Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ρε εκτοράκο τα πράματα είναι απλά...

Πέραν του ότι, η τρόικα τα βλέπει αλλά τουμπεκιάζει (και υπάρχουν και συγκεκριμένοι λόγοι γι' αυτό),
γιατί να ξαναψηφίσουμε αυτούς που δεν πρόκειται να τα εφαρμόσουν γιατί δεν θέλουν;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Ο Τσίπρας μια χαρά το πάει το λακριντί.

Θα ήταν και μαλάκας, να του φορτώσουν και αυτού την εφαρμογή του μνημονίου.
Αυτοί που γέμισαν το πικρό ποτήρι πρέπει και να το πιουν.
:thumbsup:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σε εξέλιξη η συνεδρίασης της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει Οικουμενική μόνο αν συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αντωνάκη, δύσκολα θα βρεις άλλο μαλάκα σαν κι εσένα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Εντυπωσιακές αποκαλύψεις έκανε η Wall Street Journal σε άρθρο της στο οποίο δίνει λεπτομέρειες για το διπλωματικό παρασκήνιο των τελευταίων ετών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, σε μια συνομιλία που είχε ο Παπανδρέου με τη Μέρκελ και ο πρώτος της ζητούσε να είναι ευνοϊκοί οι όροι των συμφωνιών για την Ελλάδα, η καγκελάριος του απάντησε: «Η Ελλάδα πρέπει να πονέσει τόσο πολύ ώστε κανείς άλλος να μη θέλει». Κι όπως καταλαβαίνετε, ο Γιώργος έβαλε την ουρά στα σκέλια.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα συζήτηση που αποκαλύπτει η εφημερίδα είναι πάλι μεταξύ Μέρκελ και Παπανδρέου. Στην αρχή της κρίσης η Lazard είχε προτείνει την αναδιάρθρωση του χρέους και σ’ αυτό είχε συμφωνήσει και ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Στρος Καν. Όταν όμως ο Παπανδρέου το είπε στη Μέρκελ αυτή του απάντησε: «Κι εγώ θα ήθελα να μου κουρέψουν το χρέος στο μισό».

Τον Ιούνιο του 2011 όταν ανέλαβε ο Βενιζέλος τσάρος, πήγε στο πρώτο Γιούργκρουπ τολμώντας να ψελλίσει χαλάρωση του προγράμματος. Όπως λέει η εφημερίδα οι υπουργοί του έριξαν απίστευτο «ξύλο» κι όταν τον απείλησαν με διακοπή του δανείου αυτός του ζήτησε να μη δώσουν αρνητική εικόνα γι’ αυτόν στο πρώτο του συνέδριο. Και τότε αυτοί εξερράγησαν ακόμη περισσότερο με πρώτο τον Ολλανδό υπουργό.

Το γαργαλιστικό παρασκήνιο συνεχίζεται στην εφημερίδα που αναφέρεται στις Κάννες και το φιάσκο με το δημοψήφισμα. Στην επιστροφή ο Παπανδρέου προσπάθησε να κοιμηθεί ενώ δίπλα του ο Βενιζέλος του έσκαβε το λάκκο, γράφοντας την περίφημη δήλωση διαφοροποίησης.

Πάντως, οι αποκαλύψεις αυτές δείχνουν τη… σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης Παπανδρέου και την… ανάκτηση της εμπιστοσύνης των ξένων στην Ελλάδα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πέραν του ότι, η τρόικα τα βλέπει αλλά τουμπεκιάζει (και υπάρχουν και συγκεκριμένοι λόγοι γι' αυτό),
γιατί να ξαναψηφίσουμε αυτούς που δεν πρόκειται να τα εφαρμόσουν γιατί δεν θέλουν;

σου είπε κανένας να τους ξαναψηφίσεις???

αυτό που είπα και λέω είναι ότι θα πρέπει να το εφαρμόσουμε... χέστηκα ποιός θα το εφαρμόσει...

εγώ θέλω να εφαρμοστεί και να εφαρμοστεί όπως πρέπει και όχι όπως γουστάρουμε...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
σου είπε κανένας να τους ξαναψηφίσεις???

αυτό που είπα και λέω είναι ότι θα πρέπει να το εφαρμόσουμε... χέστηκα ποιός θα το εφαρμόσει...

εγώ θέλω να εφαρμοστεί και να εφαρμοστεί όπως πρέπει και όχι όπως γουστάρουμε...

ρε τωρα πας καλα?
αυτοι ειδαν οτι τα εξοδα ειναι παραπανω απο τα εσοδα και αντι να περιορισουν τα εξοδα παρετηθηκαν απο την δουλεια :jerking:

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
ρε εκτοράκο τα πράματα είναι απλά...

όταν δεν βγαίνεις οικονομικά κάνεις ένα ή περισσότερα από τα εξής.....

Μόλις περιέγραψες ακριβώς την κατάσταση..
Άρα
1. Από το 1980 μέχρι το 2009 κάνανε τα πάντα οι δυο μεγάλοι να καταστρέψουν την πραγματική οικονομία (επιχειρηματικότητα κλπ), μακροπρόθεσμα (βλέπε 2009) τα δημοσιονομικά, και κυρίως τη νοοτροπία της κοινωνίας
2. Από το 2009 έως το 2011 (μνημόνιο)  οι δυο μεγάλοι να καταστρεψαν τη μοναδική ευκαιρία που έδωσαν οι κουτόφραγκοι για εκσυχρονισμό του κράτους-οικονομίας κάνοντας τα εντελώς αντίθετα από αυτά που έπρεπε να γίνουν (και ρίχνοντας το φταίξιμο στο σατανικό μνημόνιο ενώ αυτοί προσπάθησαν να γίνουν ήρωες με δηλώσεις τύπου ΄΄κάναμε σκληρή διαπραγμάτευση και σώσαμε το ένα και το, άλλο΄΄
και 3. και χειρότερο το 2012 θέλουμε να φέρουμε το ΣΥΡΙΖΑ ώστε να επιστρέψουμε σε πολιτικές του 80 δλδ δτην απαρχή του προβλήματος ώστε να διαλυθούμε τελείως. Βέβαια δεν θα το επιτρέψουν οι κουτόφραγκοι γιατί σε αντίθεση με την τελευταία 30ετια που χωναν χρήμα αβέρτα τώρα γιοκ. Ήδη ο Τσίπρας κάνει τούμπα και λέει στο cnbc θα κάνω ΤΑ ΠΑΝΤΑ να μη φύγουμε από το ευρώ.
Η ΡΟΖΑ δεν ξέρω τι θα κάνει......

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε τωρα πας καλα?
αυτοι ειδαν οτι τα εξοδα ειναι παραπανω απο τα εσοδα και αντι να περιορισουν τα εξοδα παρετηθηκαν απο την δουλεια :jerking:

επαναλαμβάνω χέστηκα ποιός θα το εφαρμόσει.. εγώ απλά θέλω να εφαρμοστεί για να φτιαχτεί επιτέλους κράτος...

δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι αριστερή διακυβέρνηση (τα αρχίδια μου κουνιούνται), δεξιά διακυβέρνηση (εδώ όχι μόνο κουνιούνται αλλά κουδουνίζουν κιόλας)...

να κάνουν αυτό που πρέπει και όχι τις παπαριές που λένε θέλω...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
επαναλαμβάνω χέστηκα ποιός θα το εφαρμόσει.. εγώ απλά θέλω να εφαρμοστεί για να φτιαχτεί επιτέλους κράτος...

δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι αριστερή διακυβέρνηση (τα αρχίδια μου κουνιούνται), δεξιά διακυβέρνηση (εδώ όχι μόνο κουνιούνται αλλά κουδουνίζουν κιόλας)...

να κάνουν αυτό που πρέπει και όχι τις παπαριές που λένε θέλω...

προφανος δεν εχεις διαβασες το τι ποσταρα 1-2 σελιδες πισω για διαβασε το και μετα πες μου την αποψη σε αυτο
ειλικρινα την γνωμη σου θα την ηθελα απλα για να μου πεις εαν ειμαι λαθος
η αν δεν ειμαι κατανοητος σε αυτο που λεω βασικα ζηταω την κριτικη σου

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Μην ανησυχείς, θα τα εφαρμόσει όλα αυτά ο Αλέξης που γέμισε τα ψηφοδέλτια του με δυσαρεστημένους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ.

Πρώτο του μέλημα όπως είπε χθες θα'ναι να καταργήσει το νόμο της Διαμαντοπούλου για τα πανεπιστήμια. :jerking:

διαβασε μια και εσυ αυτο που εγραψα και που παρεθεσα στο προηγουμενο ποστ μου και πες μου την γνωμη σου....

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ρε σεις, πάτε καλά, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που πιστεύουν πως οι δανειστές θέλουν πίσω τα λεφτά τους, όποιος το πιστεύει, συγγνώμη κύριοι, αλλά είναι βαθιά νυχτωμένος.

Αν θέλανε απλά και μόνο τα λεφτά τους, θα τους είχανε πάει κωλοφεράτζα τις μαριονέτες-πουλημένους πολιτικούς μας, να εφαρμόσουν το μνημόνιο στο ακέραιο,
δεν τους ενδιαφέρουν τα λεφτά ρε σεις, από αυτά έχουν πάάάάάάάρα πολλά,(είναι και χωρίς ουσιαστική αξία, κωλόχαρτα του κερατά ή απλοί αριθμοί σε υπολογιστές)
ίσα ίσα, ένω βλέπουν πως το μνημόνιο δεν εφαρμόζεται, οπότε πολύ δύσκολα θα πάρουν τα λεφτά τους, αυτοί συνεχίζουν να δανείζουν, εφαρμόζοντας το σχέδιό τους, να μην μπορέσουμε να τους ξεπληρώσουμε και να βάλουν χέρι στον πλούτο της Ελλάδας, αντί πινακίου φακίς,
όταν θέλεις απλά και μόνο να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, δεν βάζεις όρους του στιλ,
απαγορεύεται να δανειστείς από αλλού για να με ξεπληρώσεις, εσένα σε ενδιαφέρει να πάρεις τα λεφτά σου, που θα τα βρει ο άλλος είναι δικός του λογαριασμός.

Άρα που καταλήγουμε, υπάρχει πλούτος στην Ελλάδα, πολύύύύύύ μεγαλύτερης αξίας από τα κωλόχαρτα και από τους αριθμούς στους υπολογιστές, που και καλά τους χρωστάμε.

Και μη μου πει κανένας πως θέλουν τα δίκτυα ΟΤΕ ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΟΣΕ κλπ., δίκτυα τα οποία εξυπηρετούν όλο κι όλο 15.000.000 ανθρώπους κι αυτά απαρχαιομένα, αυτά αν τα θέλουν, τα θέλουν για να τα κάνουν "δώρο" (μίζα) στα γιουσουφάκια τους, που τους βοηθάνε τώρα να ξεπουληθεί η Ελλάδα, για να βγάζουν κι αυτοί στο μέλλον λεφτά, πάλι χωρίς να δουλεύουν και πάλι εις βάρος του λαού.

Δεν ξέρουν όμως, ότι στο τέλος, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Τ'ΑΡΧΊΔΙΑ ΜΑΣ.

ΥΓ. βλέπω πως κάποιες σκέψεις παρόμοιες μ'αυτές που γράφω παραπάνω, έχουν ειπωθεί κι από άλλους συναδέλφους κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.

ΥΓ2. δεν είναι κακό να μαθαίνουν κι αυτοί, πως δεν τρώμε κουτόχορτο, γιατί το μαθαίνουν νά'στε σίγουροι.

ΥΓ3. Α!.......και για να μη το ξεχάσω, στο τέλος, ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
προφανος δεν εχεις διαβασες το τι ποσταρα 1-2 σελιδες πισω για διαβασε το και μετα πες μου την αποψη σε αυτο
ειλικρινα την γνωμη σου θα την ηθελα απλα για να μου πεις εαν ειμαι λαθος
η αν δεν ειμαι κατανοητος σε αυτο που λεω βασικα ζηταω την κριτικη σου

το διάβασα μόλις τώρα.. δεν διαφωνώ με την οικουμενική αν και θα προτιμούσα μια κυβέρνηση τύπου Μόντι με οικουμενική στήριξη.. μια κυβέρνηση που δεν θα συζητά με τα κόμματα αλλά θα εφαρμόσει ενα εκ των προτέρων συμφωνημένο πρόγραμμα χωρίς βαρίδια και πολιτικούς ενδοιασμούς...

μια κυβέρνηση που θα έχει με΄σα ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει αν θα ξαναεκλεγούν...

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
η ελλαδα τετελεσται .Κανενας δεν νοιαζεται να φτιαξει κρατος , να το διαλυσει μαλλον , που διαλυμενο ειναι ! Ειδατε εσεις να απελευθερωθει τιποτα; ΚΤΕΛ τα ακριβοτερα στην ευρωπη. φορτηγα το ιδιο, γιατροι συμαβουλαιογραφοι , μηχανικοι , λογιστες , παπαρες ολοι βγαλαν και ενα νομο να τους πληρωνεις με το ζορι .Αλλα η αγελαδα ψοφησε , γαλατακι νο πλεον

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Τι να σου απαντήσω δηλαδή;

Πρώτον, φαίνεται πως είσαι τσακωμένος με τα σημεία στίξης με αποτέλεσμα να μη βγαίνει νόημα σ'αυτά που γράφεις.

Δεύτερον, οικουμενική ζητάνε και ο Βενιζέλος με τον Κουβέλη. Ο Τσίπρας είναι αυτός που κάνει νάζια και μιλάει για αριστερή κυβέρνηση τη στιγμή που το ΚΚΕ του έχει ρίξει πόρτα και οι αριθμοί δε βγαίνουν. 
εννοεις μαλλον οικουμενια λαμογια ; κατι τετοιο ψαχνουν ........

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η ελλαδα τετελεσται .Κανενας δεν νοιαζεται να φτιαξει κρατος , να το διαλυσει μαλλον , που διαλυμενο ειναι ! Ειδατε εσεις να απελευθερωθει τιποτα; ΚΤΕΛ τα ακριβοτερα στην ευρωπη. φορτηγα το ιδιο, γιατροι συμαβουλαιογραφοι , μηχανικοι , λογιστες , παπαρες ολοι βγαλαν και ενα νομο να τους πληρωνεις με το ζορι .Αλλα η αγελαδα ψοφησε , γαλατακι νο πλεον

διάβασα χθες στο ΒΗΜΑ

όλοι οι Νόμοι που δήθεν απελευθέρωσαν κάποια επαγγέλματα,συνοδεύονται από δευτερεύοντες νόμους και εγκυκλίους ΠΟΥ ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΜΑ...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ρε σεις, πάτε καλά, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που πιστεύουν πως οι δανειστές θέλουν πίσω τα λεφτά τους, όποιος το πιστεύει, συγγνώμη κύριοι, αλλά είναι βαθιά νυχτωμένος.

Αν θέλανε απλά και μόνο τα λεφτά τους, θα τους είχανε πάει κωλοφεράτζα τις μαριονέτες-πουλημένους πολιτικούς μας, να εφαρμόσουν το μνημόνιο στο ακέραιο,
δεν τους ενδιαφέρουν τα λεφτά ρε σεις, από αυτά έχουν πάάάάάάάρα πολλά,(είναι και χωρίς ουσιαστική αξία, κωλόχαρτα του κερατά ή απλοί αριθμοί σε υπολογιστές)
ίσα ίσα, ένω βλέπουν πως το μνημόνιο δεν εφαρμόζεται, οπότε πολύ δύσκολα θα πάρουν τα λεφτά τους, αυτοί συνεχίζουν να δανείζουν, εφαρμόζοντας το σχέδιό τους, να μην μπορέσουμε να τους ξεπληρώσουμε και να βάλουν χέρι στον πλούτο της Ελλάδας, αντί πινακίου φακίς,
όταν θέλεις απλά και μόνο να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, δεν βάζεις όρους του στιλ,
απαγορεύεται να δανειστείς από αλλού για να με ξεπληρώσεις, εσένα σε ενδιαφέρει να πάρεις τα λεφτά σου, που θα τα βρει ο άλλος είναι δικός του λογαριασμός.

Άρα που καταλήγουμε, υπάρχει πλούτος στην Ελλάδα, πολύύύύύύ μεγαλύτερης αξίας από τα κωλόχαρτα και από τους αριθμούς στους υπολογιστές, που και καλά τους χρωστάμε.

Και μη μου πει κανένας πως θέλουν τα δίκτυα ΟΤΕ ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΟΣΕ κλπ., δίκτυα τα οποία εξυπηρετούν όλο κι όλο 15.000.000 ανθρώπους κι αυτά απαρχαιομένα, αυτά αν τα θέλουν, τα θέλουν για να τα κάνουν "δώρο" (μίζα) στα γιουσουφάκια τους, που τους βοηθάνε τώρα να ξεπουληθεί η Ελλάδα, για να βγάζουν κι αυτοί στο μέλλον λεφτά, πάλι χωρίς να δουλεύουν και πάλι εις βάρος του λαού.

Δεν ξέρουν όμως, ότι στο τέλος, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Τ'ΑΡΧΊΔΙΑ ΜΑΣ.

ΥΓ. βλέπω πως κάποιες σκέψεις παρόμοιες μ'αυτές που γράφω παραπάνω, έχουν ειπωθεί κι από άλλους συναδέλφους κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.

ΥΓ2. δεν είναι κακό να μαθαίνουν κι αυτοί, πως δεν τρώμε κουτόχορτο, γιατί το μαθαίνουν νά'στε σίγουροι.

ΥΓ3. Α!.......και για να μη το ξεχάσω, στο τέλος, ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

καλα οτι μας δανιζουν με μεγαλυτερο τοκο και τα ξαναπαιρνουν πισω σαν αποπληρωμη δωσεων και να μας παρουν οτι εχουμε το ειπα και εγω και οταν ειπα για το "οσμιο" το οποιο μπορουμε αμεσα να εξορυξουμε γιατι εχουμε τις εγκαταστασεις και τα μυαλα με ροταγανε πως το αναπνεουμε και γελαγαν μερικοι....

Τι να σου απαντήσω δηλαδή;

Πρώτον, φαίνεται πως είσαι τσακωμένος με τα σημεία στίξης με αποτέλεσμα να μη βγαίνει νόημα σ'αυτά που γράφεις.

Δεύτερον, οικουμενική ζητάνε και ο Βενιζέλος με τον Κουβέλη. Ο Τσίπρας είναι αυτός που κάνει νάζια και μιλάει για αριστερή κυβέρνηση τη στιγμή που το ΚΚΕ του έχει ρίξει πόρτα και οι αριθμοί δε βγαίνουν.  

τα σημεια στιξης σε χαλασαν εσενα?
κατι αλλο να αποφυγεις την απαντηση?
και σε ξαναρωταω εσυ δεινεις το σπιτι σε καποιον να μεινει με την προυποθεση να σε πληρωσει σε ενα χρονο και χωρις να σου δωσει εγγυηση?
ποσο μαλλον εαν αυτος εχει αποδειξει οτι δεν ειναι αξιος εμπιστοσυνη?
δεν νομιζω να το εκανες....
γιατι ο καθε τσιπρας να δεχτει χωρις εγγυηση οτι θα τον στυριξουν αφου εχουν αποδειξει οτι δεν εχουν λογο τιμης>?
να παει και να βουτηξει σε μια παραλια με καρχαριες επειδη του ειπαν οτι δεν θα τον δαγωσουν?

αυτο που μου λες μου θυμιζει αυτην την παροιμια

Μια μέρα ξεκίνησε ένας σκορπιός να κάνει το γύρο του κόσμου.
Κατά το μεσημέρι συνάντησε μπροστά του ένα βαθύ ποτάμι.
Σκεφτόταν πως να βρει ένα τρόπο να το περάσει, όταν είδε δίπλα στην όχθη ένα βάτραχο.
- Φίλε μου βάτραχε, του είπε, μήπως μπορείς να με περάσεις απέναντι;
Ο βάτραχος το σκέφτηκε και του απάντησε προβληματισμένος:
- Κοίταξε, ευχαρίστως θα σε περνούσα απέναντι, αλλά φοβάμαι πως θα με τσιμπήσεις με το κεντρί σου και θα πεθάνω.
α ήμουν τρελός να κάνω κάτι τέτοιο, του απάντησε ο σκορπιός.
Αν το έκανα τότε θα πνιγόμουν και εγώ. Θα ήταν καθαρή αυτοκτονία.
Πείστηκε έτσι ο βάτραχος και τον φόρτωσε στην πλάτη του να τον πάει απέναντι. Μετά από λίγη ώρα και ενώ βρισκότανε στη μέση του ποταμιού, ξαφνικά γυρίζει ο σκορπιός και τον τσιμπάει με το κεντρί του θανάσιμα.
Ξεψυχώντας και καθώς άρχισε να βυθίζεται στο νερό ο βάτραχος με φωνή γεμάτη απορία τον ρώτησε:
-Μα γιατί το έκανες αυτό; Δεν καταλαβαίνεις πως θα πεθάνεις και συ τώρα;
Ο σκορπιός τον κοίταξε στα μάτια και του είπε με θλιμμένη φωνή:
- Το ξέρω φίλε μου, αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς…
Είναι δυστυχώς στη φύση μου ξέρεις...  

βαλε λοιπον τον τσιπρα στην θεση του βατραχου
και το μυαλο σου να δουλεψει....

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Πόρτα έφαγε ο επαναστάτης ποπολάρος Τσίπρας από τον Ολάντ. Στο αίτημα συνάντησης που είχε κάνει ο Αλέξης ήρθε απάντηση ότι ο επόμενος Γάλλος πρόεδρος δε συναντιέται με έναν απλό αρχηγό κόμματος. Αυτή ήταν η επίσημη δικαιολογία γιατί στην πράξη δε θέλει να μπλέξει με ασόβαρους καραγκιόζηδες. Και πού να πάει Βρυξέλλες ο Τσιπρίνιο να χτυπήσει χέρι στο τραπέζι. Θα πέσει φατούρο αεριωθούμενο.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ο Μάνος είπε μια τεράστια μαγκιά που κανείς δεν σκέφτηκε

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να είναι μέσα,αφού η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μετέχει ποτέ στην κυβέρνηση.Είναι αξιωματικη αντιπολίτευση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom