Ρε σεις, πάτε καλά, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που πιστεύουν πως οι δανειστές θέλουν πίσω τα λεφτά τους, όποιος το πιστεύει, συγγνώμη κύριοι, αλλά είναι βαθιά νυχτωμένος.
Αν θέλανε απλά και μόνο τα λεφτά τους, θα τους είχανε πάει κωλοφεράτζα τις μαριονέτες-πουλημένους πολιτικούς μας, να εφαρμόσουν το μνημόνιο στο ακέραιο,
δεν τους ενδιαφέρουν τα λεφτά ρε σεις, από αυτά έχουν πάάάάάάάρα πολλά,(είναι και χωρίς ουσιαστική αξία, κωλόχαρτα του κερατά ή απλοί αριθμοί σε υπολογιστές)
ίσα ίσα, ένω βλέπουν πως το μνημόνιο δεν εφαρμόζεται, οπότε πολύ δύσκολα θα πάρουν τα λεφτά τους, αυτοί συνεχίζουν να δανείζουν, εφαρμόζοντας το σχέδιό τους, να μην μπορέσουμε να τους ξεπληρώσουμε και να βάλουν χέρι στον πλούτο της Ελλάδας, αντί πινακίου φακίς,
όταν θέλεις απλά και μόνο να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, δεν βάζεις όρους του στιλ,
απαγορεύεται να δανειστείς από αλλού για να με ξεπληρώσεις, εσένα σε ενδιαφέρει να πάρεις τα λεφτά σου, που θα τα βρει ο άλλος είναι δικός του λογαριασμός.
Άρα που καταλήγουμε, υπάρχει πλούτος στην Ελλάδα, πολύύύύύύ μεγαλύτερης αξίας από τα κωλόχαρτα και από τους αριθμούς στους υπολογιστές, που και καλά τους χρωστάμε.
Και μη μου πει κανένας πως θέλουν τα δίκτυα ΟΤΕ ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΟΣΕ κλπ., δίκτυα τα οποία εξυπηρετούν όλο κι όλο 15.000.000 ανθρώπους κι αυτά απαρχαιομένα, αυτά αν τα θέλουν, τα θέλουν για να τα κάνουν "δώρο" (μίζα) στα γιουσουφάκια τους, που τους βοηθάνε τώρα να ξεπουληθεί η Ελλάδα, για να βγάζουν κι αυτοί στο μέλλον λεφτά, πάλι χωρίς να δουλεύουν και πάλι εις βάρος του λαού.
Δεν ξέρουν όμως, ότι στο τέλος, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Τ'ΑΡΧΊΔΙΑ ΜΑΣ.
ΥΓ. βλέπω πως κάποιες σκέψεις παρόμοιες μ'αυτές που γράφω παραπάνω, έχουν ειπωθεί κι από άλλους συναδέλφους κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.
ΥΓ2. δεν είναι κακό να μαθαίνουν κι αυτοί, πως δεν τρώμε κουτόχορτο, γιατί το μαθαίνουν νά'στε σίγουροι.
ΥΓ3. Α!.......και για να μη το ξεχάσω, στο τέλος, ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
καλα οτι μας δανιζουν με μεγαλυτερο τοκο και τα ξαναπαιρνουν πισω σαν αποπληρωμη δωσεων και να μας παρουν οτι εχουμε το ειπα και εγω και οταν ειπα για το "οσμιο" το οποιο μπορουμε αμεσα να εξορυξουμε γιατι εχουμε τις εγκαταστασεις και τα μυαλα με ροταγανε πως το αναπνεουμε και γελαγαν μερικοι....
Τι να σου απαντήσω δηλαδή;
Πρώτον, φαίνεται πως είσαι τσακωμένος με τα σημεία στίξης με αποτέλεσμα να μη βγαίνει νόημα σ'αυτά που γράφεις.
Δεύτερον, οικουμενική ζητάνε και ο Βενιζέλος με τον Κουβέλη. Ο Τσίπρας είναι αυτός που κάνει νάζια και μιλάει για αριστερή κυβέρνηση τη στιγμή που το ΚΚΕ του έχει ρίξει πόρτα και οι αριθμοί δε βγαίνουν.
τα σημεια στιξης σε χαλασαν εσενα?
κατι αλλο να αποφυγεις την απαντηση?
και σε ξαναρωταω εσυ δεινεις το σπιτι σε καποιον να μεινει με την προυποθεση να σε πληρωσει σε ενα χρονο και χωρις να σου δωσει εγγυηση?
ποσο μαλλον εαν αυτος εχει αποδειξει οτι δεν ειναι αξιος εμπιστοσυνη?
δεν νομιζω να το εκανες....
γιατι ο καθε τσιπρας να δεχτει χωρις εγγυηση οτι θα τον στυριξουν αφου εχουν αποδειξει οτι δεν εχουν λογο τιμης>?
να παει και να βουτηξει σε μια παραλια με καρχαριες επειδη του ειπαν οτι δεν θα τον δαγωσουν?
αυτο που μου λες μου θυμιζει αυτην την παροιμια
Μια μέρα ξεκίνησε ένας σκορπιός να κάνει το γύρο του κόσμου.
Κατά το μεσημέρι συνάντησε μπροστά του ένα βαθύ ποτάμι.
Σκεφτόταν πως να βρει ένα τρόπο να το περάσει, όταν είδε δίπλα στην όχθη ένα βάτραχο.
- Φίλε μου βάτραχε, του είπε, μήπως μπορείς να με περάσεις απέναντι;
Ο βάτραχος το σκέφτηκε και του απάντησε προβληματισμένος:
- Κοίταξε, ευχαρίστως θα σε περνούσα απέναντι,
αλλά φοβάμαι πως θα με τσιμπήσεις με το κεντρί σου και θα πεθάνω.
-Θ
α ήμουν τρελός να κάνω κάτι τέτοιο, του απάντησε ο σκορπιός.
Αν το έκανα τότε θα πνιγόμουν και εγώ. Θα ήταν καθαρή αυτοκτονία.
Πείστηκε έτσι ο βάτραχος και τον φόρτωσε στην πλάτη του να τον πάει απέναντι. Μετά από λίγη ώρα και ενώ βρισκότανε στη μέση του ποταμιού,
ξαφνικά γυρίζει ο σκορπιός και τον
τσιμπάει με το κεντρί του θανάσιμα.
Ξεψυχώντας και καθώς άρχισε να βυθίζεται στο νερό ο βάτραχος με φωνή γεμάτη απορία τον ρώτησε:
-
Μα γιατί το έκανες αυτό; Δεν καταλαβαίνεις πως θα πεθάνεις και συ τώρα;
Ο σκορπιός τον κοίταξε στα μάτια και του είπε με θλιμμένη φωνή:
-
Το ξέρω φίλε μου, αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς…
Είναι δυστυχώς στη φύση μου ξέρεις...
βαλε λοιπον τον τσιπρα στην θεση του βατραχου
και το μυαλο σου να δουλεψει....