Νέα

Είναι απαραίτητο ένας άντρας να μένει μόνος του για να ζήσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
  Κάνεις λάθος Μπόλντι. Ό,τι είναι να κάνεις κάντο μόνος σου. Να χεις και το μαχαίρι και το πεπόνι.

Αν τσακωθείτε για κάτι να είσαι εσύ αυτός που θα πεις.... " Αδειαζέ μου τη γωνια  μωρη ρουφιάνα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σωστος συζουσα καποια χρονια και οντος πρεπει να εχυομε και το μαχαιρι και το πεπονι αλλιως καηκαμε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
νομιζεις  οτι τις καταλαβαινεις.Εχω φιλο που ηταν με μια απο σπιτι 4 χρονια με το που του ειπα ρε μαλακα πες τις  οτι δεν εχεις μια καια κατι τετοια  αρχισε να τις λεει κατι κουφα  εεε λοιπον οι πουτανα (σοορυυ ) οι γκομενα εγινε λουις στο λεπτο ξαφνικα δεν την εβλεπες δεν ειχαν επαφη εκανε πως δεν το ηξερε ακομα κανει πως δεν το ξερει και ο φιλαρακος εχει αρκετο πραμα και το μονο που εκανε ηταν να την ψησει να δει τι παιζει .Η Ηλιθια ακομα δεν καταλαβε τι ηταν ο τυπος δικια του και πιστεψε τυην μουφα που τις πουλησε .Βεβαια ο φιλαρακος σωθηκε γιατι στην στραβη την εκανε  οι γκομενα (οπως του ειπα καλυτερα τοτε παρα μετα ) εχει βρει μια κοπελιτσα τωρα και περνανε τζαμι αυτη δεν θελει να εχει τιποτα του το ειπε απο την αρχη αυτος τις ειπε οτι ειναι μαλακς εντελως οταν την γνωρισε  του σταθηκε και ακομα του στεκεται σε ολα .Ο τυπος εχει πραμα αλλα το παθημα εγινε μαθημα τωρα αμα γνωριζει γκομενα μου λεει τις λεει οτι ειναι μαλακας αμα καθισει καθισε αλλιως πουτανα αγοαζει και απο αλλου.

Τυπε ο φιλος σου ειναι ανειδικευτος.... η γκομενα αυτα τα τεστ τα περναει το πολυ μεσα σε ενα μήνα.

Προφανως και δεν περιμενεις να περάσουν 4 χρονια... για να τσεκαρεις αν ειναι εμπιστη , σταθερή και αξιζει να ειναι διπλα σου. Πως δεν ξερεις? ολα μπορεις να τα ξερεις... κριση εχεις... αντιληψη μυαλο τα παντα. Χρησιμοποιησε το καταλληλο τεστ για να βολιδοσκοπησεις τι καπνο φουμαρει η καθεμια.

Ο φιλος σου ηθελε να σου κλαφτει και καλα σαν θυμα για να ακουσεις την ιστορια του κ να τον παρηγορησεις.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Μετα θα σου ζητησει διατροφη ομως....  :P
ακομη και αν δεν εχετε παιδι??? δεν το θυμαμαι αυτο  :think:

τελοςπαντων δια του 2 αλλιως δεν θα συμφωνουσα.
ναι εχει το δικαιωμα να ζητησει ακομα και εαν δεν εχει παιδι δυστηχως θα την πληρωνεις να γαμιεται με αλλους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι εχει το δικαιωμα να ζητησει ακομα και εαν δεν εχει παιδι δυστηχως θα την πληρωνεις να γαμιεται με αλλους

Ωραια. Μεχρι τοτε θα πληρωνουμε λοιπον δια του 2.
Και μετα βλεπουμε τι κανουμε....

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Τυπε ο φιλος σου ειναι ανειδικευτος.... η γκομενα αυτα τα τεστ τα περναει το πολυ μεσα σε ενα μήνα.

Προφανως και δεν περιμενεις να περάσουν 4 χρονια... για να τσεκαρεις αν ειναι εμπιστη , σταθερή και αξιζει να ειναι διπλα σου. Πως δεν ξερεις? ολα μπορεις να τα ξερεις... κριση εχεις... αντιληψη μυαλο τα παντα. Χρησιμοποιησε το καταλληλο τεστ για να βολιδοσκοπησεις τι καπνο φουμαρει η καθεμια.
τωρα εχει γινει εξπερ με μερικα μαθηματα που του εκανα .Οταν του ειπα οτι δεν λες ποτε οσα βγαζεις εμεινε μαλακας !! και τι θα λεω μου ειπε!! οταν του ειπα την απαντησει εμεινε κοκκαλο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σκεψου οτι αμα καποια μπει στην διαδικασια να πληρωνει εξαρχης δια του 2
μετα δεν χαλαει τοσο ευκολα το σπιτι της... σημαινει πως οντως ενδιαφερεται για σενα.

Αν ομως τσινησει εξαρχης τοτε κατι υποπτο παιζει.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
νομιζεις  οτι τις καταλαβαινεις.Εχω φιλο που ηταν με μια απο σπιτι 4 χρονια με το που του ειπα ρε μαλακα πες τις  οτι δεν εχεις μια καια κατι τετοια  αρχισε να τις λεει κατι κουφα  εεε λοιπον οι πουτανα (σοορυυ ) οι γκομενα εγινε λουις στο λεπτο ξαφνικα δεν την εβλεπες δεν ειχαν επαφη εκανε πως δεν το ηξερε ακομα κανει πως δεν το ξερει και ο φιλαρακος εχει αρκετο πραμα και το μονο που εκανε ηταν να την ψησει να δει τι παιζει .Η Ηλιθια ακομα δεν καταλαβε τι ηταν ο τυπος δικια του και πιστεψε τυην μουφα που τις πουλησε .Βεβαια ο φιλαρακος σωθηκε γιατι στην στραβη την εκανε  οι γκομενα (οπως του ειπα καλυτερα τοτε παρα μετα ) εχει βρει μια κοπελιτσα τωρα και περνανε τζαμι αυτη δεν θελει να εχει τιποτα του το ειπε απο την αρχη αυτος τις ειπε οτι ειναι μαλακς εντελως οταν την γνωρισε  του σταθηκε και ακομα του στεκεται σε ολα .Ο τυπος εχει πραμα αλλα το παθημα εγινε μαθημα τωρα αμα γνωριζει γκομενα μου λεει τις λεει οτι ειναι μαλακας αμα καθισει καθισε αλλιως πουτανα αγοαζει και απο αλλου.
μας εβγαλες τα ματια *P ρε καμια παραγραφοοοο....και γαμω τις εκθεσεις θα εγραφες μικρος :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Όλες οι γυναίκες θελουν την καλοπέραση...

Όλες οι ωραίες γυναίκες θα έλεγα.

Αυτές με τον απίθανο κώλο, και τα βυζιά που κοιτάνε τον Θεό. Με τα επίπεδα στομάχια, τα ατέλειωτα πόδια, αυτές που θες να τις γλείψεις μέχρι και στην κωλοτρυπίδα ...
Αυτές οι καύλες θέλουν το χρήμα...

Δεν πα να σαι Κουασιμόδος.... άμα έχεις χρήμα έγινες κούκλος....

Εχω τρία αυτοκίνητα. Όταν κυκλοφορώ με το ξεχαρβαλωμένο Φιατάκι  δεν με κοιτάει  καμμία μουνάρα...  με το Κάμπριο αλλάζουν τα πράγματα.

Ξυπνάτε και δείτε την ουσία. Οι αστραφτερές γκόμενες θέλουν λεφτά. Μόνο με αυτά γαμιούνται.

ΑΝ τώρα ο λεφτάς είναι και νεαρός και αθλητικός, τότε είναι και πιο εύκολη η δικαιολογία για τη γκομενίτσα να πάει μαζί του.

Ξερά και ρεαλιστικά.... συνειδητοποιηστε την πραγματικότητα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Αυτές με τον απίθανο κώλο, και τα βυζιά που κοιτάνε τον Θεό. Με τα επίπεδα στομάχια, τα ατέλειωτα πόδια, αυτές που θες να τις γλείψεις μέχρι και στην κωλοτρυπίδα ...

Εχω τρία αυτοκίνητα. Όταν κυκλοφορώ με το ξεχαρβαλωμένο Φιατάκι  δεν με κοιτάει  καμμία μουνάρα...  με το Κάμπριο αλλάζουν τα πράγματα.

Ξυπνάτε και δείτε την ουσία. Οι αστραφτερές γκόμενες θέλουν λεφτά. Μόνο με αυτά γαμιούνται.

ΑΝ τώρα ο λεφτάς είναι και νεαρός και αθλητικός, τότε είναι και πιο εύκολη η δικαιολογία για τη γκομενίτσα να πάει μαζί του.

Ετσι ειναι φιλε μου...ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ βεβαια με ελαχιστες εξαιρεσεις...!

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Σκεψου οτι αμα καποια μπει στην διαδικασια να πληρωνει εξαρχης δια του 2
μετα δεν χαλαει τοσο ευκολα το σπιτι της... σημαινει πως οντως ενδιαφερεται για σενα.

Αν ομως τσινησει εξαρχης τοτε κατι υποπτο παιζει.
και παλι νομιζεις υπαρχουν αρκετες που κανουν τον μαλακα μεχρι να ερθουν στο ψητο και μετα βουρ σε πηδανε και δεν περνεις χαμαπρι .Απο προσωπικη εμπειρια το λεω

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
μας εβγαλες τα ματια *P ρε καμια παραγραφοοοο....και γαμω τις εκθεσεις θα εγραφες μικρος :2funny:

ναι εγραφα  καλες εκθεσεις τωρα εδω βαριεμαι να γραφω  οποτε σορρυ εαν ειναι αστανα πανε  θα θα σας γραφω πλεον κανονικα. ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ΝΑι σωστος γνωρισα μια προχτες και το μονο που μου ειπε τι βγαζω εαν μενω μονος μου εαν εχω δικο μου αυτκινητο.
τυπε μου ιδιο σκηνικο μου ετυχε με γκομενιτσα που γνωρισα σε μπαρ....κανονικη ανακριση μου εκανε...εμενα ρωτησε κ εαν εχω δικο μου σπιτι...της ειπα στο τελος οτι θα της δωσω το Ε9 μου,να μην κουραζεται με ερωτησεις...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Μια πατεντα που εχει πολλη επιτυχια ειναι ακομα και εαν μενεις μονος σου πας και μενεις στους δικους σου οταν ειναι αυτη μαζι σου δεν τις δειχνεις που μενεις ουτε το τηλεφωνο σου.

Μετα καθεσαι και κοιτας τι θα κανει!
Μπορει να μενεις πανω η διπλα απο τους δικους σου.Τελεια παρε το ασυρματο τηλεφωνο των δικων σου και κρατα το εσυ οταν σε παιρνει να περνει τηλ.Στους δικους σου και αστην να νομιζει.

Οταν σιγουρευτεις γιαυτην (μπορει να ειναι απο 1 χρονο εως χ ) τοτε τις μιλας λιγακι (ανοιγεσαι σιγα σιγα)αλλα παντα κρατας πισινη.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
τυπε μου ιδιο σκηνικο μου ετυχε με γκομενιτσα που γνωρισα σε μπαρ....κανονικη ανακριση μου εκανε...εμενα ρωτησε κ εαν εχω δικο μου σπιτι...της ειπα στο τελος οτι θα της δωσω το Ε9 μου,να μην κουραζεται με ερωτησεις...
:o  παλι καλα γιατι νομιζα οτι ειμαι μονος μου σε αυτα  φιλε να τα λεμε καμια φορα μου εδωσες πολλη κουραγιο

Νασαι καλα

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6

Δυστυχώς έτσι είναι... Οι ωραίες γκόμενες το πουλάνε ακριβά το μουνί τους... :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν είχα την τύχη ποτέ να ζήσω μόνος μου, να έχω δικό μου σπίτι δηλαδή, δεν σπούδασα και τα οικονομικά μου δεν ήταν ποτέ αρκετά σθεναρά για να νοικιάσω μόνος μου. Σαν αποτέλεσμα μού έχει μείνει η απορία. Μήπως τελικά ένας άνθρωπος, ένας άντρας ειδικότερα, δεν γνωρίζει τι είναι η ζωή αν δε ζήσει μόνος του σαν εργένης, ανεξάρτητος, μακριά από γονείς και συγγενείς; Βλέπω τους φοιτητές που είναι πολύ νεώτεροι μου και ζουν ανεξάρτητοι, κάνουν τα ψώνια τους κλπ, και αναρωτιέμαι, μήπως χάνω κάτι;
Ποιά είναι η γνώμη σας;
Δεν γινεσαι ποτε αντρας αν δεν μεινεις μονος σου.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Γιατί δεν κάνετε το άλλο; Κάθε φορά που δίνετε μία πληροφορία καταχερίστε την.... :2funny:

Τι θες γλυκειά μου; Αυτοκίνητο... Υπάρχει... ( Νααααα το χέρι στο μπουτάκι)

Τι άλλο θες... σπίτι.... Υπάρχει.... Ναααααα το χέρι στο βυζάκι....

Υπάρχει και ΚΑΓΙΕΝ....  Ναααα το χέρι στο μουνάκι.....

Υπάρχει και εξοχικό.... Να ααααα το χέρι στο κωλαράκι.....

Μέχρι το διαστημόπλοιο θα χεις γαμήσει....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
:o  παλι καλα γιατι νομιζα οτι ειμαι μονος μου σε αυτα  φιλε να τα λεμε καμια φορα μου εδωσες πολλη κουραγιο

Νασαι καλα
εχει τυχει πιστευω σε αρκετους...μη μασας... :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom