιο να αναφερθει?
η δες μια ειδησεις και πες μου
ποσες φορες ακουσες βουλευτη νουδου/πασοκ να το ρωτανε προγραμα και η απαντηση να ειναι "εαν βγει τσιπρα/καμενος τοτε..."
αυτο πιστευεις ειναι η δημοσιογραφια?
για κοιτακτε λιγο γιρο σας γιατι οτι και να σας εξηγησουν οι αλλοι εγω
αν δεν θελετε να το δειτε τοτε δεν το βλεπετε δεν υπαρχει...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
www.newsbeast.gr/politiki/arthro/356609/o-kostas-pleuris-epikefalis-sto-epikrateias-tou-laos/]Ο Κώστας Πλεύρης επικεφαλής στο Επικρατείας του ΛΑΟΣ[/url]
Καλή κίνηση από Καρατζαferries. Δεν ξέρω αν θα του φτάσει με όλες τις απώλειες που έχει υποστεί για να μπει στη βουλή. Πάντως ενισχύεται με ένα αξιολογότατο άνθρωπο, το μεγαλύτερο θεωρητικό του εθνικισμού στην Ελλάδα. Αν και δεν ψηφίζω το κόμμα του, εύχομαι να εκλεγεί.

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

Ο Ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων, που εξ'αρχής είχε ταχθεί κατά της πολιτικής της Μέρκελ και του Σαρκοζί, και που είχε προκαλέσει σάλο με αυτόν τον λόγο στο Ευρωκοινοβούλιο, φρίκαρε με το πρόγραμμα του Τσίπρα

«Υπάρχει ένας τρίτος δρόμος ανάμεσα στην ανοησία και την τρέλα!». Με αυτό το μήνυμα προς τους έλληνες πολίτες έκλεισε χθες ο πάλαι ποτέ Κόκκινος Ντάνι, ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Στρασβούργο από κοινού με τον έλληνα ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πρασίνων Νίκο Χρυσόγελο.

....
ο  Ντάνι έριξε τα βέλη του  κατά της ελληνικής Αριστεράς που «μοιράζει υποσχέσεις ανέφικτες και επικίνδυνες».
...

Ούτε φίλος του Σαμαρά είναι, ούτε και του Βενιζέλου...

Επισκέπτης
Καλή κίνηση από Καρατζαferries. Δεν ξέρω αν θα του φτάσει με όλες τις απώλειες που έχει υποστεί για να μπει στη βουλή. Πάντως ενισχύεται με ένα αξιολογότατο άνθρωπο, το μεγαλύτερο θεωρητικό του εθνικισμού στην Ελλάδα. Αν και δεν ψηφίζω το κόμμα του, εύχομαι να εκλεγεί.
Τωρα εξηγουνται ολα τα ποστ σου που εχεις κανει πρι και μετα τις εκλογες.
Συνεχισε...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

πλευρης  :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ένα θα σου πω. Μπες YouTube και δες βιντεακια Πλευρης εναντιον Πάγκαλου, Ραφαηλίδη, Τσιγγανου, κομμουνιστή, Γιαννοπουλου μεταναστολαγνου.
Καύλα ε;;; :grin:

[move] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καύλα ε;;; :grin:

[move] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

ΗΛΙΘΙΟ ΤΣΙΠΡΟΦΥΤΟ ΦΑΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ
ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ΒΛΑΚΕΣ

ΠOΛITIKH Hμερομηνία δημοσίευσης: 24-05-12

Πυρά Ντανιέλ Κον Μπεντίτ κατά Αλ. Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ
Παναγης Γαλιατσατος

Οξεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε χθες ο επικεφαλής των Ευρωπαίων Πρασίνων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, κατηγορώντας τον ότι καλλιεργεί ελπίδες, που δυναμιτίζουν την κοινωνική ειρήνη στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι ο Κον Μπεντίτ ανήκει στους πλέον προβεβλημένους επικριτές του Μνημονίου και η επίθεσή του έγινε στον απόηχο της διήμερης περιοδείας του κ. Αλ. Τσίπρα σε Παρίσι και Βερολίνο.

Τα βέλη του Κον Μπεντίτ συγκέντρωσε κυρίως το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Επικαλούμενος τις δεσμεύσεις του κόμματος για ακύρωση της μείωσης των μισθών και θεσμοθέτησης κατώτατου μισθού ύψους 1.300 ευρώ, το χαρακτήρισε «ψέμα», «εντελώς ηλίθιο» και «τρέλα». «Ολος ο κόσμος ξέρει ότι τα ταμεία είναι άδεια. Με ποια χρήματα θα διανεμηθούν οι μισθοί από τη στιγμή που υπό αυτές τις προϋποθέσεις δεν θα υπάρχει βοήθεια από την Ευρώπη; Οι άνθρωποι στους οποίους θα γίνουν αυτές οι ανεφάρμοστες υποσχέσεις θα βγουν τους δρόμους, με το ρίσκο του κοινωνικού χάους και της παρέμβασης του στρατού. Υπάρχουν προηγούμενα στην Ελλάδα», δήλωσε.

Αιχμές κατά του κ. Τσίπρα, χωρίς να τον κατονομάσει, άφησε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο οποίος είπε στη σύνοδο κορυφής ότι «κάποιοι στην Ελλάδα καλλιεργούν τη φαντασίωση ότι η χώρα θα μπορούσε να διακόψει την αποπληρωμή των δανείων της και την προώθηση των μεταρρυθμίσεων και, παρ’ όλ’ αυτά, να παραμείνει στο ευρώ και να συνεχίσει να δέχεται βοήθεια. Αποσιωπούν τις αναπόφευκτες επιπτώσεις της χρεοκοπίας και την απίστευτη κοινωνική αναταραχή».

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ΒΛΑΚΕΣ

Παναγης Γαλιατσατος

Οξεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε χθες ο επικεφαλής των Ευρωπαίων Πρασίνων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, κατηγορώντας τον ότι καλλιεργεί ελπίδες, που δυναμιτίζουν την κοινωνική ειρήνη στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι ο Κον Μπεντίτ ανήκει στους πλέον προβεβλημένους επικριτές του Μνημονίου και η επίθεσή του έγινε στον απόηχο της διήμερης περιοδείας του κ. Αλ. Τσίπρα σε Παρίσι και Βερολίνο.

Τα βέλη του Κον Μπεντίτ συγκέντρωσε κυρίως το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Επικαλούμενος τις δεσμεύσεις του κόμματος για ακύρωση της μείωσης των μισθών και θεσμοθέτησης κατώτατου μισθού ύψους 1.300 ευρώ, το χαρακτήρισε «ψέμα», «εντελώς ηλίθιο» και «τρέλα». «Ολος ο κόσμος ξέρει ότι τα ταμεία είναι άδεια. Με ποια χρήματα θα διανεμηθούν οι μισθοί από τη στιγμή που υπό αυτές τις προϋποθέσεις δεν θα υπάρχει βοήθεια από την Ευρώπη; Οι άνθρωποι στους οποίους θα γίνουν αυτές οι ανεφάρμοστες υποσχέσεις θα βγουν τους δρόμους, με το ρίσκο του κοινωνικού χάους και της παρέμβασης του στρατού. Υπάρχουν προηγούμενα στην Ελλάδα», δήλωσε.

Αιχμές κατά του κ. Τσίπρα, χωρίς να τον κατονομάσει, άφησε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο οποίος είπε στη σύνοδο κορυφής ότι «κάποιοι στην Ελλάδα καλλιεργούν τη φαντασίωση ότι η χώρα θα μπορούσε να διακόψει την αποπληρωμή των δανείων της και την προώθηση των μεταρρυθμίσεων και, παρ’ όλ’ αυτά, να παραμείνει στο ευρώ και να συνεχίσει να δέχεται βοήθεια. Αποσιωπούν τις αναπόφευκτες επιπτώσεις της χρεοκοπίας και την απίστευτη κοινωνική αναταραχή».

οκ
οπως εχω πει και εγω φοβαμαι τον τσιπρα
αλλα ρε πουστη μου
γαμω το μυαλο που κουβαλαω
πως ειναι δυνατον να ειναι καλοι αυτοι που εφτασαν την ελλαδα μεχρι εδω
να τους αγαπανε ολοι παρολο που ξερουν το τι κλεψιμο εχουν κανει
παρολο που βλεπουν οτι ειναι αχρηστοι να τυρισουν αυτα που εχουν υπογραψει
και να την πεφτουν σε εναν που ουτε εχουν δεχτει να τον γνωρισουν :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

υ.γ1 δεν το λεω για τον συριζα τα ιδια θα ακουγε καμενος οικολογοι καθηγητες λαος η οποιος αλλος εβγαινε μπροστα
υ.γ2 αφηστε μην απαντατε οι αλλοι δεν θα κανανε σαν πιστα κουταβακια ουτε θα λεγανε απλα διαταξτε αφου δεν εχουν τιποτα να τους κρατανε στα χερια
υ.γ3 τελικα το να εισαι κλεφτης στην πολιτικη εχει μεγαλη συμασια σε θελουν ολοι :headbang:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ΒΛΑΚΕΣ

Παναγης Γαλιατσατος

Mνημονιακός κ συ ε;;;

Αναμενόμενο......

Απίστευτη κοινωνική ταραχή θα έρθει μόνο με Τσίπρα αλλιώς δεν παίζει ε,ο Μπένυ κ ο Σαμαράς είναι εγγυητές της ομαλότητας ε;;; :2funny:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Mνημονιακός κ συ ε;;;

Αναμενόμενο......

Απίστευτη κοινωνική ταραχή θα έρθει μόνο με Τσίπρα αλλιώς δεν παίζει ε,ο Μπένυ κ ο Σαμαράς είναι εγγυητές της ομαλότητας ε;;; :2funny:

Πρόσεχε τι εύχεσαι ...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Mνημονιακός κ συ ε;;;

Αναμενόμενο......

εισαι αδικος :tickedoff:

και εγω κατα καποιο τροπο μνημονιακος ειμαι

εχω πει οτι το μνημονιο επρεπε να το φτιαξουμαι μονοι 20 χρονια πριν

τελικα μας το εφτιαξαν αλλοι

και λεω οτι το μνημονιο δεν ειναι τοσο κακο

το μνημονιο που δημιουργησαν ο μπενυ με τον σαμαρα και το οτι πραξανε

φεραν την χωρα σε αυτο το χαλι

δεν την εφερε το μνημονιο αλλα το κομματικο κρατος που νουδου πασοκ κοιταγανε να διατηρησουν

αρα ειμαι μνημονιακος

αλλα με βλεπεις για πασοκο η νεοδημοκτατη?

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Ο Τσιπρας έχει καταντήσει σαν το ανέκδοτο με τον Πόντιο που οδηγουσε ανάποδα στην εθνική οδό. Πρέπει να πάψει να αναρωτιέται γιατί όλοι οι τρελοί οδηγούν ανάποδα και να αρχίσει να ψάχνεται μήπως αυτός είναι ο τρελος που πάει στο αντίθετο ρεύμα. Το δυστύχημα είναι ότι μετά τις 17 Ιουνίου μπορεί να έχει στο πίσω κάθισμα όλη την Ελλάδα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πρόσεχε τι εύχεσαι ...

To μνημόνιο μόνη λύση ε;;;

Για να αυξήσουμε το χρέος μας...και να συνεχίσουμε να είμαστε προτεκτοράτο.

Αν μας κόψει τον δανεισμό η Ε.Ε. τελειώσανε...γι'αυτό είναι όλοι στον πανικό που βλέπεις να'ναι κ ο γυαλάκιας.

Σούζα θα κάτσουν τα γατάκια στον Τσίπρα...... :s&m_3:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εισαι αδικος :tickedoff:

και εγω κατα καποιο τροπο μνημονιακος ειμαι

εχω πει οτι το μνημονιο επρεπε να το φτιαξουμαι μονοι 20 χρονια πριν

τελικα μας το εφτιαξαν αλλοι

και λεω οτι το μνημονιο δεν ειναι τοσο κακο

το μνημονιο που δημιουργησαν ο μπενυ με τον σαμαρα και το οτι πραξανε

φεραν την χωρα σε αυτο το χαλι

δεν την εφερε το μνημονιο αλλα το κομματικο κρατος που νουδου πασοκ κοιταγανε να διατηρησουν

αρα ειμαι μνημονιακος

αλλα με βλεπεις για πασοκο η νεοδημοκτατη?

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Ωραία,ας έρθουν οι ευρωπαίοι επίτροποι να εφαρμόσουν το σωστό κ καλό μνημόνιο να τους δούμε..... :2on1:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
To μνημόνιο μόνη λύση ε;;;

Για να αυξήσουμε το χρέος μας...και να συνεχίσουμε να είμαστε προτεκτοράτο.

Αν μας κόψει τον δανεισμό η Ε.Ε. τελειώσανε...γι'αυτό είναι όλοι στον πανικό που βλέπεις να'ναι κ ο γυαλάκιας.

Σούζα θα κάτσουν τα γατάκια...... :s&m_3:

Ο γυαλάκιας ( ) κάνει μια μάταιη προσπάθεια να μας πείσει να αποφύγουμε το μοιραίο ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom