Νέα

Είναι απαραίτητο ένας άντρας να μένει μόνος του για να ζήσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Κοιτα υπαρχουν γκομενες πολλες εκει εξω που δεν τις ενδιαφερει καν πως θα τα φερεις βολτα...
τις εχουμε δει ολοι... ολες αυτες με το ξεκωλε ντυσιμο και στην πενα ετσι ειναι.... και μην μου πεις οτι τσουβαλιαζω... πραγματικα ειναι ετσι. Πηγαινε αποψε στο DC ή στο W να της δεις που θα ειναι στην ουρα

Οποιος κατσει και αλλαξει τον τροπο ζωης του για αυτες καταστρεφοντας τα σχεδια του κ την σταθεροτητα στους στοχους του για μενα
ειναι αξιος της μοιρας του. Το καλυτερο απο ολα ειναι να βρεις ενα κοριτσι εμφανισιακα συμπαθητικο με μια δουλειτσα (και αν δεν εχει βρει οκ νο προμπ) αρκει να χει κανει τις σπουδες της (ωστε να μπορειτε να συνενοειστε) και να ειναι και λιγο βολικος χαρακτηρας.

Ολες οι αλλες ειναι για τον Π Ο Υ Τ Σ Ο. Μαγκια , κλανια και κωλος φινιστρινι... ανωριμες με μυαλα πανω απο το κεφαλι.... γενικα σκατα.

Οπως στο λεω... θελουν απλα να ερθουν να γλεντησουν κ να φυγουν. Ωστοσο δεν εχω παει με καποια απο αυτες αλλα ετσι νομιζω. Με πολυ ξεκωλε γκομενα δεν εχω παει δεν ταιριαζουν τα χνωτα μας. Αυστηρο το δικο μου υφακι 3 λαλουν κ 2 χορευουν το δικο της... θα τσακωθουμε.
ΝΑι σωστος γνωρισα μια προχτες και το μονο που μου ειπε τι βγαζω εαν μενω μονος μου εαν εχω δικο μου αυτκινητο.
Οταν την ρωτησα γιατι με ρωτα μου ειπε τι νοιμιζεις θα ερθω μαζι σου  οτι επειδη εισαι ωραιαος .Και οιγκομενα ειναι σχετικα μετρια και ξεβρακωτη  και ωμος εχει κατι μαλακες που θα τις πληρωσουν τα παντα  θα την σπιτοσουν θα περνει καμια στρατια αυτη και οι τυποι θα γουσταρουν .οποτε τι να πεις μετα ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΝΑι σωστος γνωρισα μια προχτες και το μονο που μου ειπε τι βγαζω εαν μενω μονος μου εαν εχω δικο μου αυτκινητο.
Οταν την ρωτησα γιατι με ρωτα μου ειπε τι νοιμιζεις θα ερθω μαζι σου  οτι επειδη εισαι ωραιαος .Και οιγκομενα ειναι σχετικα μετρια και ξεβρακωτη  και ωμος εχει κατι μαλακες που θα τις πληρωσουν τα παντα  θα την σπιτοσουν θα περνει καμια στρατια αυτη και οι τυποι θα γουσταρουν .οποτε τι να πεις μετα ?

χαχαχ καλα το θεμα ειναι οτι αυτες εγω τις καταλαβαινω απο το ντυσιμο τους
και τον τροπο που στηνονται εξω οποτε ξερω τι παιζει και δεν πάω καν να συζητησω
και να χασω το χρονο μου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κοιτα υπαρχουν γκομενες πολλες εκει εξω που δεν τις ενδιαφερει καν πως θα τα φερεις βολτα...
τις εχουμε δει ολοι... ολες αυτες με το ξεκωλε ντυσιμο και στην πενα ετσι ειναι.... και μην μου πεις οτι τσουβαλιαζω... πραγματικα ειναι ετσι. Πηγαινε αποψε στο DC ή στο W να της δεις που θα ειναι στην ουρα

Οποιος κατσει και αλλαξει τον τροπο ζωης του για αυτες καταστρεφοντας τα σχεδια του κ την σταθεροτητα στους στοχους του για μενα
ειναι αξιος της μοιρας του. Το καλυτερο απο ολα ειναι να βρεις ενα κοριτσι εμφανισιακα συμπαθητικο με μια δουλειτσα (και αν δεν εχει βρει οκ νο προμπ) αρκει να χει κανει τις σπουδες της (ωστε να μπορειτε να συνενοειστε) και να ειναι και λιγο βολικος χαρακτηρας.

Ολες οι αλλες ειναι για τον Π Ο Υ Τ Σ Ο. Μαγκια , κλανια και κωλος φινιστρινι... ανωριμες με μυαλα πανω απο το κεφαλι.... γενικα σκατα.

Οπως στο λεω... θελουν απλα να ερθουν να γλεντησουν κ να φυγουν. Ωστοσο δεν εχω παει με καποια απο αυτες αλλα ετσι νομιζω. Με πολυ ξεκωλε γκομενα δεν εχω παει δεν ταιριαζουν τα χνωτα μας. Αυστηρο το δικο μου υφακι 3 λαλουν κ 2 χορευουν το δικο της... θα τσακωθουμε.
δεν μιλησα γιαυτους που δεν τα βγαζουν βολτα. μιλαω γιαυτους που που μπορουν. και φυσικα το να μεινεις μονος δεν θα το κανεις για την γκομενα η τον γκομενο αλλα γιατι θες εσυ ο ιδιος να το κανεις. φυσικα θα ζοριστεις. δεν ειναι καθολου ευκολο να μενεις μονος. και πρεπει να ειναι δικη σου επιλογη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν μιλησα γιαυτους που δεν τα βγαζουν βολτα. μιλαω γιαυτους που που μπορουν. και φυσικα το να μεινεις μονος δεν θα το κανεις για την γκομενα η τον γκομενο αλλα γιατι θες εσυ ο ιδιος να το κανεις. φυσικα θα ζοριστεις. δεν ειναι καθολου ευκολο να μενεις μονος. και πρεπει να ειναι δικη σου επιλογη.

Μονο αν υπαρχει αναγκη καποιος θα μεινει μονος του.
Εγω οι μονοι που ξερω ειναι οι στρατιωτικοι.... δεν ξερω κανεναν αλλον
να μενει μονος του αυτη τη στιγμη... και ποιοι στρατιωτικοι αυτοι που μπηκαν στη ΣΜΥ ή την Ευελπιδων και ηταν απο επαρχια.

Τωρα τι συζηταμε δεν καταλαβαινω.... ακριβως ... οταν θα ερθει η ωρα... θα βρεθει κάποια καταλληλη
που θα λαβει υποψιν της αλλα τελειως πραγματα ωστε να σε επιλεξει. Και τελος εκει

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

τσιμπούκι είναι, αλλά άμα λογαριάσεις και τα πλεονεκτηματα....

Ο καθένας όπως νομίζει.

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Θελει πολλη προσοχη με τις γκομενες που ζητανε να μεινουνε μαζι σου.Για το λογο οτι κατι δεν απει καλα σπιτι τους και θελουν απλα να φυγουν απο εκει.(θυμηθειτε παντρεψου να γαμισουμε αρκετες γκομενες ψαχνουν αντρες που εχουν το δικο τους σπιτι μονο και μονο για να φυγουν απο το σπιτι τους δηλαδη το εισητιριο για την ελευθερια)
Προσοχη

Συμβαίνει και αυτό που λές.. Παντρέυονται πολλές για να ξεφύγουν απ΄το σπίτι τους... Δεν τίς αρέσει το οικογενειακό περιβάλλον ή και εγώ δε ξέρω τι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοιταξτε παιδια αμα η γυναικα δουλευει.... και τα μοιραζομαστε εγω μια χαρα παω
να νοικιασω και να φυγω απο τους γονεις.... αλλα αν δεν δουλευει μπορει και να μην το δεχομουν

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Κοιταξτε παιδια αμα η γυναικα δουλευει.... και τα μοιραζομαστε εγω μια χαρα παω
να νοικιασω και να φυγω απο τους γονεις.... αλλα αν δεν δουλευει μπορει και να μην το δεχομουν

Κάνεις λάθος Μπόλντι. Ό,τι είναι να κάνεις κάντο μόνος σου. Να χεις και το μαχαίρι και το πεπόνι.

Αν τσακωθείτε για κάτι να είσαι εσύ αυτός που θα πεις.... " Αδειαζέ μου τη γωνια  μωρη ρουφιάνα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εφοσον ανοιγεις ενα σπιτι... θα βοηθανε και οι 2. Απο την αρχη.
Ετσι αν καποια στιγμη το διαλυσετε κανεις δεν θα νιωθει ρηγμενος και μισος για τον αλλον
πχ μωρη τσουλα εγω προσφερα συνεχεια εδω μεσα και εσυ με κερατωσες... οκ ξαφνικα σου ηρθε να κερατωσεις... κανενα προβλημα στο καλο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
  Κάνεις λάθος Μπόλντι. Ό,τι είναι να κάνεις κάντο μόνος σου. Να χεις και το μαχαίρι και το πεπόνι.

Αν τσακωθείτε για κάτι να είσαι εσύ αυτός που θα πεις.... " Αδειαζέ μου τη γωνια  μωρη ρουφιάνα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μετα θα σου ζητησει διατροφη ομως....  :P
ακομη και αν δεν εχετε παιδι??? δεν το θυμαμαι αυτο  :think:

τελοςπαντων δια του 2 αλλιως δεν θα συμφωνουσα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εφοσον ανοιγεις ενα σπιτι... θα βοηθανε και οι 2. Απο την αρχη.
Ετσι αν καποια στιγμη το διαλυσετε κανεις δεν θα νιωθει ρηγμενος και μισος για τον αλλον
πχ μωρη τσουλα εγω προσφερα συνεχεια εδω μεσα και εσυ με κερατωσες... οκ ξαφνικα σου ηρθε να κερατωσεις... κανενα προβλημα στο καλο.

Ποιος μιλάει για σπίτι ρε φίλε.... Με τέτοια κρίση....  Κάτσε στα αυγά σου όπως είσαι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι σημαντικο να δουλευει και η γυναικα. Εγω αυτο λεω...

2 μισθοί > 1 μισθού. Απλη λογικη... περισσοτερα χρηματα? λιγοτερο αγχος...
λιγοτερη ανεχεια...λιγοτεροι τσακωμοι... περισσοτερη ορεξη και διαθεση
περισσοτερο σεξ... περισσοτερη κατανοηση.

arcans84

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
για να μενει καποιος μονος του αυτες τις εποχες πρεπει να περνει το λιγοτερο 1000 ευρω το μηνα,και να εχει στανταρ δουλεια.
τωρα αν εχει καποιος δικο του σπιτι,και εχει μονο τα παγια την παλευει καπως καλυτερα.σαφως και ειναι καλυτερα να μενει καποιος μονος του,αλλα οταν λεμε μονος εννοουμε ΜΟΝΟΣ,και οχι να του κουβαλει φαγητα η μανα του και να τον ξεσκατωνει,και ο γερος του να χωνει φραγκα για να μενει μονος αυτος.πολυς κοσμος εμενε μονος του,αλλα λογο ανεργιας πολλοι επεστρεψαν σπιτι τους,εκτος απο εργενηδες το εκαναν και νεα ζευγαρια,δυστηχως η οικονομικη κριση τετοιες ανεξαρτησιες τις γαμησε εντελως.οποιος τωρα ματωνει ολο το μηνα για 600-700 ευρω και παει να μεινει μονος του,επειδη θελει να γαμαει καμια γκομενα,η επειδη του φορτωθηκε καμια πατσαβουρα στην πλατη,καλα θα κανει να την γαμαει μεσα στο αυτοκινητο του,θα ειναι πολυ καλυτερα.

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Τώρα δουλέυουν και οι δύο! Δέν το ήξερες; Πολύ οπισθοδρομικός είσαι βρε Boldermort!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σπιτι δοξα το θεο εχουμε
δεν χρειαζεται να τις πηδαμε στα αυτοκινητα
σαν τους γυφτους.

Εκτος και αν καυλωσει η τυπισσα για γαμησακι στο αμαξι  :P

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
χαχαχ καλα το θεμα ειναι οτι αυτες εγω τις καταλαβαινω απο το ντυσιμο τους
και τον τροπο που στηνονται εξω οποτε ξερω τι παιζει και δεν πάω καν να συζητησω
και να χασω το χρονο μου.
νομιζεις  οτι τις καταλαβαινεις.Εχω φιλο που ηταν με μια απο σπιτι 4 χρονια με το που του ειπα ρε μαλακα πες τις  οτι δεν εχεις μια καια κατι τετοια  αρχισε να τις λεει κατι κουφα  εεε λοιπον οι πουτανα (σοορυυ ) οι γκομενα εγινε λουις στο λεπτο ξαφνικα δεν την εβλεπες δεν ειχαν επαφη εκανε πως δεν το ηξερε ακομα κανει πως δεν το ξερει και ο φιλαρακος εχει αρκετο πραμα και το μονο που εκανε ηταν να την ψησει να δει τι παιζει .Η Ηλιθια ακομα δεν καταλαβε τι ηταν ο τυπος δικια του και πιστεψε τυην μουφα που τις πουλησε .Βεβαια ο φιλαρακος σωθηκε γιατι στην στραβη την εκανε  οι γκομενα (οπως του ειπα καλυτερα τοτε παρα μετα ) εχει βρει μια κοπελιτσα τωρα και περνανε τζαμι αυτη δεν θελει να εχει τιποτα του το ειπε απο την αρχη αυτος τις ειπε οτι ειναι μαλακς εντελως οταν την γνωρισε  του σταθηκε και ακομα του στεκεται σε ολα .Ο τυπος εχει πραμα αλλα το παθημα εγινε μαθημα τωρα αμα γνωριζει γκομενα μου λεει τις λεει οτι ειναι μαλακας αμα καθισει καθισε αλλιως πουτανα αγοαζει και απο αλλου.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Σπιτι δοξα το θεο εχουμε
δεν χρειαζεται να τις πηδαμε στα αυτοκινητα
σαν τους γυφτους.

Εκτος και αν καυλωσει η τυπισσα για γαμησακι στο αμαξι  :P
εχει να κανει με φαντασια

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
πρεπει να ειναι απο τα καλυτερα θεματα που εχει το bourdela

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Συμβαίνει και αυτό που λές.. Παντρέυονται πολλές για να ξεφύγουν απ΄το σπίτι τους... Δεν τίς αρέσει το οικογενειακό περιβάλλον ή και εγώ δε ξέρω τι.
εγω γαμω την πουτανα μου μονο σε τετοιες πεφτω .Εχω σκεφτει κατι πατεντες για να λακανε . :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom