Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ααααααααααααααααααα
η χρυσή αυγή ανέβηκε απο τις πολιτικές πράξεις εξουσίας των αριστερών που κυβερνούσαν όλα αυτά τα χρόνια την ελλάδα.

τι να πει κανείς.

και οι δεξιοι πριν ενα μηνα ανακαλειψαν την αμερικη και ειδαν οτι το κεντρο εχει γεμισει αλλοδαπους :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
οσο πιο πολύ παίζεις εντός εδρας μαζί τους τόσο περισσότερο πλεονέκτημα τους δίνεις.
αυτό θέλουν.
μαστορα περσον το πλεονεκτημα τους το δινει, το 50% και βαλε ποσοστο ανεργιας στους νεους, η εξαιρετικα χαμηλης σταθμης παρεχομενη παιδεια, η φανερη ελλειψη ελπιδας και αισιοδοξιας για το μελλον,η εξαρση της φτωχεις,της εγκληματικοτητας και της στειρας δημαγωγιας των πολιτικων και των μπουρδελο ΜΜΕ....και λιγο πηρανε σαν ποσοστο,οι συνθηκες αναπτυξης του "φιδιου" ειναι τοσο συγκλονιστικα ομοιες με εκεινες στην γερμανια του 20 ΠΟΥ οποιος ξερει λιγο ιστορια τραβαει τα βυζια του ηδη....ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΤΩΡΑ πριν ειναι αργα!

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ποια ηταν η σταση σας ρε για το μεταναστευτικο;
σ'αρεσει ετσι οπως ειναι η κατασταση :uglystupid:
μακαρι να ειχαμε τις δυνατοτητες να φιλοξενησουμε ολους
θες να σου φερω στην πισινα σου 20 πακια να κανετε μαζι μπανιο
παρτο χαμπαρι δεν χωραει αλλους η ελλαδα
τιγκαρε...
εσεις με την πολιτικη απουσια και αβουλια σας βαλατε μεσα τους μπραβους του μεταξα και του χιτλερ
εσεις ΜΑΛΑΚΕΣ αριστεροι
να τους χαιρεστε,αντε τωρα διπλα διπλα στα εδρανα με τους χουντικους

να κανω μια ερωτηση?
ποτε υπογραφικε το συμφωνο λαθρομεταναστευσης με την συνθικη σεγκεν απο ποιον και ποτε τυρηθικε κατι απο αυτα στην ελλαδα? :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαστορα περσον το πλεονεκτημα τους το δινει, το 50% και βαλε ποσοστο ανεργιας στους νεους, η εξαιρετικα χαμηλης σταθμης παρεχομενη παιδεια, η φανερη ελλειψη ελπιδας και αισιοδοξιας για το μελλον,η εξαρση της φτωχεις,της εγκληματικοτητας και της στειρας δημαγωγιας των πολιτικων και των μπουρδελο ΜΜΕ....και λιγο πηρανε σαν ποσοστο,οι συνθηκες αναπτυξης του "φιδιου" ειναι τοσο συγκλονιστικα ομοιες με εκεινες στην γερμανια του 20 ΠΟΥ οποιος ξερει λιγο ιστορια τραβαει τα βυζια του ηδη....ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΤΩΡΑ πριν ειναι αργα!
σαφώς και συμφωνάμε. αλλά δε μπορείς και να κάνεςις τίποτα επ αυτού.
όπως ακριβώς δε μπορούσαν να κάνουν τίποτα επ αυτού και οι καλλιεργημένοι τότε στη γερμανία.
δυστυχώς έφτασες σε σημείο χωρίς επιστροφή.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
η αριστερα κρυφτηκε πισω απο ιδεολογηματα ενω αρκετοι ανθρωποι ταλανιζονταν απο το μεταναστευτικο και κεφαλια αριστερατζων και μετροσεξουαλ τους ειχαν για να τους κουρευουν τον κηπο στα βορεια προαστια και ετσι ποτισατε το λιπασμα της χουντο χρυσης αυγης
φατε τα τωρα μαλακες αριστεροι
γαμαω σου θυμιζω οτι το μεταναστευτικο ειναι ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και καθολου αμιγως ελληνικο...επισης το μεγαλυτερο προβλημα εχω την εντυπωση το χει ο μεταναστης που για 100+2 λογους την πουλευει απο την χωρα του αρων αρων...Τωρα αν ΚΑΠΟΙΑ απο τα πακια που ρχονται δω για να γλυτωσουν τη σκατοζωη τους εκει, ΚΑΝΟΥΝ ακριβως τις ιδιες πραξεις που εκαναν τη ζωη τους σκατενια στον τοπο τους εξαρχης ειναι θεμα αλλο...ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ....ευκολακι....οχι στο τσουβαλιασμα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και οι δεξιοι πριν ενα μηνα ανακαλειψαν την αμερικη και ειδαν οτι το κεντρο εχει γεμισει αλλοδαπους :2funny:
μα οι πουτάνες με έιτζς κάναν πιάτσα τώρα μόνο που είχε διψήφιο ο τσίπρας...... :zfuck:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
σαφώς και συμφωνάμε. αλλά δε μπορείς και να κάνεςις τίποτα επ αυτού.
όπως ακριβώς δε μπορούσαν να κάνουν τίποτα επ αυτού και οι καλλιεργημένοι τότε στη γερμανία.
δυστυχώς έφτασες σε σημείο χωρίς επιστροφή.
ΟΣΟ αναπνεω ελπιζω οτι μπορω να αλλαξω κατι!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γαμαω σου θυμιζω οτι το μεταναστευτικο ειναι ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και καθολου αμιγως ελληνικο...επισης το μεγαλυτερο προβλημα εχω την εντυπωση το χει ο μεταναστης που για 100+2 λογους την πουλευει απο την χωρα του αρων αρων...Τωρα αν ΚΑΠΟΙΑ απο τα πακια που ρχονται δω για να γλυτωσουν τη σκατοζωη τους εκει, ΚΑΝΟΥΝ ακριβως τις ιδιες πραξεις που εκαναν τη ζωη τους σκατενια στον τοπο τους εξαρχης ειναι θεμα αλλο...ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ....ευκολακι....οχι στο τσουβαλιασμα!
μη στενοχωριέσαι...
πριν καμμιά δεκαετία οι ελληνάρες έβριζαν τους αλβανούς τους συμπεριφερονταν σα ζώα του πλήρωναν τριες και εξήντα και κείνοι πίναν καφέδες στις καφετέριες.
τώρα που θα τρέχουν σε γαλλίες και αγγλίες και γερμανίες για ένα πιάτο φαί θα γράφοντια στην τοπική διεθνή αμνηστεία για τα δικαιώματα που τα γουρούνια οι ευρωπαίοι θα τους στερούν.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.371
Πόντοι
266
μη στενοχωριέσαι...
πριν καμμιά δεκαετία οι ελληνάρες έβριζαν τους αλβανούς τους συμπεριφερονταν σα ζώα του πλήρωναν τριες και εξήντα και κείνοι πίναν καφέδες στις καφετέριες.
τώρα που θα τρέχουν σε γαλλίες και αγγλίες και γερμανίες για ένα πιάτο φαί θα γράφοντια στην τοπική διεθνή αμνηστεία για τα δικαιώματα που τα γουρούνια οι ευρωπαίοι θα τους στερούν.
εγω μαλακα οταν θα παω εξω μεταναστης μεχρι και στα δοντια θα με εξετασουν και ακτινογραφια θα με κανουν
απο πανω ως κατω,οπως συναιβει και παλιοτερα στους ελληνες που πηγαν στο αμερικα

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
μη στενοχωριέσαι...

η κακη μνημη και ο φανατισμος ηταν παντα ενα απο τα ελλατοματα του ελληνα
ορισμενοι δεν κοιτανε την χατζηβασιλειου να δουν ποσοι εχουν χασει τους δικους τους απο μεταναστευση στο παρελθον
επισει δεν θελουν να δου οτι αυτο γινετε σημερα στην ελλαδα
νεα παιδια μεταναστευουν και πιος ξερει αν τοτε θα υπαρχει μια χατζιβασιλειου να τα φερει πισω...
ναι η λαθρομεταναστευση ειναι προβλημα και μαλιστα μεγαλο αλλα η ελλαδα εχει περασει και απο αυτο το σταδειο
αλλοι εφυγανομιμα σε γερμανια αλλοι πηγαν αλλου και εμειναν παρανομα μεχρι να καταφερουν να νομιμοποιηθουν
τα ιδια που λεμε εμεις για τους αλλοδαπους τα ελεγαν αυτοι για μας
και αυτο συμβαινει και παλι
τα παιδια σας/μας φευγουν
και καποιοι κατηγορουν την αριστερα στο οτι δεν μπορουν να βγουν απο το σπιτι τους
η οτι τα παιδια φευγουν
κατηγορουν μια αριστερα που δεν εχει κυβερησει εδω και 30+χρονια
μα καλα τοσο φανατισμος??
τα λαμογια μας εφεραν στο χαος και μας φταιει η αριστερα?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.371
Πόντοι
266
η κακη μνημη και ο φανατισμος ηταν παντα ενα απο τα ελλατοματα του ελληνα
ορισμενοι δεν κοιτανε την χατζηβασιλειου να δουν ποσοι εχουν χασει τους δικους τους απο μεταναστευση στο παρελθον
επισει δεν θελουν να δου οτι αυτο γινετε σημερα στην ελλαδα
νεα παιδια μεταναστευουν και πιος ξερει αν τοτε θα υπαρχει μια χατζιβασιλειου να τα φερει πισω...
ναι η λαθρομεταναστευση ειναι προβλημα και μαλιστα μεγαλο αλλα η ελλαδα εχει περασει και απο αυτο το σταδειο
αλλοι εφυγανομιμα σε γερμανια αλλοι πηγαν αλλου και εμειναν παρανομα μεχρι να καταφερουν να νομιμοποιηθουν
τα ιδια που λεμε εμεις για τους αλλοδαπους τα ελεγαν αυτοι για μας
και αυτο συμβαινει και παλι
τα παιδια σας/μας φευγουν
και καποιοι κατηγορουν την αριστερα στο οτι δεν μπορουν να βγουν απο το σπιτι τους
η οτι τα παιδια φευγουν
κατηγορουν μια αριστερα που δεν εχει κυβερησει εδω και 30+χρονια
μα καλα τοσο φανατισμος??
τα λαμογια μας εφεραν στο χαος και μας φταιει η αριστερα?
μα δεν θελετε να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ
ειχατε χρυση ευκαιρια και δεν θελετε
ειστε ανυπαρκτοι
εχετε βολευτει με το να κραζετε απο τα μετοπισθεν

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
εγω μαλακα οταν θα παω εξω μεταναστης μεχρι και στα δοντια θα με εξετασουν και ακτινογραφια θα με κανουν
απο πανω ως κατω,οπως συναιβει και παλιοτερα στους ελληνες που πηγαν στο αμερικα

πριν εκανα μια ερωτηση

να κανω μια ερωτηση?
ποτε υπογραφικε το συμφωνο λαθρομεταναστευσης με την συνθικη σεγκεν απο ποιον και ποτε τυρηθικε κατι απο αυτα στην ελλαδα? :think:

και συμπληρωνω φταιει η αριστερα που δεν κυβερνησε και δεν γινετε ελεγχος για το ποιος μπαινει στην πατριδα?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.371
Πόντοι
266
πριν εκανα μια ερωτηση

και συμπληρωνω φταιει η αριστερα που δεν κυβερνησε και δεν γινετε ελεγχος για το ποιος μπαινει στην πατριδα?
φιλε μου εγω δεν ειμαι ουτε με τον εναν ουτε με τον αλλον
τους εχω σιχαθει ολους
δεν ασχολουμε με τα πολιτικα
απλα καταθετω αποψεις ως ενας αγανακτησμενος πολιτης αυτου του μπουρδελου που λεγεται ελλαδα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
μη στενοχωριέσαι...
Προσεχες μελλον?ΟΧΙ αν μπορεσουμε να αντιστρεψουμε την καταστροφικη μας μοιρα...
-ΓΑΜΑΩ ,τσιμπα κατι που πρεπει να δεις για να μη σου/ΜΑΣ συμβει....ΔΝΤ----ΦΤΩΧΕΙΑ---ΕΓΚΛΗΜΑ---ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ....SIN NOMBRE....αυτα με τους αριστερους με τις δεξιες πισινες και τα μετροσεξουαλ ακτιβιστακια γραφτα στα πελε σου,οι ζωες μας εχουν σημασια!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.371
Πόντοι
266
Προσεχες μελλον?ΟΧΙ αν μπορεσουμε να αντιστρεψουμε την καταστροφικη μας μοιρα...
-ΓΑΜΑΩ ,τσιμπα κατι που πρεπει να δεις για να μη σου/ΜΑΣ συμβει....ΔΝΤ----ΦΤΩΧΕΙΑ---ΕΓΚΛΗΜΑ---ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ....SIN NOMBRE....αυτα με τους αριστερους με τις δεξιες πισινες και τα μετροσεξουαλ ακτιβιστακια γραφτα στα πελε σου,οι ζωες μας εχουν σημασια!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ρε η παοκαρα παει για τσου λου ρε; ;)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
μα δεν θελετε να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ
ειχατε χρυση ευκαιρια και δεν θελετε
ειστε ανυπαρκτοι
εχετε βολευτει με το να κραζετε απο τα μετοπισθεν

προφανος δεν εχει διαβασει τιποτα αποτι λεω
και παπαριζεις

διαβασε μια τι εχω πει
και μετα πες μου αν θελω να κυβερνησω η αν εχω βολευτει

παρε και ενα παραδειγματακη που εβαλα εδω
και μετα πες μου το τι θελω και τι οχι

αλλα κανε μου μια χαρη διαβασε τα γιατι διαφορετικα με αυτα που λες παπαριζεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ όταν ερχεται η ωρα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. και πράττω ανάλογα.αλλα δυστυχώς στην ελλάδα οι πράξεις ποτέ δε συνάδουν με την κοσμοθεωρία του ατόμου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom