Επειδή τα χω κάνει όλα, η γνωμη μου είναι.... πως το καλύτερο είναι να μένει κάποιος μόνος του, εφόσον μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά.
Η καλύτερη περίοδος της ζωής μου ήταν όταν έμενα εργένης. Ήμουν και κωλόφαρδος που βρηκα και ωραίο διαμερισματάκι ρετιρέ, λίγο παλιό, αλλά το έφτιαξα σιγά σιγά και τα βρίσκαμε με τον ιδιοκτήτη στα ενοίκια. Του χα αλλάξει πατώματα, πόρτες ασφαλείας, αιρ κοντίσιον, θερμοδιακοπή με διπλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολλά, συναγερμούς, αιρ κοντίσιον, πέργκολες ξύλινες με ανοιγόκλειόμενα αίθρια στη βεράντα, μια βεραντάρα 120 τμ. την είχα πήξει στη ζαρντινιέρα, το χα κάνει κουκλί.
Ο από κάτω ήταν ένας Ελληνοσουηδός που ερχοταν στη χάση και στη φέξη. Ούτε να ενοχλήσω με τα πάρτυ που έκανα.... πέρασα 7 χρόνια γαμάτα. Γκόμενες, πουτάνες, εκδιδόμενες, αρραβωνιαστικές.... όλες περάσανε από κει.
Όταν μένεις με τους γέρους, σου σπάνε τα νεύρα. Μην κάνεις εκείνο, μην κυκλοφορείς με το σώβρακο, μην κανεις φασαρία, μην κλάσεις, μην βήξεις....
Οπότε τι κάνεις; Μαθαίνεις πρώτα από όλα να ΣΙΔΕΡΩΝΕΙΣ..... Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο... Μαγειρική, φασίνα και πλυντήριο ρούχων είναι εύκολα... Το σιδέρωμα είναι τσιμπούκι!
Μόλις μάθεις να σιδερώνεις.... κι είσαι φυσικά οικονομικά αυτάρκης.... ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ!!!!