Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ξέρεις..

(1) υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ ανοχής και υποστήριξης... και τα δύο κόμματα είπανε ότι "σε ανεχόμαστε να κυβερνήσεις" και δεν είπανε "υποστηρίζουμε ότι γουστάρεις"

(2) καλά τα λέει ο Αλέξης .. αλλά δίπλα στα πεντε αυτά σημεία που έβαλε θα έπρεπε να γράψει και τι μέτρα θα πάρει σε αντικατάσταση αυτών... και εκεί μούγκα στην στρούγκα ο άλεξ... πιθανόν γιατί δεν τα έχει σκεφτεί.. πιθανόν γιατί δεν τα ξέρει.. πιθανόν (εως βέβαιον) γιατί ΔΕΝ θέλει να κυβερνήσει...

γιαυτο και εγω λεω και το διαβασες και πριν να πουν ολοι οτι ακολουθουν αυτα τα 5 σωστα μετρα
και κανουν οικουμενικη κυβερνηση ωστε να φτιαξουν ενα σχεδιο
γιατι αυτο που εκανε η νουδου με το πασοκ  δεν ηταν μετρα αναπτυξης
απλα φιλαγαν τους δικους τους και μας γαμησαν ολους

Επισκέπτης
δανείζεσαι με την προοπτική κάποια στιγμή να πάνε καλύτερα οι δουλειές ή να πιάσεις δεύτερη δουλειά να ξελασπώσεις και να μην χάσεις το σπίτι σου... και η τράπεζα αν δεί ότι το προσπαθείς σου δίνει δάνειο..

και κάτι ακόμη για να μην ξεχνιόμαστε...

εγώ δεν είπα ότι από την κρίση θα βγούμε με βενιζέλο-σαμαρά-τσίπρα-κουβέλη ή κάποιο από τα αρχίδια της πολιτικής.. από την κρίση θα βγούμε μόνο όταν βάλουμε μυαλό και κάνουμε τα αυτονόητα... δηλαδή συμμαζευτούμε...

το τι σημαίνει συμμάζεμα (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα) το έχω γράψει πολλάκις και δεν νομίζω ότι θα πρέπει να το επαναλάβω...

το ποιός μπορεί να το κάνει είναι άλλο θέμα... κατά την ταπεινή μου άποψη κανένας ο οποίος κρέμεται από την ψήφο του κάθε πικραμένου ελληναρά που θεωρεί ότι το να βάλει χέρι βοηθείας σε αυτόν το τόπο είναι μέγιστο αμάρτημα..

και για να φέρω ενα απλό παράδειγμα...

ένα από τα πολλά προβλήματα που έχει αυτός ο τόπος είναι το λαθρεμπόριο καυσίμων και μέρος αυτού είναι η χρήση του πετρελαίου θέρμανσης σαν πετρέλαιο κίνησης (πχ αν πας στην ελληνική ύπαιθρο το 90% των αγροτικών κατά τους χειμερινούς μήνες δηλαδή στο διάστημα από 15/10-15/4 κινούνται με πετρέλαιο θέρμανσης)...

πριν από χρόνια επί κουρασμένου φτιάχτηκε ένα μηχανογραφικό σύστημα το ΗΦΑΙΣΤΟΣ το οποίο αρχικά προέβλεπε τα ακόλουθα

(1) ο καταναλωτής πληρώνει το πετρέλαιο στην τιμή του πετρελαίου κίνησης
(2) ο καταναλωτής πάει στην ΔΟΥ της περιοχής του, καταθέτει το τιμολόγιο αγοράς και παίρνει πίσω την διαφορά φόρου

το τι έγινε εκείνη την εποχή ήταν άλλο πράγμα.. τι κλάματα για την γριούλα που θα πήγαινε μιά φορά το δίμηνο στην ΔΟΥ, για τον αγράμματο έλληνα που δεν θα ήξερε, για το ότι το κράτος θα εκμεταλλευοταν του φόρους για ένα χρονικό διάστημα κλπ κλπ κλπ κλπ...

αποτέλεσμα... δεν έγινε αυτό αλλά τώρα ο διανομέας (βενζινάς) αγόραζε το πετρέλαιο στην τιμή του πετρελαίου κίνησης, πουλούσε το λιανοπούλι και πήγαινε τα τιμολόγια στην ΔΟΥ για να πάρει πίσω τον φόρο... κάθε τιμολόγιο έπρεπε εκτός από ΑΦΜ και ΔΟΥ πελάτη να αναγράφει και τον αριθμό ρολογιού της ΔΕΗ του πελάτη .. τα τιμολόγια τα καταχωρούσαν στο ΗΦΑΙΣΤΟΣ... και φυσικά πάλι φωνές οι βενζινάδες για το κακό κράτος

φυσικά κατά την διάρκεια της κυβέρνησης του ευστρόφου ΓΑΠ καταργήθηκε και αυτό για να μην μπαίνουν σε κόπο οι συμπαθείς βενζινάδες

φυσικά η φοροδιαφυγή αντιμετωπίσθηκε με τον εξής τρόπο .. εξισώθηκε η τιμή πετρελαίου θέρμανση με το πετρέλαιο κίνησης... φάτε πούτσα έλληνες...

αααα ναι και φυσικά το ρίξανε στο μνημόνιο... βρε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ...
δανείζεσαι τα τελευταία 30 χρόνια...όταν τα πράγματα πηγαίναν καλά ποτέ δεν μείωσες το χρέος σου.παρά μόνο κατάφερες να το αυξήσεις.και ρωτάω εγώ τώρα..πως θα μπορέσεις να κάνεις κάτι καλό και που το στηρίζεις ειδικά τώρα που η κρίση έχει χτύπησε όχι την ευρωπη αλλα όλο το κόσμο;επίσης για ποιο λόγο να συνεχίζουμε να δανειζόμαστε αφού με το χρέος που έχουμε δεν ξεχρεώνουμε ούτε σε 200 χρόνια.θα μου πεις να χρεοκοπήσουμε....και εγω θα σου πω... να συνεχίσουμε να δανειζόμαστε με την προοπτική μήπως κάποτε παν καλά τα πράγματα και πιάσουμε δεύτερη δουλειά;και να σου πω και κάτι εγώ δεν ειπα ότι ο κάθε τσιπρας θα σε βγάλει απο την κρίση...αλλα εδώ μιλαμε οτι μας περνάνε για μαλάκες όταν βγαίνουν κάποια παπαγαλάκια της Ιπποκράτους και της Συγγρού που λένε πόσο επικίνδυνος ειναι ο τσιπρας αλλα ξεχνάνε να πουν οτι οι δυο τους είναι αυτοί που έφεραν σε αυτό το χάλι τη χώρα...και το αποκορύφωμα λίγο πολύ μας λένε ότι είναι η μοναδική λύση για να σωθούμε είναι να κυβερνήσουν πάλι οι δυο του :headbang:γιαυτό δεν προκιεται ποτέ να βγούμε από το αδιέξοδο γιατί θα υπάρχουν πάντα μαλάκες που θα τους φτύνουν και αυτοί θα λένε ...βρέχει ;)εδώ ακούς ότι η μοναδική λέει σωτηρία είναι ο κωστας ο Καραμανλής :headbang:τι άλλο να σου πω..είπαν ότι είναι λέει και αδικημένος...κοιτά να δεις που σε λίγα χρόνια θα βγουν κάποιοι άλλοι και θα λένε ότι ο γιωργακης ο Παπανδρέου αδικήθηκε και δεν τον άφησαν να κυβερνήσει :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δανείζεσαι τα τελευταία 30 χρόνια...όταν τα πράγματα πηγαίναν καλά ποτέ δεν μείωσες το χρέος σου.παρά μόνο κατάφερες να το αυξήσεις.και ρωτάω εγώ τώρα..πως θα μπορέσεις να κάνεις κάτι καλό και που το στηρίζεις ειδικά τώρα που η κρίση έχει χτύπησε όχι την ευρωπη αλλα όλο το κόσμο;επίσης για ποιο λόγο να συνεχίζουμε να δανειζόμαστε αφού με το χρέος που έχουμε δεν ξεχρεώνουμε ούτε σε 200 χρόνια.θα μου πεις να χρεοκοπήσουμε....και εγω θα σου πω... να συνεχίσουμε να δανειζόμαστε με την προοπτική μήπως κάποτε παν καλά τα πράγματα και πιάσουμε δεύτερη δουλειά;και να σου πω και κάτι εγώ δεν ειπα ότι ο κάθε τσιπρας θα σε βγάλει απο την κρίση...αλλα εδώ μιλαμε οτι μας περνάνε για μαλάκες όταν βγαίνουν κάποια παπαγαλάκια της Ιπποκράτους και της Συγγρού που λένε πόσο επικίνδυνος ειναι ο τσιπρας αλλα ξεχνάνε να πουν οτι οι δυο τους είναι αυτοί που έφεραν σε αυτό το χάλι τη χώρα...και το αποκορύφωμα λίγο πολύ μας λένε ότι είναι η μοναδική λύση για να σωθούμε είναι να κυβερνήσουν πάλι οι δυο του :headbang:γιαυτό δεν προκιεται ποτέ να βγούμε από το αδιέξοδο γιατί θα υπάρχουν πάντα μαλάκες που θα τους φτύνουν και αυτοί θα λένε ...βρέχει ;)εδώ ακούς ότι η μοναδική λέει σωτηρία είναι ο κωστας ο Καραμανλής :headbang:τι άλλο να σου πω..είπαν ότι είναι λέει και αδικημένος...κοιτά να δεις που σε λίγα χρόνια θα βγουν κάποιοι άλλοι και θα λένε ότι ο γιωργακης ο Παπανδρέου αδικήθηκε και δεν τον άφησαν να κυβερνήσει :grin:

καμμιά χώρα πλήν αυτών που έχουν χρεωκοπήσει δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αποπληρώσει τα δάνεια της ... και δεν είναι αυτό το ζητούμενο.. το ζητούμενο είναι η χώρα να μπορεί

(1) να ζεί με αυτά που βγάζει (να μην έχει πρωτογενές έλλειμα)
(2) να μπορεί να πληρώνει τους τόκους των δανείων που έχει πάρει

αν τα κάνει αυτά ουρές κάνουνε έξω από την πόρτα του Υπουργείου Οικονομικών της για να της προσφέρουν ζεστό χρήμα με χαμηλα επιτόκια ... με το οποίο μπορεί να πληρώνει τα παλιά δάνεια και να χρηματοδοτεί την ανάπτυξη της η οποία θα της δίνει το χρήμα για να πληρώνει τους τόκους των δανείων που έχει πάρει...

το ξέρω η ισορροπία είναι λεπτή... αλλά αυτή είναι..

ο Τσαουσέκσου στην Ρουμανία προσπάθησε μεταξύη των ετών 1981-1986 να ξεπληρώσει όλο το εξωτερικό χρέος της χώρας .. ο λαός πείνασε όχι γιατί δεν υπήρχε χρήμα αλλά γιατί δεν υπήρχαν προιόντα (όλα πηγαίναν για εξαγωγή).. αυτό τον έφαγε φυσικά...

ααα ναι οι χώρες που έχουν χρεωκοπήσει πληρώνουν τα δάνεια τους... με πόνο και αίμα των λαών τους αλλά σε μεγάλο ποσοστό τα πληρώνουνε (τουλαχιστον τα διακρατικά ή αυτά που χρωστούντγαι σε διεθνείς οργανισμούς πχ ΔΝΤ) .. διάβασε για την Αργεντινή και θα το καταλάβεις...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

ετσι κατηγορουμε και κατακρινουμε καποιον που δεν κυβερνησε ποτε και δεν
κατακρηνουμε οσους μας φλομωσαν στο ψεμα και μας εφεραν εδω

τωρα για τον καραμανλη εχω μια μικρη ενσταση
προσωπικα πιστευω οτι εκανε λαθοι αλλα ειναι ο μονος αναμεσα σε αυτους που προσπαθησε να κανει κατι αλλο
θιγοντας συμφεροντα που μας εφεραν εδω και τον εφαγαν
χωρις να λεω οτι ηταν σωστος

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
καμμιά χώρα πλήν αυτών που έχουν χρεωκοπήσει δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αποπληρώσει τα δάνεια της ... και δεν είναι αυτό το ζητούμενο.. το ζητούμενο είναι η χώρα να μπορεί

αν τα κάνει αυτά ουρές κάνουνε έξω από την πόρτα του Υπουργείου Οικονομικών της για να της προσφέρουν ζεστό χρήμα με χαμηλα επιτόκια ... με το οποίο μπορεί να πληρώνει τα παλιά δάνεια και να χρηματοδοτεί την ανάπτυξη της η οποία θα της δίνει το χρήμα για να πληρώνει τους τόκους των δανείων που έχει πάρει...

ο Τσαουσέκσου στην Ρουμανία προσπάθησε μεταξύη των ετών 1981-1986 να ξεπληρώσει όλο το εξωτερικό χρέος της χώρας .. ο λαός πείνασε όχι γιατί δεν υπήρχε χρήμα αλλά γιατί δεν υπήρχαν προιόντα (όλα πηγαίναν για εξαγωγή).. αυτό τον έφαγε φυσικά...

ααα ναι οι χώρες που έχουν χρεωκοπήσει πληρώνουν τα δάνεια τους... με πόνο και αίμα των λαών τους αλλά σε μεγάλο ποσοστό τα πληρώνουνε (τουλαχιστον τα διακρατικά ή αυτά που χρωστούντγαι σε διεθνείς οργανισμούς πχ ΔΝΤ) .. διάβασε για την Αργεντινή και θα το καταλάβεις...

συμφωνω μαζι σου απλα εχω μια απορια
και πως ειναι δυνατον να κληνεις επιχειρησεις και να ζητας μειωσεις απο τον ιδιοτικο τομεα
που ταιζει το δημοσιο καια ταυτοχρονα να μου κρατας ολο αυτο το δημοσιο?
οπως ειπε πριν εσυ ψαχνεις για "δευτερη δουλεια" οπως ειναι το σωστο αλλα αυτοι οπως ειπα εγω "παρετηθηκαν και απο αυτη που ειχαν"

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
συμφωνω μαζι σου απλα εχω μια απορια
και πως ειναι δυνατον να κληνεις επιχειρησεις και να ζητας μειωσεις απο τον ιδιοτικο τομεα
που ταιζει το δημοσιο καια ταυτοχρονα να μου κρατας ολο αυτο το δημοσιο?
οπως ειπε πριν εσυ ψαχνεις για "δευτερη δουλεια" οπως ειναι το σωστο αλλα αυτοι οπως ειπα εγω "παρετηθηκαν και αυτη που ειχαν"

είδες να γράφω εγώ πουθενα ότι πράξανε σωστά  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

πρώτος πρώτος τους βρίζω... αλλά όχι γιατί υπογράψανε το μνημόνιο.. αλλά γιατί δεν το εφαρμόσανε...

όπως βρίζω και τον Τσίπρα για την μαλακσιμένη ρητορική του και τον Καμμένο για τον ίδιο λόγο...

με τα αυγά και τα κουκούδια δεν ασχολούμαι... αυτοί είναι ζωντανή απόδειξη του "άλλος ο Θεός έπλασε και άλλους έκλασε"..

Επισκέπτης

θα σταθώ σε δυο πράγματα που είπες..το πρώτο είναι η ρουμανια εκεί κατι είχαν εξάγουν.το ίδιο και στην Αργεντινή .η Ελλάδα το μοναδικό που αυτή τη στιγμή έχει να εξάγει είναι ο ήλιος και η θάλασσα ;) τέλος το χρέος και των δυο δεν είναι ούτε το ενα τριτο απο αυτό που χρωστάμε εμείς...οπότε εχουμε αλλα δεδομένα..δεν μπορεί να τα μετράς ολα με βάση παραδείγματα άλλων χωρών που όμως είχαν τελείως διαφορετικά δεδομένα απο τα δικά μας.εμείς θέλουμε με πορδές να βάψουμε αυγά.γίνετε; μπορω ομως να σου και αλλα παραδείγματα όπως η πολωνια ;)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
392417_10150873162079795_9129004794_9649698_1198316591_n.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
θα σταθώ σε δυο πράγματα που είπες..το πρώτο είναι η ρουμανια εκεί κατι είχαν εξάγουν.το ίδιο και στην Αργεντινή .η Ελλάδα το μοναδικό που αυτή τη στιγμή έχει να εξάγει είναι ο ήλιος και η θάλασσα ;) τέλος το χρέος και των δυο δεν είναι ούτε το ενα τριτο απο αυτό που χρωστάμε εμείς...οπότε εχουμε αλλα δεδομένα..δεν μπορεί να τα μετράς ολα με βάση παραδείγματα άλλων χωρών που όμως είχαν τελείως διαφορετικά δεδομένα απο τα δικά μας.εμείς θέλουμε με πορδές να βάψουμε αυγά.γίνετε; μπορω ομως να σου και αλλα παραδείγματα όπως η πολωνια ;)

και εμείς έχουμε να εξάγουμε... υπό την προυπόθεση ότι δεν θα καταναλώσουμε τίποτε εδώ..

για παράδειγμα μπορούμε να εξάγουμε το σύνολο των αγροτικών προιόντων που παράγουμε και να μην εισάγουμε τίποτε... να εξάγουμε το σύνολο των πετρελαιοειδών που επεξεργαζόμαστε...

το χρέος ΔΕΝ μπορεί και ΔΕΝ πρέπει να μπεί στο μυαλό κανενός ότι θα πληρωθεί στο σύνολο του... στόχος της χώρας πρέπει να είναι οι πελονασματικοί προυπολογισμοί και απολογισμοί... μα γίνει αυτό το χρεός θα μειωθεί με ρυθμό εκθετικό (θα μας δανείζουν για να πληρώνουμε τα παλιά χρέη με επιτόκια της ξεφτίλας οπότε ο προυπολογισμός θα γίνεται περισσότερο πλεονασματικός κλπ κλπ κλπ)...

αλλά για να γίνει αυτό είπαμε ότι κανει ένας νοικοκύρης που δεν βγαίνει...

(1) μείωση εξόδων
(2) αύξηση εσόδων
(3) δεύτερη δουλεια  ;)

τα τρία αυτά όμως θέλουν τρόπο για να μειωθεί ο κόπος...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
είδες να γράφω εγώ πουθενα ότι πράξανε σωστά  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

πρώτος πρώτος τους βρίζω... αλλά όχι γιατί υπογράψανε το μνημόνιο.. αλλά γιατί δεν το εφαρμόσανε...

όπως βρίζω και τον Τσίπρα για την μαλακσιμένη ρητορική του και τον Καμμένο για τον ίδιο λόγο...

με τα αυγά και τα κουκούδια δεν ασχολούμαι... αυτοί είναι ζωντανή απόδειξη του "άλλος ο Θεός έπλασε και άλλους έκλασε"..

μαζι σου γιατι αν εκαναν αυτο που επρεπε τοσα χρονια
δεν θα φταναμε στο μνημονιο
μας εφτασαν
και αφου μας εβαλαν σε μνημονειο δεν το τυρησαν
αλλα δεν μπορω να δεχτω να τα βαζουμε με καποιον που δεν φερει καμια ευθηνη λεγοντας οτι φταιει για ολα
κατι που συμβαινει με τον συριζα
ουτε να τον κατηγορησω απο την στιγμη που δεν μπορει να εμπιστευτει αυτους που δεν τον εμπιστευομαι
δεν το υπερασπιζομε αλλα αυτη ειναι η αληθεια
ειπε 5 σωστα τα οποια και εσυ και εγω τα στυριζουμε σαν μινιμουμ
εφοσων λενε για κυβερνηση μειοψηφιας δεν εχει νοημα η στυριξη τους γιατι δεν θα σιγκεντροσει ποτε το 120 που ειναι το μινιμουμ για να τον στειριξουν δεν βγαινουν οι αριθμοι και οσο για το προγραμμα  δεν εχω ακουσει ποτε  δινεις προγραμα για τους ορους σε μια συνεργασια μπαινουν οι οροι και μετα δημιουργεις με συνεργασια το προγραμα ξερω οτι εισαι διαβασμενος και καταλαβαινεις τι λεω γιατι οι αλλοι θα πεσουν να με φανε αυτο περι προγραματος στους ορους για συνεργασια ειναι δικαιολογια
απο εκει και περα δεν ειναι διαθετημενοι να ακολουθησουν ουτε την δευτερη  τακτικη για οικουμενικη κυβερνηση
με τις παραπανω προηποθεσεις και νεο προγραμμα πλλων προτασεων

Επισκέπτης
και εμείς έχουμε να εξάγουμε... υπό την προυπόθεση ότι δεν θα καταναλώσουμε τίποτε εδώ..

για παράδειγμα μπορούμε να εξάγουμε το σύνολο των αγροτικών προιόντων που παράγουμε και να μην εισάγουμε τίποτε... να εξάγουμε το σύνολο των πετρελαιοειδών που επεξεργαζόμαστε...

το χρέος ΔΕΝ μπορεί και ΔΕΝ πρέπει να μπεί στο μυαλό κανενός ότι θα πληρωθεί στο σύνολο του... στόχος της χώρας πρέπει να είναι οι πελονασματικοί προυπολογισμοί και απολογισμοί... μα γίνει αυτό το χρεός θα μειωθεί με ρυθμό εκθετικό (θα μας δανείζουν για να πληρώνουμε τα παλιά χρέη με επιτόκια της ξεφτίλας οπότε ο προυπολογισμός θα γίνεται περισσότερο πλεονασματικός κλπ κλπ κλπ)...

(1) μείωση εξόδων
(2) αύξηση εσόδων
(3) δεύτερη δουλεια  ;)

θεωρητικά φαίνεται απλό μα έλεγαν τόσα χρόνια σε προεκλογικά παραληρήματα θα μειώσουμε τα έξοδα πάταξη φοροδιαφυγής και ανάπτυξη.αποτελέσματα μηδέν..και μάλιστα τα τελευταία χρόνια η φοροδιαφυγή να μεγαλώνει και τα έξοδα να αυξάνονται αντί να μειώνονται.ρε τύπε εδω ψηφίσαν πριν τις εκλογές να πάρουν τα κόμματα και αλλα δάνεια με ρύθμιση των δικών τους προηγούμενων χρεών τι άλλο να πούμε τώρα.μάλλον δεν θέλουν να φτιάξουν τίποτα αφού τότε δεν θα εχει νόημα να είσαι πολιτικός ;)θαβ σου πω κάτι που θα ακουστεί κάπως..αν θέλουμε να κάνουμε καλύτερη την Ελλάδα θα πρέπει να έρθουν να μας κυβερνήσουν οι Γερμανοί να δεις πότε η φοροδιαφυγή θα γίνει παρελθόν ;)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

(1) μείωση εξόδων
(2) αύξηση εσόδων
(3) δεύτερη δουλεια  ;)

και σε αυτες τις 3 προιποθεσεις δεν θελουν να συνεργαστουν....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μαζι σου γιατι αν εκαναν αυτο που επρεπε τοσα χρονια
δεν θα φταναμε στο μνημονιο
μας εφτασαν
και αφου μας εβαλαν σε μνημονειο δεν το τυρησαν
αλλα δεν μπορω να δεχτω να τα βαζουμε με καποιον που δεν φερει καμια ευθηνη λεγοντας οτι φταιει για ολα
κατι που συμβαινει με τον συριζα
ουτε να τον κατηγορησω απο την στιγμη που δεν μπορει να εμπιστευτει αυτους που δεν τον εμπιστευομαι
δεν το υπερασπιζομε αλλα αυτη ειναι η αληθεια
ειπε 5 σωστα τα οποια και εσυ και εγω τα στυριζουμε σαν μινιμουμ
εφοσων λενε για κυβερνηση μειοψηφιας δεν εχει νοημα η στυριξη τους γιατι δεν θα σιγκεντροσει ποτε το 120 που ειναι το μινιμουμ για να τον στειριξουν δεν βγαινουν οι αριθμοι και οσο για το προγραμμα  δεν εχω ακουσει ποτε  δινεις προγραμα για τους ορους σε μια συνεργασια μπαινουν οι οροι και μετα δημιουργεις με συνεργασια το προγραμα ξερω οτι εισαι διαβασμενος και καταλαβαινεις τι λεω γιατι οι αλλοι θα πεσουν να με φανε αυτο περι προγραματος στους ορους για συνεργασια ειναι δικαιολογια
απο εκει και περα δεν ειναι διαθετημενοι να ακολουθησουν ουτε την δευτερη  τακτικη για οικουμενικη κυβερνηση
με τις παραπανω προηποθεσεις και νεο προγραμμα πλλων προτασεων

κανένα σωστό δεν είπε... και αυτό γιατί είπε 5 όχι χωρίς να πεί τι θα βάλει στην θέση του...

ας τα ξαναπεί όπως πρέπει και το συζητάμε...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
θεωρητικά φαίνεται απλό μα έλεγαν τόσα χρόνια σε προεκλογικά παραληρήματα θα μειώσουμε τα έξοδα πάταξη φοροδιαφυγής και ανάπτυξη.αποτελέσματα μηδέν..και μάλιστα τα τελευταία χρόνια η φοροδιαφυγή να μεγαλώνει και τα έξοδα να αυξάνονται αντί να μειώνονται.ρε τύπε εδω ψηφίσαν πριν τις εκλογές να πάρουν τα κόμματα και αλλα δάνεια με ρύθμιση των δικών τους προηγούμενων χρεών τι άλλο να πούμε τώρα.μάλλον δεν θέλουν να φτιάξουν τίποτα αφού τότε δεν θα εχει νόημα να είσαι πολιτικός ;)θαβ σου πω κάτι που θα ακουστεί κάπως..αν θέλουμε να κάνουμε καλύτερη την Ελλάδα θα πρέπει να έρθουν να μας κυβερνήσουν οι Γερμανοί να δεις πότε η φοροδιαφυγή θα γίνει παρελθόν ;)

ειναι απλο αν δεν εχει προβλημα να ξεβολεψεις τους δικους σου

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
κανένα σωστό δεν είπε... και αυτό γιατί είπε 5 όχι χωρίς να πεί τι θα βάλει στην θέση του...

ας τα ξαναπεί όπως πρέπει και το συζητάμε...

παραλογο ειναι αυτο που λεω?

βαζεις ορο δεν βγαινουμε απο την ευρωπη και τον δεχομαι

βαζω και εγω 5 ορους που καινε τον κοσμο

δεξου τους

και μετα παλουκοσου κατω να βρουμε την λυση ολοι παρεα αφου λεμε για κυβερνηση συνεργασιας η οικουμενικη

η ευθυνη να ειναι σε ολους μας

οχι να πεις δεχομε το προγραμμα σου να μου την κανεις και μετα να λες ο συριζα εφταιγε

ετσι το βλεπω εγω τι να σου πω...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

σύ είπας εγώ δεν είπα τίποτε τέτοιο...  ;)

εγώ λέω ότι πρέπει να πάψουμε σαν χώρα και σαν άνθρωποι να ψάχνουμε να βρίσκουμε δικά μας μοντέλλα και να γυροφέρνουμε γύρω από την ουρά μας προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον τροχό... προσπαθώντας να βρούμε τρόπους να λύσουμε προβλήματα τα οποία οι άλλοι τα έχουν λυσει προ πολλού με μεγαλύτερο βαθμό αποτελεσματικότητας από εμάς..

πάρε παράδειγμα την περιθαλψη.. ένα από τα μεγαλύτερα καλά που προσπάθησε να κάνει η κυβέρνηση του ΓΑΠ ήταν ο ΕΟΠΠΥ δηλαδή ο ενιαίος φορέας περίθαλψης για όλους τους έλληνες ασφαλισμένους...

ελα μου όμως που η προσπάθεια δεν αρκεί και αντί να βγεί κάτι καλό βγήκε ένα μπάχαλο που όλοι το βρίζουνε.. και ο λόγος απλός.. γιατί ο Λοβέρδος (και οι τριγύρω του σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους στο όλο σύστημα δηλαδή γιατρούς, ασφαλισμένους κλπ) αντί να πάει σε μιά από τις χώρες της Ευρώπης (όποια θέλει, όποια κρίνει ότι το σύστημα της μπορεί να το εφαρμοσει, όποια νομίζει ότι το χρήμα που διαθέτουμε φτάνει) και να πάρει το σύστημα υγείας (νόμους, διατάγματα, εγκυκλίους, διαδικασίες, έντυπα κλπ) να το μεταφράσει στα ελληνικά και να το κάνει νόμο και να το εφαρμόσει σε μιά μέρα σβήνοντας το παλιό ΤΕΛΕΙΩΣ, κάθησε και προσπάθησε να ξαναβρεί τον τροχό και κατέληξε σε ένα σύστημα με τόσες μεταβατικές διατάξεις και τόσες περιπτώσεις και υποπεριπτώσεις που δεν δουλεύει...

να χέσω λοιπόν την πρόθεση αν δεν μπορείς να βγάλεις κάτι εφαρμόσιμο...

βεβαια δεν φταίει μόνο ο Λοβέρδος..

της πουτάνας το κάγκελο έχει γίνει με τα γενόσημα .. και άντε καλά οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν τα συμφέροντα τους.. ο μαλάκας ο κόσμος τι σκατά φωνάζει και σκούζει ?? θα μας δίνουν άχρηστα φάρμακα ωρύονται, τα γεροντακια δεν αντέχουν την αλλαγή φαρμακευτικής αγωγής σκούζουν (λες και το στομάχι του έλληνα γέρου είναι λεπτεπίλεπτο ενώ του γερμανού γέρου είναι από γουρουνόδερμα)...

κόλαση με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση... οι γιατροί σκούζουν ότι τους καθυστερεί (στα παπάρια μας), ότι δεν έχουν υπολογιστή (να αγοράσουν τα μουνόπανα), ότι δεν ξέρουν να τον χρησιμοποιήσουν (να τους πάρουν τα πτυχία γαμώ την παναγία τους τους αχρηστους)...

με την ίδια λογική να χέσω και τα πέντε σημεία του αλέξη γιατί δεν μου λέει πως πρακτικά θα εφαρμοστούν...

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
34
Πόντοι
366
σύ είπας εγώ δεν είπα τίποτε τέτοιο...  ;)

εγώ λέω ότι πρέπει να πάψουμε σαν χώρα και σαν άνθρωποι να ψάχνουμε να βρίσκουμε δικά μας μοντέλλα και να γυροφέρνουμε γύρω από την ουρά μας προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον τροχό... προσπαθώντας να βρούμε τρόπους να λύσουμε προβλήματα τα οποία οι άλλοι τα έχουν λυσει προ πολλού με μεγαλύτερο βαθμό αποτελεσματικότητας από εμάς..

πάρε παράδειγμα την περιθαλψη.. ένα από τα μεγαλύτερα καλά που προσπάθησε να κάνει η κυβέρνηση του ΓΑΠ ήταν ο ΕΟΠΠΥ δηλαδή ο ενιαίος φορέας περίθαλψης για όλους τους έλληνες ασφαλισμένους...

ελα μου όμως που η προσπάθεια δεν αρκεί και αντί να βγεί κάτι καλό βγήκε ένα μπάχαλο που όλοι το βρίζουνε.. και ο λόγος απλός.. γιατί ο Λοβέρδος (και οι τριγύρω του σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους στο όλο σύστημα δηλαδή γιατρούς, ασφαλισμένους κλπ) αντί να πάει σε μιά από τις χώρες της Ευρώπης (όποια θέλει, όποια κρίνει ότι το σύστημα της μπορεί να το εφαρμοσει, όποια νομίζει ότι το χρήμα που διαθέτουμε φτάνει) και να πάρει το σύστημα υγείας (νόμους, διατάγματα, εγκυκλίους, διαδικασίες, έντυπα κλπ) να το μεταφράσει στα ελληνικά και να το κάνει νόμο και να το εφαρμόσει σε μιά μέρα σβήνοντας το παλιό ΤΕΛΕΙΩΣ, κάθησε και προσπάθησε να ξαναβρεί τον τροχό και κατέληξε σε ένα σύστημα με τόσες μεταβατικές διατάξεις και τόσες περιπτώσεις και υποπεριπτώσεις που δεν δουλεύει...

να χέσω λοιπόν την πρόθεση αν δεν μπορείς να βγάλεις κάτι εφαρμόσιμο...

βεβαια δεν φταίει μόνο ο Λοβέρδος..

της πουτάνας το κάγκελο έχει γίνει με τα γενόσημα .. και άντε καλά οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν τα συμφέροντα τους.. ο μαλάκας ο κόσμος τι σκατά φωνάζει και σκούζει ?? θα μας δίνουν άχρηστα φάρμακα ωρύονται, τα γεροντακια δεν αντέχουν την αλλαγή φαρμακευτικής αγωγής σκούζουν (λες και το στομάχι του έλληνα γέρου είναι λεπτεπίλεπτο ενώ του γερμανού γέρου είναι από γουρουνόδερμα)...

κόλαση με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση... οι γιατροί σκούζουν ότι τους καθυστερεί (στα παπάρια μας), ότι δεν έχουν υπολογιστή (να αγοράσουν τα μουνόπανα), ότι δεν ξέρουν να τον χρησιμοποιήσουν (να τους πάρουν τα πτυχία γαμώ την παναγία τους τους αχρηστους)...

με την ίδια λογική να χέσω και τα πέντε σημεία του αλέξη γιατί δεν μου λέει πως πρακτικά θα εφαρμοστούν...

τι να σε κάνω τράνυ. προς το παρόν ο Αλέξης παίζει μπάλλα...

συνασπιστείτε οι ακρομεσοδεξιοί να πάμε σε νεο διπολισμό... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom