ΝΑι σωστος γνωρισα μια προχτες και το μονο που μου ειπε τι βγαζω εαν μενω μονος μου εαν εχω δικο μου αυτκινητο.Κοιτα υπαρχουν γκομενες πολλες εκει εξω που δεν τις ενδιαφερει καν πως θα τα φερεις βολτα...
τις εχουμε δει ολοι... ολες αυτες με το ξεκωλε ντυσιμο και στην πενα ετσι ειναι.... και μην μου πεις οτι τσουβαλιαζω... πραγματικα ειναι ετσι. Πηγαινε αποψε στο DC ή στο W να της δεις που θα ειναι στην ουρα
Οποιος κατσει και αλλαξει τον τροπο ζωης του για αυτες καταστρεφοντας τα σχεδια του κ την σταθεροτητα στους στοχους του για μενα
ειναι αξιος της μοιρας του. Το καλυτερο απο ολα ειναι να βρεις ενα κοριτσι εμφανισιακα συμπαθητικο με μια δουλειτσα (και αν δεν εχει βρει οκ νο προμπ) αρκει να χει κανει τις σπουδες της (ωστε να μπορειτε να συνενοειστε) και να ειναι και λιγο βολικος χαρακτηρας.
Ολες οι αλλες ειναι για τον Π Ο Υ Τ Σ Ο. Μαγκια , κλανια και κωλος φινιστρινι... ανωριμες με μυαλα πανω απο το κεφαλι.... γενικα σκατα.
Οπως στο λεω... θελουν απλα να ερθουν να γλεντησουν κ να φυγουν. Ωστοσο δεν εχω παει με καποια απο αυτες αλλα ετσι νομιζω. Με πολυ ξεκωλε γκομενα δεν εχω παει δεν ταιριαζουν τα χνωτα μας. Αυστηρο το δικο μου υφακι 3 λαλουν κ 2 χορευουν το δικο της... θα τσακωθουμε.
Οταν την ρωτησα γιατι με ρωτα μου ειπε τι νοιμιζεις θα ερθω μαζι σου οτι επειδη εισαι ωραιαος .Και οιγκομενα ειναι σχετικα μετρια και ξεβρακωτη και ωμος εχει κατι μαλακες που θα τις πληρωσουν τα παντα θα την σπιτοσουν θα περνει καμια στρατια αυτη και οι τυποι θα γουσταρουν .οποτε τι να πεις μετα ?