Νέα

Είναι απαραίτητο ένας άντρας να μένει μόνος του για να ζήσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
παιδακια εμενα λιγο με νοιαζει αν μαθετε να ζειτε σαν αντρες, η αν αποκτησετε χαρακτηρα και προσωπικοτητα με οτι αυτο συνεπαγεται. προφανως αυτο ειναι κατι που θα πρεπε να σας απασχολει εσας. εγω ειπα την γνωμη μου και επειδη φτιαχνω και νυχι καταλαβαινετε οτι δεν θα κατσω να αναλυσω παραπανω, οποτε καντε οτι νομιζετε καλο για σας.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
παιδακια εμενα λιγο με νοιαζει αν μαθετε να ζειτε σαν αντρες, η αν αποκτησετε χαρακτηρα και προσωπικοτητα με οτι αυτο συνεπαγεται. προφανως αυτο ειναι κατι που θα πρεπε να σας απασχολει εσας. εγω ειπα την γνωμη μου και επειδη φτιαχνω και νυχι καταλαβαινετε οτι δεν θα κατσω να αναλυσω παραπανω, οποτε καντε οτι νομιζετε καλο για σας.

μην βλεπεις πολυ τον Don Draper απο το Mad Men γιατι σε χαλαει τυπισσα  :2funny:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Γενικά φτιάχνεις νύχι και δεν ασχολείσαι με τις βαρετές δουλειές του σπιτιού ή τώρα συγκεκριμένα και δεν μπορείς να πληκρτολογείς;  :P

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6

Σωστά τα λές βρε Erinal και πρέπει να προσθέσω ότι ένας απ'τους λόγους που χωρίζουν τα νέα ζευγάρια είναι ότι οι άντρες νομίζουν ότι παντρέυονται τη μάνα τους.
Και οι καλομαθημένες γυναίκες τον πατέρα τους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Δεν καταλαβαινω τι σημαινει το "σαν αντρες"

εμενα με ενδιαφερει η αποδοση. Αν με αυτα που κανω ειμαι αποδοτικος
δεν χρειαζεται να τα αλλαξω λογω ταμπελων ξεπερασμενων κτλπ.

Οταν κάποιος ζει στο σπιτι των γονιων του που οπως σου εξηγησε και ο GUn Club θα ειναι μεγαλο
και απο τον μισθο του δινει ενα μερος για την αποπληρωμη καποιου δανειου (οπως καταλαβαινεις δεν τα βρηκανε ολωνων οι πατεραδες μας απο τους παππουδες μας ) σιγα μην παει να ψαχνει να βρισκει σπιτι και ενοικιο για να τα δινει στους ξενους... τρελαθηκες? Ας νομιζεις οτι θες εσυ για μενα τι με ενδιαφερει?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στην τελικη αμα δεν βρουμε καποια που τα μυαλα τα εχει μεσα στο κεφαλι της

θα το παρουμε αποφαση (χωρις να τριγυριζουμε στα φορα και να κλαιγομαστε εννοειται)
και απο ενα ποσο το μηνα θα βγαζουμε για να πληρωνουμε καποιες γυναικες να μας κανουνε παρεα
και οτι αλλο θελουμε χωρις πολλα πολλα . Δικαιες συναλλαγες.

Δεν χρειαζεται αγχος... για ολα υπαρχουν λυσεις.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Επειδή τα χω κάνει όλα, η γνωμη μου είναι....  πως το καλύτερο είναι να μένει κάποιος μόνος του, εφόσον μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Η καλύτερη περίοδος της ζωής μου ήταν όταν έμενα εργένης. Ήμουν και κωλόφαρδος που βρηκα και ωραίο διαμερισματάκι ρετιρέ, λίγο παλιό, αλλά το έφτιαξα σιγά σιγά και τα βρίσκαμε με τον ιδιοκτήτη στα ενοίκια. Του χα αλλάξει πατώματα, πόρτες ασφαλείας, αιρ κοντίσιον, θερμοδιακοπή με διπλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολλά, συναγερμούς, αιρ κοντίσιον, πέργκολες ξύλινες με ανοιγόκλειόμενα αίθρια στη βεράντα, μια βεραντάρα 120 τμ. την είχα πήξει στη ζαρντινιέρα, το χα κάνει κουκλί.
Ο από κάτω ήταν ένας Ελληνοσουηδός που ερχοταν στη χάση και στη φέξη. Ούτε να ενοχλήσω με τα πάρτυ που έκανα.... πέρασα 7 χρόνια γαμάτα. Γκόμενες, πουτάνες, εκδιδόμενες, αρραβωνιαστικές.... όλες περάσανε από κει.

Όταν μένεις με τους γέρους, σου σπάνε τα νεύρα. Μην κάνεις εκείνο, μην κυκλοφορείς με το σώβρακο, μην κανεις φασαρία, μην κλάσεις, μην βήξεις....

Οπότε τι κάνεις; Μαθαίνεις πρώτα από όλα να ΣΙΔΕΡΩΝΕΙΣ..... Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο... Μαγειρική, φασίνα και πλυντήριο ρούχων είναι εύκολα... Το σιδέρωμα είναι τσιμπούκι!

Μόλις μάθεις να σιδερώνεις.... κι είσαι φυσικά οικονομικά αυτάρκης.... ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σωστά τα λές βρε Erinal και πρέπει να προσθέσω ότι ένας απ'τους λόγους που χωρίζουν τα νέα ζευγάρια είναι ότι οι άντρες νομίζουν ότι παντρέυονται τη μάνα τους.
Και οι καλομαθημένες γυναίκες τον πατέρα τους.

ακριβως τα ιδια συμβαινουν με τις γυναικες που ειναι καλομαθημενες και μετα κανουν ενα παιδι και χανουν τον μπουσουλα. τι να πουν οι μαναδες παλια που ειχαν πεντε εξι και χωραφι δηλαδη.. αλλα εμεις το χουμε βρει ψυχολογικα και παπαριες

Γενικά φτιάχνεις νύχι και δεν ασχολείσαι με τις βαρετές δουλειές του σπιτιού ή τώρα συγκεκριμένα και δεν μπορείς να πληκρτολογείς;  :P

σηκωθηκα πρωι, εφτιαξα φαι επλυνα σιδερωσα μαγειρεψα και τωρα κανω νυχι μετα θα διαβασω οκ; σε καλυψα;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Στην τελικη αμα δεν βρουμε καποια που τα μυαλα τα εχει μεσα στο κεφαλι της

θα το παρουμε αποφαση (χωρις να τριγυριζουμε στα φορα και να κλαιγομαστε εννοειται)
και απο ενα ποσο το μηνα θα βγαζουμε για να πληρωνουμε καποιες γυναικες να μας κανουνε παρεα
και οτι αλλο θελουμε χωρις πολλα πολλα . Δικαιες συναλλαγες.

Δεν χρειαζεται αγχος... για ολα υπαρχουν λυσεις.

δεν θα μπορουσες να με βρεις πιο συμφωνο  :thumbsup:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν καταλαβαινω τι σημαινει το "σαν αντρες"

εμενα με ενδιαφερει η αποδοση. Αν με αυτα που κανω ειμαι αποδοτικος
δεν χρειαζεται να τα αλλαξω λογω ταμπελων ξεπερασμενων κτλπ.

Οταν κάποιος ζει στο σπιτι των γονιων του που οπως σου εξηγησε και ο GUn Club θα ειναι μεγαλο
και απο τον μισθο του δινει ενα μερος για την αποπληρωμη καποιου δανειου (οπως καταλαβαινεις δεν τα βρηκανε ολωνων οι πατεραδες μας απο τους παππουδες μας ) σιγα μην παει να ψαχνει να βρισκει σπιτι και ενοικιο για να τα δινει στους ξενους... τρελαθηκες? Ας νομιζεις οτι θες εσυ για μενα τι με ενδιαφερει?
μπολ δεν μιλαω για ενα παιδι πουμενει με γονεις επειδη δεν εχει αλλη επιλογη χρηματων η επειδη βοηθα τους γονεις του. αυτο ειναι αυτονοητο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπολ δεν μιλαω για ενα παιδι πουμενει με γονεις επειδη δεν εχει αλλη επιλογη χρηματων η επειδη βοηθα τους γονεις του. αυτο ειναι αυτονοητο

Κοιτα υπαρχουν γκομενες πολλες εκει εξω που δεν τις ενδιαφερει καν πως θα τα φερεις βολτα...
τις εχουμε δει ολοι... ολες αυτες με το ξεκωλε ντυσιμο και στην πενα ετσι ειναι.... και μην μου πεις οτι τσουβαλιαζω... πραγματικα ειναι ετσι. Πηγαινε αποψε στο DC ή στο W να της δεις που θα ειναι στην ουρα

Οποιος κατσει και αλλαξει τον τροπο ζωης του για αυτες καταστρεφοντας τα σχεδια του κ την σταθεροτητα στους στοχους του για μενα
ειναι αξιος της μοιρας του. Το καλυτερο απο ολα ειναι να βρεις ενα κοριτσι εμφανισιακα συμπαθητικο με μια δουλειτσα (και αν δεν εχει βρει οκ νο προμπ) αρκει να χει κανει τις σπουδες της (ωστε να μπορειτε να συνενοειστε) και να ειναι και λιγο βολικος χαρακτηρας.

Ολες οι αλλες ειναι για τον Π Ο Υ Τ Σ Ο. Μαγκια , κλανια και κωλος φινιστρινι... ανωριμες με μυαλα πανω απο το κεφαλι.... γενικα σκατα.

Οπως στο λεω... θελουν απλα να ερθουν να γλεντησουν κ να φυγουν. Ωστοσο δεν εχω παει με καποια απο αυτες αλλα ετσι νομιζω. Με πολυ ξεκωλε γκομενα δεν εχω παει δεν ταιριαζουν τα χνωτα μας. Αυστηρο το δικο μου υφακι 3 λαλουν κ 2 χορευουν το δικο της... θα τσακωθουμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτη την εντυπωση μου δινουν ολες αυτες.

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:

πως καταφερνεις ρε μεγαλε και εισαι εκτος θεματος παντα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

Κι εγώ μένω μόνος μου εδώ και δυο χρόνια απο τα 33 μου. Πλεονεκτήματα: έχω τον δικό μου χώρο και την ησυχία μου.Δεν έχω την γκρίνια της μάνας μου, δεν ανέχομαι τους επισκέπτες του σπιτιου, μαγειρέυω τα φαγητά που θέλω να φάω,δυιαρυθμίζω τον χώρο μου όπως θέλω και ασφαλώς έχω περισσότερο κύρος. Μειονεκτήμα: εξαντληντικά οικονομικά στριμώγματα, υποταγή στον εργοδότη για τον φόβο απόλυσης ή δυσμενούς μετάθεσης, ελλειψη ελεύθερου χρόνου διότι το μαγείρεμα και το καθάρισμα θέλουν χρόνο, φόβος μήπως αρρωστήσω, χτυπήσω ή πέσω θύμα ληστείας.

Εάν δεν έχεις πάντως κάποιο μηνιαίο οισόδημα κατ ελάχιστο 1100 € καθαρά μη το αποτολμήσεις

σωστοι και οι 2  ξερω κατι γκομενες που σπρωξαν τους φιλους τους να μεινουν μονοι με 700-800 ευρα τον μηνα  τα παιδια ακομα πληρωνουνε νταβατζιλικια.
Για να μειενςι μονος πρεπει να βγαζεις απο 1200-1500ευρα αλλιως δεν τραβαει το μαγαζι.Μην ακουτε τις γκομενες που λενε οτι οταν μενεις μονος γινεσαι αντρας αυτα ειναι μαλακιες τα ιδια λεγανε και για τον στρατο οτι αμα πας στρατο τοτε γινεσαι αντρας    :jerking: :jerking: :jerking: ολες τις μαλακεις σε αυτη την χωρα θα τις πουνε ολοι οι τρομπες  :think: :think:
Το οτι εχεις ελεθευριες ναι ισχυει και αυτο ειναι το καλυτερο.Ξερω αρκετες γκομενες που μενουν με κατι φιλους μονο και μονο για να μην ειναι στο σπιτι τους και τα παιδια απο οσο βλεπω δεν τα γουσταρουν και πολλη αλλα κανουν τον μαλακα για να μην εχουν τα τραβηγματα που εχουν σπιτι με τον πατερα η την μανα.

Θελει πολλη προσοχη με τις γκομενες που ζητανε να μεινουνε μαζι σου.Για το λογο οτι κατι δεν απει καλα σπιτι τους και θελουν απλα να φυγουν απο εκει.(θυμηθειτε παντρεψου να γαμισουμε αρκετες γκομενες ψαχνουν αντρες που εχουν το δικο τους σπιτι μονο και μονο για να φυγουν απο το σπιτι τους δηλαδη το εισητιριο για την ελευθερια)
Προσοχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom