Νέα

Είναι απαραίτητο ένας άντρας να μένει μόνος του για να ζήσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
 Γιατί δεν κάνετε το άλλο; Κάθε φορά που δίνετε μία πληροφορία καταχερίστε την.... :2funny:

Τι θες γλυκειά μου; Αυτοκίνητο... Υπάρχει... ( Νααααα το χέρι στο μπουτάκι)

Τι άλλο θες... σπίτι.... Υπάρχει.... Ναααααα το χέρι στο βυζάκι....

Υπάρχει και ΚΑΓΙΕΝ....  Ναααα το χέρι στο μουνάκι.....

Υπάρχει και εξοχικό.... Να ααααα το χέρι στο κωλαράκι.....

Μέχρι το διαστημόπλοιο θα χεις γαμήσει....
χα,χα ωραια θα ηταν τυπε..κ αμα λαχει την ξεκωλιαζεις με υποσχεσεις πανω στο μπαρ...καλτ σκηνικο.... :rockon:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Δεν γινεσαι ποτε αντρας αν δεν μεινεις μονος σου.
δεν συμφωνω με αυτο αν και μενω μονος μου.

ΤΟ να γινεις αντρας ειναι να αναλαμβανεις τις  ευθυνες σου να ξερεις τι εισαι  τι προσωπικότητα εχεις και που ανηκεις τι δρομο τραβας στην ζωη σου και τι θες απο αυτη τι ονειρα εχεις και τι κανεις γιαυατα αντρας δεν γινεσαι με το να πας στρατο να κανεις σκοπια να μεινεις μονος σου να πηδηξεις μια γκομενα να εχεις δικο σου αυτοκινητο .

Σιγουρα αυτα συνυπάρχουν στην προσωπικότητα ενός αντρα αλλα ολα οσα ειπα πιο πριν αυτα κατα την γνωμη μου σε κανουν αντρα .

Υπαρχουν παιδακια που μενουν μονα τους επειδη τους τα δωσανε ολα ετοιμα σπιτι δουλεια τα παντα .Με την ιδια λογικη και αυτη ειναι αντρες  δεν νομιζω αλλα μερικους τους βολευει αυτο ιδιως μερικες για να λενε οτι ειναι με καποιον που ειναι κατι    :jerking: ?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
χα,χα ωραια θα ηταν τυπε..κ αμα λαχει την ξεκωλιαζεις με υποσχεσεις πανω στο μπαρ...καλτ σκηνικο.... :rockon:

Κάποτε πιτσιρικάδες βάζαμε ρεφενέ λεφτά και νοικιάζαμε ένα ακριβό αυτοκίνητο για ένα βράδυ. Κόβαμε βόλτες με τη μουνοπαγίδα σε όλες τις πιάτσες...

Το τι μουνί είχαμε ξεσκίσει δεν λέγεται.... Με ένα αυτοκίνητο ρε πούστη μου....

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

Γιατί δεν κάνετε το άλλο; Κάθε φορά που δίνετε μία πληροφορία καταχερίστε την.... :2funny:

Τι θες γλυκειά μου; Αυτοκίνητο... Υπάρχει... ( Νααααα το χέρι στο μπουτάκι)

Τι άλλο θες... σπίτι.... Υπάρχει.... Ναααααα το χέρι στο βυζάκι....

Υπάρχει και ΚΑΓΙΕΝ....  Ναααα το χέρι στο μουνάκι.....

Υπάρχει και εξοχικό.... Να ααααα το χέρι στο κωλαράκι.....

Μέχρι το διαστημόπλοιο θα χεις γαμήσει....
Το κακο ειναι οτι δεν μπορει να σε τρωει η μαλακια μια ζωη με τετοια
αυτα τα κανεις οταν δεν θες κατι απο μια γυναικα εννοω οικογενια και τετοια καποτε σοβαρεύεσε θελεις η οχι  δυστηχως .

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ανδρας γινεσαι οταν μαθεις να τιμας τα αρχιδια που τυχαινει να κουβαλας...δεν εννοω μονο να γαμας...σε πολλα επιπεδα...
τα αλλα περι στρατου,μενω μονος μου κτλ,κτλ,μιας κ τα χω κανει κ γω,δεν μου λενε κατι...δεν πιστευω οτι σε κανουν ανδρα.Αυτα.κλεινω την παρενθεση....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αυτα τα κανεις οταν δεν θες κατι απο μια γυναικα εννοω οικογενια και τετοια καποτε σοβαρεύεσε θελεις η οχι  δυστηχως .

Όταν θα βρεις την εξαίρεση που λέγαμε.....  ή έτσι θα νομίζεις..... ΝΑΙ τότε σοβαρεύεσαι.

Δυστυχώς... κι εγώ νόμιζα πως βρήκα την εξαίρεση.... 'Εκανα λάθος....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Και τα χω με τον εαυτό μου....   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
για να πορευτεις σοβαρα με μια κοπελα,πρεπει να σου αξιζει κ να της αξιζεις...αμοιβαια πραγματα....

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Απο εδω και μπρος επιστρεφουμε στο να ζουν δυο οικογενειες στο ιδιο σπιτι. Αντρογυνο και πεθερικα μαζι. Κι εσεις ρωτατε ακομα για να μενει καποιος μονος του  :jerking: :jerking: :jerking:
που ζειτε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Απο εδω και μπρος επιστρεφουμε στο να ζουν δυο οικογενειες στο ιδιο σπιτι. Αντρογυνο και πεθερικα μαζι. Κι εσεις ρωτατε ακομα για να μενει καποιος μονος του  :jerking: :jerking: :jerking:
που ζειτε.
δυστηχως το βλεπω κ γω να γινεται...κ στην περιπτωση του ζευγαριου ειναι οτι χειροτερο.... :P :P

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
που ζειτε.
Αυτο δεν εχει να κανει αμα ο καθενας εχει το δικο του χωρο γιατι οχι .  Δεν βλεπω που το προβλημα.

Επισκέπτης
Καποια απο τα σχολια, μου θυμιζουν τις μαλακιες που εγραφε ο Κωστοπουλος στα κωλοπεριοδικα του.

Αντι να λετε να εχετε ενα πιατο φαι και ενα κεραμιδι πανω απο το κεφαλι σας, θελετε να μενετε μονοι σας αυτη την εποχη γιατι ταχα μου ετσι θα γινεται αντρες, ή γιατι ετσι θελουν οι γκομενες :jerking:
Αμα εχετε καλη δουλεια και χρημα γιατι οχι. Αν ομως δεν υπαρχουν οι προυποθεσεις, να παρακαλατε να ειναι καλα οι γεροι να βοηθανε με τη συνταξη γιατι θα πεσει πεινα λεμε.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
που ζειτε.

Πω πω σίχαμα....  πεθερικά και γυναίκα φόρτωμα στο σπίτι.... Μπλιάχ!

arcans84

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καποια απο τα σχολια, μου θυμιζουν τις μαλακιες που εγραφε ο Κωστοπουλος στα κωλοπεριοδικα του.

Αντι να λετε να εχετε ενα πιατο φαι και ενα κεραμιδι πανω απο το κεφαλι σας, θελετε να μενετε μονοι σας αυτη την εποχη γιατι ταχα μου ετσι θα γινεται αντρες, ή γιατι ετσι θελουν οι γκομενες :jerking:
Αμα εχετε καλη δουλεια και χρημα γιατι οχι. Αν ομως δεν υπαρχουν οι προυποθεσεις, να παρακαλατε να ειναι καλα οι γεροι να βοηθανε με τη συνταξη γιατι θα πεσει πεινα λεμε.
εχεις δικιο γειτονα.
αλλα μην ξεχνας οτι ολοι οι φτωχομπινιδες στην ελλαδα τετοια ονειρα εχουν.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
εχω την τυχη απ τα 21 να εχουν οι δικοι μου εξοχικο κοντα Σουνιο

Ετσι ξεσκαω απο την Αθηνα...

Δεν μου αρεσει να μενω μονος,μου αρεσει να μενω με τους δικους μου καθημερινες και σ/κ μονος και το θεωρω την καλυτερη λυση

Με αυτο τον τροπο ξεσκας απο τους δικους σου ενω μονο 2μερες δεν τρως καλο φαι!
Μπορεις να φερεις γκομενα χωρις να σου γινει μονιμη..αφου ειναι εξοχικο
Μπορεις να αραζεις με φιλους και καθημερινες δεν νιωθεις μοναξια γιατι εισαι με γονεις

Παντως χρειαζεται καποιος να μην ειναι συνεχεια με τους δικους του

εγω μια φορα εφερα μουνι στο σπιτι και ξυπνησαν οι δικοι μου απο το γαμησι...αβολες καταστασεις..αλλα ημουν μεθυσμενος

Παντως να μενω συνεχεια με τους δικους μου δεν θα το μπορουσα...ειδικα μετα τα 27-28

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

δεν εχεις αδικο εχει να πεσει πολλη πεινα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν είχα την τύχη ποτέ να ζήσω μόνος μου, να έχω δικό μου σπίτι δηλαδή, δεν σπούδασα και τα οικονομικά μου δεν ήταν ποτέ αρκετά σθεναρά για να νοικιάσω μόνος μου. Σαν αποτέλεσμα μού έχει μείνει η απορία. Μήπως τελικά ένας άνθρωπος, ένας άντρας ειδικότερα, δεν γνωρίζει τι είναι η ζωή αν δε ζήσει μόνος του σαν εργένης, ανεξάρτητος, μακριά από γονείς και συγγενείς; Βλέπω τους φοιτητές που είναι πολύ νεώτεροι μου και ζουν ανεξάρτητοι, κάνουν τα ψώνια τους κλπ, και αναρωτιέμαι, μήπως χάνω κάτι;
Ποιά είναι η γνώμη σας;

Η αλήθεια είναι ότι ένας άντρας ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει την εργένικη ζωή. Όπως ακριβώς τα λες δηλαδή, να πάει στο super market να ψωνίσει, να μαγειέψει κάτι, να ζει ανεξάρτητος, να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι του υπό κανενός το βλέμμα. Επίσης, μένοντας μόνος αρχίζει να καταλαβαίνει και τα οικονομικά του. Θα δει τι τον παίρνει να κάνει και τι όχι. Μεγάλο μάθημα αυτό! Και κατά τρίτον, θα μπορέσει να εξελιχθεί επαγγελματικά. Με γυναίκα και παιδιά, ΞΕΧΝΑ ΤΟ!!! Έχω δει πολλούς να καίγονται.

Αφού λοιπόν μείνει μόνος του από τα 22-23, μπορεί να αρχίσει να χτίζει καριέρα. Και μόλις εξοικονομήσει κάνα φράγκο, τότε ας κάνει το παραπάνω βήμα (γυναίκα, παιδιά, οικογένεια, κτλ). Βέβαια, αυτά τα πράγματα (κυρίως τα περί καριέρας) τη σήμερον ημέρα έχουν και πολλές άλλες παραμέτρους... οι οποίες είναι σκατά!!! Υπομονή...!!!

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Δυστυχώς δύσκολα τα πράγματα για αληθινή οικογένεια...Άν είναι σωστές και οι γυναίκες θα πρέπει να συ,βιβαστούν με τα λίγα και με τα ελάχιστα.Αγαπάς;Θες οικογένεια;Άσε τότε τις απαιτήσεις για εξόδους σε κέντρα και κάνε τον άλλο να χαρεί λίγο με σπιτική ζεστασια..Δεν μπορεί επίσης ο άλλος να μην έχει πάνω από 2 παντελόνια και η κυρία να θέλει να ψωνίζει συνέχεια μπλουζάκια,φουστίτσες και παπούτσια.Πολύ δύσκολα οι Ελληνίδες να δεχτούν στερήσεις και ρουτίνα...Αν βρεις τέτοια γυναίκα με κατανόηση και αγάπη χτύπησες 6αρι στο Λόττο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom