Όπως λέει και μια θεϊκή ατάκα απτις φυλακές ανηλίκων «είμαι κότα ρε παιδιά, και τι έγινε;»…στην δίκη μου περίπτωση όμως έγινε…έγινε το ότι ένα μεγάλο ποσοστό της αγαμιας μου προέρχεται στο ότι είμαι κότα και άτολμος
Δεν ντρέπομαι να το παραδεχθώ εδώ, στην έμπειρη επιστημονική-ψυχολογική ομάδα του μπου. Είμαι κότα με τις κοπέλες, δεν ξέρω πως να φλερτάρω σωστά, και πως να τους μιλήσω όπως πρέπει. Είμαι αρκετά εμφανισιμος, πιο πάνω απτό μέσο όρο, όπου πηγαίνω έχω γκόμενες να με καρφώνουν και να περιμένουν να κάνω την πρώτη κίνηση, αλλά εγώ όντως κότα και ανίδεος, δεν το προχωράω. Χθες στο γυμναστήριο ήμουν μόνος με 3 κοπέλες, οι οποίες με κοίταγαν φουλ, και εγώ δεν έκανα τίποτα. ΟΧΙ δεν είμαι φαντασιόπληκτος. Επίσης έχω παρά πολλούς γκει που μου την πέφτουν γιατί αυτοί κάνουν την πρώτη κίνηση, και παρόλο που είμαι κότα, πηδάω 2-3 γυναίκες το χρόνο, και ας μην έχω κύκλο, γιατί αυτές είτε κάνουν την πρώτη κίνηση, είτε σχεδόν μου το δίνουν στο πιάτο, και σχεδόν καμία δεν έχω γνωρίσει μέσω κύκλου (γτ δεν έχω), ήταν όλες άγνωστες. Αλλά ξέρω ότι σπαταλάω στο επαρκο τις δυνατότητες μου λόγο του φόβου.
Το μπου είναι γεμάτο με άτομα που έχουν φαει την ζωή με το κουτάλι, και εδώ μπορείς να βρεις συμβουλές που δεν θα σου δώσουν οι καλύτεροι ψυχολόγοι του κόσμου. Σας ζητάω λοιπόν να μου δώσετε συμβουλές, πως θα σταματήσω να είμαι κότα με τις κοπέλες;
Παίκτη συγγνώμη που θα στο πω αλλά ήταν φανερό απο αυτά που γράφεις ότι δεν ξέρεις από γυναίκες.
Το πρόβλημα που είχα εγώ στα 20 μου ήταν ότι ο κύκλος μου ήταν κάτι μπάζα ,έντεχνες που αν και μου την έπεφταν δε μου έλεγαν τίποτα και έτσι δε γαμούσα. Πώς λύθηκε το πρόβλημα; Αφενός αγοραίος έρωτας και αφετέρου αναζήτηση άλλης παρέας πιο κοντά στα γούστα μου.
Σε πάρτι ,σε συναυλίες, σε προβολές, σε ομαδικές δραστηριότητες, σε προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών.
Το γυμναστήριο είναι κάπως επιφοβο ο κόσμος δε συζητάει πολύ.
Θα σου πρότεινα τα παρακάτω:
1. Ψάξε σε facebook παλιές συμμαθήτριες, δες ποιες μπορεί να είναι ελεύθερες, στείλε κανένα αναγνωριστικό μήνυμα να δεις τι παίζει. Εννοείται ότι θα έχεις φροντίσει το προφίλ σου να έχει τις καλύτερες δυνατές φωτογραφίες σου. Εν ανάγκη πάρε κανένα τρίτο πρόσωπο να σε φωτογραφίσει. Δες που συχνάζουν οι παλιές συμμαθήτριες, με τι ασχολούνται αν πηγαίνουν σε latin party και πήγαινε και εσύ. Ντροπή δεν είναι, θα πεις ένα γεια και ό,τι κάτσει.
2. Ψάξτη με tinder και dating apps. Θα βρεις και πολύ κατιμά, θα βρεις και καλές. Κι εγώ είμαι καλύτερος στα γραπτά από ότι στο από κοντά (πολλές μου το λένε στο πρώτο ραντεβού). Σε βλέπω στο γραπτό λόγο καλά τα πας, εκμεταλλεύσου το. Με καλές φωτογραφίες και καλή διαχείριση μπορείς να γνωρίζεις ως και 1-2 / εβδομάδα. Αποκλείεται να μη γαμήσεις απο εκει. Και σχέση μπορείς να κάνεις.
3. Μη φοβάσαι να κάνεις και σχέση. Δεν είναι ανάγκη να είναι σχέση ζωής ,πολύ σοβαρή, μικρός είσαι ακόμη. Θα είναι όμως για σένα μια εμπειρία που θα σε βοηθήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στην ερωτική σου ζωή. Γνωρίζοντας γυναίκα από κοντά θα δεις πως θα αποκτήσεις το know how.
Γενικά παίκτη είσαι σε πολύ καλή ηλικία, καλή φυσική κατάσταση έχεις, αγάμητος δεν είσαι, η ψυχολογία σου λείπει. Αυτή θα την ανεβάσεις μέσα από κατακτήσεις. Καλοκαίρι έρχεται, χώσου και μη σε νοιάζει. Η ζωή είναι μικρή, ρίχνε εσύ τα δίχτυα σου κάθε μέρα και όλο και κάτι θα τσιμπήσει.