Νέα

Είναι απαραίτητο ένας άντρας να μένει μόνος του για να ζήσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Eγώ έχω την οικονομική δυνατότητα να μείνω μόνος άλλα δεν το κάνω για τον απλούστατο λόγο ότι θέλω να μου περισσέυουν περισσότερα χρήματα στην τσέπη μου... :P :P :P
Ένας άλλος λόγος είναι  αυτό που προανέφερε ο προηγούμενος φίλος ότι λογικά θα υπάρχουν στιγμές μοναξιάς.
Σε γενικές γραμμές πάντως δεν νομίζω ότι χάνεις και τίποτα... Ούτε είσαι περισσότερος μπούλης απο κάποιον που μένει μόνος του,άλλα έρχεται η μανούλα του κάθε Σ.Κ. και του μαγειρέυει/πλένει/καθαρίζει και έχει την ψευδαίσθηση ότι συντηρείται μόνος του :2funny:
ενω εσυ εχεις τη μανουλα σου ολη μερα και σου δινει και γαλατακι ε  το ιδιο ειναι να ερχεται η μανα σου μια φορα τη βδομαδα και το ιδιο να μενεις μαζι τους τι μαλακιες λετε ρε

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Ούτως ή άλλως έναν γονέα έχω,τη μάνα μου.. Πόσο θα ζήσει; (είναι και μεγάλης ηλικίας) Ε.. εντάξει δεν μπορώ να φέρνω γυναίκες στο σπίτι,δεν μπορώ να περπατάω τσίτσιδος  :grin:
Μπορώ να ζήσω πρός το παρόν και χωρίς αυτά ;)

Επισκέπτης
Ούτως ή άλλως έναν γονέα έχω,τη μάνα μου.. Πόσο θα ζήσει; (είναι και μεγάλης ηλικίας) Ε.. εντάξει δεν μπορώ να φέρνω γυναίκες στο σπίτι,δεν μπορώ να περπατάω τσίτσιδος  :grin:
ενταξει ετσι ναι αν το λεγες δε θα σου λεγα τιποτα στο φιναλε καλα κανεισ τη βοηθας κιολας αλλα γενικα δεν ειναι το ιδιο οπως και να το κανουμε

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
ενω εσυ εχεις τη μανουλα σου ολη μερα και σου δινει και γαλατακι ε   το ιδιο ειναι να ερχεται η μανα σου μια φορα τη βδομαδα και το ιδιο να μενεις μαζι τους τι μαλακιες λετε ρε

Το ξέρω ότι και σε μία γκόμενα "ακούγεται" πιο ωραία ότι μένεις μόνος σου.
Άλλα δεν είναι και τόσο έυκολο όσο ακούγεται,για πάρα πολλούς λόγους (όχι μόνο οικονομικούς)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ουτε να δεις τσου λου με φιλαρακια και πιτσες,ουτε να γυρισεις 5 το πρωι βλεποντας τα "φαντασμα" (την μαμα) να περιμενει,ουτε ,ουτε ουτε ουτε να εχεις την ζωη σου στα χερια σου με ολες της ευθυνες και της ελευθεριες που σου δινονται....

Επισκέπτης
Το ξέρω ότι και σε μία γκόμενα "ακούγεται" πιο ωραία ότι μένεις μόνος σου.
Άλλα δεν είναι και τόσο έυκολο όσο ακούγεται,για πάρα πολλούς λόγους (όχι μόνο οικονομικούς)
ειναι θεμα προτεραιοτητων που βαζεις στη ζωη του ο καενας δε κρινω εσενα

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Όλα είναι θέμα επιλογών και προτεραιοτήτων. Κάποιοι πχ προτιμούν να μένουν με τους γονείς τους και να οδηγούν SL500,Cayenne , να ξοδεύουν σε πολυτέλειες κλπ και άλλοι προτιμούν να είναι αυτόνομοι. Προσωπικά η ελευθερία που έχεις μόνος σου μπορώ να πω πως δεν ανταλλάζεται με τίποτα. Αυτό που λένε "κάλλιο ελεύθερος και πεινασμένος παρά χορτάτος και δεμένος"..  :thumbsup:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ειναι θεμα προτεραιοτητων που βαζεις στη ζωη του ο καενας δε κρινω εσενα

ειναι θεμα ανεξαρτητοποιησης, αναληψης ευθυνων,ξεβολεματος. ολα αυτα κτιζουν χαρακτηρα καιπροσωπικοτητα. αυτο κανει τις γκομενες να αρεσκονται σε αυτον που μενει μονος απο αυτον που ακομα εξαρταται απο γονεις οποτε ειναι στανταρ μπουλης.

Επισκέπτης
ειναι θεμα ανεξαρτητοποιησης, αναληψης ευθυνων,ξεβολεματος. ολα αυτα κτιζουν χαρακτηρα καιπροσωπικοτητα. αυτο κανει τις γκομενες να αρεσκονται σε αυτον που μενει μονος απο αυτον που ακομα εξαρταται απο γονεις οποτε ειναι στανταρ μπουλης.

μα δεν εξαρταται απο τους γονεις καποιος που εχει αναλαβει ολα τα εξοδα του και που η μανα του πηγαινει απο μονη καμια φορα για να κανει οποιαδηποτε δουλεια η για μαγειρεμα δεν τησ το ζηταει αυτη το κανει απο μονη της δυστυχως οι ελληνιδες μανες ειναι υπερποστατευτικες και γινοντε ενοχλητικες πολες φορες καταλαβες δεν το ζηταει απο μονη της παει η μανα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

παντως αν το σπιτι που μενει με την οικογενεια του ειναι σε μεγεθος το μεγαρο μαξιμου δεν εχουν και πολλες προβλημα  :rolleyes:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
χρειάζεται να το δοκιμάσει κάποιος για τους λόγους που αναφέρθηκαν αλλά επιπλέον όταν παντρευτεί ή μπει σε μια σχέση συμβίωσης να ξέρει πως να κρατήσει ένα σπίτι.
στις περιπτώσεις που παίρνει κάποιος 500€ δεν το συζητώ, είναι πρακτικά αδύνατο
πάντως καλό θα ήταν να καλλιεργηθεί η κουλτούρα να φεύγουν τα πσιδιά από το σπίτι σε σχετικά μικρή ηλικία. Θα μπορούσαν να συγκατοικούν μερικοί φίλοι, παρόλα αυτά δεν συμβαίνει συχνά

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Συμφωνώ με οσα εγραψες. Εχω μόνο δυο μικροενστασεις:
1. για ενα τέτοιο διαμερισμα, η ΔΕΗ ειναι περίπου στα 40-45Ε το διμηνο.
2. τα κοινόχρηστα ανεβαίνουν αρκετα για 5-6 μηνες λογω θερμανσης.
E οκ μεσο ορο ειπα οτι ειναι τοσα..!

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Όλα είναι θέμα επιλογών και προτεραιοτήτων. Κάποιοι πχ προτιμούν να μένουν με τους γονείς τους και να οδηγούν SL500,Cayenne , να ξοδεύουν σε πολυτέλειες κλπ και άλλοι προτιμούν να είναι αυτόνομοι. Προσωπικά η ελευθερία που έχεις μόνος σου μπορώ να πω πως δεν ανταλλάζεται με τίποτα. Αυτό που λένε "κάλλιο ελεύθερος και πεινασμένος παρά χορτάτος και δεμένος"..  :thumbsup:

Τι να σου πώ,δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω δοκιμάσει κάν να μείνω μόνος.

χρειάζεται να το δοκιμάσει κάποιος για τους λόγους που αναφέρθηκαν αλλά επιπλέον όταν παντρευτεί ή μπει σε μια σχέση συμβίωσης να ξέρει πως να κρατήσει ένα σπίτι.
στις περιπτώσεις που παίρνει κάποιος 500€ δεν το συζητώ, είναι πρακτικά αδύνατο
πάντως καλό θα ήταν να καλλιεργηθεί η κουλτούρα να φεύγουν τα πσιδιά από το σπίτι σε σχετικά μικρή ηλικία. Θα μπορούσαν να συγκατοικούν μερικοί φίλοι, παρόλα αυτά δεν συμβαίνει συχνά

Συμφωνώ σε όλα!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μα δεν εξαρταται απο τους γονεις καποιος που εχει αναλαβει ολα τα εξοδα του και που η μανα του πηγαινει απο μονη καμια φορα για να κανει οποιαδηποτε δουλεια η για μαγειρεμα δεν τησ το ζηταει αυτη το κανει απο μονη της δυστυχως οι ελληνιδες μανες ειναι υπερποστατευτικες και γινοντε ενοχλητικες πολες φορες καταλαβες δεν το ζηταει απο μονη της παει η μανα
και εγω εχω μανα ξερω πως ειναι μην νομιζεις. και φυσικα υπαρχει διαφορα απο καποιον που μενει μονος και παει η μανα του και κανει καμμια δουλεια που μενει με την μανα του. παρολα αυτα θεωρω οτι καποιος που μενει μονος πρεπει να αναλαμβανει ευθυνες και ελευθεριες στο συνολο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
παντως αν το σπιτι που μενει με την οικογενεια του ειναι σε μεγεθος το μεγαρο μαξιμου δεν εχουν και πολλες προβλημα  :rolleyes:

τρια πουλακια καθονται εισαι ωρες ωρες. Τα πραγματα ειναι απλα. Ο αντρας που μενει μονος και συντηρειται μονος ειναι υπευθυνος. ΑΥτο μετραει. Πωςνα το κανουμε ; Δεν σημαινει οτι αν δεν μενει μονος και σου αρεσει θα τον απορριψεις φυσικα. Αλλα κακα τα ψεματα τον εκτιμας αλλιως. Απο πολλες αποψεις. ΑΠο κει και περα αν θες να πηδηξεις κανα μαλακιστηρι το φερεις στο σπιτι και θαυμασει το σπιτι επειδη εκτιμα το χρημα να την χαιρεσαι την γκομενιτσα. Μετα να μην γκρινιαζεις οτι σε ειδε ως χρημα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν υπάρχει λογος να αφησει καποιος το σπιτι του
για να ειναι υπευθυνος.  :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τρια πουλακια καθονται εισαι ωρες ωρες. Τα πραγματα ειναι απλα. Ο αντρας που μενει μονος και συντηρειται μονος ειναι υπευθυνος. ΑΥτο μετραει. Πωςνα το κανουμε ; Δεν σημαινει οτι αν δεν μενει μονος και σου αρεσει θα τον απορριψεις φυσικα. Αλλα κακα τα ψεματα τον εκτιμας αλλιως. Απο πολλες αποψεις. ΑΠο κει και περα αν θες να πηδηξεις κανα μαλακιστηρι το φερεις στο σπιτι και θαυμασει το σπιτι επειδη εκτιμα το χρημα να την χαιρεσαι την γκομενιτσα. Μετα να μην γκρινιαζεις οτι σε ειδε ως χρημα.

Κανεις απλοικους διαχωρισμους  :)

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ας υπάρχουν λεφτά και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom