Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Ο Μάνος είπε μια τεράστια μαγκιά που κανείς δεν σκέφτηκε

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να είναι μέσα,αφού η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μετέχει ποτέ στην κυβέρνηση.Είναι αξιωματικη αντιπολίτευση
Εξαρτάται από το χαρακτήρα της κυβέρνησης. Αν είναι κυβέρνηση συνασπισμού κομμάτων για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της με ορίζοντα τετραετίας έχει δίκιο ο κυρ Στέφανος. Αν είναι κυβέρνηση εθνικής ενότητας (ή σωτηρίας) δε νοείται χωρίς το 2ο κόμμα.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
η ελλαδα τετελεσται .Κανενας δεν νοιαζεται να φτιαξει κρατος , να το διαλυσει μαλλον , που διαλυμενο ειναι ! Ειδατε εσεις να απελευθερωθει τιποτα; ΚΤΕΛ τα ακριβοτερα στην ευρωπη. φορτηγα το ιδιο, γιατροι συμαβουλαιογραφοι , μηχανικοι , λογιστες , παπαρες ολοι βγαλαν και ενα νομο να τους πληρωνεις με το ζορι .Αλλα η αγελαδα ψοφησε , γαλατακι νο πλεον

φιλε μου να σου πω κατι
ο πατερας μου ειναι οδηγος φορτηγων πριν κατι μηνες πηγα μαζι ενα δρομολογιο να φορτωσουμε
σε συσκευαστηρια για ενα πολυ γνωστο μεγαλο σουπερ μαρκετ
πηρα στα χερια μου κατι χαρια τα οποια εγραφαν ποσο πηρε το σουπερ μαρκετ τα προιοντα
θα πω για ενα απο αυτα
2 παλετες με σακουλακια καροτα αυτα του μισου κιλου που δεινει το σουπερ μαρκετ συσκευαμσενα
το χαρτι ελεγε 0.25 λεπτα το σακουλακι η μπαλετα ειναι 1000 σακουλακια(μισο τονο) δηλαδη 250 ευρο η μπαλετα συνολο 500 οι 2
τα μετα φορικα για τις 2 μπαλετες ηταν 60 ευρο(θηβα-θεσσαλονικη) αρα στα 560 ευρο εξοδα αγορας και μετα φορας του προιοντος
στο σουπερ μαρκετ πουλιουντουσαν αυτα τα σακουλακια τοτε(και γιαυτο μου εμεινε στην μνημη)1.20 ευρο δηλαδη 2.400 ευρο οι δυο μπαλετες διαφορα κοστους αγορας-μεταφορας 1840 ευρο εαν λοιπον σκεφτεις το ποσο πληρονουν τον μηνα εναν υπαληλο θα δεις οτι 2 μπαλετες που τις  μετεφεραν μεσα σε μονο 1 μερα και το ιδιο το μεταφεραμε 3-4 φορες την βδομαδα θα καταλαβεις το τι κερδος εχουν αφου με 2 παλετες
εχουν πληρωσει 3 ατομα αρα σκεχου τι κερδη εχουν + του οτι εχουν μονοπωλειο την αγορα και απλα δεν υπαρχει ελεγχος να τους πει τι κανετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216
καλα οτι μας δανιζουν με μεγαλυτερο τοκο και τα ξαναπαιρνουν πισω σαν αποπληρωμη δωσεων και να μας παρουν οτι εχουμε το ειπα και εγω και οταν ειπα για το "οσμιο" το οποιο μπορουμε αμεσα να εξορυξουμε γιατι εχουμε τις εγκαταστασεις και τα μυαλα με ροταγανε πως το αναπνεουμε και γελαγαν μερικοι....
......άστους να γελάνε, ΑΥΤΟΙ νομίζουν πως αν έχουμε μεταξύ μας πολιτικές διαφορές, (μάλλον πρέπει να πω καλύτερα διαφωνίες) θα συνεχίσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας
και πως στο τέλος θα μας κάνουν δούλους, να δουλεύουμε για πάρτυ τους για ένα ξεροκόμματο,
αλλά πες τους, στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό (ΚΟΝΤΡΑ) και να τους υπενθυμίσω, κάπου το είδα και μου άρεσε, στο τέλος, ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΥΓ. αν αυτοί που γελάνε, απλά δεν ξέρουν, δεν πειράζει,
κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν και θα μάθουν ;)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
διάβασα χθες στο ΒΗΜΑ

όλοι οι Νόμοι που δήθεν απελευθέρωσαν κάποια επαγγέλματα,συνοδεύονται από δευτερεύοντες νόμους και εγκυκλίους ΠΟΥ ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΜΑ...

φιλε μου πιστεψε με δεν εχει νοημα
αυτη την στιγμη ενα φορτηγο για να παει θεσσαλονικη απο κορινθο εχει εξοδα 650 ευρο περιπου(διοδια πετραιλεα)
και παιρνει απο 500-700/800 αναλογα του τι μεταφερει
και θα φωρτωσει απο θεσσαλονικη απο 350-700 παλι αναλογα του τι θα μεταφερει
βαλε στα εξοδα τον μισθο του αδηγου που κιμενετε ο χαμηλος (μπορει να υπαρχει και χαμηλοτερος) 700 ευρο ως 1500
+ τα ικα  μικα συκα
και θα δεις οτι με ενα αυτοκινητο ο ιδιοκτητης μπαινει μεσα
ρωτα οποιον ξερεις και ασχολητε με το θεμα
οποτε αυτο που λενε ελευθερωση αδειων για ανταγωνισμο ειναι μαλακιες
οταν το πετραιλεο ειναι στα υψη πσο οφελος να εχεις και για ποσο να δουλεψουν και να μεταφερουν?
γιαυτο λεω στην ελλαδα λειπει ο ελεγχος
η μεγαλητερη μαλακια που εγινε ποτε ηταν η ελευθερωση του πλαφον
αλλα αν δεν γινοταν πως θα κονομαγανε οι σπονσορες των 2 μεγαλων τοτε κοματων?

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Και τι ακριβώς εγγύηση θέλει ο Τσίπρας; Να παραδώσουν τις οικογένειες τους ως όμηρους;
Αυτούς εξέλεξε ο λαός, μα αυτούς θα πρέπει να συνεννοηθεί αν όντως θέλει να κυβερνήσει.

παλι μονο οτι σε συμφερει σχολιαζεις?
θα σου απαντησω και σε αυτο
και θια ειναι η τελευταια φορα που απανταω μεμονομενα
να σχολιαζεις ολοκληρο το ποστ μου οπως κανω εγω σε ολους
τουλαχιστον οταν με ρωτανε και καντω τουλαχιστων σε μενα

πχ εγγυηση δεν ηταν η επιστολη που ζητησε απο σαμαρα/βενιζελο οτι δεν θα συνεχεισουν την πορεια του μνημονιου
μιας και μια εβδομαδα πριν τις εκλογες και οι 2 δεσμευτηκαν με επιστολες οτι οποιος απο τους δυο τους και να ειναι κυβερνηση
θα συνεχισει την ιδια πολιτικη?
χωρις βεβαι να υπολογιζουν οτι ο κοσμος δεν θα εβγαζε κανεναν απο τους δυο τους στις εκλογες μιας και τοσα χρονια ειχαν καλοβολευτει γιατι τους ειχαμε καλομαθει?

οσο αυτοι επιμενουν σε αυτο που υπογραψαν  και του λενε εμπιστευσου μας εμενα μου θυμιζει αυτο που εγραψα πιο πανω
γιατι και εσενα εμπιστευσουμε σου ελεγε ο σαμαρας εβαλα κοκκινες γραμμες....

αλλα ξεχασα εσωσε των 13 και 14 μισθο... :2funny:

και απο οτι φενεται τα υπολοιπα εσενα δεν σε αγγιξαν

και εγω φοβαμε για τον τσιπρα αλλα δεν τον εχω δει για να τον κατακρινω

τους αλλους 2 ομως τους εχω νιωσει στο πετσι μου αντιθετα απο σενα

υ.γ δεν σχολιασες ουτε την παροιμια αλλα ουτε μου ειπες σε τι απο αυτα που ειχα ποσταρει ειμαι λαθος η με ειδες τσιπραικος
μιας και πιστευω οτι οι περισοτεροι ξερουν οτι λεω τσιπρας γιατι αυτος βρεθηκε εκει που βρεθηκε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και τωρα ερχεσε στα λογια μου
πως λοιπον ο τσιπρας(που μπορει να ηταν ο οποιοσδηποτε στην θεση του) εχοντα 52 εδρες + του κουβελη
και που χρειαζεται 120 ψηφους για το καθε νομοσχεδιο η πργμα που θελει να κανει για να πει ο σαμαρας οτι τον στυριζει μπορει να εμπιστευτει τον λογο του σαμαρα/βενιζελου(που εχω πει τον θεωρω επιταγη χωρις αντικρισμα) οτι θα τον υποστηριξουν και δεν θα ξαναπαρουν πακετακι?
εγω ποτέ δεν είπα να κυβερνήσει με αυτά τα μουνιά....
ο μόνος συνεπής μεχρι τώρα με τις θέσεις του είναι ο καμμένος: καμμια σχέση με τα λαμόγια.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
φιλε μου πιστεψε με δεν εχει νοημα
αυτη την στιγμη ενα φορτηγο για να παει θεσσαλονικη απο κορινθο εχει εξοδα 650 ευρο περιπου(διοδια πετραιλεα)
και παιρνει απο 500-700/800 αναλογα του τι μεταφερει
και θα φωρτωσει απο θεσσαλονικη απο 350-700 παλι αναλογα του τι θα μεταφερει
βαλε στα εξοδα τον μισθο του αδηγου που κιμενετε ο χαμηλος (μπορει να υπαρχει και χαμηλοτερος) 700 ευρο ως 1500
+ τα ικα  μικα συκα
και θα δεις οτι με ενα αυτοκινητο ο ιδιοκτητης μπαινει μεσα
ρωτα οποιον ξερεις και ασχολητε με το θεμα
οποτε αυτο που λενε ελευθερωση αδειων για ανταγωνισμο ειναι μαλακιες
οταν το πετραιλεο ειναι στα υψη πσο οφελος να εχεις και για ποσο να δουλεψουν και να μεταφερουν?
γιαυτο λεω στην ελλαδα λειπει ο ελεγχος
η μεγαλητερη μαλακια που εγινε ποτε ηταν η ελευθερωση του πλαφον
αλλα αν δεν γινοταν πως θα κονομαγανε οι σπονσορες των 2 μεγαλων τοτε κοματων?
ενδιαφερον το ποστ σου μαικ  . σ ευχαριστω  για την ενημερωση

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Α. ώστε οι αφερέγγυοι θα γινόντουσαν ξαφνικά φερέγγυοι αν υπέγραφαν τη δήλωση μετανοίας που τους ζήτησε ο Αλέξης.
Ότι θα αναβίωναν από έναν (υποτίθεται) αριστερό αρχηγό οι εποχές του δηλωσία ομολογώ πως δεν το περίμενα.

Στις επόμενες εκλογές, Πιεξούλα, το ΠΑΣΟΚ θα σκορπίσει στα 4 σημεία του (πολιτικού) ορίζοντα.

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγω ποτέ δεν είπα να κυβερνήσει με αυτά τα μουνιά....
ο μόνος συνεπής μεχρι τώρα με τις θέσεις του είναι ο καμμένος: καμμια σχέση με τα λαμόγια.

:thumbsup: αν και αρχιζει να μαλακιζεται λιγο. εδω ο κοσμος καιγεται και αυτος ασχολειται αν θα βγει πριν η μετα τους χρυσαυγιτες στο σκαι  :s&m_1:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
-φτασαμε αισιως παρασκευη...γουαου....αντε να παμε κανα καλο σουκουδακι σε κανα παραλιονι τωρα που μπορουμε ακομα γιατι ο τσιπρας ακουσα στο ραδιοφωνο οτι μετα τις καταθεσεις ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ....ναι ρε πουστη ακουσον ακουσον,τις παραλιες...ναι αυτες που για ναπας 5μελη οικογενεια θες 50ε εισοδο!!!!ΟΧΙ ρε πουστη τσιπρα δε θα σου περασει γαμιωλη,θα μας πτωχευσεις,με τις μαλακιες σου χρωσταμε 440δις,θα μας παρεις τα γκαφρα,τα σπιτια,θα κανεις κΩμμα και με τους οικολογους(bye bye κυνηγι)...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ???Παει πολυ ρε πουστη,τις παραλιες ρεεεε απλυτε,αυτες που τοσα χρονια συρματωνανε και διαχειριζονται τα καλυτερα γλυφτρονια των 2 κΩμματων?αυτες που σε καθε ευκαιρια τσιμεντωνανε οσοι ειχαν τον καταλληλο παρα και κονε....ΩΙΜΕΕΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ουτε να σκεφτω οτι δεν θα γινει τελικα το ελληνικο ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΣΟΠΙΝΓΚ ΜΟΛ...Μπιρμπιλη που θελετε ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ,ΝΑ σας βαλει ολους μαζι στην παλια φαντασια ΝΑ ΣΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ...
ΔΕΝ φοβαμαι ομως,μολις κανει καμια προειδοποιητικη σταση πληρωμων η φραου , θα βαλετε μυαλο και θα διορθωθειτε σε χρονο dt,ΘΑ σταματησετε να ψηφιζετε αλητες και θα γυρισετε στα μαντρια σας!ΣΑΣ τα λεει ο παλερμο και ο 75ες αλλα εσεις  :jerking:....ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,γατακια!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:thumbsup: αν και αρχιζει να μαλακιζεται λιγο. εδω ο κοσμος καιγεται και αυτος ασχολειται αν θα βγει πριν η μετα τους χρυσαυγιτες στο σκαι  :s&m_1:
ολοι έχουν κακιές στιγμές.....
εδώ οι άλλοι έχουν βγάλοι άχρηστο τον τσίπρα που δεν εχει γράψει ούτε μια ώρα κυβερνηση.
δες....
είναι σαν να έχεις τον γιούρκα και να τον πληρώνεις τόσο καιρό, να φέρει ο φερειρα έναν νέο στη θέση του και οι μαλάκες να σου λένε καλά ρε αυτόν τον άχρηστο έφερες στη θέση του γιούρκα;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

λαός παλιάτσος.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
ΚΑΛΑ ΞΗΓΗΘΗΚΕ,ειδε αυτος ο σαλιαγκουρας ο ευαγγελατος οτι τα αυγα πουλανε πιο πολυ στην "αρενα"της τηλεμαλακιας και τα βαλε προτεραιοτητα,σου λεει ποιος καμενος τωρα ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΩΜΗ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ....ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ....καλα του ξηγηθηκε ο χοντρος...1000+

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΚΑΛΑ ΞΗΓΗΘΗΚΕ,ειδε αυτος ο σαλιαγκουρας ο ευαγγελατος οτι τα αυγα πουλανε πιο πολυ στην "αρενα"της τηλεμαλακιας και τα βαλε προτεραιοτητα,σου λεει ποιος καμενος τωρα ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΩΜΗ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ....ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ....καλα του ξηγηθηκε ο χοντρος...1000+
και πάλι δεν τον αφορά.
κόμμα που έχει πάρε 7% οφείλεις να το σέβεσαι.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Α. ώστε οι αφερέγγυοι θα γινόντουσαν ξαφνικά φερέγγυοι αν υπέγραφαν τη δήλωση μετανοίας που τους ζήτησε ο Αλέξης.
Ότι θα αναβίωναν από έναν (υποτίθεται) αριστερό αρχηγό οι εποχές του δηλωσία ομολογώ πως δεν το περίμενα.

οχι φιλε μου δεν θα γινοντουσαν φερεγκιοι
αλλα τα δικα τους χερια θα λυνονταν που μονοι τους τα εδεσαν εαν ηθελαν να κανουν κατι καλο γιαυτη την χωρα
ο τσιπρας που χαλαρωσε και εκανε πισω με μια οπως την λες κωλοτουμπα διατυροντας ομως τον προεκλογικο του λογο
ο καμενος που δεν εχει αλαξει τιποτα
ο κουβελης που φωναζει ελλατε να κανουμε ολοι απο ενα βημα πισω στα πιστευω μας για να σωσουμε την πατριδα
το κκε που μενει κολημενο στην ιδεα του
εχουν τα χερια τους λυμενα
η νουδου με το πασοκ τα εχουν δεμενα με αυτο που υπεγραψαν οτι οποιος και να βγει θα συνεχησει την ιδια πολιτικη

γιατι δεν νομιζω να ειπα τον τσιπρα σωτηρα
ειπα την κατασταση καταληλη για να δειξει ποιοι οντως θελουν να σωσουν την πατριδα
και να σου θυμισω αλλη μια κωλοτουμπα που εκανε ο τσιπρας πριν της εκλογες
ειπε στον καμενο εχουμε κοινο στοχο κατα του μνημονιου οπως εφαρμοζεται τωρα
ελα και τα αλλα τα βρισκουμε το ειπε και μετα τις εκλογες
αφου ο τσιπρας και ο κουβελης γιατι και οι δυο κανανε μια κωλοτουμπα συμφιλιωσης ειναι τοσο λαθος
οι σωστοι γιατι μενουν αδιαλακτοι και απλα κατηγοροντας?

που ειναι οι εκλογες που απειλουσε ο σαμαρας?
αν ειχε τα αρχιδια να της ξαναζητησει θα ελεγα εχει αρχιδια δεν τον νοιαζει το κοστος ισως θελει να μας σωσει
απο το "δεν μιλαω με τα ακρα" "αυτοδυναμια η εκλογες" μεχρι το ψηφο εμπιστοσυνης στο δευτερο κομμα εχει τεραστεια διαφορα
μην μου ζηταει να τον πιστεψω μονος του εχασε την ευκαιρια

προσπαθω να τα λεω οσο πιο απλα μπορω
εγω ειμαι τοσο παραλογος και δεν ξερω τι λεω η εσυ δεν θες να τα καταλαβεις?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.371
Πόντοι
266
οσο πιο πολύ παίζεις εντός εδρας μαζί τους τόσο περισσότερο πλεονέκτημα τους δίνεις.
αυτό θέλουν.
η αριστερα κρυφτηκε πισω απο ιδεολογηματα ενω αρκετοι ανθρωποι ταλανιζονταν απο το μεταναστευτικο και κεφαλια αριστερατζων και μετροσεξουαλ τους ειχαν για να τους κουρευουν τον κηπο στα βορεια προαστια και ετσι ποτισατε το λιπασμα της χουντο χρυσης αυγης
φατε τα τωρα μαλακες αριστεροι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η αριστερα κρυφτηκε πισω απο ιδεολογηματα ενω αρκετοι ανθρωποι ταλανιζονταν απο το μεταναστευτικο και κεφαλια αριστερατζων και μετροσεξουαλ τους ειχαν για να τους κουρευουν τον κηπο στα βορεια προαστια και ετσι ποτισατε το λιπασμα της χουντο χρυσης αυγης
φατε τα τωρα μαλακες αριστεροι
ααααααααααααααααααα
η χρυσή αυγή ανέβηκε απο τις πολιτικές πράξεις εξουσίας των αριστερών που κυβερνούσαν όλα αυτά τα χρόνια την ελλάδα.

τι να πει κανείς.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.371
Πόντοι
266
ααααααααααααααααααα
η χρυσή αυγή ανέβηκε απο τις πολιτικές πράξεις εξουσίας των αριστερών που κυβερνούσαν όλα αυτά τα χρόνια την ελλάδα.

τι να πει κανείς.
ποια ηταν η σταση σας ρε για το μεταναστευτικο;
σ'αρεσει ετσι οπως ειναι η κατασταση :uglystupid:
μακαρι να ειχαμε τις δυνατοτητες να φιλοξενησουμε ολους
θες να σου φερω στην πισινα σου 20 πακια να κανετε μαζι μπανιο
παρτο χαμπαρι δεν χωραει αλλους η ελλαδα
τιγκαρε...
εσεις με την πολιτικη απουσια και αβουλια σας βαλατε μεσα τους μπραβους του μεταξα και του χιτλερ
εσεις ΜΑΛΑΚΕΣ αριστεροι
να τους χαιρεστε,αντε τωρα διπλα διπλα στα εδρανα με τους χουντικους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom